Mistä raitis tyttöystävä?

KöysiäVailleHullu

Olen ollut itse jo kymmenisen vuotta ilman alkoholia ja nyt en enää kestä juopottelevia naisia. Nykynaisille pääasia tuntuu olevan että pääsee juomaan. Silloin kaikki muu unohtuu. Touhutaan ja puhutaan mitä sattuu ja oma mies näyttää unohtuvan melko helposti vaikka itse ollaan ensin oltu vaatimassa ehdotonta uskollisuutta. Vapaa-aika vietetään mieluummin kaveriporukassa kännissä kuin miehen kanssa selvin päin. Vaikka mitä vaihtoehtoja yrittäisi esittää ajankäytön suhteen.

Onko nyt niin että raitista tyttöystävää ei kerta kaikkiaan Suomesta saa?

21

432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yleensä raittius on merkki hihhuluudesta, sinuna välttelisin sellaisia.

      • KöysiäVailleHulle

        Niin minunakin...


    • On!!!! Tai jos jostain löydät niin kerro heti niin tulen sinne.

    • Nainen0407

      Tääl mä oon.

    • lähkielto7

      Raittius kertoo ongelmasta, olit jurrissa väkivaltainen hullu?
      Nyt teeskentelet olevasi "raitis". Miksi erosit edellisesta eukostasi, niinpä niin.
      Jää kiinni joka tapauksessa kaheli. Joku vasikoi.

      • KöysiäVailleHullu

        Niinpä niin... :)


    • Pahamies111

      Ei kai se haittaa jos vähän ottaa silloin tällöin. Baari/bilekäyttäytymisen tarkkailu on tärkeämpää eli tapahtuuko homma vaikka tyttöjen illassa vai lärvit baarissa hieromassa itseään panosonnia vasten.

      Villi nainen on villi olit paikalla tai et eli huomionhakuiden selvittämiseen riittää yleensä yksi juomiskerta naisen kanssa.

    • Itse en juo juuri lainkaan, mutta minunkin mielestäni täysraittius on jotenkin epäilyttävää.

      Raivoraitis tyyppi on yleensä joko jonkin sortin hihhuli tai sitten alkoholisti, jonka raittius on vakaata ja lähellä oleminen yhtä turvallista kuin nitroglyserolipulloilla jonglööraavan pellenkin.

      Monesti molempia.

      • kaisanoasaa

        Raivoraitis on sellainen ihminen jolla itsellä on ollut alkoholiongelma ja on päässyt viinasta eroon. Hän ei hyväksy minkäänlaista alkoholinkäyttöä, ei vähäistä, ei kohtuullista eikä tietysti mitään jatkuvaakaan röpöttelyä.

        Absolutisti taas on ihminen joka on jo kotikasvatuksessa saanut kielteisen kuvan alkoholinkäyttöön. Mutta silti hän sallii sen että vaikka ei itse otakaan niin muut saavat silti ottaa. Absolutisti ei moralisoi muiden juomista, hän ei itse juo mutta ei puutu muiden tekemisiin.

        Näin minä sen asian näen. Moni muu pitää absolutistia ja raivoraitista samanlaisina ihmisinä mutta minä en.


    • ex-raitis3

      Raitis mies runkkaa yksin kotona. Viinamäen mies taas viettää laatuaikaa naisten kanssa.

      Jos haluaa elämältään muutakin kuin olla yksin, kannattaa vain kiltisti alkaa juomaan viinaa. Ilman viinaa ei ole ihmissuhteita eikä naisia.

    • Ilmanhiivaa

      Hiivalitkuihin voi kyllästyä. Ns. tiloihin voi päästä ilmankin jos kokee itsensä, niinpä niin, vapaaksi.

    • mansikkakakkua

      Siis absolutistinko sä haluaisit... siinä on kuule vaarana ett se kätkee sisälleen jotain muutakin kuin kieltäytymisen alkoholista kokonaan. Saattaa olla vain katkolla... se alkoholin käyttö.

      Minä en ole absolutisti, mutt en kovin humalanhakuinenkaan... ruuan kanssa lasillinen tai kaksi hyvää valkoviiniä. Häissä lasillinen sampanjaa... illanistujaisissa vaikka wisky tai parikin, mutt änkyräkänniin juominen on minusta typerää ja seuraavan aamun kohmelo epämiellyttävää.
      Sekin tyhmyys on tullut joskus tehtyä.

      Toiset juo humalahakuisesti ja toiset ei niin paljon juopottele, mutt käyttävät alkoholia seurustelussa muiden ihmisten kanssa hillitysti. Kyllä pieni määrä alkoholia piristää monia ihmisiä seurallisimmiksi/sosiaalisimmiksi, ujoja ihmisiä varsinkin.
      Miehetkin uskaltautuu silloin tanssilattialle, rohkaisuryypyn voimin. =))

      Mutt onnea sulle etsintään, jos todellakin tiedät mitä haet!

      • viinin.litkijä

        oletko juoppo tai alkoholisti niin moni koulutettu on alkoholisti eli juovat viini lasillisen tai kaksi tai pullon joka päivä/ilta jopa kaksikin eli päivittäinen viini ryypyn on saatava ja toinen etkö pysty menemään kahvilaan selvin päin ystäviesi kanssa ja etkö ole kovin mukava ihminen selvin päin


      • paljonnähnyt

        entiedä,olet osittain oikeassa on jonkin verran kokemusta, juopon ja raittiin elämästä.


      • mansikkakakkua
        viinin.litkijä kirjoitti:

        oletko juoppo tai alkoholisti niin moni koulutettu on alkoholisti eli juovat viini lasillisen tai kaksi tai pullon joka päivä/ilta jopa kaksikin eli päivittäinen viini ryypyn on saatava ja toinen etkö pysty menemään kahvilaan selvin päin ystäviesi kanssa ja etkö ole kovin mukava ihminen selvin päin

        Päättele itse: minulla on saksalainen avattu kirsikkabrandy pullo kaapissani... siitä on juotu noin yks dl... ja loput tulen luultavasti käyttämään ruokaan tai leivontaan... muuten se saa lasittua pulloonsa. Myönnän etten pidä sen mausta, sain sen lahjaksi viime vuonna ja avasin sen vasta tänä vuonna, Vappun jälkeen.
        Muuta alkoholipitoista mulla ei tällä hetkellä ole, mutt olen ajatellut ostaa ison pullon (0,7) Black Velvet wiskiä, pidän sen mausta ja siitä riittäisi tarjota vieraillekin joskus.
        Yksistään itselleni se riittisi ainakin vuodeksi... ei lihan marinointiin tarvitse paljon viinaa käyttää. =))


    • Xxxzzzccc

      Onhan meitä olemassa, mutta kuten tästäkin ketjusta voi päätellä meissä on aina jotain 'vikaa'. Selitykseksi ei kelpaa että ei vain pidä alkoholin mausta tai ei tykkää olla humalassa. Olet joko hihhuli, toipuva alkoholisti tai sinulla on mielenterveydellisiä ongelmia. Tuntuu välillä siltä että ihmisillä on suurempi ongelma juomattomuuden kanssa ja alkoholi jotenkin kuuluu suomalaiseen illan viettoon.

      • Pahamies111

        Nähdäkseni juomaton nainen kelpaa valtaosalle miehistä, moni mies kokee biletysjuomisen uhkana parisuhteelle, koska baareissa yms. on aina jollain tavalla ainakin hetkellisesti mukavampia, suositumpia ja paremman näköisiä miehiä. Ehkä vanhoja säätöjä tai panojakin.

        Näkisin suurempana ongelmana miten voisit olla tyyppilisesti erittäin humalahakuisesti ja mahdollisesti ainakin viikonloput läpeensä humalassa olevan miehen kanssa parisuhteessa. Käsittääkseni iso osa suomalaisista miehistä juo tähän tyyliin. Suuri ero juomatottumuksissa aiheuttaa kuitenkin helposti vahvoja jännitteitä parisuhteessa.


    • Normimies38

      Olen kyllä samaa mieltä. Raitis mies ei kelpaa sitten millään. Kaverit kaikki juopottelee usein ja niillä on naisia ja tyttöystäviä. Itse juon tosi harvoin, viimeksi juhannuksena ja ei minusta ole kukaan kiinnostunut vuosiin. Juopot on sosiaalisia ja itse olen aika hiljainen eikä se kiinnosta.

    • Wulwawa

      Kapakasta niitä tuskin löytyy. Noin 10% ihmisistä on raittiita, sukupuolijakaumasta en tiedä. Oletan kuitenkin, että ainakin toistaiseksi enemmistö heistä on naisia. Tuo sama 10 % koskee myös muita tutkittuja nisäkkäitä, kuten hiiriä ja apinoita. Vastaavasti noin 10% kuluttaa lähes puolet kaikesta juodusta alkoholista, eli suurin osa ihmisistä on niitä keskitien kulkijoita.

      En muuten usko, että alkoholiannosten rajan kuuluisi olla miehillä kaksinkertainen naisiin verrattuna. Keskimäärin suurempi kyllä, mutta ei kaksinkertainen. Taitaa olla ripaus moralisointia mukana noissa annosmäärissä. Suurin osa juopoista kun silti on miehiä, niin mitähän siitä tulisi jos yhteiskunnan ja perheen tukipilarit, eli äidit menisivät samoja polkuja kuin juopot miehet..

    • Totuuss

      Naisilla on väkivaltaisia juoppo jännäpoikaystäviä. Se on varmaan hauskaa kun nainen panee sellaista.

      • ikisinkkunainen

        Ei ketään panna jos se ei ole hauskaa. Panokaveri valitaan sen mukaan. Voi olla joko jännä tai jännätön. Tosin kaikki miehet on jänniä pohjimmiltaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      193
      4474
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      243
      2469
    3. 133
      1677
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1361
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      191
      1191
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1086
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1084
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      58
      1021
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1021
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      71
      1015
    Aihe