Miehen iskeminen on kuin kivireen vetäminen.

Jffvvui

Ikä pitää olla kohdillaan. En puumailua tarkoita vaan sitä että naisen pitää olla nuori. Se taas joillain naisilla kääntyy sanaksi nuorekas, joka taas saa aikaan outoja ulkonäkökokeiluja.
Naisen painon pitää olla kohdillaan. Sairas lihavuus ei ole kenenkään mieleistä eikä tervettä kantajalleen. Mutta lievä pyöreys on miehistä sama kuin lihavuus. Vatsan pitäisi olla pyykkilauta mutta rintojen isot. Takapuoli pitää olla pyöreä mutta ei iso. Sääret pitkät. Lyhyet säärethän on pahin asia naisen statuksessa.
Naisen ulkonäön eli kasvojen pitää olla kauniit. Hiusten mieluiten pitkät paksut vaaleat ja ehkä kiharat. Silmät suuret ja huulet paksut. Luonnollisesti tietenkin. Ryppyjä tai muuta vanhuuden merkkiä ei saa olla.
Miten ihmeellä tälläinen kaikilla virheillä varustettu pääsee edes juttuetäisyydelle miestä? Saati alkaa isku puuhat? Hymyily ei auta, koska kommentoidaan mitähän tuokin vanha akka hymyilee. Tämän lauseen olen kuullut ihan normaalin näköisestä 55v ystävästäni. Todella lannistavaa.
Itse olen oma itseni, mutta miehiä en uskalla iskeä. Ikä on lisännyt rohkeutta ja avoimuutta, enkä kaipaa elättäjää tai lasten laittajaa. Harrastan mitä harrastan ja teen töitäkin välillä. Mutta iskemiseen en taivu enää. 10v nuoremmille olen ilmaa olkoot kuinka ukkottuneita itse ja taas 10v vanhemmat usein eroineita ja nuoria naisia haluavat. Niinkuin naapurini, joka 61 vuotiaana haki 39v naisen Thaimaasta.

9

1743

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Protietäjä

      Ole ilman sitten, sehän naisilta tunnetusti luonnistuu. Hommaa joku elukka halikaveriksi, niinhän yleensä kaikki miehiin kyrpiintyneet akat tekee. Sitä elukkaparkaa voi sitten halia tai olla halimatta, se ei pääse pakoon.

      Jos kaikesta huolimatta haluat vinkin, jolla miehen iskeminen on yhtä helppoa, kuin hengittäminen niin: Kaikessa yksinkertaisuudessaan miehet isketään seksillä, siitä ne tykkää jos alakerta toimii. 1)Ota haluamasi kohde ja pyydä häneltä apua. Ihan mikä tahansa typerä juttu riittää tekosyyksi.
      2) Saatuasi miehen houkuteltua tekosyyllä esim. omaan asuntoosi, niin vedät vain housusi alas ja pyllistät paljaan perseesi esiin. Luonto hoitaa loput. Aktin aikana teet kaikkia samoja temppuja, joita naiset tekee pornoelokuvissa, niin mies on vakuuttunut että seurustelu kanssasi on hyvä diili. Aktin jälkeen selittelet suorasukaisen tyylisi syyksi pitkän puutteessa olon ja vakuuttelet, että et ikinä ennen ole sillä tavalla seonnut. Tuo edellinen siksi, että jos homma sattuisi jostain kumman syystä menemään puihin, niin et saa niin herkästi oudon "huoran" leimaa. Tosin miesten keskuudessa tuollaisen em. asian esille tulo vaan usein nostaa naisen kiinostavuutta.

      Eli edellinen tiivistettynä: 1) Ota kohde. 2) Ota omat housusi pois.

      Jos kyse on miehen iskemisestä, niin naiset miettii yleensä vääriä asioita. Ei naisen ulkonäkö merkitse ihan niin paljon, kuin luulevat. Tuolla pyörii pilvin pimein miehiä, joilla ei todellisuudessa ole paljon mitään kriteereitä naisen ulkonäön suhteen ja olisivat tyytyväisiä, kuin saisivat naisen jolla on edes pillu. Yleensä ne miehet nirsoilee, joilla on varaa siihen. Eli jos naisella on parhaat päivät jo itsellä nähtynä ja naama hieman rusinoitunut, niin ei kannata keskittyä parhaassa iässään oleviin komeisiin miehiin varsinkaan, jos näillä jo valmiiksi roikkuu naisia käsivarsilla. Realiteetit on naistenkin hyvä tiedostaa. Pääsääntöisesti naisilla onnistuu iskemiset huomattavasti paremmin, kuin miehillä, vaikka olisivat itse/tai kohde minkä ikäisiä tahansa.

    • Tahvo52

      Voi luoja....

    • Miestä pitää vaan vähän rohkaista! ;D

      • Jffvvui

        Kaipa mä rohkasisin jos mies edes millinverran osoittasi minusta kiinnostusta.


    • Mooriane

      Kaikki ovat erilaisia ja siksi kaikki neuvot ja ajatukset eivät päde kaikkiin oli kyseessä sitten mies tai nainen. Niinkuin kaikki aina sanoo niin "pitää olla oma itsensä" ja bla bla. Tietenkin, sillä kuka muu olisit ja jos yrittäisit olla jotain muuta niin jossain vaiheessa se kulissin ylläpito alkaa ketuttaa.

      Tärkeintä olisi miettiä että missä menee vikaa: olenko itse liian ujo? Viestinkö epävarmuutta tai muuta mikä saisi esim miehet lähtemään pois? Ja kun osaa löytää ne omat "heikot" kohdat niin niitä voi yrittää lähteä työstämään. Esimerkiksi jos on ujo ja vain seisoo baarissa nurkassa ja pelkää jokaista joka katsoo tai kävelee samaan suuntaan niin silloin voi yrittää (ei sitä muulla lailla voi) lähestyä muita, hymyillä ja ottaa kontaktia. Voi ajatella näin että suurimmalla todennäköisyydellä en tule koskaan tapamaan näitä enään jos kaikki sattuisi menemään päin kettua :) Samalla voi olla että jos itse ajattelet että "voi ei olinpa minä tyhmä" niin toinen voi ajatella että "vitsi miten ihana!". Pitää siis osaa myös antaa vähä itseään ja nauraa itselleen.

      Toivottavasti oli yhtään ymmärrettävää.

      • Mooriane

        Muita neuvoja voisi olla että naisena pukeutuu punaiseen, joka kuulemma viestii jotenkin haluttavuutta. Vanilian tuoksuinen hajuvesi voi myös stimuloida hajuaistia ja sitä kautta jäädä toisen mieleen.
        Jos näet jonkun kivan miehen kahvilan jonossa, voi mennä tämän lähelle ( ei millään pelottavalla tavalla siis) ja esim ihailla valinnanvaraa ja sen kautta kysyä apua että "osaisiko hän suositella mitään". Näin mies pääsee tekemään sitä mikä on miehillä usein lähellä sydäntä: auttamaan avuntarpeessa olevaa naista ja olemaan se "superman" joka pelastaa päivän. Ja siitä osaat sitten luonollisesti itse viedä asiaa eteenpäin, toivottavasti.


    • 42v-sinkkumies

      Ei nyt noinkaan mitä aloittaja sanoo. Kelpaa ihan tavallinen nainen, ikä pari vuotta nuorempi enintään ja saa olla pyöreyttäkin. Tosin naiset vaatii että miehen pitää olla joku bodaaja ja komea pitkä yli 180 cm mies. 160 cm naisille ei kelpaa 166 cm mies.

      • Vitsitvähissä

        Sori vaan mutta kyllä kelpaa jos mies sitten muilla jutuilla paikkaa pituuden puutetta. Itse en edes hyvin pitkistä tykkää. Kannattaa esimerkiksi pukeutua siististi, käydä tarpeeksi usein parturissa, käyttää hyvää (kalliimpaa)partavettä ja ennen kaikkea kohdella naista nätisti ! Lihaksetkaan eivät ole pahasta mutta itselleni tärkeämpää on yleinen ulkonäkö. Ylipainoakin saa olla vaikka itse olen hyvin siro ja hoikka. Tykkään ennemmin, että mies on mies eikä kukkakeppi. Miehen kannattaa omaa itsetuntoa kohottaa ensin miettimällä omia hyviä puolia ja korostaa niitä. Kyllä esim keskustelutaito varmasti huomataan. Ja hymyily ja pilke silmäkulmassa.


      • UjoManGoes
        Vitsitvähissä kirjoitti:

        Sori vaan mutta kyllä kelpaa jos mies sitten muilla jutuilla paikkaa pituuden puutetta. Itse en edes hyvin pitkistä tykkää. Kannattaa esimerkiksi pukeutua siististi, käydä tarpeeksi usein parturissa, käyttää hyvää (kalliimpaa)partavettä ja ennen kaikkea kohdella naista nätisti ! Lihaksetkaan eivät ole pahasta mutta itselleni tärkeämpää on yleinen ulkonäkö. Ylipainoakin saa olla vaikka itse olen hyvin siro ja hoikka. Tykkään ennemmin, että mies on mies eikä kukkakeppi. Miehen kannattaa omaa itsetuntoa kohottaa ensin miettimällä omia hyviä puolia ja korostaa niitä. Kyllä esim keskustelutaito varmasti huomataan. Ja hymyily ja pilke silmäkulmassa.

        Ujojakin miehiä on, jotka ovat myös kiinnostuneet naisista ja joille aloitteen tekeminen on suuri haaste.
        Ujon miehen kiinnostuksesta naista kohtaan voi nainen tietää siitä, että ujo mies katsoo kyllä naista silmiin, mutta kääntää katseensa pois, kun nainen katsoo ujoa miestä silmiin.
        Ujo mies vilkuilee naista silmiin useammin, kuin kerran, koska on kiinnostunut naisesta, mutta vielä niin ujo, ettei ujoudestaan johtuen uskalla katsoa naista silmiin pidempään ja silloin, kun nainen katsoo takaisin.
        Ujo mies osaa kyllä keskustella, mutta ujolle miehelle se on aluksi aika vaikea, koska ujostelee naista suotta.
        Minä olen ujo mies ja olen naisesta kiinnostunut. Katson naista silmiin ja onpa nainen minulle hymyillyt kauniisti.
        Aasialaiset naiset vaan vetoaa muhun, en tiiä miks.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe