Puhutaan Pianasta

Pianafaniko

Tähän voi kirjoittaa muistoja, kokemuksia ja tuntemuksia Rich Pianasta. Mies on nyt koomassa ja huonolta näyttää, tosin ei oikein mitään tietoja asiasta ole tihkunut. Tuskin tilanne kuitenkaan niin paha on kuin Schumilla.

Itse katsoin joitain videoita kauan sitten, istui altaalla ja puhui jotain viha-hommista ja noin. Katsoin, että olipa aika lapsellista puhetta ja lapsenoloinen mies. No, mutta sitten häneltä alkoi tulla videoita usein ja jäin koukkuun. Mitään bodaukseen liittyvää en hänen puheistaan ole koskaan oppinut kun hänen omat puheensakin tuntuvat välillä menevän ristiin pahasti. Hauskaa seurattavaa kuitenkin. Sen näki varmaan lähes kaikki katsojat, että kun Saran kanssa alkoi seurustelemaan, että mistä siinä on kyse. Sarahan ei osannut edes teeskennellä olevansa kiinnostunut Pianasta oikeasti, mutta Piana ei rakkaudenlumoissa tätä huomannut. Onneksi Piana kuitenkin lopulta tajusi homman juonen. Hauska juttu oli myös se, että kalu roikkuu alempana kuin kivekset kun roinaa, se on yksi olennaisimmista asioista miehen elämässä =) Nyt Piana oli kuitenkin löytänyt minusta ainakin huomattavasti mukavemman naisen Channelin joka vaikuttaa huomattavasti vilipittömämmältä naiselta, fiksulta, ei bimbo kuten Sara ja on ehkä aidosti kiinnostunut Pianasta ihmisenä (vaikka kyllä tässäkin varmana raha näyttelee osaansa ellei Channel sitten itse ole varakas ihminen). No ikävikseen kävi niin että Channelin leikatessa Piana hiuksia hän tuupertui lattialle, tarina ei kaiketi kerro istuiko Piana tuolilla vai seisaaltaan tipahti. Kokkelia oli kaiketi vedetty, vaikka tästäkään ei liene varmuutta. Onkohan poliisit tutkineet, että Channel ei ole aiheuttanut Pianan tilaa, jos vaikka huomannut että Pianalla on 1m$ käteistä kotona josta kukaan muu ei tiedä. No varakaan ihmisen kohdalla varmaan Channel on aika hyvin kuulusteltu ja homma tutkittu.

Itsellä varmana muutama kymmen video katsomatta, uusia ei liene tulossa, ainakaan lähiaikoina ja ei välttämättä enää koskaan.

Millaisia muistoja teillä Pianasta videoitaan katsottuanne, onko joku tavannut jopa livenä jossain messuilla tms?

31

434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rankinlaji

      Piana kunnioitti elämää tekemällä omalla kehollaan mitä halusi.
      Nyt hän on poissa, todistaa että bodaus on maailman rankin laji!

      • munmielestätaas

        nimenomaan rankasti roinaavat bodarit eivät kunnioita elämää! Probodaus on maailman tyhmin laji.


      • nuorillehuonomalli
        munmielestätaas kirjoitti:

        nimenomaan rankasti roinaavat bodarit eivät kunnioita elämää! Probodaus on maailman tyhmin laji.

        Samaa mieltä, roinabodaus on kyllä mielenvikaisten laji, muutaman lihaskilon takia ollaan valmiita uhraaman terveys ja pahimmassa tapauksessa elämä.


      • bodarionhodari

        Sitten löytyy vielä näitä bodareita, jotka kehuvat omalla fysiikallaan ja sporttisella kunnollaan. Oikeesti näillä hormoonipeteillä ei ole mitään sporttista, kuin lihaksikkaan näköinen vartalo. Sisäelimistö umpimätänä. Tuskin jaksavat juosta edes 1 km yhteen putkeen.

        Kerran satuin samalle keikalle körmyn kanssa, jossa tehtävänä oli viedä rakennustavaraa 8 kerroksisen talon katolle ulkoportaissa. Kaveri rupes ähisemään jo muutaman nousun jälkeen ja tavaraa kantoi joka kerta vähemmän kuin minä.
        Lopulta jäi valittamaan kipeytyneitä jalkoja. Itse sain sitten nostaa tempoa ja sain päivän aikana kaikki tavarat katolle. Pomokin ihmetteli, ettei painavaa tavaraa saa siirrettyä, vaikka voimilla kehuskeltiin haastattelussa.


    • niiloss

      Itse tapasin kerran Rich Pianan helsinkiläisessä ravintolassa, kun seurueellemme oli epähuomiossa annettu hänen pöytänsä. Ilmeisesti hänellä oli jonkinlainen oma vakiopöytänsä ja ravintolassa oltiin mokattu asian suhteen (luulivat että hän on tulossa tiistaina vaikka tulikin torstaina tai jotain vastaavaa).

      Kuitenkin, paikan johtaja, kovin häpeällisenä (kyse oli siis vähän hienomman pään paikasta) saapui paikalle pahoitellen parhaansa mukaan ja kertoi, että haluaisi jostain syystä siirtää meidät toiseen pöytään. Tietenkin he korvaisivat ruokamme jos vain viitsisimme vaihtaa pöytää. Siskoni ja serkkuni suostuivat tietysti innoissaan heti, mutta itse päätin vähän leikkiä kusipäätä.

      Kerroin, kuinka en kykene millään ymmärtämään tällaista ja kysyin miksi ihmeessä emme voisi syödä rauhassa loppuun, kun kerta saavuimme paikalla vasta vartti sitten ja saimme juuri tilattuakin.

      Sitten täysin tyhjästä johtajan vierelle ilmestyy Rich, joka kertoo ystävällisesti, että heillä on kyllä aikaa odottaa baarin puolella kunhan saamme lopetettua ruokailumme.

      Suurena Piana-fanina menin luonnollisesti itse täysin lukkoon ja pahoittelin vuorostani, miten voimme tietysti siirtyä toiseen paikkaan, että he saavat "oman" pöytänsä".

      Riku oli totta kai hyvin kiitollinen, kätteli ja kiitteli minua ja antoi käyntikorttinsakin ja pyysi soittamaan myöhemmin. Keräsin pitkään rohkeutta, mutta sain lopulta puhelimen käteen ja soitin suurelle idolilleni. Lyhyesti kerrottuna, välillemme puhkesi yhdentoista kuukauden seksisuhde täynnä raavasta miesten välistä toimintaa, jota en tule unohtamaan ikinä eläessäni. Kehomme yhtyivät kerta toisensa jälkeen yhdeksi kauniiksi kokonaisuudeksi ja Marokon kauneudesta Ranskan Rivieralle ja aina Galapagoksen rannoille snorkkelit suissamme, Rich Piana ja minä toteutimme riettaimpia homoseksuaalisia mielihalujamme kuudella seitsemästä maanosasta.

      • Rahkamies

        Söittekö yhessä biitsillä rahkaa kans? Miami bitchillä snorkkelilla rahkaa suoraan purkista anaaliseksin jälkeen? Skurlurlur. Rahkaa. Kahestaan. Sä ja piano ä. Rahkaisina ja low fateina.


    • älkääkäyttäköaineita

      Näin tässä nyt kävi,niin kuin jo tänne kerroinkin että tuskin tulee enään pullistelemaan.

      Huippusuosittu yhdysvaltalaiskehonrakentaja on kuollut - taisteli hengestään kaksi viikkoa koomassa.

      Paikallinen lääkäri vahvisti TMZ:lle Pianan menehtyneen perjantaiaamuna sairalaassa. Lisäksi ex-vaimo Sara Piana julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa hän kertoi kehonrakentajan poismenosta.

      46-vuotias Piana vaivutettiin koomaan kaksi viikkoa sitten sen jälkeen, kun hän oli saanut sairauskohtauksen kotonaan Floridassa.

      Elokuun alussa kotonaan ollut Piana lyyhistyi maahan. Hänet kiidätettiin sairaalaan, minkä jälkeen hänet vaivutettiin koomaan. Piana ei kuitenkaan selvinnyt.

      Hänen kotoaan löydettiin jälkikäteen 20 pulloa testosteronia sekä pöydältä murskattua valkoista jauhetta. Toistaiseksi ei vielä tiedetä, liittyikö mahdollinen huumausaine äkilliseen poismenoon.

      Piana oli yksi tunnetuimmista kehonrakentajista erityisesti sosiaalisen median käyttäjien keskuudessa. Pelkästään Instagramissa hänellä oli yli miljoona seuraajaa. Hän voitti urallaan useita lajin kilpailuja, kuten Mr Californian.

      Piana on myös kertonut aloittaneensa steroidien käytön 18-vuotiaana.

      • Okjhybkk

        Ja Sara kääräisi tuosta parin miljoonan potin :)


    • 8Juuuso
      • älkääkäyttäköaineita

        Ei kannata yleistää sanalla ja käsityksellä ( huiputti meitä).

        Ei minua ole huiputtanut olenkaan,koittakaa nyt lopultakin ymmärtää ja tajuta ettei nuo ja yleensäkkin kovan luokan podarit tee mitään kiinteistökauppaa siinä määrin että eläisivät sillä,kaikki vähänkin vanhemmat podarit on niin kiini aineissa,sielä monesti huumeetkin mukana ja hormoonit.

        Tälläisia ne on monien jannujen idolit,koittakaa tajuta se ettei noissaa ole oikeasti mitään ihnnoitavaa,lisäksi näyttäs siltä että Pianan lihksistossa oli muutkin kuin hormoonia,voitte katsoa ojentia ja hauksia,niissä näyttäs olevan muita aineita työnetty,lihakset eivät näytä edes kehonrakentajalle vaan turvonneille aineella täytetylle.

        Koko kehonrakennuksen ydin puutui veistoksellisuus,massan hankinta pilaa koko kehon.


      • Hossinlute
        älkääkäyttäköaineita kirjoitti:

        Ei kannata yleistää sanalla ja käsityksellä ( huiputti meitä).

        Ei minua ole huiputtanut olenkaan,koittakaa nyt lopultakin ymmärtää ja tajuta ettei nuo ja yleensäkkin kovan luokan podarit tee mitään kiinteistökauppaa siinä määrin että eläisivät sillä,kaikki vähänkin vanhemmat podarit on niin kiini aineissa,sielä monesti huumeetkin mukana ja hormoonit.

        Tälläisia ne on monien jannujen idolit,koittakaa tajuta se ettei noissaa ole oikeasti mitään ihnnoitavaa,lisäksi näyttäs siltä että Pianan lihksistossa oli muutkin kuin hormoonia,voitte katsoa ojentia ja hauksia,niissä näyttäs olevan muita aineita työnetty,lihakset eivät näytä edes kehonrakentajalle vaan turvonneille aineella täytetylle.

        Koko kehonrakennuksen ydin puutui veistoksellisuus,massan hankinta pilaa koko kehon.

        Piana kuitenkin itse korosti usein että pysykää naturaalina niin eikö toi ole aika huonoa mainosta hormonibisnekselle? Toisekseen miten tuollaisella bisneksellä voisi miljoonia tehdä, oliko hänellä joku hormonilabra kotonaan jossa ainetta tuotettiin? Jos rahat hommattu laittomin keinoin ja tämä pystytään osoittamaan ja varat takavarikoimaan valtiolle niin voi olla ettei Saralle paljoa jää. Toisaalta jos Sara todella huijasi Pianaa koko seurustelunsa ajan niin eipä tuole soisi dollariakaan jäävän. Ei oikein jaksa uskoa että hormonikaupalla olisi rikastunut, huumekauppaa jos rinnalla niin sitten varmaan alkaa tuottamaan. Lisäravinnebisneksestäänkin sanoi useamman kerran että älkää ostako tuotteitani vaan syökää oikeaa ruokaa. Tai sitten oli vaan niin ovela bisnesmies, mutta rikashan Piana oli jo paljon ennen kuin lisäravinnebisnes oli alkanutkaan.


    • ettetiedämitään

      Uskokaa jo. Ritsi ei ole käyttännyt hormooneita, huumeita, öljyjä. Koko homma on vain huomion hakua että saadaan bisnes kukoistamaan.
      Kuvat ja videot on muokattuja, nykyään helppo homma.
      En yllättyisi jos kuolema ja kooma uutiset olisi vain feikkiä. Ritsi halunnut pois julkisuudesta että pääsee nauttimaan miljoonista. Bisnestä alkaa pyörittämään uusi kasvo jota ritsi ohjaa taustalla.
      Saannut nyt valtavasti ilmaista mainosta, kauppa käy ja kassakone kilisee.

    • realistisetarviot

      Mitkä noin yleisesti ovat massamonsterien tienestitavat usassa? Lähdetään siitä että lainkuuliaisia miehiä. Blogiklikkaukset __?$, nimensämyynti ravinteille __?$, mainospätkiin osallistuminen tv:ssä __?$, __?$....??

    • GGDDWW
    • RRFFVGGG
    • peppupoika

      Tästä otin oppia. Ennen tein kuten 95% punttikansasta joka ryki menemään suurimmilla mahdollisilla painoilla mutta tämä video muutti harjoitteluani ja sain pitkään aikaan kehitystä. Kiitos Riku,

      https://www.youtube.com/watch?v=FMncbdtwic4

      • Pianafaniko

        Hieno kirjoitus, kiitos.


    • porttiteoria

      Roina vei Pianan, todella surullinen tapaus. Toivottavasti bodaavat nuoret ymmärtää pysyä erossa hormoneista kun liian moni on hormoneista siirtynyt huumeisiin.

      • Paskassaseisovamies

        No ei todellakaan ymmärrä, joka siihen lähtee ei ole enää pelastettavissa.


    • lohtuna

      Onneksi on Big Ramy vaikkei se vloggaakkaan.

    • TTGGFFEE
    • YYHHRR
    • natumiesonerimies

      Tätä ne eräät kai palvoivat,mömmö miestä,noissa mömmö miehissä ei ole mitään ihailtavaa,puhdas natu on ihan erimaailmasta.

      Mömmö miehen näkee käsistä hauis ja olkapäistä nopeasti,ja useimilla se pää eli ulkonäkö ei ole hääviä katseltavaa.

    • TTGGRR
      • KuusamossaKauniitnaiset

        En vaan tajua mitä hehkua on tehdä joku kehonrakennus dokumentti kun netissä on tuhansia ellei miljoonia tunteja aitoa kehonrakennus dokumenttia eli ihmisten itse kuvaamaa enemmän tai vähemmän amatööritouhua. Niistä saa paljon enemmän irti kuin tuollaisesta tarkoin tehdystä dokumentista. Kasoo vaikka Kevin Levronen tiliä niin saa jo hyvää tietoa. Itse katosin Joe Roganin haastattelun Dorian Yatesin kanssa niin sai jo erittäin hyvän käsityksen roinaamisen tilasta.


    • eikehonrakentaja

      Tätä en käsitä, kuinka ihmeessä kukaan teistäkään ei mainitse Pianan pulla käsiä,nehän ei ole kehonrakentajan kädet edes,vaan paisutettu jollain sytholilla tai vastavaalla.Ojentajat ja hauikset eivät ole kehonrakentajan ei edes hormoonien käyttäjien kaltaiset.

      Liekkö täällä porukka sokeita.

      • e5g5454bhy7

        Liekö tuo asia käsitelty jo niin monta kertaa että ei jaksa jauhaa samasta asiasta.


      • YYHHTT

    • parkeveauki

      "Nimi 5% Nutrition juontuu Rich Pianan elämänfilosofiasta, jonka mukaan vain 5% ihmisistä on valmis tekemään uhrauksia ja antamaan kaikkensa saavuttaakseen unelmansa. Kuulutko sinä tähän 5%:iin?"

      Minäkin haluan tehdä kaikkeni että kuolen alle 50v.

    • eiolekehonrakentaja

      Minä en oikeastaan hänestä puhuisi koska kyseessä on kehonrakennus,oli työnetty käsivarsiin täytettä, ei missään tapauksessa ole bodattu viimeisinä vuosina kuin malliksi,eli täyte aineella on kisattu viimeisissäkin kuvissa jolloin hän on ollut lavalla.

      Ei ole mielestäni kovan tason kehonrakentaja.vaan ervikuva jota ei voi kehonrakentajaksi enään nooterata,pilasi itsensä ja lopulta tappoi itsensä kun järki hävisi aineiden myötä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1282
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1227
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1106
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1076
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe