En jaksa hakea töitä

työtönpummi

En ole kahteen vuoteen hakenut mitään töitä vaikka sanoin työkkärin virkailijalle että olen hakenut mitta en ole hakenut mitään töitä. Ei vaan kiinnosta hakea. Pitäisi parin viikon päästä soittaa työkkäriin kun ne pyysi, eikös työkkärin pitänyt soittaa työttömälle 3 kk välein mutta ne käski minun soittamaan. No mä soitan ja valehtelen että olen hakenut moniin paikkoihin vaikka enole.

20

787

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työtönmutteipummi

      No en ole minäkään johtuen monista syistä. Yksi työhönosoitus on tullut kunnalle työllistämistukitöihin. Hain, olisin päässyt mutta en ollut vielä oikeutettu että se siitä. Työkkärin virhe mutta minä maksoin viulut paikalle ja takaisin.

      • kuka.maksaa.mitä

        "Työkkärin virhe mutta minä maksoin viulut paikalle ja takaisin."

        Paskat, sinä mitään maksanut. Sinun koko elämäsi kustantaa yhteiskunta. Se siitä maksamisesta.


    • EtAinoa

      Suomen työvoimapalvelut on ihan vitsi. Vasen käsi niissä ei tiedä mitä oikea tekee, hajanaisia palveluita siellä täällä ja kellään ei kokonaiskuvaa yksittäisen asiakkaan tilanteesta. Ilmaistöihin ja cv-kursseille sinne ja tänne. Valmennusta milloin kenenkin toimesta. Turhia lupauksia palveluiden
      tuloksista. Kellään ei ilmeisesti myöskään valtakunnan tasolla kokonaiskäsitystä, eihän tätä muu selitä.
      Ei ihme, ettei yksittäinen työtön tässä jaksa.

      • kokemuksiaon

        Kahden valmentajan juttusilla käynyt. Toinen ei nähnyt mitään vikaa siinä että olisin mennyt työkokeilemaan työtä jota tehdään yksin ja jossa edellinen palkattu on sopivasti lopettamassa ja uutta ei palkata. No ei ainakaan jos olisin suostunut. Valmennus loppui siihen.

        Toisessa olin vuosia myöhemmin ja tämä valmentaja ei tiennyt edes että palvelun kuvaus/tarkoitus oli muuttunut vähän aikaa sitten eikä uskonut vaikka asiakkaana korjasin hänen käsitystään. Myöskään mitään piilotyöpaikkoja/palkkatukipaikkoja ei ollut vaikka tällä palvelua mainostettiin. Tai sitten tumpelo valmentaja ei niitä vaan löytänyt. Valmennus loppui pian tämän jälkeen kun ammattitaitoa ei kerran ole vaikka palkka juokseekin. Vapaaehtoinen palvelu mutta kävin puolen kymmenen kertaa omakustanteisesti ja oli muuten viimeinen kerta.


      • EtAinoa

        Samanlaisia kokemuksia. Suhtauduin aluksi ihan avoimin mielin kaikenlaisiin ns. palveluihin ja valmentajiin, mutta ihan turhia palveluja, tienaavat vain oman leipänsä siinä.


    • RahatEiRiitä

      Ei ole enää mulla rahaa hakea töitä,
      olen niin köyhä, kela rahalla saan ruuan. Mutta ei ole varaa parturiin, vaatteisiin, kenkiin, puhelimeen, tietokoneeseen, silmälaseihin,,, polkupyörään,,, jne jne...
      En voi oikein hakea töitä, esim hakemuksen postimerkinkin ja kirjekuoren hinnalla ostan mieluummin ruokaa !!!

      • E-meli

        Mulla ei ole varaa edes sähköpostimerkkeihin. Ei ole mulla rahaa hakea töitä.


    • Virkapalkkavarkaat

      Ei sinun kuulu hakea työtä. Me maksamme virkapelleille palkkaa, jotta he hakevat työpaikan johon ilmoittaudut tekemään työtä. Virkailijan työ on hakea sopiva työnantaja ja työntekijä.
      Ei kai kukaan ole niin tyhmä, että maksaisi TE keskuksien virkailijoille palkkaa, jos he vain loisivat ja jättävät työnsä tekemättä. Kysehän on silloin palkan varastamisesta.

      • VäsynytNäyttelijä

        Näinhän sen toivoisi menevän, että virkailijat auttavat töiden etsimisessä. Työn etsiminen on kuitenkin ulkoistettu yksityisille firmoille, jotka lupaavat auttavansa työnsaannissa, mutta ovat ihan yhtä pihalla. Ei kait tuo mikään ihme ole kun niitä palkkatöitä ei vain kaikille ole. Eikä kaikki kelpaa, vaikka kuinka hioisivat cv:n yksityiskohtia.
        Tämä on kaikki turhaa teatteria, jossa kaikilla roolit joita näyttelevät, loppukohtauskin on jo alussa kaikkien tiedossa.


    • ueyetteyt

      Pitäs ottaa tuet pois, niin jaksaisit varmaan paremmin hakea töitä. Joutenolo tukien varassa tekee laiskaksi.

      • nohuh

        Niin, kyllähän se on näytetty että niissä ei-hyvinvointivaltioissa ihmiset jaksavat tehdä yhtä jos toistakin henkensä pitimiksi, jos eivät saakaan töitä. Toki niissäkään ei jatketa toivotonta työnhakua loputtomiin, vaan sitten siirrytään tuloksellisempiin ansaintakeinoihin.


    • kylläsossuhoitaa

      Älä vaan vastaakkaan siihen puhelimeen jonka sossu on sulle maksanut ja maksaa myös laskusi.
      Älä missään tapauksessa yritäkään tehdä mitään viisata millään alalla. Hyvä jos voit olla kokoajan sisällä siinä sossun maksamassa vuokrakämpässä jota et omista. Älä näytä nokkaasi missään koskaan ja valita täällä kaikesta, myös siitä mikä ei sulle kuulu eikä koske sinua millään tavalla.
      Onhan sinulla kuitenkin se sossun maksama läppäri. Älä missään tapauksessa yritä hankkia töitä koska kukaan ei jaksa kuunnella sinua ainakaan työpaikalla.

    • näinpäseon

      Hyvä että jotkut ei jaksa hakea niin ehkä minulla vielä tärppää. Kaikille ei töitä riitä joten parasta olisi että töitä saisivat ne jotka haluavat eikä toisinpäin.

    • asdawwwsss

      virkailijoille maksetaan siitä että ne ohjaa ihmiset ilmaistöihin yrityksiin joille maksetaan verorahoilla tukia, jotka omistaa sipilä&kumppanit.

      Itseäni ei kiinnosta tämä paska yhteiskunta vitunkaan vertaa enään, sitten kun rahan tulo loppuu niin pistetään paikat paskaksi. 16 vuotta ollu pompoteltavana ja haukuttavana milloin mistäkin. nyt saa syödä mielialalääkkeitä kun ei haluta ongelmaa ratkasta, äkkiä vain pillerit naamaan ihmisille niin ovat siedettäviä sylkykuppeja, yhteiskunnan paskaloisia joilla ei ole mitään virkaa muuta kuin olla parempien ihmisten sylkykuppina ja omanarvon pönkittäjinä. HAISTAKAA VITTU

    • laiskurit

      vihervasmistolaisetko täällä keskustelevat sanasta työ,no olkaa huoleti sossu teidät elättää pääsette rääpiin suutanne taas kun seuraavan kerran marsseja tiedossa

      • ggddddr

        minä olen luovuttanut työnsaannin suhteen.ansiosidonnaisella olen ollut viime vuoden kesästä asti.töitä olen kyllä valmis ottamaan vastaan jos työsopimus olisi suoraan jonkun firman kanssa.vuokratyöfirmaan en edes harkitse meneväni mutta ikävä kyllä vuokratyö,tuo työelämän syöpä hallitsee markkinoita.jos yritykset palkkaisi suoraan eikä huijarivuokrafirmojen kautta niin ehkä minullakin olisi mahdollisuus työllistyä saaden rehellisen palkan sekä kaikki muut lisät joita vuokrafirmat ei suostu maksamaan vaan yrittävät huijata ja hyväksikäyttää työvoimaa


      • Kykypuolueko

        On sitä ihmeteltykin, että kuka sitä Kokoomusta äänestää. No selvästikin ihmiset, jotka eivät osaa kirjoittaa.


    • 651287

      No joo oletpa luuseri kun et edes hae. :) Liityn seuraan; minäkin luovutan.

    • Anonyymi

      Ei kiinnosta hakea. Motivaatio nolla. Laiska valtio, voisi lähettää masentuneet terapiaan.

    • Anonyymi

      Kannattaa vaan ITSE hakea. Jos työkkäri hakee, se on työ lumppumarkkinoilla, koska se on heidän suosikkikumppani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe