Toyotan kone pamahti!

Mätämätämätämätä

Uusi paku aikalailla vielä ja jo pamahti...ai niin olihan se 4D4......no ei sitten yllättänytkään...

8

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • selvä_tapaus

      Näissä tapauksissa auto ei ole ollut insinöörien valkoisin silkkihansikkain kokoama D-4D, vaan punaviinipöhnäisten ranskalaisten kyhäämä HDI!

    • wernerskaliini

      Ranskalaista höttöä.

    • HOLISTI74.91

      tämäkin viestiketjun aloitus on vag areenalta, automerkiksi vaihdettu volkkarin sijaan Toyota ja moottoriksi D4D, vaikka kyseessä on volkkarin 2.0TDI. tämä pelle yrittää tehdä kaikkensa mollatakseen huippulaadukasta Toyotaa. uskottavuus tältä yökastelijapojulta mennyt kauan sitten.

    • PieniPiiri

      Huippulaadukas Toyota käyttää kumminkin yhteistyön hedelmiä nykyään yhä enemmän ja ovat Toyotan maskin takana tehtaan suostumuksella ja laatukriteerein.

      PSA dieseleitä käytetään monien eri merkkien malleissa suoraan tai naamioituna omiin logoihin ja paljon niitä likenteessä on maailmalla käytössä,kuten VW koneitakin.
      Siltä osin asia lie käsitelty,jos Toyota ostettava,ota tai jätä,moinen kone tulee.
      VW moottoreista minulla ei henkilökohtaisia kokemuksia ole,moni kuitenkin lie eri mieltä VW moottoreiden osalta jos niitä liikaa ylistää mutta versioita niissäkin piisaa.

    • Palsanmäelle

      Eikö tuo 4D ole ihan toyotan oma kone eikä mikään yleiskone maailmalta?

      Toisaalta jos joku mollaa pakua jossa moinen kone niin Hiacehan se ja kun eletään 2017 niin yli-ikäiset autot tuppaa olemaan tuollaisia ja jos vanhaa yrittää pitää käyttiksenä niin vielä murheellisempaa joten oisko aika nuorentaa niin ei koneremonttia ja muuta "pientä" pukkaisi hetikohta?
      Taitaa kilometrejä olla kohtuupaljon ja jos se kasassa näin pitkään ollut niin ei huono saavutus miltään merkiltä.

      Etsi ainakin vähän ajettu moinen jos pakko tuommoinen omistaa ja maksa kauppiaalle kunnon tili ja saat arvoantiikkia tilalle=)

      Kovin isoja remppoja normaalien huoltojen lisäksi ei kannata vanhuksiin tehdä,tavallaan kaivoon heitettyä rahaa koska niistä ikään vastinetta rahoille saa ainakaan myydessä ellet harrastemielessä pura atomeiksi ja kokoa uusin osin johon monella ei varaa,taitoa,tiloja eikä ainakaan mitään järkeä koska ominaisuudet on mitä ne on ja ajat muuttuu,mutta harrasteautoksi siis..mikä ettei.

    • MietteliäsZ4Mies

      Mitä mieltä olette? Kannattaako ostaa? Paperilla ainakin täysin ylivertainen kulutuksen suhteen neliveto, tyylikäs ja naksasisusta!

      https://www.nettiauto.com/toyota/c-hr/9056744

    • Hybridiäseurannut

      Tuota,onko tuo pakettiauto ja jos niin mihin isommat tavarat laitetaan lastausvaiheessa vai onko palsta väärä?

      Onhan se aika tavallisen nykynäköinen ja mikäs siinä JOS tykkää moisista,minä en kylläkään innostu ulkonäöstä enkä varsinkaan hinnasta jolla saa kaikenmoista mielenkiintoistakin ajopeliä,kaiken pilaa lopullisesti sana hybridi jolle en ole keksinyt vastinetta miksi semmoinen pitäisi olla?
      Moinen tekniikka on yhä ihan lastenkengissä,monimutkaista kuin mikä jo ennestään vikaherkkiin nykyautoihin,akut painaa luvattoman paljon hyötyynsä nähden lisäten koko auton omapainoa ja se vähäinenkin tavaratila menettää osansa akuille ja painavat akut myös lisäävät painon myötä koko touhun järkevyyden kyseenalaiseksi kulutuksen osalta.
      Olisi ajettava lämpimissä olosuhteissa kaupunkiajoa ja lataustolpassa yöt,muuten loppuu kapasitetti nopsaan eikä pohjolan pakkasiin ollenkaan koska kylmä kangistaa nopeasti virtapulaan jolloin ajellaan sitten tuon polttomoottorilla.
      Todellinen hyöty kun laskee kalliimman ostohinnan ja höpöhöpö lupausten vertaamisen mikä on todellisuutta onkin monille pettymys,paitsi jos se on oltava hybridi kun kuulostaa hyvältä ja mainostetaan tietty mielikuvilla.

      Mikäli olet asioista tietoinen niin moisten hybridien valmistaminen on luonnonvarojen suurtuhlausta muka pienempien päästöjen kustannuksella ollen enempi silmänkääntötemppu mainostajilta.

    • 4DTolppaTojota

      Miten tämä liittyy 4D4 moottoriin,joku 1,8 bensahypriidi joka ei oo diesel,ei pakettiauto ,ruma kun mikä ja kuka tuommoisen rahan aikoo moiseen laittaa..tai muuhunkaan mitäänsanomattomaan käyttöautoon,ammattijutut vähän eri ja pakon sanelemiakin usein kaluston pitämisessä uudehkona.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1565
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1404
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1295
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1176
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe