Varoitus Laatukellot.fi

322322

Tilasin kellon kyseisestä lafkasta. Toimitus kesti lähes kolme viikkoa. Lähettivät kaiken lisäksi väärän tuotteen. Asiakaspalvelu hidasta. Lähettävät uuden tuotteen ilmeisesti vasta väärän tuotteen palauduttua eli lopullinen toimitusaika menee yli kuuden viikon jos sekään riittää. En suosittele kyseistä yritystä kenellekkään!!!

63

1858

Vastaukset

 • Ethän huijaa?

  • en huijaa!!!asiakaspalvelu on myös surkeaa


  • Komppaan tuota, eipä siitä ole muuta kuin negaa kuulunut.


  • Siltä todella vaikuttaa. . Väärän tuotteen palauttaminenkin näyttää olevan asiakkaan vastuulla.


  • hurrienKusetusFirma kirjoitti:

   Komppaan tuota, eipä siitä ole muuta kuin negaa kuulunut.

   Sinun kirjoittamiasi juttuja luultavasti suurin osa, eriNimimerkeillä. Liekö tämäkin ketju sinun aloittamasi. Sellainen vinkki että laita ne alennushinnat firmasi nettisivuille niin alkaa kauppa käydä.


  • Valitettavasti olet väärässä. Tällä kertaa äänessä on kyllä ihan oikeasti pettynyt kuluttaja.


  • Ja minä olen ainakin toinen joka tietää ettei tuota firma kannata käyttää.
   Mikä saa sinut väittämään muuta, oletko ostanut sieltä jotain, et ole tainnut?


  • 322322 kirjoitti:

   Valitettavasti olet väärässä. Tällä kertaa äänessä on kyllä ihan oikeasti pettynyt kuluttaja.

   Samaa paskaa olet ulostanut eri palstoille. Laatukellot, Aatelikellot.....


  • Mikä saa sinut inttämään laajalti tunnettua asiaa. Kenties ole osallisena tuossa surkeassa laukassa?
   Minulla ei ainakaan ole mitään sidoksia asian tiimoilta ja voi kertoa totuuksia.


  • tylsäätrollausta kirjoitti:

   Samaa paskaa olet ulostanut eri palstoille. Laatukellot, Aatelikellot.....

   Ei pidä paikkaansa. Tämä on kyllä ihan ensimmäinen kerta kun valitan yhdestäkään yrityksestä. Noista muista mainitsemistasi firmoista minulla ei ole kokemusta. Ihan vaan kerroin kuinka tilaus kohdallani meni ja minusta oli hyvä kertoa asiasta myös muille kyseisestä firmasta tilausta harkitseville, jottei heille tulisi eteen vastaavia pettymyksiä. Piste


 • Lopputulema minun tilaukselle. En saa kelloa. kello on kuulemma loppuunmyyty . Tässä viikkojen odottamisen ja lukuisten yhteydenottojen tulos. Laskua ei ole muuten vieläkään peruttu. Paska firma kerta kaikkiaan. Huijari hurrit!!!

  • ..lisäys edelliseen. tarjosivat nyt täysin vastaavaa tuotetta mutta kolme kertaa kalliimmalla hinnalla - 20e. mitä tuohon nyt pitäisi enää sanoa


 • Hyvä pulju tuo on ainakin oman kokemuksen mukaan. Ei kannata ostaa niin erikoista kelloa, ettei sitä meinaa mistään maailman kolkasta saada. Tavallinen valkotauluinen Citizen on ihan asiallinen ja riittävä kello tämänkin palstan narsisteille.

 • Itse tulin tuossa syyskuun alussa tilanneeksi myös tuosta firmasta kellon (Casio)
  (ensimmäisen näin netin välityksellä). Aluksi ilmoittivat, että kyseisen kellon toimitusaika onkin 1-2 kuukautta, mutta onneksi parin viikon kuluttua jo ilmoitettiinkin, että kello on löytynyt ja lähetetty eteenpäin. Arvio saapumiseksi on kolme päivää, joka tulee täyteen tuossa maanantaina (vai lasketaankohan noita viikonloppupäiviä, jolloin se voi olla sähköpostiviestin perusteella vasta tiistaina Suomessa).

  Vielä en kehu enkä moiti, kun ei ole tuo kello hyppysissä. Lisäksi posti tänne Suomen toiselle puolelle luulisi vievän vielä vähintään tuo pari päivää ihan normaaleilta kirjeiltä ja paketeilta, jotka on Suomesta lähetetty. Tosin mielenkiintoista on tuo heidän ilmoittamisensa, kun alunperin noin pitkän ajanjakson antoivat toimitukselle.

  Mainittakoon nyt uteliaille, ettei tuo Casion kello mikään kallis ollut, mutta näin opiskelijalle pienikin summa on liian suuri. Lisäksi edellinen kello kun armeijassa kerkesi särkyä osittain on olo ollut hieman alaston, kun ei uutta aikarautaa ole vielä kerennyt saada tilalle.

  • Nyt se paketti sitten saapui. Asiallisesti oli pakattu (kuplamuoviin ja ilmapussin kanssa) ja kaikki dokumentit oli mukana (ohjekirja sekä joku takuulappu). Ainakaan itselläni ei ole mitään pahaa sanottavaa nyt tuosta firmasta vaan olen todella tyytyväinen ostokseeni ja hintaa.


  • "joku takuulappu" mukana, tuo kertoo jo paljon. Takuulappu pitää olla päivätty ja leimattu sinä päivänä kun kello on lähtenyt liikkeestä ja leiman pitää olla valtuutetun liikkeen leima, eikä mikä tahansa leima. Aidon takuun voi antaa vain valtuutettu myyntiliike jolla on kyseiseen merkkiin myyntipisteissä.
   Jos kyseessä on ne. halpiskello(todella.näk.näin), niin tuo on ihan okei, mutta jos kyseessä on kalliimpi arvokello jota ei takuuhuolla muu kuin merkkihuolto, niin silloin on toimittu väärin ja voi joutua ns. kuseen tulevaisuudessa taluuasioiden ja huoltojen suhteen.


  • No kerrotaan lisätietoina, että se "joku lappu" on leimattu ja päivätty ja se kertoo milloin kello lähti liikkeestä. Leimaan on merkitty Juwelier Bucher, Weinholdstraße. 33, 08468 Reichenbach. Ilmeisesti hankkineet kellon sieltä. Siitä en tiedä onko lappu aito, kun ei ole mitään vertailupohjaa. Tarkoitukseni ei siis ollut vähätellä tuota toimitusta aikaisemmassa viestissä, en vain ole mikään alan asiantuntija pätemään kelloliikkeiden vetailussa tai edes kellojen ominaisuuksista. Itse ostin vain kellon jonka ulkonäkö ja ominaisuudet tuntuivat hyvältä paperilla ja seuraavaksi vain etsin mistä sen saa omasta mielestäni helpoitten.

   Kello on Casion SGW-500HD-1BV, Mikään halvin mahdollinen kello, kyseessä ei ole. Tietenkin jos vertaillaan näihin monen tuhannen ja ylitse maksaviin kelloihin on kyseessä "halppiskello". Tosin jos vertiailukohtana on joku prologue muovikasa niin on kello selkeästi arvokello.


  • Todella ikäviä kokemuksia. Ostin Laatukellot.fi Armanin kellon, josta tippuivat viisarit heti ensimmäisellä viikolla, kellotausta liikkui eikä päivämääräkään vaihtunut. Ilmoitin siitä heille, pahoittelivat ja lähettivät palautustarran. No, tarra ei toiminut, ihmettelin sitä, pyysivät, että lähetän sen omaan laskuun ja palauttavat lähetyskulut. Lähetyskuluja ei ole kuulunut.
   Kello oli "korjauksessa" yli kuusi viikkoa. Tuli takaisin. Ainoastaan viisarit oli laitettu paikoilleen, muut viat oli tallella. Taas otin yhteyttä, ettei vieläkään toimi. No pyysivät taas palauttamaan, eivät suostu enää purkamaan kauppaa, vaan aikovat taas korjata sen... Sapettaa, kuukausia on kulunut eikä vieläkään ole sitä toimivaa kelloa...


  • TämäOnJoTuttua kirjoitti:

   "joku takuulappu" mukana, tuo kertoo jo paljon. Takuulappu pitää olla päivätty ja leimattu sinä päivänä kun kello on lähtenyt liikkeestä ja leiman pitää olla valtuutetun liikkeen leima, eikä mikä tahansa leima. Aidon takuun voi antaa vain valtuutettu myyntiliike jolla on kyseiseen merkkiin myyntipisteissä.
   Jos kyseessä on ne. halpiskello(todella.näk.näin), niin tuo on ihan okei, mutta jos kyseessä on kalliimpi arvokello jota ei takuuhuolla muu kuin merkkihuolto, niin silloin on toimittu väärin ja voi joutua ns. kuseen tulevaisuudessa taluuasioiden ja huoltojen suhteen.

   Höpöhöpö. Sitä takuulappua ei todellakaan tarvitse täyttää eikä leimata. Ellei nyt jostain syystä halua välttämättä käyttää sen tietyn liikkeen myöntämää takuuta. Valmistajan takuu ei vaadi takuulapun täyttöä.


 • Paljonko maksoit Casiosta? Ei ole enää saatavana Laatukellosta. Satasen alle noita näyttää saavan nettikaupoista maailmalta ja Laatukellojen perushinta 211 euroa, eli voi siinä lopetetusta mallista antaa ihan kivan alen.

  • 89€ + ALV oli hinta (kuitti on jäljellä) silloin kuin sen tilasin eli vähän päälle satasen se maksoi. Suunnittelin tuota kellon ostoa pitkään ja oli tuo hinta aika suolainen joissakin vaiheissa. Esimerkiksi alkukeväästä se oli nimenomaan tuon 211€ hintainen, sitten loppukeväästä hinta laski satasen luokkaan, kunnes nousi uudelleen samaanhintaan. Nyt loppukesästä ostin kellon tuolla satasen hintaluokalla. Niinkin uskomatonta kuin on suunnittelin kellon ostamista pitkään enkä hoppuillut vaan keräsin rahaa pikkuhiljaa, jonka vuoksi tiedän tuon hinnan kehityksen.

   Ilmeisesti laatukello.fi (niin kuin varmasti muillakin kelloliikkeillä) on noita sesonki aikoja eikä varmasti ihan kaikki kivijalkakaupatkaan tuota kelloa aina myy samalla hinnalla (varsinkaan jos tuote on loppunut tms.). Isohan tuo on alennusprosentti silloin oli eli suuri on lähtöhinta ja tietysti voi aina leikkiä semantiikalla ja väittää sitä lähtöhintahuijaukseksi. Tosin eiköhän tähän ole jo totuttu ihan ruokakauppojen puolella, kun miettii minkälaiset katteet tuotteilla on, varsinkin suomalaisilla ruokatuotteilla.

   No ettei siirrytä väärille ajatuksille niin palataan taas kellojen pariin. Tietysti netin ihmeellisestä mailmasta olisi sen muutama kymppiä voinut vielä säästää, mutta ainakin tuo maksamisen helppous ihan perus verkkopankilla, suomenkieliset nettisivut ja se että tuote on suht. lähellä (ei siis mistään toiselta puolelta maapalloa tarvitse pakettia odotella) vaikuttivat ostopäätökseen. Kuitenkin sain haluamani kellon nopeasti, hyvään hintaan ja helposti, joka ainakin itselleni on riittävä syy suositella kyseistä firmaa. Tietenkin mikään ökykello kyseessä ei ollut ja onhan ostokseni vain yksittäistapaus, mutta ainakin omalta kohdalta en huomannut mitään ongelmaa laatukellot.fi toiminnassa.


  • Onnittelen.


  • Sulla käyny uskomattoman hyvä säkä tilauksessa. Paskaakin paskempi yritys!!


 • Onko tuo
  Laatukello niitä firmoja, joilla ei ole omassa varastossaan oikeasti mitään? Kun saavat maksun asiakkaalta, vasta sitten tilaavat vastaavan kellon halvemmasta nettikaupasta ja vetävät välistä erotuksen.

  • Näinhän ne toimivat. Yleensä kellot saa halvemmalla kivijalasta ja saa myös oikean ja toimivan tehtaan takuun, eikä jonkun yleissepän.


  • Kyllä rehti kellokauppias myy halvemmalla asiakkaalle mitä sisäänostohinta, eikä "vedä välistä".
   Jep jep.


  • BusineksetPyörii kirjoitti:

   Kyllä rehti kellokauppias myy halvemmalla asiakkaalle mitä sisäänostohinta, eikä "vedä välistä".
   Jep jep.

   Ei ne mistään nettikaupasta kellojaan osta, vaan "tutuilta sopimuskauppiailta" jotka myyvät kellojaan halvalla ja hieman tehtaiden tai maahantuojien määräysten vastaisesti, eli polkuhintaan, jotta saavat myyntimäärät tehtaan vaatimalle tasolle, että saavat pitää heidän kellojensa edustuksen ja myynnin liikkeessään. Laatukelloilla ei ole minkään merkin virallista edustuksen statusta, eikä heidän takuuleimansa kelpaa ja siksi ne on leimattu tai ovat ilman leimaa muualla. Takuut ei toimi virallisia reittejä, vaan joku paikallinen seppä koittaa tehdä sen minkä voi jos tulee ongelmia ja toivoo, että saa jostain osia.


  • ilmanVarastoaPieniSiivu kirjoitti:

   Ei ne mistään nettikaupasta kellojaan osta, vaan "tutuilta sopimuskauppiailta" jotka myyvät kellojaan halvalla ja hieman tehtaiden tai maahantuojien määräysten vastaisesti, eli polkuhintaan, jotta saavat myyntimäärät tehtaan vaatimalle tasolle, että saavat pitää heidän kellojensa edustuksen ja myynnin liikkeessään. Laatukelloilla ei ole minkään merkin virallista edustuksen statusta, eikä heidän takuuleimansa kelpaa ja siksi ne on leimattu tai ovat ilman leimaa muualla. Takuut ei toimi virallisia reittejä, vaan joku paikallinen seppä koittaa tehdä sen minkä voi jos tulee ongelmia ja toivoo, että saa jostain osia.

   Lainaus laatukellot.fi sivulta:
   "Virallinen kansainvälinen takuu
   Kellon toimittaa yhteistyökumppaninamme toimiva valtuutettu jälleenmyyjä, joka myöntää kellolle voimassaolevan takuun. Virallisen kansainvälisen takuun ansiosta voitte jättää kellon mille tahansa valtuutetulle jälleenmyyjälle Ruotsissa ja muissa maissa. Virallinen takuu on yleensä voimassa 24 kuukautta tai kauemmin"

   Kissat koiria ja valtuutetut jälleenmyyjät kyläseppiä asdasö


  • Eli tuurilla toimii takuu jos toimii.


  • EnSekoaisiNoihin kirjoitti:

   Eli tuurilla toimii takuu jos toimii.

   Takuu toimii aivan kuten kaikilla valtuutetuilla jälleenmyyjillä. Sinun mielipiteesi ei hetkauta asiaa suuntaan eikä toiseen.


  • UskoNytJo kirjoitti:

   Takuu toimii aivan kuten kaikilla valtuutetuilla jälleenmyyjillä. Sinun mielipiteesi ei hetkauta asiaa suuntaan eikä toiseen.

   Minä nyt satun tietämään tuosta asiasta hieman enemmän kuin sinä. En usko pelkästään kauppiaan omiin nettikertomuksiin.


  • tietoVSmainos kirjoitti:

   Minä nyt satun tietämään tuosta asiasta hieman enemmän kuin sinä. En usko pelkästään kauppiaan omiin nettikertomuksiin.

   Et kuulosta kovin vakuuttavalta.


 • Useimpia arvokello saa suomalaisesta kivijalassa halvemmalla. Tuo lafkan sivuilla on myös lähtöhinta usein kalliimpi kuin tehtaan suositushinta Suomessa. On siinä hyvä mainostaa ale prosentteja.

  • Laitatko niitä halvempia hintoja näkyviin vaikkapa linkin muodossa.


  • OstohousutJalkaanJos kirjoitti:

   Laitatko niitä halvempia hintoja näkyviin vaikkapa linkin muodossa.

   Ne kivijalan hinnat saa kun menee liikkeeseen tekemään kauppaan, ei niitä netissä mainosteta. Voi teitä nuoria jotka uskovat vain netin tietoihin.
   Mutta voin ihan kokemuksesta kertoa, että useamman kaupan olen tehnyt avokelloista ja aina olen saanut kelloni halvemalla kuin mitä Laatukellot ilmoittelee.


  • Kannattaisi tulla pois sieltä 1980 luvulta ja laittaa ajantasalla olevat hinnastot nettiin näkyviin.


  • UskooKenTahtoo kirjoitti:

   Kannattaisi tulla pois sieltä 1980 luvulta ja laittaa ajantasalla olevat hinnastot nettiin näkyviin.

   Arvokellot myydään hyvällä henkilökohtaisella palvelulla ja alan liikkeistä. Ilmeisesti ne muutaman kympin tai satasen kellot ostetaan netistä, mutta niistä en tiedä, enkä välitä tietääkään.
   Taidat olla kovasti tietämätön tämän päivän kaupanteosta ja luulla että netti on se ainoa ja mahdollinen tapa hankkia tavaraa, noloa olla noin tyhmä ja ajasta ulkona.


  • kuinkaPihallaOletkaan kirjoitti:

   Arvokellot myydään hyvällä henkilökohtaisella palvelulla ja alan liikkeistä. Ilmeisesti ne muutaman kympin tai satasen kellot ostetaan netistä, mutta niistä en tiedä, enkä välitä tietääkään.
   Taidat olla kovasti tietämätön tämän päivän kaupanteosta ja luulla että netti on se ainoa ja mahdollinen tapa hankkia tavaraa, noloa olla noin tyhmä ja ajasta ulkona.

   Kuuluisia viimeisiä sanoja...


 • Erittäin hyvää ja nopeaa palvelua! Ostin kellon, joka oli ilmeisen pitkään ollut varastossa, kun patteri oli päässyt tyhjenemään. Aspa antoi ohjeeksi viedä lähimmälle kellosepälle, jonka laskun sitten maksoivat tililleni muutamassa päivässä.

  Kellosepältä saatu kuitti oli käsin kuittipaperille rustattu, joten huollon verot taisi jäädä kivijalalta maksamatta. Laatukellolle pelkkää plussaa

  • Juu, noita jonkun kauppiaan hyllyssä lojuneita saa edullisesti ihan mistä vaan ja paristo vaihtuu "takuuseen" joka paikassa. Toinen asia on sitten kunnolliset kellot joita ei kyläseppä osaa tai saa korjata.


  • OnneksiOlkoonJer kirjoitti:

   Juu, noita jonkun kauppiaan hyllyssä lojuneita saa edullisesti ihan mistä vaan ja paristo vaihtuu "takuuseen" joka paikassa. Toinen asia on sitten kunnolliset kellot joita ei kyläseppä osaa tai saa korjata.

   Aivan. Parempaa kelloa ei viedä valtuutetuilla jälleenmyyjälle koska silloin se päätyy kyläsepän käsiin jolla ei ole edes lupaa korjata kelloa taidoista puhumattakaan. Vaan kello viedään Suomi24 palstan tuntemalle kivijalkakaupan ylisepälle, tuolle muinaisten tarustojen jumalhahmolle.


  • NäinhänSeMenee kirjoitti:

   Aivan. Parempaa kelloa ei viedä valtuutetuilla jälleenmyyjälle koska silloin se päätyy kyläsepän käsiin jolla ei ole edes lupaa korjata kelloa taidoista puhumattakaan. Vaan kello viedään Suomi24 palstan tuntemalle kivijalkakaupan ylisepälle, tuolle muinaisten tarustojen jumalhahmolle.

   Aivan, arvokellot menevät yleensä valmistajalle tai heidän huoltokeskukseen Euroopassa.


  • eiLaatukellojenSepälle kirjoitti:

   Aivan, arvokellot menevät yleensä valmistajalle tai heidän huoltokeskukseen Euroopassa.

   Niinpä. Jos on varaa ostaa arvokello on myös varaa kiikuttaa se huoltoon valmistajalle tai heidän huoltokeskukseen euroopassa.


  • Tuo on huijari pulju. Yleisessä tiedossa on että pelkkiä harmeja sieltä saa ketkä siellä asioivat.


 • Tilasin 1.1. arvokkaan kellon yritykseltä. Toimitusaika 3-6 arkipäivää. nyt on 11.1. ja kelloasta ei muuta havaintoa, kuin ilmoitus, että tilaukseni on hyväksytty. Ihan mukava juttu tuo tilauksen hyväksyminen, kun maksoin kellon jo tilatessani. Vielä ilmoitettiin, että luvatut toimitusajat ovat vain "suuntaa antavia". Saas nähdä, kuinka käy...

  • Yli tonnin kello ainakin oli ylivoimainen este toimittaa tuolle ruotsalaisten persläpien operoimalle huijarifirmalle.

   Kuvio menee niin, että jossain vaiheessa lähettävät "vahingossa" väärän, ja yllättäen huomattavasti halvemman kellon ja toivovat asiakkaan ilmeisesti jostain syystä hyväksyvän ko. paskan. Vasta ankara sähköpostiviestittely ja asian eteen päin viemisellä uhkailu saivat nuo basaarihuijarit palauttamaan rahat.


  • samoin kävi ap:lle :(


  • Kallis laatukello (KALLIS) tilattu reilu viikko sitten, maksettu. Tänään lähtee tulemaan Sweea postissa kohti Suomea ? Olen yllättynyt !!!!!


 • Suosittelen, ihan normaali verkkokauppa.
  Osa tuotteista tulee todella nopeasti, osaa tuotteista valitettavasti joutuu odottelemaan.
  Jos haluat kellon heti, ostakaa sieltä kivijalka liikkeestä! Kaikki maksaa.

  • Verkkokauppa juu. Takuuasioissa heillä ei ole kunnollista organisaatiota ja harmaana kauppiaana merkkihuolto ei toimi, vaan yrittävät itse ns. kyläsepän avulla saada parsittua kellot kuntoon. Arvokellojen osia eivät saa, koska eivät ole valtuutettuja myyjiä jne...
   Jos teille se kelpaa ja pieni riski kalliimpaa hintaan kuin kivijalasta, niin siitä vaan.


 • Kello tuli tänään minulle ”Matkahuollon” pakettina. Hyvin pakattu kallis merkkikello. Kello oikea, liput ja laput kunnossa. Kello oikea, sekä aito! Pari viikkoa odottelua, ainoa miinus? Olen tyytyväinen :)

  • Mikä kello ja millä hintaa sait? Oliko minkä firman leimat takuukortissa?


 • Itsellä pelkkiä hyviä kokemuksia Laatukelloista. En juuri muualta enää ostakaan kelloja. Jos haluaa nopeamman toimituksen, pitää valita se tilausvaiheessa, ei ole edes mitenkään erityisen kallis edes.

  • Sulla on käynyt hyvä tuuri ja ilmeisesti olet ostanut vain halpoja kelloja?
   Muualta saisit halvemmalla ja ihan oikean takuun joka toimii kuten takuun pitää.


 • Erehdyin tilaamaan kellon ko. paskasta. Meni 2 kuukautta, eikä kelloa näkynyt. Kuulemma lähettävät, kunhan maahantuojalle semmoinen tulee. Siinä vaiheessa peruutin tilaukseni netissä ja ostin saman kellon suomesta, joka tuli viidessä päivässä ollen vain 20€ kalliimpi kuin ruotsista. No, lähettivätkin sitten kellon 10 viikon kuluttua peruutuksesta huolimatta. Nyt olen ilmoittanut että haluan palauttaa sen. Luvanneet laittaa sähköpostiini "tarran", joka kiinnitetään pakettiin sitten. No ei ole näkynyt. Siitäkin "tarrasta" perivät sitten 5€ perkele. Ellei "tarraa" tule, katson omistavani kellon ilman euronkaan maksua kyseiseen paskaan. Jos yrittää soittaa, kuuluu ruotsinkielinen automaatti. Kiertäkää kaukaa!

 • Swiss Military Hanowan ja Nautican oon sieltä tilannu, kaks tilausta. Ei ongelmia.

 • Olen tilannut Laatukellosta kolme kelloa ja olen ollut tyytyväinen. Yhden kellon palautin koska en tykännytkään siitä. Palautus hoitui kivuttomasti, en siitä ainakaan mitään maksanut. Tottakai palauttaminen on aina asiakkaan vastuulla, sehän on selvä.

  • Homma toimii kuin rasvattu. Hyvä luotettava edullinen kellokauppa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Homma toimii kuin rasvattu. Hyvä luotettava edullinen kellokauppa.

   Ei ole edullinen tuo harmaakauppa. Muualta saa halvemmalla.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei ole edullinen tuo harmaakauppa. Muualta saa halvemmalla.

   Linkkaatko esimerkin tai kaksi?


 • Tuolta voi tilata halpoja kelloja, mutta mitään kalliimpaa arvokelloa ei edes kannata harkita. Harmaakaupias jolla ei toimi takuut eikä huollot valmistajan vaatimalla tavalla ja hinnatkin on kalliimmat kuin kivijalassa. Takuukortit leimattu tai sitten ei jne....

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.