Oman pääkopan kanssa taistelua

Idioottinainen

Ollaan oltu liki 20v yhdessä miehen kans. Kaks lasta tehty, ei mitään pieniä enään. Mies ihastu toiseen naiseen vuosi sitten, sain tietää asiasta puolivahingossa..

Edelleen on yhteydessä tämän kanssa enemmän ja vähemmän..lähiaikoina nähneet taas enemmän. Ystäviä ovat..mutta tunteita on molemmilla.

Oon vihanen ittelleni..annan tän kaiken tapahtua ja annan satuttaa itseeni (ja tää tosiaan sattuu!). Odotan kuin kuuta nouševaa että mies todellakin näyttäisi haluavan elää mun kanssa niin kuin kokoajan väittää.. mä en vaan usko. Miks haluaa satuttaa mua jos välittää? Ja miksen mä vaan lähde.. siitä aina välillä haaveilen. Ilmottaisin kylmästi että mulla on asunto ja lähden, mutta ei musta ole edes siihen.
Nytkin mies reissussa koko vkolopun ja mä tuskailen kotona..musta on tullu pelottavan mustasukkainen ja pelkään jo oman pääkopan puolesta.. vituttaa itseni puolesta, enkä silti osaa tehdä mitään..

12

1754

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • auttaiskoyhtään

      Älä kiirehdi päätöksen kanssa. Keskity miettimään omia tunteitasi, haluatko itse olla vielä miehen kanssa, rakastatko häntä, onko teillä hyvä suhde... Mene syvemmälle siihen mustasukkaisuuteen ja ahdistukseen. Mikä siinä todella ahdistaa? Älä tyydy ensimmäiseen tai itsestäänselvään vastaukseen, vaan tee itsellesi lisäkysymyksiä. Kyseenalaista omat tunteesi. Yritä katsoa tilannetta myös kauempaa, ulkopuolelta. Miten neuvoisit toista henkilöä tuossa tilanteessa? Kohteleeko mies puolisoaan (sinua, ulkopuolelta tarkasteltuna) huonosti? Pitäisikö puolison puhua asiasta miehelle jotenkin eri tavalla?

      Jos tosissasi mietit eroa vaihtoehtona, puhu myös miehesi kanssa siitä. Ei 20 vuoden ja yhteisen perheen jälkeen vain hommata asuntoa ja häivytä, jos ei ole hyvin painavat syyt. Ei se ole oikein teille kummallekaan. Yritä ylipäätään puhua asiasta miehesi kanssa. Voisiko hän olla vähemmän tekemisissä tuon ystävän kanssa tai ottaa sinut edes välillä mukaan? Voisiko hän huomioida sinua enemmän? Pelkäätkö että mies lopulta vaihtaa siihen toiseen naiseen? Mieti, mikä siinä niin paljon pelottaa, jos kuitenkin olet itse melkein valmis eroamaan jo ennen sitä?

      Ei varmasti ole helppo tilanne, mutta yritä avata solmu kerrallaan. Itsellänikin on monenlaisia umpisolmuja tässä auottavana, erilainen tilanne kuiten. Ainakin tässä oppii ajattelemaan, mutta joskus tuntuu, että sekoaa.
      Keksi myös jotain kivaa tekemistä, mistä itse pidät. Oletko huolehtinut omasta hyvinvoinnistasi viime vuosina? Ehkä nyt on aika alkaa keskittyä siihen. Toteuta vaikka joku oma toiveesi jne.

    • Idioottinainen

      Kiitos ❤️ Annoit ajattelemisen aihetta ja keinoja joilla päästä eteenpäin. En mä erota halua, olisinhan lähtenyt jo vuosi sitten kun sain tietää heidän yhteisestä yöstä...
      Suurin pelko on varmaan se että mä en riitä vaikka mitä tekisin ja että mies valitsee tuon toisen lopulta..
      En mä luovuttaja oo, vaikka välillä tulee hanskat tiskiin meininki päälle!

    • auttaiskoyhtään

      Tiedän nuo tunteet!
      Mutta luotetaan me molemmat itseemme ja tehdään asioita itsemme eteen nyt. Ne asiat ei ainakaan mene hukkaan, vaikka mitä tulevaisuudessa tapahtuisi!
      <3

      • Idioottinainen

        Olishan tämä pitänyt arvata ja tiedostaa, jollain tavalla varmaan tiedostinkin..

        Mies ilmoitti rakastuneensa tähän naiseen ja suhde jatkunut yli vuoden.. mulle kivenkovaa väittäneet tähän asti olleensa vain ystäviä. Voin kertoo että rankka viikonloppu takana ja paskempaa edessä.
        Haluaa asumuseron mikä varmaan on järkevintä, sitä järkee ei vaan tunnu löytyvän tähän hätään mistään..! Nyt yrittäny katsella uutta kämppää jostain.

        Korvienväli on tällä hetkellä niin täynnä.. toisena hetkenä aivan turta ja seuraavassa niin paljon ajatusten sekamelskaa!


    • Hei nimimerkki, Idioottinainen

      Olet ikävässä tilanteessa, joka tulee jatkumaan, kun miehesi tahtoo asumuseroon toisen naisen takia. Ei ole ihme, että pää on täynnä ja turta! Sinulla on lapset, joista täytyy huolehtia ja olette olleet miehen kanssa jo kauan yhdessä. Raskaat ajat edessä. Et ole kuitenkaan yksin, samankaltaisen tilanteen kanssa kärvistelee kovin moni parhaillaan vaikkei tämä ehkä kovin paljon auta sinua. Rohkaisen sinua sellaiseen, joka auttaa. Hae itsellesi ulkopuolista apua, perheneuvonta tms paikka kannattaa etsiä ja yrittää päästä sinne mahdollisimman pian. Kun saat puhua ja miettiä ammattilaisen kanssa tulevaa, miten selviät ja mistä on hyötyä ja löytyisi iloakin arkeesi, ehkä syksystäsi ja talvesta tulee edes jollain lailla helpompi. Pidä itsesi puolta ja huolehdi itsestäsi vaikka ei siihen tuntuisi olevan voimia.

      Lämpimin ajatuksin,
      Pirkko-pappi

      • telepater

        Mitä tarkoitat Pirkko, raskaat ajat edessä?


    • Uskonkotälläiseen

      Jos eroatte miehen rakastumisen tähden et voi tehdä mitään. Ainoa lohtu on että antoi sulle nuo 20v. Se miten sen tietoosien sait kertoo mitä tuleman pitää. Jos itse kertoi rehellisesti lähtee varmasti. Jos tieto tuli muuta kautta on mies silloin siinä tilassa ettei uskalla vielä mitään tehdä. Miettii mitä saa ja mitä menettää. Jos teillä hyvä liitto on varmaan kova pala. Keskustele rehellisesti sen kanssa. Ja jos tekee päätöksen jäämisen aloittakaa puhtaalta pöydältä. Hakekaa sitä mitä teillä oli alussa ja miksi avioon menit. Muutoin ei liitto selviydy. Jos asuntoa hakee ja senkin jo kertonut silloin on lähdössä. Kerro mitä pidit hyvänä ja myös laita mies kertomaan mihin kyllästyi teissä. Sen se on velkaa. Jos olisin tuossa tilanteessa ja minä en olisi tiennyt mistään ongelmasta ja muualta tieto tullut laittaisin vastaamaan mikä oli kyllästymiseen syy? Samoin kun rakastuminen on tapahtunut vain ja ainoastaan siten että niillä on ollut suhde. Ihastumista toki voi tulla mutta sanot sen rakastuneen ja siksi eron haluaa. Kysy miksei kertonut sinulle mihin sinun rakkaus katosi ja muistanut kertoa asiasta? Älä usko ihan kaikkea mitä kertoo. Suosittelen ottamaan yhteyttä kyseiseen rakkauspakkaukseen kysyen kuinka kauan tuo rakastuminen on ollut? Jos ei vastaa silloin asiat eivät ole kuten puolisosi kertoo. Mutta toivotaan että on kunnioittanut sinua edes sen verran ettei ole kaksoiselämää viettänyt. Ja vienyt asiaa liian pitkälle.

    • Idioottinainen

      Ollaan keskusteltu asioista ja suhde on jatkunut vuodenpäivät ei niin kauniina minun kannaltani.
      Mies haluaa eron, ei rakasta minua enään..ei kuulemma pitkään aikaan enään..
      En mä tyhmä ole ja tiedän ettei meillä ruusuilla tanssimista ole ollut, mutta en myöskään aatellut että näin pahassa jamassa oltiin.
      Erohakemus on nyt laitettu ja oon tehnyt tarjouksen uudessta kodista, kauppakirjojen teko siis edessä. Tää seuraava liitto kestää sen seuraavat 25v eli 60 saakka..

      Hakeuduin ammattiavun piiriin, mihin pääsen vielä tämän viikon aikana. On tapahtunut niin paljon niin vähässä ajassa..

    • Idioottinainen

      Uuteen kotiin on muutettu ja opettelen elämään uudelleen. Exä haluaisi palata jälleen yhteen (toinen nainen jätti samantien kun erottiin, ei kuulunu ero vissiin hänen kuvioihin), mutta musta ajatus ei tunnu hyvältä.

      Olen tutustunut erääseen ihmiseen joka saa hyvälle tuulelle, hymyilemään ja kaipaamaan itseään vaikka ei ole vielä livenä tavattukaan. Musta alkaa tuntuun, että kyllä mä tästä elämästä selviän hengissä 😊

      • HyvinPyyhkii

        Oikein teit, tuntuu hyvältä, että ongelman aiheuttaja saa maistaa omaa lääkettään. Näin kuin nämä aina menisivät niin ehkä opittais samalla enemmän toisen kunnioittamista.


    • HelppoRatkaisu

      Aloittajana ottaisin velkaa 50tonnia ja lähtisin ilkomaille tuulettumaan...

    • Idioottinainen

      Velkaa otettu jo enämpi kuin tuo 50tonnia eikä varaa oo lähtee ulkomaille 😂

      Kyllä mä toivon exälle onnellista elämää ja että löytää jonkun vierelleen kulkemaan.

      20v on pitkäaika, eikä ystäville toivo koskaan pahaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe