Jatkuva ihastuminen muihin

hukassa_

Olen asunut ainakin ulkoisesti hyvin onnellisessa parisuhteessa jo jonkin aikaa, mutta koen itseni toisinaan hyvin yksinäiseksi ja masentuneeksi. Aika ajoin huomaan kenties juuri tämän takia ihastuvani kaikkiin muihin kuin puolisooni. Jätän tunteet kuitenkin sikseen ja keskityn olemaan niin hyvä vaimolleni kuin suinkin pystyn, ilmeisen onnistuneesti, sillä hän kehuu usein olevansa onnellinen kanssani. Omat tunteeni puolestaan ovat hyvin sekavia, en tiedä mitä tehdä.

4

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yötätänne

      Jos tuntemuksesi ovat nuo, niin kannattaa olla rehellinen puolisoa kohtaan ja kertoa ettet tunne samoin. Se on paras juttu sulle itsellesi, koska joutuisit vaan ennen pitkää teeskentelemään ja vain miellyttämään sekä etääntyisit itsestäsi entisestään, eikä sekään ole oikein puolisoasi kohtaan. Tunteiltaan rehellisen kumppaninhan hänkin haluaa eikä mitään valehtelijaa. Vaikeintahan se on se kertominen, mutta kannattaa tehdä niin ja kuulostella sen jälkeen tuntojaan itsekseen eläen.

    • dlfkjfäoij

      Jos jatkuvasti ihastut muihin, niin se luultavasti kertoo enemmän sinusta itsestäsi, kuin liitostasi tai puolisostasi. Onko itsetuntosi heikko? Haluatko että joku muu kantaa vastuuta onnestasi kuin sinä itse? Oletko onnellinen myös yksin ollessasi? jne... Jos et selvitä ongelman todellista syytä, niin sama oire tulisi takaisin enemmin tai myöhemmin myös tulevissa suhteissasi.

      Sinun täytyy hakea itsellesi apua, jotta pystyt olemaan onnellinen. Ihan ilman ihastumisia tai haaveiluita, vaan olisit onnellinen itsesi kanssa.

    • Musta kuulostaa vähän siltä, että tässä on kyse sinusta itsestäsi, kuten edellä sanottiinkin jo. En voi oikeastaan muuta tehdä kuin kompata sitä viestiä.

      Onko sulla asiat hyvin itsesi kanssa? Onko sulla harrastuksia ja omaa aikaa? Oletko jutellut asiasta vaimosi kanssa? Jos hän on onnellinen kanssasi uskon, että hän olisi myös halukas kuuntelemaan murheitasi. Sitä me naiset nimittäin usein halutaan, että mies avautuisi vaikeista asioista sen sijaan, että pimittää ja lähtee vaikka pettämään ilman, että on yrittänyt löytää ratkaisuja ongelmiin. Oletko myös miettinyt, miksi ihastut muihin? Saatko heiltä sellaista huomiota, mitä et vaimoltasi saa? Teettekö kivoja asioista yhdessä vaimosi kanssa? Jestas, tämä mun teksti muistuttaa enemmän kysymyslistaa, mutta nuo ovat mun mielestä aikalailla ratkaisevia kysymyksiä ja miettimisen arvoisia asioita muutenkin.

      Mutta älä kuitenkaan tee niin, että päätät olla tekemättä yhtään mitään. Suhteisiin nimittäin aika usein jää roikkumaan ja sitten myöhemmin harmittaa. Sulla on oikeus olla onnellinen, mutta koska olet itse siitä vastuussa, suosittelisin kaivelemaan aivoistasi tietoa itsestäni ja omasta tilastasi ennen minkäälaisia huonosti harkittuja tekoja. Me täällä palstalla voidaan auttaa läjäyttämällä nenäsi eteen läjän valmiita kysymyksiä, joita voit pohtia :D

    • itsetiedätparhaiten

      Voi se olla niinkin, että avovaimosi ei vain ole se oikea sulle. Mieti, oliko teillä suhteen alussa fyysistä vetovoimaa? Menitkö yhteen hänen kanssaan siksi, että halusit parisuhteen vai siksi, että halusit juuri hänet?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe