Rakastakaa Jeesusta Juutalaisten Kuninkaana!

Jeesus_Totuus_kaikessa

Jeesus on Raamatussa esitettyjen profetioiden täyttymys jokaiselle juutalaiselle Israelissa noin kaksi vuosituhatta sitten ja vaikka enemmän oli ensin juutalaisia apostoleja ja 70 lähti Jeesuksen yhteydestä pois ja 12 jäi, niin tässä on se totuus Isästä Jumalasta ja Pojasta Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä, kuten Jeesus sen Hengen puhalsi Raamatun ilmoituksen mukaan apostoliensa päälle. Tietysti oli myös Juudas Iskariot kahdentoista apostolin joukossa ja rahan rakkautensa hänet tuhosi Saatanan liittolaisena, ja jos emme parannusta tee omassa elämässämme Jeesuksen suhteen sen saman kohtalon voimme kokea myös omakohtaisesti ja tietysti Jeesus myös hyvänä paimenenä voi antaa anteeksi sen, kuten Pietarin kieltäessä Jeesuksen ja Jeesus edeltä sen esittäneenä ja antaaksiantoi ja rukoili Pietarin puolusta ja Pietarli sai kolmesti kieltäneenä palata ja oli kysynyt Jeesukselta syntiä tekevistä, kuinka monta kertaa tulee antaa anteeksi. Pietari oli kaikesta luopunut Jeesuksen seuraajana ja rakkautensa tahtoi osoittaa miekkansa kanssa ja ollen valmiina kuolemaan Jeesuksen tähden, ja Jeesus opetti "joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu".

4

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jobinpostia

      Mark.14:31. Loppuosa: Ja samoin sanoivat kaikki muutkin. Siis kaikki kielsivät!

      • Jeesus_sanoi_Pietarille

        "Totisesti minä sanon sinulle: tänään, tänä yönä, ennenkuin kukko kahdesti laulaa, sinä kolmesti minut kiellät". Jeesus ei sanonut tätä kaikille, ja tietysti tärkeää se, mitä Jeesus sanoo, eikä niinkään se mitä ihmiset sanoo sanojen toteutumisen kannalta. Kielsikö joku toinen apostoli Jeesuksen kuten Pietari, sitä ei Raamatussa ole kerrottu, mutta ei välttämättä kukaan muu apostoli sitä tehnyt. Pietari Herran Jeesuksen erityisopetuksessa tässä asiassa, ja opetuksen aihetta kannattaa tutkia, mutta pystytäänkö ihmisinä tekemään totuudellisia johtopäätöksiä, on jo vaikeampi asia, toki Jumala Henkensä kautta voi antaa sen ymmärryksen myös tässä asiassa, ja se on Jumalan kirkkautta ihmisen elämässä, kun Pyhä Henki opettaa.


      • Tietysti_Jeesus_Jumalana

        Tietysti Jeesus Jumalana tunsi jokaisen apostolinsa sydämet jo ennenkuin heidät kutsui yhteyteensä, ja samoin on myös nykyään varmuudella ihan jokaisen kutsutun kohdalla, ja Jeesus opetti ettei voi ihminen tulla yhteyteensä, ellei Isä häntä vedä.


    • " Jeesus opetti ettei voi ihminen tulla yhteyteensä, ellei Isä häntä vedä. "

      Kirkkoisät ovat vetäneet jo vuosituhansia, se on heidän leipätyönsä, he saavat siitä palkkaa. Jeesus on heille 'elämän leipä' , leivän he kuitenkin saavat uskovien maksamista veroista.

      Uskoville he sanovat, ihminen ei elä ainoastaan leivästä, vaan niistä sanoista jotka heidän ( isä)
      suustansa tulee. Uskovien pitäisi elää vain sanoista, mutta maksaa verot, että isät saavat oikeaa leipää, koska he eivät elä vain sanoista.

      Kirkko kehuu hyväntekeväisyydellä, mutta rahat hyväntekeväisyyteen he saavat kansalta, kuten myös palkan, kaiken lisäksi he vaativat kansaa tekemään hyväntekeväisyyttä vielä omaehtoisesti, koska he ovatkin sijoittaneet kansalta saamansa rahat rakennuksiin ja maaomaisuuteen, eikä hyväntekeväisyyteen enää riitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9726
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2847
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      170
      2634
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1449
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe