Mies rikkoo tavaroitani suuttuessaan

Mitentätäjaksaa88

Mies raivostui tänään raha-asioista... olen lainannut hänelle pari tuhatta jotta on saanut velkansa maksettua ja nyt hän makselee velkaansa kuukausittain takaisin minulle... hänellä on usein tapana pyytää minua ostamaan hänelle vaatetta kun käyn kaupoilla ja toteaa sitten että mulla on niin paljon rahaa että ei kai hänen tarvitse niitä takaisin maksaa... nytkin on mulle vaatteista velkaa 120€ mutta minun on maksettava jokainen sentti joka menee esim yhteisen automme huoltoon... minulla on juuri ollut synttärit ja sain mieheltäni n. 40€ arvoisen lahjan ja olin kyllä maininnut että mitään ei ole pakko ostaa jos on tiukkaa että tekisi vaikk ruokaa minulle.. tänään hän kysyi voisinko ostaa hänelle yhden 800€ maksavan jutun jonka hän voisi maksaa osittain takaisin ja osa voisi olla hänelle vaikka joululahjana... totesin tähän naurahtaen "hei ostit mulle sen 40€ jutun ja nyt haluat että ostan sulle 800€ tavaraa" mies suuttui ja haukkui minua kiittämättömäksi paskaksi. Yritin rauhoitella ja sanoin etten tarkoittanut että sitä niin ja että se lahja oli ihana ja ettei hänen olisi tarvinnut oikeasti ostaa mitään mutta että ärsyttää kun minä olen hänen mielestään niin rikas että minun kuuluu ostaa hänelle monen sadan euron arvoisia juttuja" tästä mies raivostui vielä enemmän ja nappasi pöydältä tänään postissa tulleen uuden lehteni , repi sen silpuksi, kasteli ja heitti kylpyhuoneen lattialle... ja tämä on pientä... aikaisemmin on mennyt mariskoolia ja koruja, lautasia ja kerran hän poltti paitaani sytkärillä reiän .... en oikeasti tiedä mitä pitäis tehdä... mielestäni en ole kiittämätön, vaikka ehkä sen hintavertauksen olisin voinut jättää sanomatta ... mutta ei kai minun kuulu ostaa miehelleni kaikkea mitä hän kinuaa vaikka minun tililläni olisikin rahaa enemmän kuin hänellä.... olen väsynyt siihen että aina kun toinen suuttuu pitää pelätä mitä se tällä kertaa hajottaa... ja vika on aina minussa.... koska olen niin ärsyttävä ettei kuulemma voi hillitä itseään .... muita joilla samoja ongelmia? :(

11

591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onvainyksielämä

      Ihan hullu mies. Ei ole normaalia. Lähde turvakotiin, jos sua pelottaa erota siitä. Miksi tuhlaat elämäsi ihmisen kanssa, jonka kanssa et voi kokea oloasi turvalliseksi, arvostetuksi ja onnelliseksi?

    • oppeliini1

      minkä maan laki pakottaa ja määrää sinua olemaan tuon tason olin kanssa?
      Vai onko kumppanisi sinun huolelliseti ja harkiten VALITTU tulos? Jos noin, miksi sitten valitat?

    • Oikeastaan ymmärrän Sinua. Tuosta tinteesta on vaikea päästä pois, se on psygologinen koukku, jossa tuo mies sinua pitää. Et kertonut oletko ollut pitkään suhteessa häneen, mutta mieti onko tilanne pahentunut ajan myötä. Jos on niin se ei ainakaan parane .... voin koemuksesta sanoa että tilanne huononee Sinun kannaltasi, saat kantaa huonoa fiilistä matkassasi milloin mistäkin... sinulla on oikeus kieltäytyä, sanoisinko tuon kertomuksen perusteella taloudellisesta hyväksikäytöstä! Olen itse ollut tuonkaltaisessa suhteessa 9-vuotta, olen lähtenyt pois kolme kertaa, jolloin perääni on juostu ruusupuskat käsissä ja luvattu muuttua toisenlaiseksi ym ym.... tavaroitain on rikottu, omaisuutta on tuhottu ainakin 40.000 €:n arvosta.... minua on pahoinpidelty niin henkisesti kuin fyysisestikkin. Hän on mm. saanut 1,3 v ehdonalaisen rangaistuksen. Mutta siitä huolimatta hän oikeastaan on kulkemassa käytöksessään pahempaan suuntaan!
      Neuvoni on jätä hänet, niin ettei hän voi ottaa enää yhteyttä, niin pääset hänestä eroon . Ja jos sinua huolettaa, että jäät "yksin", niin et varmasti jää, käytä ystäviä tukenasi ja vaikka "laastari" suhdetta, että pääset pahimman yli... vain niin voit jatkaa "oikeaa" elämää, ei tuollaisen kanssa voi elää, jos pitää olla kokoajan varpaillaan.... peukkuja Sinulle

    • hullujamolemmat

      Heitä se loinen pellolle.

      Vai onko tämä provo? Harvoin kuulee näin hölmöä naista joka tälläistä kestää.

      Sanoisin että hullu mies ja hullu nainen.

      Ei ole muuta mahdollisuutta kuin että heität ulos ja järkiinnyt.

    • Noiu

      Ulos.!! Ja raha asiat hoidat, niin että miehes maksaa sulle edelleen eron jälkeen. Ota ensin yhteys vaikka poliisiin. Maksatat myös kaiken muun rikotun omaisuuden, että varmasti saat omasi takaisin. Ja tuollaset raivostumiset voi jättää omaan arvoonsa. Mies on täys pässi. Jätät ja nostat pään pystyyn. Lakimiehet on olemassa. !

    • vaihdapolkua

      Onpa tempperamenttinen seuralainen, mitä rotua tuo on? Ulkomaalaiset on kaikki kohteliaita ja fiksuja ja niillä on itsellä rahaa ja varakkaita sukulaisia.

    • Lahjaaeiarvostella

      No onpas teillä hyvä suhde. Kun ei ole rahaa niin ei ole. Kuinka sitä toiselta vaatia kun itsellä ei ole. Kyllä raha asiat pitää kyetä hoitamaan yhdessä. Ja toiselle ostaminen ei pitäisi edes rahalla mitata. Eikä lahjan antajan arvoa mietitä rahassa. Eikä arvostella hintaa paljonko antoi. Tämä on se periaate jos toinen lahjan antaa. Se annettu puhtaasti sinua ajatellen. Kuvastaa kyllä hyvin miestä joka on rahaton ja sinulta pyytää. Ei sekään oikein ole. Ei lahjan saaja itse päätä mitä hankit. Toki toiveen voi kertoa mutta perustella vielä ennakko lahjana ei ole hyvä. Pistä mäkeen rahaton mies ja nauti omista rahoista.

    • ainaeivoivalita

      Et oikeastaan tiedä mitä tehdä? Varmasti tiedät. Kyse on ihan vaan siitä, että miten sen teet. Lähdetkö itse, vai lähteekö hän?
      Meillä oli vähän saman tyyppistä. Minä maksoin lähes kaikki menot. Tulonikin olivat isommat, joten tiettyyn rajaan asti se oli hyväksyttävissä.
      Lopulta vaimoni rahat oli jatkuvasti loppu. Kunnes vihdoin hänen päihdeongelmansa paheni niin paljon, ettei sitä enää pystynyt pitämään salassa. Oman palkkansa lisäksi hän oli kuluttanut alkoholiin ja muihin päihteisiin vakuudettomia lainoja, eli ns. pikavippejä yhteensä noin 40 000 euroa. Sekin ongelma alkoi paisua yli äyräidensä. Mutta sitä vartenhan pikavippi on keksitty ja sitä varten se on bisnes: Sillä voi kätevästi rahoittaa peli-, huume-, alkoholi- ym riippuvaisen elämää. Jonkin aikaa.
      Tämän paljastuttua, yritimme kolmisen vuotta yhdessä saada korkin takaisin viinapullon suulle, siinä kuitenkaan onnistumatta. Katsoin, että päihderiippuvuuteen on turha haaskata kahden ihmisen elämää, ja niin me sitten erosimme. Helppoa se ei ollut, mutta välttämätöntä.

    • eläoohölmö

      Höh!

      Mietihän vähän järkevästi!
      Onko sillä ukolla niin hyvä seksi, että sun kannattaa sen takia roikkua kiinni tässä koneessa?

      Jos vähänkin sulla on järkeä, niin heitä se tyyppi ulos!
      Luepa itse läpi kirjoituksesi!
      Eihän tossa oo ei sitten mittään järkeä!

      Äijä pellolle just heti!

    • JaKaikenSaaAinaAnteeksi

      Haha siin on roolijako päälaellaan. Miehenhän pitäisi olla se moneydildoo eikä toisin päin. No oppia ikä ja kaikki. Noi päällekäyvät uroot on sellasii että kun tottuvat , niin oppivat ja niitä tapoja (huonojakin) on sitten helkkarin hankalaa käydä muuttamaan. Vaatii ainakin terapiaa ja eritahoja. No omapas on soppas. Itse en lähtis tommosiin suhteisiin joissa helvettikin on lämmin ja kiva paikka. :)

    • Eivoiolllatotta

      Ukkokin varmaan ihmettelee kun eukkoa saa riepotella miten sattuu. Moni muu kyllä tietäisi mitä pitää tehdä tai olisi pitänyt tehdä eka kerrasta. No jos on rahaa psykojen revittäväks asti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7917
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      176
      1744
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      61
      1015
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      191
      934
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      910
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      813
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe