Nainen ei löydä miestä itselleen

LonelyGal

Nyt aion avautua tänne vaikka se tuskin mitään auttaa. V*ttuilua en oikein kaipaa mutta kommenttia ja vertaistukea ehkä. Eli nettideittailuista.

Olen vuosia hakenut itselleni seurustelukumppania. Olen onnistunut pari kertaa samaankin, mutta jutut ovat päättyneet liian nopeasti, enkä koe että olen ehtinyt edes päästä alkuun tutustumisessa. Minusta se oikea puoli alkaa ihmisestä paljastua siinä 1-2 vuoden jälkeen. En ole mikään hätäilijä joka haluaa heti muuttaa yhteen tai näin. Haluaisin vain pidempiaikaisen kumppanin. Haluaisin rakastaa.

Oudoksi tämän asian tekee se, että olen nuorehko, kivannäköinen, saan ulkonäöstä palautetta mutta siihen se jääkin. Olen suht hoikka ja mulla on hyvä kroppa ja pidän huolta ulkonäöstäni ja vaatteistani. Olen myös luonteeltani mukava ja osaan ottaa muut huomioon. En puhua pälpätä paljon, musta on mahtavaa kuunnella ja koettaa ymmärtää toisen näkökulmia ja käsitystä maailmasta. Bonuksena olen myös todella intohimoinen rakastaja ja olen aivan suruissani kun en saa siinä mielessä toteuttaa seksuaalisuuttani ja huolenpidon tarvettani. Läheisyys on myös hyvin tärkeää. Fyysinen ja henkinen.

Niin ja se mitä ihmettelen on: miksi olen edelleen yksin? Olen ollut todella paljon deiteillä ja nauttinut monista treffeistä. Olen kokenut pystyväni avautumaan sekä kuuntelemaan ja olen todella pystynyt olemaan oma itseni. Tällä hetkellä olen tyytyväisimmilläni itseeni. Arvostan itsessäni monia piirteitä ja pidän itseäni kivana tyyppinä joka kehittää itseään mm. lukemalla. En usko "siihen oikeaan" uskon että voi olla monia oikeita ja kyse on vain kuinka paljon löytyy yhteistä ja myös ajoituksella elämäntilanteessa

Kriteerit eivät myöskään ole taivaissa vaikka tietenkin koko paketin pitäisi olla sillä tavalla kasassa että viehättyy. Mutta mitään pituus ym. rahaan liittyviä kriteerejä ei ole. Pääasia on että ihminen on mukava, miellyttää myös silmää. En ole ikinä heti ekoilla treffeillä edes varma mitä haluan tyypistä. Haluan pidempää tutustumista. Enkä kiinnostu "player" tyylisistä miehistä, eli sekään ei ole selitys.

Treffailut yleensä päättyvät miehen aloitteesta (joskus ihan puskista kun olen luullut että treffit ovat menneet tosi hyvin). Pidemmissä suhteissa kiinnostus vaan pikkuhiljaa piinallisesti sammuu hyvästä alusta lähtien ja se sattuu tosi paljon huomata. Olen aina se, joka satsaa suhteeseen enemmän.
Monesti lyhyemmissä tapailuissa ei ole ehditty edes mihinkään seksuaaliseen kanssakäymiseen, joskus bänät tulee heti ekojen treffien jälkeen kun "ollaan liian erilaisia". Tiedän että nettideittailu on vähän tällaista peliä, mutta en koe luontevaksi lähteä johonkin baariin tai kadulle lähestymään miehiä, mikä ero siinä on onko netin kautta tutustuttu vai ei. Alkoholin vaikutuksen alaisena en halua muodostaa mitään intiimiä lähestymistä. Lähipiirini on pienehkö eikä sieltä löydy potentiaalisia kumppaneita. Kaikista ahdistavinta on, että suurin osa ikäisistäni treffikumppaneista haluaa myös vakavampaa mutta ei ikinä MUN kanssa.

Syö itsetuntoa kun aina jätetään, varsinkin jonkun muun takia. Sitä tapahtuu yllättävän usein kohdallani. En ymmärrä mikä "muissa" naisissa on sellaista mitä minussa ei ole? Olenko liian kiltti? Pitääkö olla bitch? En halua muuttaa itseäni muiden takia. Ikävää on myös ympäristön tenttailu ja kommentit "miten se voi vielä olla vapaalla jalalla?" Niinpä. Sitä minäkin ihmettelen. Myös kun huomaa ja kuulee että ihmiset ympärillä on löytänyt tyyliin tinderistä rakkaitaan ja minä vaan ihmettelen: Miten? Ovat kuitenkin ihan tavallisia pulliaisia niin kuin minäkin ongelmineni. Miksi mulla on huono tuuri?

Koen toisaalta että pärjään yksin, mutta kun on joskus saanut miehen läheisyyttä ja läsnäoloa sekä säännöllistä seksiä niin tuntuu todella pahalta mennä viikko toisensa jälkeen ilman niitä. Kiusaus on hankkia pelkkä seksisuhde (kokeillut) mutta sekin jättää tyhjäksi. Lähinnä toteutan sitä puolta fantasioimalla ja katsomalla pornoa jossa näkee komean miehen alastomuutta ja kiihkeyttä. Pelkään että mun kuva vääristyy tätä kautta miehistä.

Suurin ongelma on mulla se, että tykkään itsestäni juuri tällaisena ihmisenä mutta en kiinnosta miehiä. Kaikki ne asiat joita haluan suhteelta, ovat minusta terveitä ja kauniita. Ajattelin laittaa tämän viestin, koska jatkuvasti kuulee miesten valittavan kun eivät saa naisia tai että meillä on kovat kriteerit.

Ei ole naisillakaan aina helppoa. Myös miehillä on nykyään kovat kriteerit. Silti en aio luovuttaa. Jostain syystä löydän itseni aina samalla optimistisella asenteella varustettuna kun lähden treffeille vaikka tulisi näpeille. En haluisi luovuttaa tässä asiassa :) Peace and love

48

1275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sama.kaava.aina

      "Ajattelin laittaa tämän viestin, koska jatkuvasti kuulee miesten valittavan kun eivät saa naisia tai että meillä on kovat kriteerit."

      Teillä on kovat kriteerit, sinullakin on kovat kriteerit vaikka muuta yrität väittää.
      Naisen "tavallinen" mies ei ole tavallinen mies.

      "Myös miehillä on nykyään kovat kriteerit"

      Siis niillä miehillä joista sinä kiinnostut eli kaikista parhaimmilla miehillä.

      Ongelmasi muutenkin kuulostaa todella oudolta, miehet antavat pakkeja? Ei tavismiehillä ole varaa antaa pakkeja ellei miehellä ole todella paljon vientiä.
      Ei yksinkertaisesti ole muuta vaihtoehtoa kuin että yrität liian tasokkaita miehiä.

      • aloittajatässä

        Voi kun tuo olisikin totta mutta ei ole. Tuota selitystä käyttää kaikki täällä. Tiedän kyllä oman elämäni. Ja kriteerit eivät ole kovat. Määritelkää mulle se "tavismies?"


      • sama.kaava.aina
        aloittajatässä kirjoitti:

        Voi kun tuo olisikin totta mutta ei ole. Tuota selitystä käyttää kaikki täällä. Tiedän kyllä oman elämäni. Ja kriteerit eivät ole kovat. Määritelkää mulle se "tavismies?"

        Laita kuvia ja tietoja itsestäsi ja kuvia ja tietoja miehistä joita yrität.
        Olen 100% varma että miehet joita yrität ovat liian tasokkaita.


      • Aloittajataas
        sama.kaava.aina kirjoitti:

        Laita kuvia ja tietoja itsestäsi ja kuvia ja tietoja miehistä joita yrität.
        Olen 100% varma että miehet joita yrität ovat liian tasokkaita.

        En mä nyt tunnistettavia kuvia tänne laita itsestäni tai muista. Voin sanoa että olen ollut yhtä tasokas vähintään kuin mies, joskus tasokkaampikin vaikka vihaan tota sanaa. Olen ollu treffeillä mm. 10cm lyhyemmän miehen kanssa sekä melko kokemattomienkin miesten kanssa ns nörtti miesten kanssa koska he ovat helposti lähestyttäviä.

        Luulet siis että ns tarvis mies huolii kenet tahansa seurusteluun jos ulkonäkö on naisella hyvä? Eihän tuo ole totta. Puhun nimenomaan pidemmästä suhteesta. Miehillä on parisuhteeseen vähintään yhtä kovat kriteerit kuin naisillakin. Varmaan kovemmatkin

        Miksi tähän vedettiin ulkonäkö? Miksi ei syy ole että se, että olis vaikka naisen luonteessa vikaa :D


      • hehhehheeee
        sama.kaava.aina kirjoitti:

        Laita kuvia ja tietoja itsestäsi ja kuvia ja tietoja miehistä joita yrität.
        Olen 100% varma että miehet joita yrität ovat liian tasokkaita.

        Onneks kutostason miehet ei ikinä yritä kympin "tavis"naisia ja tuu sitten nariseen tänne naisten "nirsoudesta" :D


      • Ei_PinnallinenNainen

        sama.kaava.aina kirjoitti:

        "Myös miehillä on nykyään kovat kriteerit"
        ... eli kaikista parhaimmilla miehillä.

        Kyseiset miehet luulee ehkä olevansa sellaisia. Tuijotelkoon peiliin, niin ehkä löytää vertaisensa.
        Totuus on että aina on olemassa joku parempi /Upeampi/ fiksumpi jne. oli kyse mistä tahansa.
        Luin jostain profiilista joskus (miehen): En etsi elämänkoulua käynyttä, vaan aidosti lukenutta ja fiksua, naista.
        No, kyseinen kirjoittaja, voi jatkaa kuplassa elämistä, sillä jo teksti osoitti että siellä se on elänyt tähänkin asti. Ei tuollaisesta ole, kuin itselleen, tai kaltaiselleen, tosiaan.


    • POistakaa_juttunne

      "sama.kaava.aina "

      Älkää laittako kuvia, muita tietoja tunnistan teidät puheesta (=teksti).

      Menkäähän nyt deletoimaan ainakin vuodesta 2000 alkaen pahimmat juttunne ja kuvanne pois saitilta. Jos niitä Youtubessa ym. sinne voi omalla kirjautumisella tekemssä ilmoituksen, että pitää poistaan.

      Esteään häpeää tulevaisuudesta, jota kukin nyt jo voi kärsiä .

      Hupiakka tai mikälie puhuisitko jutustelijalle, että poisuitte molemma kertomasta itsestänne?

      Olen itse nuorena uhonnut ympärille vastaavalla kouhkaamisella joka suuntaan. Ne tulee ehkä vastaan vasta vanha oikein pahasta. Tässä vaiheessa voi vielä juttelemalla selvitellä, jos on häpeää.

      Turhaa sitä uusia ihmisiä on hakea, monet luulee, että tyttöjä ei saa, sitten tullaan tähän. Oma käytös on pahin este, kun kailottaa kaikille monet otsikot tänne.

      Eikö kukaan voi bannata liikaa kirjoittajia? Onko bannaamiseen ohje jossain ylläpito? Tämä vaan ystävällisenä neuvona. Ette kukaan ole yksin, kaikille tulee häpeää kouhkaamisesta.

    • Setoimii

      Kuulostaa että vedät pelkkää kaverilinjaa liian pitkälle. Halaa miestä, pidä kädestä, katso silmiin ja pussaa. Hymyile hänelle...

    • Ikäsi on?

      • Aloittajataas

        29v


      • Aloittajataas kirjoitti:

        29v

        "En puhua pälpätä paljon, musta on mahtavaa kuunnella ja koettaa ymmärtää toisen näkökulmia ja käsitystä maailmasta."

        Jos tämä johtaa siihen, että mies joutuu väkisin keksimään jotakin puhuttavaa, niin voi helposti jäädä kuva "onpas tylsä nainen". Tosin mistäpä minä tietäisin, edellisistä treffeistäni on jo hieman päälle kuusi vuotta...


      • niinjanäinjanoin
        unclefester kirjoitti:

        "En puhua pälpätä paljon, musta on mahtavaa kuunnella ja koettaa ymmärtää toisen näkökulmia ja käsitystä maailmasta."

        Jos tämä johtaa siihen, että mies joutuu väkisin keksimään jotakin puhuttavaa, niin voi helposti jäädä kuva "onpas tylsä nainen". Tosin mistäpä minä tietäisin, edellisistä treffeistäni on jo hieman päälle kuusi vuotta...

        Katsoin sun deittiprofiilin, ja mähän muistan sut tämän palstan keskusteluista noin parin vuoden takaa, kun valittelit vaikeutta päästä treffeille. Tein silloin haun deitissä olennaisimmalla osalla sun kriteereistäsi naisille (en edes kaikilla kriteereillä), ja hakutuloksia löytyi 0 kpl. Joten ei ihme jos treffejä on harvakseltaan.

        Aloittajan tilanne on epäselvempi, hän kyllä löytää miehen, mutta mies ei pysy. Jollain tavalla aloittaja ei vastaa odotuksia. Nyt tarvittaisiin sitten tänne keskivertomies tai aloittajan kriteerit täyttävä mies kertomaan että mitä ne oikeastaan suhteelta haluavatkaan.

        Minulla taas menee hiukan samoin kuin aloittajalla, mutta toisin kuin aloittaja minä olen selkeästi ATN. Eli minusta on helposti lueteltavissa asioita jotka ovat miehen kannalta huonommin kuin muissa tarjolla olevissa naisissa. Siksi en niin kovasti ihmettele että menen aina vaihtoon. Aloittajan tilanne toisaalta tuo vertaistukea, mutta toisaalta siitä tulee aika epätoivoinen olo. :(


      • niinjanäinjanoin kirjoitti:

        Katsoin sun deittiprofiilin, ja mähän muistan sut tämän palstan keskusteluista noin parin vuoden takaa, kun valittelit vaikeutta päästä treffeille. Tein silloin haun deitissä olennaisimmalla osalla sun kriteereistäsi naisille (en edes kaikilla kriteereillä), ja hakutuloksia löytyi 0 kpl. Joten ei ihme jos treffejä on harvakseltaan.

        Aloittajan tilanne on epäselvempi, hän kyllä löytää miehen, mutta mies ei pysy. Jollain tavalla aloittaja ei vastaa odotuksia. Nyt tarvittaisiin sitten tänne keskivertomies tai aloittajan kriteerit täyttävä mies kertomaan että mitä ne oikeastaan suhteelta haluavatkaan.

        Minulla taas menee hiukan samoin kuin aloittajalla, mutta toisin kuin aloittaja minä olen selkeästi ATN. Eli minusta on helposti lueteltavissa asioita jotka ovat miehen kannalta huonommin kuin muissa tarjolla olevissa naisissa. Siksi en niin kovasti ihmettele että menen aina vaihtoon. Aloittajan tilanne toisaalta tuo vertaistukea, mutta toisaalta siitä tulee aika epätoivoinen olo. :(

        "Tein silloin haun deitissä olennaisimmalla osalla sun kriteereistäsi naisille (en edes kaikilla kriteereillä), ja hakutuloksia löytyi 0 kpl. Joten ei ihme jos treffejä on harvakseltaan."

        Mahtaa johtua siitä, että melkoinen osa naisista jättää nippelitiedot täyttämättä profiilissaan, jolloin hakukone ei moisia noteeraa...


      • niinjanäinjanoin

        En nyt oikein usko, että nippelitietojen täyttämättä jättäminen selittäisi sen, että et ole ollut kuuteen vuoteen treffeillä tai että et ole seurustellut. Jopa minäkin olen, vaikka olen selkeä ATN.

        Huomaan, että olet lieventänyt kriteereitäsi. Et enää vaadi mm. asumaan samassa osassa Suomea, et korkeakoulutusta etkä työssäkäyntiä. Vaikkakaan edelleenkään ei esim. saa olla perusluterilainen eikä saman ikäinen kuin sinä. Mutta nyt sinulla voi jo olla mahdollisuuksia niihin pariin naiseen Suomessa, joiden hakuukriteereihin myös sinä itse sovit. Onnea vain yritykseen! :)


      • niinjanäinjanoin kirjoitti:

        En nyt oikein usko, että nippelitietojen täyttämättä jättäminen selittäisi sen, että et ole ollut kuuteen vuoteen treffeillä tai että et ole seurustellut. Jopa minäkin olen, vaikka olen selkeä ATN.

        Huomaan, että olet lieventänyt kriteereitäsi. Et enää vaadi mm. asumaan samassa osassa Suomea, et korkeakoulutusta etkä työssäkäyntiä. Vaikkakaan edelleenkään ei esim. saa olla perusluterilainen eikä saman ikäinen kuin sinä. Mutta nyt sinulla voi jo olla mahdollisuuksia niihin pariin naiseen Suomessa, joiden hakuukriteereihin myös sinä itse sovit. Onnea vain yritykseen! :)

        "Et enää vaadi mm. asumaan samassa osassa Suomea, et korkeakoulutusta etkä työssäkäyntiä. Vaikkakaan edelleenkään ei esim. saa olla perusluterilainen eikä saman ikäinen kuin sinä"

        Minä en ole koskaan suhtautunut noihin vaatimuksina, vaan suuntaviivoina. Ikä"kriteeri" minulla vielä keväällä tuossa oli 25-45, mutta alkoi ottaa kupoliin viisikymppisten naisten flirtit siinä määrin, että ihan vinkiksi pudotin ikärajan alemmas. Ymmärsivät vinkin.

        Kyllä minä ilmeisesti joidenkin kriteeeihin edelleen sovin, kun aloitteellisiakin ovat, mutta lopputulos on lähinnä "käyttäjä on poistanut profiilinsa, tai se on piilotettu". Mutta kunhan tulee täyteen kuukausi siitä, kun olen treffien puolella viimeksi viestin kirjoittanut, poistan itseni tuolta. Eli tällä viikolla.


      • niinjanäinjanoin
        unclefester kirjoitti:

        "Et enää vaadi mm. asumaan samassa osassa Suomea, et korkeakoulutusta etkä työssäkäyntiä. Vaikkakaan edelleenkään ei esim. saa olla perusluterilainen eikä saman ikäinen kuin sinä"

        Minä en ole koskaan suhtautunut noihin vaatimuksina, vaan suuntaviivoina. Ikä"kriteeri" minulla vielä keväällä tuossa oli 25-45, mutta alkoi ottaa kupoliin viisikymppisten naisten flirtit siinä määrin, että ihan vinkiksi pudotin ikärajan alemmas. Ymmärsivät vinkin.

        Kyllä minä ilmeisesti joidenkin kriteeeihin edelleen sovin, kun aloitteellisiakin ovat, mutta lopputulos on lähinnä "käyttäjä on poistanut profiilinsa, tai se on piilotettu". Mutta kunhan tulee täyteen kuukausi siitä, kun olen treffien puolella viimeksi viestin kirjoittanut, poistan itseni tuolta. Eli tällä viikolla.

        En minä sitä väitäkään, että et sopisi joidenkin kriteereihin. Mutta et välttämättä niiden noin kymmenen naisen koko Suomessa, jotka taas puolestaan sopivat sinun nykyisiin kriteereihisi.

        Toivottavasti et itsekään ota yhteyttä 25-vuotiaisiin, jos heillä ei ole ihannekumppaniksi ilmoitettu yli kymmenen vuotta vanhempi setä. Minun kokemukseni mukaan miehillä ei oikein tahdo onnistua tuo naisten hakuehtohjen kunnioitus silloinkaan, kun ne on ilmoitettu vielä profiilin alussa todella selkein sanankääntein. Ja tosiaan yhteydenottoja tulee sekä liian vanhoilta että liian nuorilta miehiltä melko tasapuolisesti, mutta olen päättänyt etten enää kovin helpolla lähde ison ikäeron suhteeseen. Itse en juuri ota yhteyttä jos en sovi jokaiseen ihannekumppanin kohtaan, mitä nyt joskus jos olen vuoden väärän ikäinen tai paikkakunta on väärä, niin olen kokeillut kepillä jäätä.


      • niinjanäinjanoin kirjoitti:

        En minä sitä väitäkään, että et sopisi joidenkin kriteereihin. Mutta et välttämättä niiden noin kymmenen naisen koko Suomessa, jotka taas puolestaan sopivat sinun nykyisiin kriteereihisi.

        Toivottavasti et itsekään ota yhteyttä 25-vuotiaisiin, jos heillä ei ole ihannekumppaniksi ilmoitettu yli kymmenen vuotta vanhempi setä. Minun kokemukseni mukaan miehillä ei oikein tahdo onnistua tuo naisten hakuehtohjen kunnioitus silloinkaan, kun ne on ilmoitettu vielä profiilin alussa todella selkein sanankääntein. Ja tosiaan yhteydenottoja tulee sekä liian vanhoilta että liian nuorilta miehiltä melko tasapuolisesti, mutta olen päättänyt etten enää kovin helpolla lähde ison ikäeron suhteeseen. Itse en juuri ota yhteyttä jos en sovi jokaiseen ihannekumppanin kohtaan, mitä nyt joskus jos olen vuoden väärän ikäinen tai paikkakunta on väärä, niin olen kokeillut kepillä jäätä.

        "Mutta et välttämättä niiden noin kymmenen..."

        Loistavasti ohitit koko pointin, että kyseessä ei ole vaatimuslista... Mutta ehkä se naisille on moinen, kun ihannekumppani on määritelty silmien väriä myöten.


      • niinjanäinjanoin

        Kyllä useimmat vastaajat ottavat sen vaatimuslistana. En minä ainakaan vastaa jos en sovi siihen mitä haetaan.

        Miehillä on yleensä suuremmat vaatimukset ulkonäöstä. Minulla ei ole ihannekumppani-kohdassa yhtään ainoaa ulkonäkökriteeriä, eikä olisi varaakaan olla, mutta en myöskään oikeasti välitä esimerkiksi pituudesta tai urheilullisuudesta. Ulkonäkökriteerejä minullakin kyllä on, esimerkiksi kasvoihin ja vaatteisiin liittyviä, mutta ei kuitenkaan niin paljon kuin keskiverto miehellä.


    • Kjugi

      En ole varma, mutta jos nyt peilaisin sinua mieheen (olen siis nainen), niin minulle tulee yksi ajatus mieleen: tossukka.

      Kertomuksesi mätsää mm. erääseen ikisinkkuun mieskaveriini, joka on nyt roikkunut toivottomassa ihastuksessaan minuun jo toista vuotta. Mutta kun hänessä ei miellytä minua romanttisessa mielessä oikeastaan mikään piirre ulkoisesti tai henkisesti. Hän on sellainen tossukka, oma tahto tuntuu puuttuvan kokonaan. Liian kiltti, mutta sitten jos suutahtaa, niin todella ilkeä ja lapsellinen, ei ajattele yhtään, mitä suustaan suoltaa silloin (eikä välttämättä edes jälkikäteen asiaa tunnu muistavan.)

      Tossukoiden kiltteys yleensä helposti sekoitetaan itsetunnon puutteeseen, olisiko mahdollista sinullakin? Ainakin itse olen huomannut, että kiinnostun hyvän itsetunnon omaavista miehistä, jonka takia alan ottamaan takapakkia, jos mies paljastuukin ihmiseksi, jolla itsetunto on huono. Kiinnostus vaan alkaa lopahtaa.

      • Elämänkokemusta74v

        Kyllä se itsetunto menee jatkuvista pakeista. Psykopaateilla ei mene ja siksi nämä ovatkin niitä jännämiehiä eikä näille pakkeja tule.


    • ArvausVain

      Minulle tulee mieleen että suhteet eivät onnistu, koska haet paria pääasiassa ulkonäkökriteereillä. "Pääasia on että ihminen on mukava, miellyttää myös silmää. " Eli jos kärjistetään niin pitäisi näyttää mallille, mutta samalla olla huippytyyppi luonteeltaan. Tällä tavalla sieltä tulee sitten niitä pinnallisia tyyppejä, joiden luonteessa ei ole kehumista. Mutta kuulostat itsekin hyvin pinnalliselle, sillä kun aloit kertoa itsestäsi niin ensimmäiseksi kerrot ulkonäöstäsi.

      Arvaukseni on, että monet ovat kiinnostuneet sinusta juurikin ulkonäkösi takia mutta kun ovat tavanneet niin ovat pettyneet siihen millainen käytöksi ja/persoonasi on ollut ja siihen se homma sitten on tyssänytkin. Pelkän ulkonäön pohjalle ei voi rakentaa pitkää suhdetta. Jos kaivat niitä tyyppejä netistä niin kehottaisin harkitsemaan kriteerejäsi uudelleen. Jos etsit ulkonäkö edellä niin löydät vain sellaisia miehiä, jotka katoavat kuin pieru Saharaan kun et ole olekaan 100% sitä mitä he fantasioivat mielessään (kukaan ei ole). Kehoittaisin sen sijaan kokeilemaan kuvattomia profiileja tai etsimään yhteisten kiinnostuksen kohteiden/harrastusten/arvojen/tulevaisuuden suunnitelmien pohjalta profiileja seuraavalla kerralla. Ei siinä mitään menetäkään jos kokeilisi seuraavalla kerralla edellä mainittua tapaa. Se tapa, mitä nyt käytät on jo kokeiltu, joten nyt voi kokeilla jotain uutta ja katsoa miten se toimii.

      • Aloittajataas

        En perusta pinnallisuuteen arvomaailmaani mutta en voisi kuvitella seurustelevani miehen kanssa johon en tunne fyysistä vetoa ja kemiaa, yhteensopivuutta. Perusasia parinvalinnassa. Ja olen kyllä hyväkäytöksinen ja mukava, ehkä alussa vähän ujo. Puhun kyllä myös tarpeeksi ja kuuntelen tasapuolisesti, otan kontaktia ja olen mielestäni empaattinen. Näen maailman aika monitahoisesti että saatan olla vähän rankkaa keskusteluseuraa niille, jotka tykkää puhua jostain pinnalliselta small talkista. Eli toivoisin aina että ihmisen luonteessa olisi tiettyä syvyyttä. Oon myös aika tunteellinen. Pinnallinen en koe silti olevani mutta en voi valehdella itselleni että viihtyisin jonkun seurassa jos ei vaan kolahda. Samoin itse en kolahda suuremmalle osalle. Ei voi pakottaa.


      • Aloittajataas
        Aloittajataas kirjoitti:

        En perusta pinnallisuuteen arvomaailmaani mutta en voisi kuvitella seurustelevani miehen kanssa johon en tunne fyysistä vetoa ja kemiaa, yhteensopivuutta. Perusasia parinvalinnassa. Ja olen kyllä hyväkäytöksinen ja mukava, ehkä alussa vähän ujo. Puhun kyllä myös tarpeeksi ja kuuntelen tasapuolisesti, otan kontaktia ja olen mielestäni empaattinen. Näen maailman aika monitahoisesti että saatan olla vähän rankkaa keskusteluseuraa niille, jotka tykkää puhua jostain pinnalliselta small talkista. Eli toivoisin aina että ihmisen luonteessa olisi tiettyä syvyyttä. Oon myös aika tunteellinen. Pinnallinen en koe silti olevani mutta en voi valehdella itselleni että viihtyisin jonkun seurassa jos ei vaan kolahda. Samoin itse en kolahda suuremmalle osalle. Ei voi pakottaa.

        Ja vielä: komeus ja kauneus on katsojan silmissä. Ulkonäkökriteerit eivät ole mitään miesmallin tasoa, unohtakaa tuo katkera jauhanta. Olen tykännyt hyvin erinäköisistä miehistä ja se mihin viehättyy ei välttämättä ole ees mikään selvä tai tiedostettu juttu. Että tämä puhe kympin miehistä ja kympin luonteesta ja statuksesta. Ottakaa pliis pää pois sieltä p*rseestä, tuo ei ole jokaisen naisen kohdalla noin. Ihmiset kuolisi sukupuuttoon jos vain super kauniit ja komeat valittaisiin. Elätte harhakuvitelmissa


      • pikku-E
        Aloittajataas kirjoitti:

        Ja vielä: komeus ja kauneus on katsojan silmissä. Ulkonäkökriteerit eivät ole mitään miesmallin tasoa, unohtakaa tuo katkera jauhanta. Olen tykännyt hyvin erinäköisistä miehistä ja se mihin viehättyy ei välttämättä ole ees mikään selvä tai tiedostettu juttu. Että tämä puhe kympin miehistä ja kympin luonteesta ja statuksesta. Ottakaa pliis pää pois sieltä p*rseestä, tuo ei ole jokaisen naisen kohdalla noin. Ihmiset kuolisi sukupuuttoon jos vain super kauniit ja komeat valittaisiin. Elätte harhakuvitelmissa

        Ei nyt pitä kiihtyä. Eikä tässä kai kukaan enää vakuuttelujesi jälkeen luulekaan, että puhuttaisiin jostain kymppitason miehistä, mutta sama mekanismi pelittää tasojen joka korkeudella. Erilaiset luonnonlait ja pariutumisekosysteemi tässä kuviossa ovat kai ajavina voimina. Mutta selvennyksenä siis että netin kautta tapahtuvissa paritumiskokeiluissa on mies lähtökohtaisesti ylempiarvoinen ja silloin kun ei ole niin syntyykin helposti suhde(naiset tietty käyvät paljon vaan kahvittelemassakin mutta näissä ei ole kummempaa ennakkolatausta). Ellei sitten mies satu olemaan parantumaton häntäheikki lerppunsa kanssa. Mutta nämä kyllä haisevat ainakin miesten nokkaan aika äkkiä, mutta ehkä naiset nuuhkivat väärää päätä?

        Ja olet kuitenkin sen verran kertoillut asioita, joten loppuanalyysinä voisi kai todeta kutos-seiska naisen hakevan kasi-ysin miestä. Mikään muu ei oikeasti selitä pakkien määrää, jopa ennen sänkypuuhia. Eräs pikkukakkonen voi tähän väliin vaikka linkata tutkimuksen jonka mukaan 80 prosenttia on miehistä keskimääräistä rumempia naisten silmissä, joten silmää miellyttäviä on tällöin oletettavasti noin 20%. Eli lähinnä kymppi-ysin miehet sekä oman alalajin kasit.

        Pahoittelut jos totuus vähän kipristää, mutta totuus on myös lääke mikä parataa ajan kanssa ja säästää monelta kolotukselta myöhemmin.


      • HaiseekoPahalle
        pikku-E kirjoitti:

        Ei nyt pitä kiihtyä. Eikä tässä kai kukaan enää vakuuttelujesi jälkeen luulekaan, että puhuttaisiin jostain kymppitason miehistä, mutta sama mekanismi pelittää tasojen joka korkeudella. Erilaiset luonnonlait ja pariutumisekosysteemi tässä kuviossa ovat kai ajavina voimina. Mutta selvennyksenä siis että netin kautta tapahtuvissa paritumiskokeiluissa on mies lähtökohtaisesti ylempiarvoinen ja silloin kun ei ole niin syntyykin helposti suhde(naiset tietty käyvät paljon vaan kahvittelemassakin mutta näissä ei ole kummempaa ennakkolatausta). Ellei sitten mies satu olemaan parantumaton häntäheikki lerppunsa kanssa. Mutta nämä kyllä haisevat ainakin miesten nokkaan aika äkkiä, mutta ehkä naiset nuuhkivat väärää päätä?

        Ja olet kuitenkin sen verran kertoillut asioita, joten loppuanalyysinä voisi kai todeta kutos-seiska naisen hakevan kasi-ysin miestä. Mikään muu ei oikeasti selitä pakkien määrää, jopa ennen sänkypuuhia. Eräs pikkukakkonen voi tähän väliin vaikka linkata tutkimuksen jonka mukaan 80 prosenttia on miehistä keskimääräistä rumempia naisten silmissä, joten silmää miellyttäviä on tällöin oletettavasti noin 20%. Eli lähinnä kymppi-ysin miehet sekä oman alalajin kasit.

        Pahoittelut jos totuus vähän kipristää, mutta totuus on myös lääke mikä parataa ajan kanssa ja säästää monelta kolotukselta myöhemmin.

        Mun mielestä ap:n kuvaama tilanne johtuu joko siitä että nainen on todella epähygieeninen tai todella ruma. Miehet vonkaa seksiä kaikilta muilta.


    • Hypergamy_apocalypse

      Naiset ovat nykyään äärimmäisen pinnallisia. 95% miehistä ei voi enää löytää minkäänlaista huomiota naisilta. Jos mies ei ole ulkonäöltä täysi kymppi naisen silmään, tämä välttää miestä eikä halua tutustua, vaikka olisi muuten miten unelmien mies kyseessä.

      • sdaddasadaad

        Ja pinnallisuus ei rajoitu vain ulkonäköön vaan miehen statuksen pitää olla myös korkea.
        Tuntuu että nykyään jos ei ole koulutukseltaan maisteri ja sitä vastaavassa työpaikassa niin ei ole toivoa naisten suhteen..


    • Moi!

      No tämä nettideittailu on taas näin miesten näkökulmasta aika raskta. Jokaiseen sivuun noin parikymmentä viestiä ja kukaan ei vastaa! Kehut naisia, kerrot itsestäsi ja kukaan ei vastaa. Siis, jos laittaa profiilin on kyllä velvollien tietyllä prosentilla vastaamaan. Tuolla on naisia, jokta ei ole vastannut kertaakaan, vaikka ovat saaneet parikymmentä viestiä. Mummoja en suostu tapaamaan, ihan siitä syystä, että olen kaksilla treffeillä ollut 45-vuotiaiden kanssa ja se ei luonnista- ei sitten millään- on muuri edessä. Mutta nuorempien kanssa juttu soljuu heinosti. Mutta kyllä tämä nirsoilu ottaa päähään. Kun tekstillä ei toista tunne vaan on päästävä tapaamisiin. Ja sitten aika menee kirjoitteluun.

      • annaskunarvaan

        Olet tietenkin ite näitä "nuorekkaita" 50 miehiä joille ei kelpaa 45v "mummot" saati oman ikäset, tai -hui kauhistus- vanhemmat! No nuorempien kanssa soljuu, SUN mielestä, mutta niiden naisten mielestä ei luonnistu papparaisen kans. Eipä ole ihme että "nirsoilee".

        "jos laittaa profiilin on kyllä velvollien tietyllä prosentilla vastaamaan."

        Ai, mikäs siihen velvottaa? Ja mitä hyötyä siitä ois jos ei kiinnosta, mies ylittää reippaasti ikäkriteerit tms. ettei oo haetun mukanen? Vastaatko sinä velvollisuudesta ei-kiinnostaville "mummoille"?


    • Saalistus

      Jos sinä aloittaja olet oikeasti nainen ja 29-vuotias, en voi ymmärtää, mikset löydä netistä mieleistäsi miestä. Varsinkin jos olet suht normaalivartaloinen ja lapseton.

      Kerro rehellisesti, mitä kriteereitä sinulla on miehen suhteen. Miten suuren ikäeron hyväksyt? Jos kuitenkin pääset treffeille, mutta miehet eivät halua jatkoa, väkisin tulee mieleen, että sinulla on jokin piirre käyttäytymisessä mistä mies ei pidä.

      Miten monelle miehelle olet lähettänyt aloiteviestin? Onko sinulla profiilissa kuva? Kuinka paljon olet panostanut tekstiin?

      • nettiinuskomennyt

        Jos nainen 29-vuotias, suht hoikka. lapseton....niin ei siinä paljoa kuviin ja profiileihin tarvitse panostaa....viestipaljouteen hukkuu....mutta se on eriasia kun näistä valitaan ne parhaimmat ja komeat miehet joista muutkin naiset on kiinnostuneita.

        Se on sitten kun mennään treffeille asenteella filosofisen teoriittisena ja loistaa vielä se eräänlainen negatiivisuus (tuota negatiivisuutta harvemmin on nuoremmeilla naisilla ja vanhemmiten naisilla alkaa korostumaan...) rennosti ja iloisesti ja vähän leikkimielellä flirtillä....ei mitään kaveria ja sillä asenteella haeta kuin tuolla joku aikaisemmin kirjoitti.

        Se että minäkin vähän vanhempana kokeneempana miehenä kirjoitan treffeistä ja jopa parisuhteista jos naisesta loistaa se innottomuus tai haluttomuus juuri tästä miehestä niin ei se paljoa miestäkään innosta....

        Epäilenpä että livenä nainen tapaa paremmin....


    • weerees

      En minä saa sitä vaikutelmaa, että sinussa olisi mitään vikaa. Kumppanin löytäminen kun on vaan sellaista, ettei sitä kannata väkisin hakea. Monet sanoo, että tulee jos on tullakseen. Ehkä sinunkin kannattaisi vain alkaa odottaa? Ei tietenkään kotona istuen, mutta lopettaa sellainen pakolla hakeminen.
      Kaikille kumppania tosin ei tule. Miksi sitten? No, varmaan se on jotenkin tähtiin kirjoitettu, johonkin elämänsuunnitelmaan tai sentapaiseen, että tämän henkilön elämäntehtävä on jokin muu kuin perhe tai parisuhde.

      Itse olen ollut sinkkuna 20 vuotta (olen n. 45-vuotias), kun ei vaan kukaan ole kolahtanut. En rupea mihinkään puolittaisiin juttuihin. Jos kelpuuttaisin sellaiset, olisin varmasti seurustellut ainakin muutaman kerran. Mutta kun en halua. Kaikki ja kunnolla tai ei mitään. Hyvät vapaat miehet ovat tosin tässä iässä harvassa...

      • Opiksi.muillekin

        "Kaikille kumppania tosin ei tule. Miksi sitten? No, varmaan se on jotenkin tähtiin kirjoitettu, johonkin elämänsuunnitelmaan tai sentapaiseen, että tämän henkilön elämäntehtävä on jokin muu kuin perhe tai parisuhde."
        Voisiko tuota sanoa elämänsuunnitelmaksi, kun minulle KERROTTIIN ennen tänne syntymistäni, etten akkaa saa? Kerrottiin pari muutakin asiaa. Sen enemmästä suunnitelmasta en mitään tiedä enkä mistään elämäntehtävästä.
        Kaikki on mennyt aika tarkkaan ilmoitetun mukaan. Toisin kun olen yrittänyt vängätä, niin pieleen on mennyt ja pahemman kerran. Vanha totuus: "Älä koskaan toivo mitään. Voit vielä saada sen!" pitää ehdottomasti paikkansa.
        Olkaa te muut minua viisaampia! Älkää KOSKAAN edes toivoko mitään! Se johtaa mitä suurimmalla todennäköisyydellä pelkästään katastrofiin. Sekä itsellesi että muille.


    • Ghjnnn

      Yhdyn edelliseen kirjoittajaan.. Olen nelikymppinen nainen, olen ollut jo yli 5 vuotta sinkku, aiemmin olin pitkässä ja huonossa suhteessa 12-vuotta. Olen käynyt paljon treffeillä, muutama tapailusuhde on ollut, mutta en vaan löydä sitä oikeaa.. Olen nätti, iloinen, puhelias ja korkeasti koulutettu. Minulle kelpaisi hyvin tavismies, mutta ajatukset ja keskustelu ei välttämättä kohtaa tavismiehen kanssa.. Muutenkaan en tällä hetkellä jaksa oikein uskoa miehiin, yhden virolaisen kanssa piti tavata viikonloppuna.. Hän soitti sovittuna treffipäivänä, mutta oli tullut juuri ennen treffejä toisiin aatoksiin, eikä tullutkaan. Minulla on yksi tavismies, jonka kanssa harrastetaan seksiä.. Mies tietää, että haluaisin enemmän, mutta tämä pitää minua jotenkin kaupunkilaisnaisena ja hokee aina kuinka voisin muuttaa isommalle paikkakunnalle vaikka juuri olen juuri muuttanut... Tämä miehen etsiminen alkaa olla aika masentavaa....

      • Vanhapoika79

        Juuri sinunlaisten naisten takia Suomessa on miljoona sinkkutaloutta ja syntyvyys on romahtanut. Etsit jotain sellaista, mitä ei ole olemassa. Sinulle muka kelpaisi tavallinen mies, mutta todellisuudessa etsit sitä korkeasti kouluttautunutta ja keskivertoa komeampaa miestä. Jos et sellaista löydä, haluat kuitenkin käydä treffeillä ja päädyt ulkomaalaisen miehen kanssa treffeille. No tässä tapauksessa treffinne eivät toteutuneet tämän virolaisen kanssa, Joka tapauksessa et tyytynyt siihen tavis suomalaiseen vaan haluat, että miehessä on jotain "jännää".
        Ennenkuin kirjoitit seksisuhteestasi, arvasin että sinulla on sellainen. Nykyajan parisuhdemarkkinat on juuri sitä, että 20 % miehistä treffailee 80% naisista. Osaatko kuvitella, miten paljon Suomessa on miehiä, joilla ei ole tapahtunut naisrintamalla yhtään mitään vuosikausiin. Ei millään pahalla, mutta se on sinunlaisten naisten syytä.


      • weerees

        Taas kerran: Mitä tarkoitetaan tavismiehellä? Nykyään koulutustaso on noussut niin, että tavismiehellä/naisella on jo vähintään ammattikorkeakoulututkinto.

        Mutta muuten: olen itsekin yliopiston käynyt ja käynyt myös treffeillä ammattikoulun käyneiden kanssa. Yhteistä puhuttavaa, yhteisiä kiinnostuksen kohteita, yhteistä aallonpituutta ei vain ole. Väitän, että koulutustaso vaikuttaa tähän. Mutta en silti pidä itseäni alemmin kouluttautunutta miestä itseäni huonompana ihmisenä. Ihmiset ovat erilaisia ja kaikenlaisia ihmisiä tarvitaan. Sitä paitsi pelkällä ammattikoulullakin voi pötkiä pitkälle.

        Nimimerkille Vanhapoika79: Kuulostat katkeroituneelta. ihmisellä on oikeus seurustella ihmisen kanssa, jonka kanssa viihtyy hyvin ja joka miellyttää omaa silmää riittävästi.Se ei välttämättä tarkoita sitä, että mies olisi komea. Nämä eivät ole mitään epärealistisen kovia vaatimuksia. Ihmisellä on oikeus etsiä ja odottaa jotakuta, jota rakastaa. Pitäisikö tyytyä vähempään, johonkuhun, josta "vain" tykkää?
        En minäkään haluaisi olla kimpassa miehen kanssa, joka ei ole jutussa tosissaan mukana.


      • Yksinonparempi
        Vanhapoika79 kirjoitti:

        Juuri sinunlaisten naisten takia Suomessa on miljoona sinkkutaloutta ja syntyvyys on romahtanut. Etsit jotain sellaista, mitä ei ole olemassa. Sinulle muka kelpaisi tavallinen mies, mutta todellisuudessa etsit sitä korkeasti kouluttautunutta ja keskivertoa komeampaa miestä. Jos et sellaista löydä, haluat kuitenkin käydä treffeillä ja päädyt ulkomaalaisen miehen kanssa treffeille. No tässä tapauksessa treffinne eivät toteutuneet tämän virolaisen kanssa, Joka tapauksessa et tyytynyt siihen tavis suomalaiseen vaan haluat, että miehessä on jotain "jännää".
        Ennenkuin kirjoitit seksisuhteestasi, arvasin että sinulla on sellainen. Nykyajan parisuhdemarkkinat on juuri sitä, että 20 % miehistä treffailee 80% naisista. Osaatko kuvitella, miten paljon Suomessa on miehiä, joilla ei ole tapahtunut naisrintamalla yhtään mitään vuosikausiin. Ei millään pahalla, mutta se on sinunlaisten naisten syytä.

        Ei näiilä naisilla ole omaatuntoa joten siihen on aika turha vedota. Eikä ne oikeasti mitään suhdetta halua. Jokinhan on kasvatuksessa mennyt pieleen kun näitä naisia on vaan enemmän ja enemmän. Jos niille sattuu tulemaan lapsi ovat silloin kriteerit löyhemmät ja alkaa kelvata se taviskin. Mutta vain kukkaroksi rakastajat pidetään silti, koska he katsovat itsensä oikeutetuiksi siihen.
        Tottahan se on että miehet nussii naiset, toiset enemmän ja toiset vähemmän. Tämä naistyyppi ei taas välitä siitä kenen kanssa mies on nussinut , se voi olla jopa suositus heille. He ovat jääneet jumiin ajatukseen että ainoastaan he valitsevat kumppaninsa ei mies.
        Ja kyllä se toimisi jos naiset haluaisi valita, mutta kun on niin paljon mistä valita. sitten ei valitse mitään.
        Sitä ne ei ole vielä tajunneet ettei ne silti ole sen tärkeämpiä miehelle joka heitä nussii kuin kuka tahansa toinen nainen.
        Ei ole odotettavissa että tämä paranisi jotenkin. Se menee vain pahemmaksi.
        Ilmiö mikä ei mahdu järkeen mutta tapahtuu silti.


      • ikuinen-sinkku

        Olin 12 vuotta suhteessa huonon miehen kanssa koska naiset rakastaa niitä huonosti kohtelevia miehiä.


      • Tuli.kallis.virhe

        "Ei näiilä naisilla ole omaatuntoa joten siihen on aika turha vedota. Eikä ne oikeasti mitään suhdetta halua. Jokinhan on kasvatuksessa mennyt pieleen kun näitä naisia on vaan enemmän ja enemmän. Jos niille sattuu tulemaan lapsi ovat silloin kriteerit löyhemmät ja alkaa kelvata se taviskin. Mutta vain kukkaroksi rakastajat pidetään silti, koska he katsovat itsensä oikeutetuiksi siihen."

        Nämä naiset ovat tyypillisiä psykopaatteja.
        Lue lisää vaikka kirjasta Raimo Mäkelä: Naamiona terve mieli. Kirjastosta se löytyy ja saattaa olla vielä myynnissäkin.
        Eroni jälkeen löysin tuon kirjan ja sain nimen poikkeavalle käytökselle ja luonteelle.


    • ikuinen-sinkku

      "Kriteerit eivät myöskään ole taivaissa vaikka tietenkin koko paketin pitäisi olla sillä tavalla kasassa että viehättyy. Mutta mitään pituus ym. rahaan liittyviä kriteerejä ei ole. Pääasia on että ihminen on mukava, miellyttää myös silmää"

      Heti valehtelit tuossa, haluat komean miehen ja niillä on usein paljon muita naisia joten eivät sinusta kiinnostuneet koska 1 ajattelivat että olet pihtari ettei sulta saa heti seksiä. 2 et ole kiinnostunut tarpeeksi miehistä, mies ei voi tietää että tykkäät jollet sano sitä päin naamaa.
      No kuitenkaan et ikinä lähtisi jonkun tavis miehen kanssa treffeille vaan haluat niitä samoja pelimiehiä kuin muutkin naiset.

    • ikuinen-sinkku

      Tiedän tasan tarkkaan millaisia miehiä naiset hakee sillä olen 15 vuotta yrittänyt päästä tavis naisen kanssa treffeille mutta en ole päässyt. Naisille on tärkeintä miehen ulkonäkö ja se mitä mies tienaa. Olen tienannut kolmekin tonnia kuukaudessa mutta se oli liian vähän Naamani onkin sitten niin ruma ettei sen puolesta ole mitään mahdollisuuksia.

      • YljäämäM70plus

        Minä saan eläkettäkin 2500 käteen, olen terve ja en pahan näköinenkään. Silti en naista saa. Paitsi ehkä jonkun läskipalleron tai omaishoitajaa etsivän. Näistä en huoli, muihin on rima matalalla, mutta ei se silti auta.


      • Eitajuuei

        Miten en vieläkään jaksa ymmärtää näitä? Se on todistettu fakta miesten keskuudessa: a) työssäkäyvä b) rehti c) suht terve = saa naista, väh. aasiasta. Jos ei tuoltakaan saa, niin sitten on jo vikaa ja kovaa.
        Juuri kaverini kertoi löytäneensä, SUOMALAISEN miehen tinderistä vaikka on ylipainoinen ja omasta mielestään ruma (kauneus on katsojan silmissä..)

        Tuo yllä oleva pätee naisissakin, tosin miehille kelpaa työtönkin ja hieman tuulella käyvä. Onpa tuota naisetkin lähteneet miesten tapaan ulkomaille hakemaan seuraa (mm. Turkki, Gambia)


    • Rumasinkkumies-

      Nainen löytää aina miehen itselleen jos vain haluaa. Laske rimaa reilusti siihen tavis tasolle niin miehiä alkaa löytymään. 90% naisista ja miehistä on taviksia mutta ainoastaan naiset nirsoilee eikä niille kelpaa tavis mies. Siksi suomessa on 500 000 yksinasuvaa miestä.

    • pp989

      "Ei ole naisillakaan aina helppoa. Myös miehillä on nykyään kovat kriteerit."

      -Miehillä on naiselli kolme kriteeriä, jos nuo täyttää saa heti kiinnostusta sadalta mukavalta mieheltä:

      1) Nainen ei ole läski.
      2) Nainen ei ole läski
      3) Nainen ei ole läski.

      Reilu ylipaino on AINUT syy joka karkoittaa miehet.


      Naiset taas karkoittaa miehen luota kunnollisuus, täytyy olla akusipää narsisit mies, niin sitten naisia riittää ympärillä.

      • regbtgfbnnm

        Pätee varmaan sellaisiin, jotka eivät ole naista edes koskaan saaneet. Yhden tai kahden pitkän suhteen jälkeen ei sitä samaa rumbaa jaksa käydä läpi ihan kehen kanssa tahansa.


    • 42v-sinkkumies

      Nainen löytää aina ja on paljon normi naisia mutta niille ei kelpaa normi mies. Pitää olla joku axl smith julkkis ja nainen heti intona haarat levällään. Naisilla on ihan käsittämättömät vaatumukset ettei miehet vaan voi niitä täyttää. Suomessa on puoli miljoonaa sinkkumiestä. Miehet ei vaan pääse tutustumaan naisiin koska naisille on se ulkonäkö tärkeintä. Naiset pitää miehiä niin rumina etteivät halua tutustua. En minäkään mikään komea ole mutta olen sentään kunnollinen ja rehellinen eikä mun vaatimukset ole kovinkaan kummoisia. Silti ei yksikään 400 naisesta vastannut minulle koska naiset on nirsoja.

      • KATSOPEILIIN

        Asennevammasi ja katkeruutesi paistaa läpi. Siksi kukaan ei kiinnostu susta!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2448
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1912
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1383
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1260
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1245
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1171
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1101
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1055
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 15
      1014
    Aihe