Isäni puolesta hävettää

veterraninlapsi

Minua hävettää, isäni nuoruus meni sodassa, nyt suomeen käveli pakoilaisaallossa 500 nuorta riskiä miestä päivässä, nyt ollaan kusessa niiden kanssa, jättivät perheensa ja lähtivät paremman elämän perään, isäni oli veteraani ja eli vakavan sotavamman kassa 80 vuotiaaksi...

25

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kotimaanionkosuomi

      NWO suidentukinta nyt koko eliitin toive.. Vävyehdokkaita/ työmiehiä eliitille afrikan/irakin sotilaista, uusi nornaali kikkeliskokkelis kaikki käy. Iän, sukupuolen ja nimen saa juksata ilman seuraamuksia. Noita nuoria miehiä yhä lappaa, mikrinsivuilta saa viikottaiset raportit. Kaikki afrikkalaiset ei mahdu tänne, eikä meitä auta kukaan.. Koko suomenväkiluku niin pieni, että olemme uhanalaisia otuksia. Sotakorvaukset maksettu, eu rahastus maksettu, rankaisevat meitä sukupuuttoon ajamisella.

    • yhghbnbjkjgtyuikbnnm

      Eduskunnan päättäjät tässä saisivat hävetä, Sipilä, Orpo, Risikko ja Soini, viimeksi mainittu kun käänsi takkinsa pakolaispolitiikan suhteen täysin. Meillä on 47000 ihmistä joiden toimeentulo on sosiaalitoimeen tulon ja asumistuen varassa. Varmaan tarvitsisi tehdä vaihteeksi jotain kantaväestönkin hyväksi. Takuueläkeläiset saavat naurettavan pienen korotuksen 15,00e ja vasta annettiin kotoutukseen 5.3 miljoonaa. Uskooko hallituksen päättäjät ihan toisissaan, että tämä porukka kotoutuu. Ei siinä ole onnistunut Ruotsi, vaikka heillä on pitempi kokemus maahantulijoista. Suurin osa sielläkin heistä elää edelleen sosiaaliturvan piirissä.

      • vakuutuskuorien_hieroj

        Vakuutuskuorien hieroja älähti heti ei saa puhua pahaa kaulankatkojista


      • Mahamut

        Minä tulla kaksi vuotta sitten Suomi. Nyt minulla todettu masennus paha, joutua eläkkeelle. Paljonko te maksa takuueläke, onko jo 800e/kk. Kertoa kavereille kanssa, jalla jalla..


    • ins_allah

      Minuakin hävettää olla suomalainen tässä maassa, mistä ovat kaikki vanhat arvot kadonneet!
      Molemmat isoisäni talvisodasta lähtien, setäni ja appiukko ( jolta kaatui 2 isoveljeä) jatko- ja lapinsodassa, ovat olleet rintamalla puolustamassa oman maan itsenäisyyttä.

      Siihen aikaan ei nuorilla miehillä ollut vaihtoehtona lähteä sotaa, kotimaan köyhyyttä tai eri uskonlahkojen keskinäisiä kähinöitä pakoon koko Euroopan halki hakemaan parasta täysihoitopaikkaa.

    • jkll

      Tosiaan tuntuu siltä, että turhaanko on taisteltu meille itsenäisyys. Tulee itku, kun katselee tätä touhuilua. Hallitukselta tulee vain sanahelinää, kun pitäisi todella alkaa tositoimiin. Teot merkitsee, ei sanat.

    • natsismi.haisee

      Hävettää kaikkien puolesta jotka elää edelleen jatkosodan aikaa. Siittä on saatana kohta tuhat vuotta!!!!
      Mailma aikalailla muuttunut siitä hetkestä.
      Sekö ois hyvä että hevosella edelleen kynnettäisiin ja oltaisiin perse auki?
      Globaalissa mailmassa ei pieni suomi pärjäisi enää tänä päivänä mikäli ei olisi eu:n kaltaista liittoa. Suomen talous liian pieni pärjätekseen yksin.

      • EPPÄILIJÄ

        Tyhjätaskudemarien kirjoituksia tällaiset . Tämäkään kirjoittaja ei ymmärrä liikeelämästä mitää , ei kotimaisesta , eikä globaalista . Selittää sitä mitä on kuullut .


      • hhhhhhhjjjj
        EPPÄILIJÄ kirjoitti:

        Tyhjätaskudemarien kirjoituksia tällaiset . Tämäkään kirjoittaja ei ymmärrä liikeelämästä mitää , ei kotimaisesta , eikä globaalista . Selittää sitä mitä on kuullut .

        Juu en ymmärrä en.... Miksihän minulla sitten on talous kunnossa ja vähän omaisuuttakin saanut kartutettua?
        Olisiko syy etten suosi kemiläisiä kiskuri-yrittäjiä vaan hankintani teen sieltä mistä saa edullisimmin. Kiitos eu ja helppo tavaran liikuttelu. Säästää muuten 30-40% hinnassa helposti. Ettet sitten hullaannu liiaksi sinäkin tilaileen kaikkea tarpeellista niin kiinanpaskasta joutuu maksaan tullia. Ihan vaan vinkiksi.


      • syyseuraus

        Kiitos maatamme puollustaneille. Ilman heitä, emme olisi eu:ssa, vaan osa venäjää, joka ei ole eu:ssa.


      • EPPÄILIJÄ
        hhhhhhhjjjj kirjoitti:

        Juu en ymmärrä en.... Miksihän minulla sitten on talous kunnossa ja vähän omaisuuttakin saanut kartutettua?
        Olisiko syy etten suosi kemiläisiä kiskuri-yrittäjiä vaan hankintani teen sieltä mistä saa edullisimmin. Kiitos eu ja helppo tavaran liikuttelu. Säästää muuten 30-40% hinnassa helposti. Ettet sitten hullaannu liiaksi sinäkin tilaileen kaikkea tarpeellista niin kiinanpaskasta joutuu maksaan tullia. Ihan vaan vinkiksi.

        Huh huh. Kaikkea sitä kuulee. Kysehän oli maamme historiallisista arvoista, eikä Kiinan tulleista.


    • jkll

      Älä sinäkään NATSISMI.HAISEE ala puhumaan asian vierestä. Aloittaja on täysin oikeassa . Vaikka ois sodasta tuhat vuotta , se ei muuta tosiasioita miksikään, minkä vuoksi on taisteltu. Meinaatko, että Suomelle tulee apu pakolaisista,, Älä unta nää .

    • fhjjgx

      Suomi on sisäsiittoisten idioottien täyttämä paskamaa.

      • Vielä.laki.löytyy

        Muuta perkeleen idiootti muualle. Vaikka somaliaan.


      • EPPÄILIJÄ
        Vielä.laki.löytyy kirjoitti:

        Muuta perkeleen idiootti muualle. Vaikka somaliaan.

        Miksi syntyperäisen Suomalaisen pitää muuttaa Somaliaan , eikö hän saa asua ja elää kotimaassaan . Näitä pöhköja mahtuu tusinaan 14 , joten ei ihme , että kaikki on päälaellaan .


    • tyuijhgnnbvghhghguytygh

      Tämä globaali maailman katsomus tulee yksistään pakolaisten kohdalla maksamaan miljardin suomessa. Se on varmaan jo ylittynyt monta kertaa koska lisää rahaa myönnetään jatkuvasti. Sitten kalliit EU jäsenmaksut jne. Ikävä kyllä suomi maksaa enemmän kuin saa EU tukea. Kun menimme vielä rahaliittoon, sen uskottiin tuovan hintojen alennusta, mutta siinä kävi päinvastoin. Työlisyyden uskottiin parantuvan, isot tehtaat siirsivät tuotannon halpatuontimaihin. Tämä ei ole näkynyt kuluttajien kukkarossa. Suomi on Euroopan yksi kalleimmista maista elää.
      Globaali maailma tulee kalliiksi, sen maksajat seuraavat sukupolvet ja heidän lapsensa.
      Suomi ei ole enää itsenäinen valtio, kaikista asioista päättää EU, eikä suomella ole sen ytimessä sananvaltaa, koska isot maat päättävät kaikesta.

    • tyuikjhgvbnfghjhgfggiuy

      Miten käy jos sota tänne vielä tulee? Lähteekö omat pojat etulinjaan ja turvapaikanhakijat odottavat turvassa, jos vaikka sosiaalitoimi saataisiin pelastettua? Onko maamme hallitus miettinyt tätä asiaa?

    • tyuiokjhghjnbvbnngguyt

      Mielenkiintoinen julistus hallitukselta, "tuomitsemme rasismin ja vihapuheen" ja samaan aikaan uutisista tiedotus, kuinka radikalisoituneet vangit riemuitsivat Turun terrori iskua. Ilmoitettiin myös että monta kymmentä radikalisoitunutta pääsee vapaaksi vankilasta. Mitä hallitus tähän viimeksi mainittuun kommentoi turvallisuuskokouksen jälkeen? Ei ole tullut minkäänlaista ohjeistusta. Vankien käytös on sitten varmaan hyväksyttävää kun kuuluu uskontoon, kristityt kun saa tappaa.

    • Ajattelija92

      "Minua hävettää, isäni nuoruus meni sodassa"

      Sinun ei tarvitse hävetä isäsi kohtaloa. Sinä et ole siihen millään tavalla vaikuttanut, eikä se ole sinun syytäsi. Tuskin olet ollut edes olemassa silloin, kun isäsi on joutunut sotaan.

    • jkll

      Tajuatko sinä AJATTELIJA, mitä tässä oikein hävetään vai tahallasiko heittäydyt tyhmäksi.

    • TuliksSelväks

      "Sinun ei tarvitse ... Sinä et ole .....Tuskin olet ollut .... kun isäsi on ...siihen millään tavalla vaikuttanut ..."

      Ajattelin jo -39.

    • Tomppa_K

      "Minua hävettää, isäni nuoruus meni sodassa"

      Ei ole mitään syytä hävetä. Ei ollut isäsi syy, että hän joutui sotaan. Päinvastoin. Isäsi on puolustanut maatamme vihollisilta. Sinun pitäisi olla ylpeä isästäsi eikä hävetä hänen puolestaan.

    • Minua hävettää kaikkien suvakkien takia koko pakoloisten hyyssäily.

    • jkll

      Eikö Hallitus kunnioita itsenäisyyden meille taistelleita, kun tänne virtaa sotaa pakenevia nuoria terveitä miehiä, jotka eivät ole valmiita puolustamaan omaa maataan. Kyllä saakin todella HÄVETÄ isiemme puolesta. Ei olisi tullut mieleenkään suomalaisilla lähteä aikoinaan karkuun sotaa, jokainen kynnelle kykenevä halusi puolustaa omaa maataan,, se oli kunnia-asia.

    • yuikjhbnmkjhguiiuytghjj

      Meillä on uhattu omia poikia sotaoikeudella jos pakenevat sodan alkaessa. Mutta sitä ei ole Sipilä ei kukaan muukaan kertonut, mitä nämä muualta paenneet saavat rangaistukseksi?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1934
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      251
      1621
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      244
      1547
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      53
      1466
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1368
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      11
      1199
    7. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1162
    8. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      156
      1160
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1153
    10. Trallalaa kesä on

      Helteinen ja kuuma. Hyvää huomenta. ☀️😊🫶🏼🍍❤️🐦‍⬛
      Ikävä
      190
      909
    Aihe