40plusseuraa

KaleviKarhu

Onko kokemuksia 40Plusseuraa deittipalvelusta? Sain kutsun sähköpostiini ja kokeilin. Tuntuu kuin se olisi vain rahastusta ja täynnä valeprofiileja. On hollantilaisen Festivus media B.V. tuote. Keskustelut eivät johda mihinkään tapaamisiin, tosin palvelun toimittaja ei sitä lupaakaan, pelkästään väylän keskustelulle. Mutta ovatko keskustelijat siellä töissä ja saavat siitä provision treffitilituloista?

8

670

Vastaukset

 • Joo nyt on kokemusta! Ihan täyttä huijausta ja rahastusta koko sivusto! Ei siellä ole tarkoituskaan tavata...houkutellaan uudestaan ja uudestaan ostamaan uusia krediittejä tietyllä systemaattisuudella! Olin yhteydessä samalla muka samassa kaupungissa asuvan naisen kanssa...lupauksia mutta täyttä huijausta kaikki!

  • Ihan vedätystä koko sivusto. Kuvat ovat ilmeisesti kaappauksia joltain muulta pornosivustolta. Chatteihin vastaajat ovat muutamia, ihan samoja henkilöitä, mutta ei taatusti niitä, joiden kuvia on sivuston tytöistä. Krediittimaksujen keräilyä pelkästään. Kun chattailee jonkun aikaa, niin alkaa tulla rohkeampia kuvia vastauksiin ja näin koukutetaan miehiä. Ihan hukkaan rahat menevät, jos maksaa tälle sivustolle.


 • Tähän tulokseen itsekin päädyin. Viestintää käydään vain palveluntarjoajan viestittäjien ja asiakkaiden välillä. Yrityksellä on ollut vuosien ajan erilaisia sivustoja, käyttöön otetaan uusi sivusto, kun vanha ei enää vedä. Ihme, että toiminnalle myönnetään oikeus liiketoimintaan, vaikka kyse on silkasta huijauksesta? Sampo Syreeniko tälläkin sivustolla naputtelee? Kilpaiu- ja kuluttajaviranomaiset herätkää! Poliisiakin saattaisi tämä kiinnostaa?!

  • Päivitys tähän ketjuun, voin vahvistaa että palvelu on puhdasta huijausta. Älkää ostako krediittejä, jokainen naisten profiili on valitettavasti operaattorin ketku ja sen näkee jo profiileistakin. Kaksirivisiä kuvauksia, joita naiset eivät todellakaan kirjoittaisi.


 • täyttä kusetusta lähetetään kuvia ja yritetään saada ihmiset koukkuun

 • Paras mahdollinen paikka maailmassa?
  : )
  On olemassa muitakin sivustoja.
  Kokeilla toki voi mitä haluaa,
  mutta en suosittele,
  enkä maksa.

 • Pelkkää rahastusta ja feikki tyyppejä...

 • Testattu jo on huijausta. Samat kirjoitus virheet viesteissä/profiileissa . Ylläpidon porukka varmaan googlen kääntäjällä kääntää nämä. Mm. kielioppi virheitä (mitä kääntäjä ei osaa suoraan kääntää) Viesteihin vastataan jotain ihan muuta mitä kysyt. Ja yllätys yllätys näillä henkilöillä ei ole s-postia tai muissa paikoissa profiileita. Jos joku nyt seuraa hakee kyllä niitä profiileitä on jossain muissakin paikoissa. Eli ei kannata haksahtaa tuonne=)

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.