Totta vai tarua?

mythorfact

Pitääkö paikkansa väite, että hormooneja vetämällä saa enemmän lihasta ilman treeniä kuin jos ei vedä hormooneja mutta treenaa?

5

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ssapa

      Anabolisia steroideja on todella paljon erilaisia niinkuin muitakin lääkkeitä ja ihmisetkin kaikki erilaisia, mutta väitän että jollain peruskuurilla ei. Kunnon plussakaloreilla ja aidolla kasvulla vois ehkä jotenkin kasvatus heikosti onnistuakin vaikka vaan löhöis himassa. Mutta ei kyllä mitenkään lähelläkään kovaa treenaavan natun lihaskasvua varsinkaan salin alkuvuosina.

    • näintäämenee

      Hormooneja käytettäessä pitää treenata,tässäkin on tilanne se kuinka keho ottaa aineet vastaan,eli vaikka treenaisi kovasti ja hormonit olisi käytössä niin kehitystä ei välttämättä tule kuin nimeksi,se riippuu niin siitä kehosta miten ottaa aineet vastaan,treenamatta ei tule lihasta.

    • FaktatPuhuuPuolestaan

      Vuonna 2017 onneksi moni jo tietää, että natuna pääsee pitkällä tähtäimellä kovempaan kuntoon kuin horkkia vetämällä. Horkkien sivuvaikutukset haittaavat monen kehitystä, kun taas natu kehittyy tasaisesti koko ajan jos treenaa ja syö järkevästi, ei siis millään Utin hupiukkotyylillä vaan vanhan liiton voimapainotteisella treenaamisella 3 - 5 kertaa viikossa.
      https://www.youtube.com/watch?v=SjlEKN9idgU

      • pieninatu

        Ei muuta sitten kun vanhan liiton mies on hyvä ja menee nappaamaan sen cbb kullan tämän hupiukon nenän edestä jos kerran Hulkki treenaa"väärin".

        Pitkällä tähtäimellä natu kyllä pääsee kovempaan kuntoon silloin kun roinaajan terveys on pettänyt ja tämä on haudassa.


    • pieninatu

      Tottakai se pitää paikkaansa, että treenaamaton roinaaja saa paljon isommat lihakset kuin kunnolla treenaava natu vaikka täällä edelleen sinnikkäästi asiasta tietämättömät sekä roinaajat itse muuta väittävät. Asiasta on tehty useita käytännön kokeitakin ja tulos on aina ollut se, että treenaamattomat roinaajat ovat kehittyneet paljon paremmin.

      Tietenkin treenaamatta tulee lihasta ja keho ei"ota vastaan"aineita siinä mielessä että toisilla horkka toimisi ja toisilla jostain mystisestä syystä ei toimisi. Kun hormoonitasot nousevat niin lihasmassa kasvaa, eikä ole mitään"keho ottaa vastaan" tuo on täyttä hölynpölyä. Keho ottaa roinan vastaan ihan samalla tavalla kaikilla kuten ruuankin. Kun syöt niin vatsasi täyttyy. Tuo"ottaa vastaan"väite on sama kuin väittäisi ,että joidenkin vatsa ei täyty vaikka miten söisi.

      Mietihän mistä syystä esimurrosikäisillä lapsilla on lihasmassaa suurin piirtein yhtä paljon sekä tytöillä että pojilla ja murrosiän jälkeen pojilla lihasmassaa on enemmän ilman treenin treeniä. Johtuisiko kenties testosteronin tuotannon kasvamisesta murrosiässä, joka saa lihakset kasvamaan. Tuosta voidaan siis hyvin yksinkertaisesti päätellä, että jos ilman treeniä miehen testotaso on x ja lihasmassaa on tietyn verran niin mitä tapahtuu jos se testosteronimäärä x nostetaan horkalla viisinkertaiseksi, lihasmassa kasvaa samassa suhteessa ja ilman treenin treeniä.

      Myös tuotantoeläimien lihasmassaa kasvatetaan huomattavasti kasvuhormoonilla, jota douppaajat myös käyttävät testojohdannaisten ja muiden aineiden lisäksi. Empä ole vielä tuotantoeläintä salilla nähnyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe