Keskusta ja Valio palkkasivat hyvän miehen.

OssiInkeroisista

http://neba.finlit.fi/kra/keruut/alitoimijaopistoupseerittulos.htm

"Jorma Korhosen (s.1935) perusteellinen urakuvaus alkaa lapsuusmuistoista Rautavaaralla. Varusmiespalveluksen aikana jää mahdollisuus sotilasurasta ammattina itämään ja ura alkaa Santahaminassa. Seuraavat palveluspaikat ovat eteläisen Suomen alueella. Elämä kuljettaa, kuin vaahtopäillä, se antaa paljon, mutta ottaakin. Muistelija on yksi neljästä ensimmäisestä kapteeniksi ylennetystä toimiupseerista. Sotilasuran jälkeenkin hän jatkoi työelämässä Valiolla. Hyvänä lisänä on YK-tehtävissä saatujen kokemusten ja näkemysten esille tuominen.

Vastaajan teksti on erittäin sujuvaa ja oleellisiin asioihin kiinnittyvää. Vastauksen nosti muiden joukosta sen monipuolisuus. Siinä on suomalaisen miehen ja sotilaan elämänkaari lapsuudesta eläkeläiseksi - iloineen ja suruineen."

30

455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itseään.vain.kehuu

      0 mies.
      Toimistorotta niin sanottuna.
      Ei ole lainkaan käytännön mies, silloin on arvostelun ulkopuolella,mitä oikeat tekijät tekee.

      Kukahan senkin valitsi, täysin kyvytön johtotehtäviin.

      • SepäSiitäNytSaunaan

        Johtotehtäviin olisi pitänyt valita henkilö, joka ylennettiin majuriksi. Ylennys ei kuitenkaan tapahtunut armeijassa, vaan kyseisen henkilön omassa pääkopassa. Mutta miksi ylentää itsensä vain majuriksi, kun kenraaliksikin olisi päässyt.


    • KiitosOssille

      En enään ihmettele miksi Jombeksi hellyttelemäsi JKK on päässyt sellaiseen asemaan sinulle. Nikkisikin perusteeksi. Ei kai JKK ole täällä noita näyttänyt? Mistä arkistoista ne löysit? Työtä se on vaatinut. Pontimena varmaan ihailu. Ei suinkaan kateus ja katkeruus.

    • Ei.oikein.lupavaa

      No mikäs tämmönen ketju sitten on ?

      • Jytilä-ite

        Idiootti itse teki aloituksen, se nyt mielestään täyttää vaatimukset "Keskustele Suomen Keskustasta ja puolueen harjoittamasta politiikasta". Tuskin nyt tulee itselleen kauheita toistoja.


      • Ei.oikein.lupavaa
        Jytilä-ite kirjoitti:

        Idiootti itse teki aloituksen, se nyt mielestään täyttää vaatimukset "Keskustele Suomen Keskustasta ja puolueen harjoittamasta politiikasta". Tuskin nyt tulee itselleen kauheita toistoja.

        Olipas outo kommentti taas kerran.


    • UtelenkoLiikaa

      Monessa mukana kyseinen Korhonen on näköjään ollut. Kai sitten Keskustankin palkoilla, kun tällä palstalla asianomaisesta kerrot. Koska ja missä? Ei selviä aloituksesta.

      • Faitteriveli

        Yleisistä naisista oli etelässä kiinnostunut kovasti kun muut eivät huolineet.


    • PyyntöKorhoselle

      Jos vielä palstalla liikut, laittaisitko tänne jonkun pätkän palkituista muistelmistasi. Nuoruuden ajalta Rautavaaralta tai YK:n reissuistasi. Olisi varmaan kiinnostavaa luettavaa.

    • Ei.oikein.tervettä

      Mikä tällaisen ketjun tarkoitus oikein on?

      • MrMjuri

        TÄMÄ ON YKSI JUTUISTANI JOTKA SAA VASTAUKSIA PALJON. Myös välijuttujani on, ja nekin näyttää saavan ei nyt Osgaria, mutta paljon
        huomiota.


    • OssiInkeroisista

      Hehheh. Jombe on malliesimerkki selfmade-miehestä jota palstalla paljon kadehditaan. Jotkut kuten Ossi oikein sairauteen saakka. Jombe ei ole antanut törkyilyn häntä kohtaan kuitenkaan haitata tahtiaan. Laitoin aloituksen palstalle ihan vaan muistuttamaan kuinka helposti kaikki Jombea koskeva saa huomiota täällä lukuisten vastineiden muodossa.

      Joku ihmetteli miksi tämä on palstalla. Miksi ei olisi? Jombestahan täällä kirjoitetaan joka päivä oli hän palstalla tai sitten ei. Siksi tämä sopii juuri tälle palstalle erittäin hyvin.

      • MaissiPebbuAUJompenJOHTO

        Vai oikein selvmeid! HO HOO, HO HOO! Taitaa vain olla naked man with corn and apple! HO HOO, HO HOO!


      • MaissiPebbuAUJombeJOHTOA

        Täällän Sinä Vanhusreppana täyttä skeidaa taas Sipilän tyttärestä. Olet Sinä tosi hoopo ja äärimmäisen vttumainen nilviäinen.


      • FaktaaMunisOssille
        MaissiPebbuAUJombeJOHTOA kirjoitti:

        Täällän Sinä Vanhusreppana täyttä skeidaa taas Sipilän tyttärestä. Olet Sinä tosi hoopo ja äärimmäisen vttumainen nilviäinen.

        ...voi ossi sinua reppanaa kun näet jomben joka paikassa, Mahtaa sinun elämäsi olla todella yksipuolista kituuttamista. Voisitko ajatella, että yhtyisit harrastamaan jotain, vaikkapa ulkoilua välillä?


      • totuuta.kehiin

        "Jombe on malliesimerkki selfmade-miehestä" Höpöhöpö. Mikä selfmade-mies se on. Toiset siitä on tehnyt kapteenin ja pomon Valiolla. Selfmade-miehiä on täällä muut. Ne on itse tehneet itsestään majurin ja johtajan. Siihen ei ole ulkopuolisia tarvittu.


      • Jytilä.on.paras

        Jytilä palstan asiallisin kirjoittaja



        Tulit takaisin niin saatiin palstalle hiukan asiallisuutta ja vastapainoa esim. palstaa jatkuvasti häiriköivälle pankkomajurille ja johtajalle, sekopäisille mölinöille.


      • ihmettele.vaan

        " Ihmeekseni eivät kuitenkaan kaikki??? " Ei kukaan muu kuin sinä. Täällä ei ole ketään toista yhtä pahasti jakomielitautista, vainoharhaista ja pakkomielteistä. Siinä selitys.


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5559
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3425
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1346
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe