Mies lelulle mustasukkainen

vastauksia-

Vietimme eilen tyttöjen iltaa ja paikalla oli sellainen seksiväline-edustaja, sellainen naisille räätälöity esittelyohjelma oli kyseessä. Satuin voittamaan arvonnasta sellaisen ison mustan dildon ja vein sen kotiin.

No en olisi vienyt jos olisin arvannut mitä se aiheuttaa. Mies muuttui todella mustasukkaiseksi, hän sanoo kuinka dildo on hänen mielestään epäluonnollisen iso ja ruma. Mies on ollut eilisillan jälkeen todella kireä ja kun kävin kylpyhuoneessa, huomasin että pesukoneen päällä oli mittanauha. Ilmeisesti mies on nyt mittaillut itseään ja kokee jotenkin tuon dildon uhkana.

Pitäisikö tuo nyt heittää pois, kun tuntuu että miestä vaivaa tuo lelu? Toisaalta omasta mielestäni tuo oli hauska palkinto ja aluksi ajattelin että voisimme mieheni kanssa sitä kokeillakin. Mutta tämä piirre oli nyt täysin uusi minulle miehestäni! Mieheni on komea, fiksu ja ihana, vahvaluonteinen ja täydellinen mies, yllätyin että hän on ottanut tämän asian noin raskaasti.

14

1465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miehestä_mittaa

      Mittaapa äijäs peräsuolen syvyys sillä dildolla.

    • LisääKipinää

      Harmi ettette olleet puhuneet aiemmin suhtautumisesta seksileluihin. Osa miehistä tykkää niillä yhdessä leikkiä ja tykkää tyydyttää naista ja se kiihottaa miestäkin, osa taas ottaa lelut ihan toisinpäin, että mies ei sellaisenaan riitä.

      Ottakaa ny puheeksi tuo homma ihan avoimesti ja kivasti. Kerro et susta olis kiva koittaa jos hän haluais kokeilla sua sillä kiihotella, mut jos hän ei halua niin laitetaan pois.

      Mä en itse pidä dildoista, minustakin ne on rumia, heh, mutta erilaisista värisevistä sauvoista tykkään missä on klitoriskiihotin. Niillä mun mieskin tykkää mua joskus hoidella, mut pelkkä dildo olis vähän outo varmaan hänellekin, kun onhan hänellä ihan omakin kalu jota muhun puskea :D. Että ymmärrän toisaalta miestäkin tuossa.

    • huomattuon

      Mitäs sanoisit naisena jos miehesi esittelisi lähes aidontuntuista motorisoitua silikonivaginaa joka hieroo ihanasti ja juuri oikeasta kohdasta penistä. Tämä oli meillä todellisuutta, avopuoliso osti itselleen erotiikkaliikkeestä pari dildoa joita käyttää ihan tietoiseti seksin korvikkeena, minä kun tilasin itselleni tekopillun niin ei ollutkaan enää niin kivaa. Joten naiset myöntäkää että tekin olette kateellisia tekopimpille.

    • heitäpoisheti

      Heitä roskiin. Heitä niin että miehesi tietää ja näkee sen.
      En tiedä, että mitä ajattelisit jos miehesi olisi samanlaisissa iltamissa jossa edustajatar esittelisi kaikkea seksilelua miehellesi. Sitten esittelisi sen sinullekin, hyväksyttäväksi.
      Minusta naiset on tyhmiä.
      Jos joku on hyvin, niin se pitää pilata keinolla millä hyvänsä.
      Surullista monin tavoin.

      • öosijoijd

        Kyllä meillä minun mieheni on se, joka seksileluja ostaa, meille molemmille. Ja yhdessäkin on joskus alan liikkeessä käyty. En ymmärrä miksi siitä pitäisi olla mustasukkainen? Mieheni ei ikinä käytä leluja yksin, ja minäkin käytän yksin vain silloin, jos mieheni on pidempään työreissussa. Mutta lelut on meille yhteideen käyttöön, teemme niillä toisillemme hyvää. Ja molemmat tietää tasan tarkkaan, että aito tavara on aina aito, eikä pelkillä leluilla saa samaa fiilistä. Mutta mausteena, jes! Etenkin mieheni pitää siitä, että saa käyttää minuun erilaisia leluja. Aina leikkimielisesti "uhkailee", että aikoo ostaa ihan valtavan sauvan ja survoa sen minuun... Noh, se on kivaa petipuhetta, onneksi hankinnat kuitenkin kohtuuden rajoissa. ;)


      • eihyväjuttu
        öosijoijd kirjoitti:

        Kyllä meillä minun mieheni on se, joka seksileluja ostaa, meille molemmille. Ja yhdessäkin on joskus alan liikkeessä käyty. En ymmärrä miksi siitä pitäisi olla mustasukkainen? Mieheni ei ikinä käytä leluja yksin, ja minäkin käytän yksin vain silloin, jos mieheni on pidempään työreissussa. Mutta lelut on meille yhteideen käyttöön, teemme niillä toisillemme hyvää. Ja molemmat tietää tasan tarkkaan, että aito tavara on aina aito, eikä pelkillä leluilla saa samaa fiilistä. Mutta mausteena, jes! Etenkin mieheni pitää siitä, että saa käyttää minuun erilaisia leluja. Aina leikkimielisesti "uhkailee", että aikoo ostaa ihan valtavan sauvan ja survoa sen minuun... Noh, se on kivaa petipuhetta, onneksi hankinnat kuitenkin kohtuuden rajoissa. ;)

        Naiset saa orgasmin paremmin lelujen avulla kuten myös vaimoni seksin aikana mutta entäs miehen nautinto pitää vaan tyytyä siihen tavanomaiseen pimperoon.


      • aeöäpijkwepioje

        Minä saan kyllä parhaan orgasmin, kun ratsastan mieheni päällä. Lelujen kanssa tulee myös orgasmi, mutta ei niin voimakasta.

        Mieheni saa pimpan lisäksi toki myös käsiä, suuta ja peppureikää. Eiköhän riittävästi vaihtoehtoja hänelläkin siis. ;)


    • Kunhanvitsailet

      Ei hemmetti mustis dildolle? No silloin on itsetunto hävöksissä mieheltä. Jotenkin ymmärtäisin jos olisi mustis toisesta miehestä jolla isompi tavara. Mutta että dildo? Ei pidä paikkaansa kyllä. Höpö juttua. Jos mies tuntee alemuutta lelua kohtaan niin ei ole mikään muukaan kunnossa.

    • bigtapola

      Ruuvaa se oveen rivaksi , siinä sun on sitä mukava ,,joka päivä !

    • vehkeilyäkerrakseen

      Tää oli kyllä hauska alotus, sorry vaan. Mielessäni kuvittelin kuinka miehesi mustiksena kävi mittaamassa lelun ja vertaili omaansa. Kertoo muuten aika paljon mikä teillä on seksissä tärkeintä. Hommaa sit vaan miehellekin lelu. Sit voitte jatkossa esileikkiä iteksenne niillä leluilla ja loppu sitten omilla vehkeillä tai siis tietty toistenne vehkeille.
      Kivan kuuloset kutsut muuten. Kyllä ne ajat muuttuu, viiskytluvulla kuuliaiset kotiäidit kävi tupperware-kutsuilla ja hankki sieltä ne kaulimensa, mutta nyt on ihan suoraan hyvän olon kutsuja. Sellaset Hunks tyyppiset kutsutkin vois olla kivat, testaa miltä oikea Hunks tuntuu.

    • hyihittosentään

      Ei miehesi lelulle ole mustasukkainen - hän on pettynyt valintoihisi. Mennä nyt edes tuollaiseen tapahtumaan, saati tulla sieltä sitten kalu kädessä kotiin. Mä olisin antanut sulle "isän kädestä" ja polttanut moiset saastaiset vehkeet. Tyttöjen iltoja ei sitten enää olisi jatkossa... Ihme mies kun ei osaa pitää naistaan ruodussa!

    • sjfhuiyequgqu

      Mies pelkää vain että tulet löysäksi tuon lelun takia. Itsellä molo 5 cm paksu ja 19 pitkä. Muija osti aika suuren dildon, jonka kanssa saa kokea isompaa kullia. Käytteli aikansa sitä, ja pyysi sit minua laittamaan koko käden nyrkissä sisään. Huomasin että muijasta tuli noiden halujensa takia löysä.
      Kun alkaa paikkoja venyttää, niin ne venyy. Onneksi muija antaa laittaa anaaliin, koska varsinainen paikka on kyllä nykyään liian löysäksi muuttunut.

      • sdfgsdg

        Ja sinä valehtelet, et taida naisen anatomiasta paljon tietää, mistä teitä pikkupoikia sikiää, joko provo tai sitten olet niitä puheukkoja joilla huono itsetunto


    • näin--

      Vaimoni pitää vähän isommasta mutta minulla on aika pieni. Harkinnassa on joko ostaa tuollainen dildo tai etsiä kolmas osapuoli sänkyyn, isokaluinen mies.

      Suhteemme on erinomaisella pohjalla ja olemme molemmat kiinnostuneet piristämään seksielämäämme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe