Kahvi treffit.... huah

kertokaahan

Niin mietin tässä että kahvi treffit ovat maailman turhin treffailu muoto jotka ei koskaan johda mihinkään sitä tapaamis hetkeä pidemmälle.
Voitteko naiset kertoa että miksi te aina haluatte mennä sinne kahville tapaamiselle vaikka muitakin hyviä tapaamis muotoja olisi jos teitä vain oikeasti kiinnostaisi ja vähän viitsisitte vaivautua? Te perustelette sen usein ainakin osin turvallisuus syillä. Teitä muka pelottaa että fyysisesti mies käy käsiksi ja on hyvä olla julkisilla paikoilla. Turvallisuudesta saa toki olla tarkka mutta te ette osaa kompensoida mielessänne sen aiheuttamaa tilaa jossa ei myöskään koe mitään oikeita tunteita ja mukavia hetkiä joita ensi treffeillä kuuluisi kokea. Kahviloissa ei voi koskaan puhua avoimesti koska joko toista ei kuule kovan melun ja ryysiksen takia tai joka puolella on kuulevia korvia joiden korviin ei halua kahden keskeiset asiat menevän. Ei voi siis puhua kovin salaisia asioita tai kovin höttöistä tai intiimiä tai peräti avointa flirttiä koska joka puolella on silmiä ja korvia ihmettelemässä.
Osin te naiset varjelette itseänne ja varsinkin mieltänne "noloilta" treffeiltä joita voisi olla jos te poikkeaisittekin vanhasta kahvi treffi tavasta ja menisittekin vaikka kauniina kesäpäivänä pelaamaan vaikka minigolfia puistoon mutta sitten TEIDÄN mielestänne tunnelma onkin jotenkin vaisu ja siksi siitä tulee jotenkin nolo ja te alatte miettimään "miks oikein lähdin tähän mukaan?" mutta ette voi sen vertaa ottaa sitä vaikka uutena kokemuksena vaikka sellaisia kokemuksia te naiset kuitenkin niin väitätte etsivänne. Minigolf oli tässä kirjoituksessa vain esimerkki. Se voisi olla vaikka torilla kävelyä, biljardia, lenkkeilyä, tikan heittoa siis ihan mitä vain jossa pääsisi näkemään toisen mahdollisimman monessa eri tilanteessa jotta vasta sitten osaisi sanoa onko toinen hyvä kumppani vai eikö ole. Kasvokkain jöpöttäminen ja selkä suorassa puhuminen tärkeen oloisesti kahvilassa ei siis ole mikään hyvä paikka koska siellä ei näe toisesta mitään puolia ja se supliikkisuus ei vain voi olla se pää asia osaako toinen sutkautella vaan vaaditaan syvempää tutustumista ja erilaisia tilanteita. Silti te naiset väitätte jo kahvikupin juotuanne nähneenne jo miehessä kaiken ja tulee se tyypillinen "tämä oli tässä, kiitoksia seurasta" tai "viestitellään" jota ei oikeasti koskaan tapahdu.
Olen itse käynyt jo tämän tähän asti kuluneen vuoden aikana jo muutamilla kahvi treffeillä ja aina sama juttu ja se alkaa jo kyllästyttämään koska ei oikeasti pysty vaikuttamaan toiseen millään tavalla koska ne on tällaisella asenteella liikenteessä ja ei ole mahdollista antaa naiselle mitään telepaattisia aivo ja emätin orgasmeja mitä nainen kuvittelee että suunnilleen pitäisi saada ja kokea mieheltä jos se vain on se oikea.
Veikkaan että turhia "epäonnistumisia" on tullut monilla muillakin juuri tämän takia vain koska nainen "päättää" viidessä minuutissa ja sen takia kaikki ollaan onnettomia kun naiset ne vain etsivät jotain mitä ei ole olemassa.
Saa kommentoida ja sanoa jos olen muka väärässä. JA ennen kaikkea saa ANTAA VINKKEJÄ joilla niistä kahvi treffeistä tulisi ikimuistoisia ja onnistuneita kaikille! Perus jutut ovat jo selkeät kuten siisti pukeutuminen ja jne jne on jo selvä mutta jotain muuta ja uutta ja etenkin jokin toimiva/ toiminut juttu KIITOS!

25

2967

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toinen_kahvittelija

      Kahvilassa tapahtuvilla treffeillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että tapaamiset loppuvat. Kirjoitit "Ei voi siis puhua kovin salaisia asioita tai kovin höttöistä tai intiimiä tai peräti avointa flirttiä koska joka puolella on silmiä ja korvia ihmettelemässä." Olen jokusillakin kahvitreffeillä käynyt eikä ole koskaan tullut mieleenkään, että silloin tarvitsisi puhua salaisia asioita tai flirttailla. Muista naisista en osaa sanoa, mutta itse haluan ainakin niillä ekoilla treffeillä varmistua siitä, että toinen on sitä, mitä on kertonut olevansa. Kyllä sen hyvin pian huomaa, haluaako sopia toiset treffit, vai riittääkö yksi kerta.

      • kertokaahan

        "Kahvilassa tapahtuvilla treffeillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että tapaamiset loppuvat"
        Voi olla noinkin tai sitten ei. Ei voi tietää varmasti.

        "Olen jokusillakin kahvitreffeillä käynyt eikä ole koskaan tullut mieleenkään, että silloin tarvitsisi puhua salaisia asioita tai flirttailla."
        Nyt ei tarvitse ajatella että ne salaiset asiat olisivat jotain valtionsalaisuuksia, mutta ihan riittää salaisuudeksi sekin että ei ehkä halua kaikkien ympäröivien ihmisten kuulen kertoa esim puhelinnumeroa, asuinpaikkaa jne jne. Eli mies voisi haluta kertoa ne jossain muualla rauhallisemmassa paikassa varmasti kahden kesken ollessa. Eli ainakin puheliaisuus tai puhumattomuus voi johtua ympäristöstä. Eli taas usein kahvi treffeillä on osuutta siihen jos juurikin näin on ettei voi puhua kunnolla siellä naisen valitsemassa kahvilassa ja sen takia nainen luulee että mies on ihan uuno vaikka voisi olla kuinka kultainen ihminen tahansa muuten.
        Ja kyllä minusta ainakin pieni flirttailu toisi syvyyttä ja jotain lisää niihin kahvikekkereihin jotta ei ainakaan voisi syyttää sen puuttumisesta taas päättynyttä tapaamista.

        "Muista naisista en osaa sanoa, mutta itse haluan ainakin niillä ekoilla treffeillä varmistua siitä, että toinen on sitä, mitä on kertonut olevansa."
        Noin minäkin ajattelen miehenä ja vain ja ainoastaan noin! Kaikille naisille tämä ei ole itsestään selvyys.

        "Kyllä sen hyvin pian huomaa, haluaako sopia toiset treffit, vai riittääkö yksi kerta. "
        Juuri tästä haluaisinkin kuulla enemmän, eli mistä sen siis huomaa? Kuten aloitus viestin kirjoittaessani totesin että naiset huomaavat sen jo muka 5 minuutissa kahvikupin juotuaan ja toisaalta ne sanoo aivan kuten sinäkin viestissäsi että "itse haluan ainakin niillä ekoilla treffeillä varmistua siitä, että toinen on sitä, mitä on kertonut olevansa.""


      • toinen_kahvittelija

        Ensinnäkin, sen puhelinnumeron ja osoitteen voi kirjoittaa vaikka ihan perinteisesti paperille. Tiedätkö, kynällä? Silloin ei ainakaan kukaan ympärillä oleva niitä kuule (epäilen kyllä, että ketään edes kiinnostaisi).

        Mistä huomaa, haluaako sopia toiset treffit? Tämä nyt on niitä erittäin vaikeasti selitettäviä asioita, mutta yritän. Ja tämä on vain oma näkemykseni. Jokaisella ihmisellä on omanlaisensa elämänkokemukset, toisilla sitä on enemmän, toisilla vähemmän, joillain hyviä ja joillain huonoja kokemuksia. Jos vaikka treffattava muistuttaa käytökseltään/puheiltaan liikaa aiempia ikäviä kokemuksia, ei silloin oletettavasti halua juttua jatkaa. Voi käydä ilmi, että treffattava ei olekaan sellainen, kun on aiemmin viesteillessä antanut ymmärtää olevansa. Joskus toinen haluaa puhua vain omista asioistaan eikä ole ollenkaan kiinnostunut kuulemaan, mitä toisella on sanottavaa. Ihmisten arvomaailmat eivät myöskään aina kohtaa. Tai ihmiset eivät halua mahdolliselta suhteelta samoja asioita. Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin, koska ei ole vain yhtä syytä. Kahvikupin juomiseen ei varmaan mene kauempaa kuin mainitsemasi viisi minuuttia, mutta ainakaan itse en ole kertaakaan poistunut treffeiltä alle puolen tunnin. Kyllä sitä juttua voi jatkaa, vaikka kahvikuppi olisi tyhjäkin.

        En väitä, etteikö ekoilla treffeillä voisi suunnistaa muuallekin kuin kahvilaan, mutta jos samalla kun yrittää ottaa toisesta ihmisestä selvää pitäisi vielä pelata jotakin, ei se itseltäni ainakaan onnistuisi. Mutta taas päädyn siihen, että mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Ei siihen ekaan tapaamiseen kannata kaikkea mahdollista sotkea. Riittää, jos on oma itsensä ja edes yrittää näyttää itsestään ne positiiviset puolet.


      • Tuttutie

        Juuri noin se menee, nainen edellä kirjoitti täyttä asiaa. Miehenä olen aloittanut tapaamisen kahvittelun merkeissä, tarjonnut tietysti naiselle, siinä kyllä huomaa onko yhteistä kemiaa kipinää tulevaisuutta. Kohdallani kahvittelu johti hyvään antoisaan suhteeseen ikäiseni naisen kanssa komannella tapaamisella oli kiihkeää rakastelua molempien aidosti halutessa vonkaamatta.


      • toinen_kahvittelija
        Tuttutie kirjoitti:

        Juuri noin se menee, nainen edellä kirjoitti täyttä asiaa. Miehenä olen aloittanut tapaamisen kahvittelun merkeissä, tarjonnut tietysti naiselle, siinä kyllä huomaa onko yhteistä kemiaa kipinää tulevaisuutta. Kohdallani kahvittelu johti hyvään antoisaan suhteeseen ikäiseni naisen kanssa komannella tapaamisella oli kiihkeää rakastelua molempien aidosti halutessa vonkaamatta.

        Tuostapa tuli mieleeni kysymys, jota olen miettinyt. Jokunen aika sitten halusin ravintolassa maksaa itse oman juomani, josta seurassani ollut mies loukkaantui selvästi. Apua!!! Kertokaa nyt, hyvät miehet, miten pitää toimia? Jos odottaa, että mies maksaa, niin syytetään että menee toisen siivellä. Jos itse haluaa maksaa, toinen loukkaantuu. Pää halkeaa, kun tätä miettii....


      • Sopuisasti

        Maksoin ensimmäisillä kahveilla kahdesti myös naisen puolesta, kolmannella kerralla hän tarjoutui maksamaan koska ei halua antaa siipeilijän kuvaa itsestään sopi minulle. Jatkossa miehenä enemmän maksajana, kyllä hänkin. Ei siitä koskaan riita saatu.


      • Kahvila on turvallinen vaihtoehto, kun haluaa tavata ensimmäisen kerran. Kun tutustutaan viestien ehkä puheluidenkin kautta, vaikka kuvat vaihdettaisiinkin, vastapuolesta muodostuu tietty kuva. Eikä se välttämättä vastaa todellisuutta. Kun ensitreffit sopii kahvilaan, ei sitoudu mihinkään, vaan näkee, minkälainen se toinen on. Jos miellyttää ja juttu luistaa, niin toiset treffit voi sopia vaikka minigolfin merkeissä tai miksei siitä kahvin jälkeen voi siirtyä muualle juttua jatkamaan. Ei minulla ainakaan ole tarvetta mitään salaisuuksia jakaa ensitapaamisella, että pitäisi ihan kahden kesken jossakin olla. Toisaalta minulla ei myöskään ole tarvetta päästä iholle heti ensitapaamisella, enkä usko että treffikumppanillakaan se on päällimmäisenä mielessä, tai sitten on jäänyt jokin keskustelu keskustelematta. Flirtti onnistuu siinä kahvikupin äärelläkin, mutta jos keskustelu tökkii, eikä muutenkaan oikein synkkaa, niin tuskin niitä toisia treffejä sitten tuleekaan. Mutta senkin voi selvittää ihan siinä pöydän ääressä kysymällä. Jos vastaus on epäselvää muminaa ja väistelyä, niin kyllä se silloin tarkoittaa, ettei uusia treffejä ole tiedossa.


      • Onnstnt
        toinen_kahvittelija kirjoitti:

        Tuostapa tuli mieleeni kysymys, jota olen miettinyt. Jokunen aika sitten halusin ravintolassa maksaa itse oman juomani, josta seurassani ollut mies loukkaantui selvästi. Apua!!! Kertokaa nyt, hyvät miehet, miten pitää toimia? Jos odottaa, että mies maksaa, niin syytetään että menee toisen siivellä. Jos itse haluaa maksaa, toinen loukkaantuu. Pää halkeaa, kun tätä miettii....

        Aikuiset ihmiset ratkovat asioita puhumalla. Kokeile.

        Minä ainakin uuden ihmisen kanssa hoidan tuon niin, että kysyn "Saanko maksaa kahvisi?" Se ei sisällä oletuksia, ja toinen voi vastata kuten haluaa. Tällä ensitreffien aloituksella olin kuulemma tehnyt vaikutuksen nykyiseen vaimoonikin.

        Itsekin olen sitä mieltä, että kahvila on hyvä paikka aloittaa täysin vieraan ihmisen kanssa. Jos ei tunnu oikealta, kahvikupillisen jälkeen voi hiljalleen lähteä. Jos taas tuntuu, aikaa voi mennä enemmänkin tai mennäään mukavampaan paikkaan jatkamaan. Mutta tähän tarvitaan yhteinen päätös.

        Aloittajalle sanoisin, että jos puhut kuten kirjoitat, niitä toisia treffejä saattaa joutua odottamaan...


      • aloittajatässä

        "Aloittajalle sanoisin, että jos puhut kuten kirjoitat, niitä toisia treffejä saattaa joutua odottamaan... "
        Jaa a. Mielestäni kerroin vain oman kokemukseni ja näkemykseni asiasta ja yritin porautua siihen että mikä niissä kahvi treffeissä aina mättää.

        Olen aloittaja ja olen käynyt tämän vuoden aikana 8 kertaa kahveilla. Se tekee 1 kerta per kuukausi. Tiedän että se on todella vähän ja naisten tilastoihin verrattuna jopa varsin surkea koska saisivat 8 treffiä vaikka joka päivälle jos haluaisivat. Mutta "keskitason miehelle" eli harmaalla massalle joka käyttää nettideittiä ja lähettää nettideiteissä joka päivä kerta toisensa jälkeen uuden viestin uudelle henkilölle ja odottaa milloin taas mahdollisesti kolahtaa niin tuo on mielestäni jopa kiitettävä tulos ja tahti.
        Olen maksanut joka ainoan kerran kuin oletettuna kaikkien kahvit ja ainoastaan pari naista on älynnyt vain kiittää siitäkin. Voisiko sekin kertoa jotain niistä naisista?

        Kyllä tiedän myös että kahvila on tuttu ja turvallinen paikka tavata mutta yritinkin sanoa että ei ehkä kaikille se kaikista luonnollisin paikka. Naiset on enemmän tottuneempia käymään kahvilla ja skumpalla ystäviensä kanssa kuin miehet jolloin mies on ikään kuin väärässä paikassa siinä tilanteessa. Mielestäni miehen ehkä "ujo" tai "juro" käytös kahvilla ei tarvitsisi olla se pääsyy "reputtamiseen" jos kaikki muu on kunnossa. Mielestäni ketään ihminen tai nainen ei ole niin pätevä psykologi että osaisi sanota toisesta ihmisestä vielä mitään kahvikupin juotuaan. Jos nainen tähän pystyyn niin se käyttää vääriä mielikuvia entisistä tapaamisistaan joita kantaa mielessään mukana. TAI sekin että nainen luo päässään miehestä jonkun harha/mielikuvitus (status kuva status miehestä) kuvan joka romuttuu heti ja nainen ei ole enää sen jälkeen edes halukas/ valmis "tutustumaan uudelleen" tähän oikeaan mieheen joka istuu vasta päätä kun eka putosi pilvilinnoista.


      • tyoupi
        kertokaahan kirjoitti:

        "Kahvilassa tapahtuvilla treffeillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että tapaamiset loppuvat"
        Voi olla noinkin tai sitten ei. Ei voi tietää varmasti.

        "Olen jokusillakin kahvitreffeillä käynyt eikä ole koskaan tullut mieleenkään, että silloin tarvitsisi puhua salaisia asioita tai flirttailla."
        Nyt ei tarvitse ajatella että ne salaiset asiat olisivat jotain valtionsalaisuuksia, mutta ihan riittää salaisuudeksi sekin että ei ehkä halua kaikkien ympäröivien ihmisten kuulen kertoa esim puhelinnumeroa, asuinpaikkaa jne jne. Eli mies voisi haluta kertoa ne jossain muualla rauhallisemmassa paikassa varmasti kahden kesken ollessa. Eli ainakin puheliaisuus tai puhumattomuus voi johtua ympäristöstä. Eli taas usein kahvi treffeillä on osuutta siihen jos juurikin näin on ettei voi puhua kunnolla siellä naisen valitsemassa kahvilassa ja sen takia nainen luulee että mies on ihan uuno vaikka voisi olla kuinka kultainen ihminen tahansa muuten.
        Ja kyllä minusta ainakin pieni flirttailu toisi syvyyttä ja jotain lisää niihin kahvikekkereihin jotta ei ainakaan voisi syyttää sen puuttumisesta taas päättynyttä tapaamista.

        "Muista naisista en osaa sanoa, mutta itse haluan ainakin niillä ekoilla treffeillä varmistua siitä, että toinen on sitä, mitä on kertonut olevansa."
        Noin minäkin ajattelen miehenä ja vain ja ainoastaan noin! Kaikille naisille tämä ei ole itsestään selvyys.

        "Kyllä sen hyvin pian huomaa, haluaako sopia toiset treffit, vai riittääkö yksi kerta. "
        Juuri tästä haluaisinkin kuulla enemmän, eli mistä sen siis huomaa? Kuten aloitus viestin kirjoittaessani totesin että naiset huomaavat sen jo muka 5 minuutissa kahvikupin juotuaan ja toisaalta ne sanoo aivan kuten sinäkin viestissäsi että "itse haluan ainakin niillä ekoilla treffeillä varmistua siitä, että toinen on sitä, mitä on kertonut olevansa.""

        No 5 minuutissa huomaa jo miellyttääkö ulkonäkö vai pitäisikö se sanoa siinä kahvittelun lomassa että et ole oikein silmää miellyttävä niin että ympärillä olevatkin sen myös kuulevat?

        Esim. puhelinnumeron antaminen tai asuinpaikkakunnan kertominen? Ketä ulkopuolista se nyt kiinnostaisi ja aina olen itse tiennyt mistäpäin nainen on tulossa eli missä siis asuu, ihmettelen että olet pitänyt senkin asian salassa näkemiseen saakka ellei se ollut sitten vain huono esimerkki.


      • erptpgg
        toinen_kahvittelija kirjoitti:

        Tuostapa tuli mieleeni kysymys, jota olen miettinyt. Jokunen aika sitten halusin ravintolassa maksaa itse oman juomani, josta seurassani ollut mies loukkaantui selvästi. Apua!!! Kertokaa nyt, hyvät miehet, miten pitää toimia? Jos odottaa, että mies maksaa, niin syytetään että menee toisen siivellä. Jos itse haluaa maksaa, toinen loukkaantuu. Pää halkeaa, kun tätä miettii....

        Voi voi älä mieti, turha päätäsi on halkaista tuollaisilla asioilla.


      • fglhoy
        aloittajatässä kirjoitti:

        "Aloittajalle sanoisin, että jos puhut kuten kirjoitat, niitä toisia treffejä saattaa joutua odottamaan... "
        Jaa a. Mielestäni kerroin vain oman kokemukseni ja näkemykseni asiasta ja yritin porautua siihen että mikä niissä kahvi treffeissä aina mättää.

        Olen aloittaja ja olen käynyt tämän vuoden aikana 8 kertaa kahveilla. Se tekee 1 kerta per kuukausi. Tiedän että se on todella vähän ja naisten tilastoihin verrattuna jopa varsin surkea koska saisivat 8 treffiä vaikka joka päivälle jos haluaisivat. Mutta "keskitason miehelle" eli harmaalla massalle joka käyttää nettideittiä ja lähettää nettideiteissä joka päivä kerta toisensa jälkeen uuden viestin uudelle henkilölle ja odottaa milloin taas mahdollisesti kolahtaa niin tuo on mielestäni jopa kiitettävä tulos ja tahti.
        Olen maksanut joka ainoan kerran kuin oletettuna kaikkien kahvit ja ainoastaan pari naista on älynnyt vain kiittää siitäkin. Voisiko sekin kertoa jotain niistä naisista?

        Kyllä tiedän myös että kahvila on tuttu ja turvallinen paikka tavata mutta yritinkin sanoa että ei ehkä kaikille se kaikista luonnollisin paikka. Naiset on enemmän tottuneempia käymään kahvilla ja skumpalla ystäviensä kanssa kuin miehet jolloin mies on ikään kuin väärässä paikassa siinä tilanteessa. Mielestäni miehen ehkä "ujo" tai "juro" käytös kahvilla ei tarvitsisi olla se pääsyy "reputtamiseen" jos kaikki muu on kunnossa. Mielestäni ketään ihminen tai nainen ei ole niin pätevä psykologi että osaisi sanota toisesta ihmisestä vielä mitään kahvikupin juotuaan. Jos nainen tähän pystyyn niin se käyttää vääriä mielikuvia entisistä tapaamisistaan joita kantaa mielessään mukana. TAI sekin että nainen luo päässään miehestä jonkun harha/mielikuvitus (status kuva status miehestä) kuvan joka romuttuu heti ja nainen ei ole enää sen jälkeen edes halukas/ valmis "tutustumaan uudelleen" tähän oikeaan mieheen joka istuu vasta päätä kun eka putosi pilvilinnoista.

        8 kertaa kahvilassa peräjälkeen etkä oo saanut ehdotettua millään mitään muuta vaihtoehtoa?
        No ei ihme että naiset ei tykkää..


      • kjdfslökdjfökldf

        Täällä osa vastaajista vain saivartelee ja takertelee huonoihin yksityiskohtiin ja esimerkkeihin vaikka alkuperäisen kirjoituksen idea oli se, että kahvilat eivät ole ehkä aina se paras paikka ja eikä tarvitsisi aina samalla olla se ainut paikka missä tavata ensimmäisen kerran.
        Silti sinne aina hyvin usein päädytään ja juurikin naisen toimesta, vaikka olisi ehdottanut lisäksi muitakin vaihtoehtoja kuten kesällä puistossa kävelyä ja terassille tai jäätelölle menemistä.
        Alkuperäinen viesti oli tarkoitettu myös ohjeellisesti niille jotka myös ovat olleet useilla kahvitreffeillä ja ne eivät ole johtaneet mihinkään, niin voisivat miettiä olisiko syy juurikin tuossa, että kahvila ei ole hyvä paikka tavata.
        Kuinka moni on lisäksi miettinyt että mistä asti tuo toisen kahville kutsu treffeille oikein juontaa? Voisiko olla jostain ulkomailta lainattu tapa joka ei toimi suomessa, koska suomessa ei ole muihin maihin verrattuna minkäänlaista small talk kulttuuriaa ja ihmiset muutenkin luonnostaan paljon juroimpia ja hiljaisempia.


      • Komeamiesx
        kjdfslökdjfökldf kirjoitti:

        Täällä osa vastaajista vain saivartelee ja takertelee huonoihin yksityiskohtiin ja esimerkkeihin vaikka alkuperäisen kirjoituksen idea oli se, että kahvilat eivät ole ehkä aina se paras paikka ja eikä tarvitsisi aina samalla olla se ainut paikka missä tavata ensimmäisen kerran.
        Silti sinne aina hyvin usein päädytään ja juurikin naisen toimesta, vaikka olisi ehdottanut lisäksi muitakin vaihtoehtoja kuten kesällä puistossa kävelyä ja terassille tai jäätelölle menemistä.
        Alkuperäinen viesti oli tarkoitettu myös ohjeellisesti niille jotka myös ovat olleet useilla kahvitreffeillä ja ne eivät ole johtaneet mihinkään, niin voisivat miettiä olisiko syy juurikin tuossa, että kahvila ei ole hyvä paikka tavata.
        Kuinka moni on lisäksi miettinyt että mistä asti tuo toisen kahville kutsu treffeille oikein juontaa? Voisiko olla jostain ulkomailta lainattu tapa joka ei toimi suomessa, koska suomessa ei ole muihin maihin verrattuna minkäänlaista small talk kulttuuriaa ja ihmiset muutenkin luonnostaan paljon juroimpia ja hiljaisempia.

        Minä, mies, olen käynyt kahvitreffeillä kolmen eri naisen kanssa ja seurusteluun se johti näiden kohdalla.. yks nainen eli vaikkapa nyt nr. 4 suuttui kahvien jälkeen kun sanoin että katsellaan nyt vielä muitakin. Nr. 5 oli varattu nainen, seksiä olisi halunnut mutta minä pöhölö en lähtenyt..

        Jospa sun muutkin kahvipuheet on aivan marsista eli samaa tasoa kuin esim: miten voisit sanoa riittävän hiljaa asuinkuntasi ja puh.numerosi ettei muut kuule koska tottakai jokainen kahvilassa yrittää kuunnella mitä juuri sinä puhut.


      • Komeamiesx
        Komeamiesx kirjoitti:

        Minä, mies, olen käynyt kahvitreffeillä kolmen eri naisen kanssa ja seurusteluun se johti näiden kohdalla.. yks nainen eli vaikkapa nyt nr. 4 suuttui kahvien jälkeen kun sanoin että katsellaan nyt vielä muitakin. Nr. 5 oli varattu nainen, seksiä olisi halunnut mutta minä pöhölö en lähtenyt..

        Jospa sun muutkin kahvipuheet on aivan marsista eli samaa tasoa kuin esim: miten voisit sanoa riittävän hiljaa asuinkuntasi ja puh.numerosi ettei muut kuule koska tottakai jokainen kahvilassa yrittää kuunnella mitä juuri sinä puhut.

        Korjaan, neljän naisen kanssa on johtanut seurusteluun kahvittelut joka kuulemma on huonoin vaihtoehto..


      • fdfgdsf
        Komeamiesx kirjoitti:

        Korjaan, neljän naisen kanssa on johtanut seurusteluun kahvittelut joka kuulemma on huonoin vaihtoehto..

        "Jospa sun muutkin kahvipuheet on aivan marsista eli samaa tasoa kuin esim: miten voisit sanoa riittävän hiljaa asuinkuntasi ja puh.numerosi ettei muut kuule koska tottakai jokainen kahvilassa yrittää kuunnella mitä juuri sinä puhut."

        Kuten sanoin: saivartelua, huonoon esimerkkiin takertumista ja pikku asioihin puuttumista...

        Kyllä se voikin toimia jos nainen niin haluaa, joten ole onnellinen niistä.


    • Naistreffailija

      Kirjoituksessa oli hyviä pointteja. Kahvitreffit ovat kyllä tylsät ja saattaa osin vaikutaaa juurikin niin kuin kirjoittaja ajatteli. Miksi sitten kahvilaan mennään treffeille -? Osin siksi että se on helppoa ja nopeaa, jos vastapuoli ei täytä odotuksia. Se on turvallisempaa - toista ei tunne vielä, joten nuo edellä mainitut seikat on hyvä ottaa huomioon. Ja totta kai keskustelu on pinnallista ja yleistä ekoilla treffeillä - en keskustelisi kovin intiimejä ihan alkuun.
      Tietysti ns lasillisille voisi olla parempi mennä, mutta itselläni sen estää juurikin se, kun ei tiedä mikä odottaa. Jos ekat treffit menee suht putkeen, voi toisen tapaamisen järjestää viinilasin ääreen tai minigolfiin tai lenkile tai mitä kukakin sitten haluaa.
      Niin ei niillä ekoilla treffeillä toisesta paljoa saa irti, joten potentiaalisen tyypin kanssa on hyvä järkätä toisetkin treffit, ikään kuin varmistuakseen. Jos sitten tuntuu paremmalta kuin ekoilla treffeillä, voi jo vähän nostaa peukkuja pystyyn ja miettiä voisko tapailla tulevassakin.

    • toinen_kahvittelija

      Tässä sen taas näkee, kuinka eri tavalla ihmiset ajattelevat asioista. Itsestäni kahvitreffit eivät ole ensinkään tylsät, käyn monien ystävien kanssa kahvilla ja aika kuluu kuin siivillä.
      Joillekin saattaa sopia tuo naistreffailijan mainitsema lasillisella käyminen, mutta omasta mielestäni se taas ei anna toisesta välttämättä oikeaa kuvaa. Kokemuksesta voin sanoa, että kahvikupin äärellä henkilö voi olla hiljainen, mutta hieman alkoholia nautittuaan erittäin puhelias. Joku ajattelee nyt, että eikös se ole sitten hyvä juttu, mutta en itse ainakaan haluaisi seurustella sellaisen ihmisen kanssa, joka saa suunsa auki vain pienessä sievässä.
      Ja tosiaankin jos siltä tuntuu ja molemmat haluavat, niin sopii toiset treffit muunlaisessa ympäristössä. Siitä se tutustuminen lähtee käyntiin.
      Kukahan lähtisi kahville....? :-D

    • 100xkahvilla

      Tämä oli hyvä kirjoitus. Kahvilatreffit ovat onneton vaihtoehto. Tiedän, että minulla ei ole kahvilassa mitään mahdollisuuksia tuoda esiin komean ulkokuoreni lisäksi mitään kiinnostavaa. Näin se on.

      Tekemiseen tai sellaisiin treffeihin, missä voisin auttaa tai tukea naista jossakin asiassa saisi empatiani näkyväksi ja nainen olisi kuin vahaa käsivarsillani. Mutta ei voi mitään, pitää tehdä oharit ensi kerralla, jos en saa muualle sovittua treffejä

      • Surullista_luettavaa

        Aika surullinen kommentti. Teet mielummin oharit ? Näin ne suomalaiset miehet toimii.


      • jookyllä
        Surullista_luettavaa kirjoitti:

        Aika surullinen kommentti. Teet mielummin oharit ? Näin ne suomalaiset miehet toimii.

        Noh niillä ohareilla päästään varmasti samaan loppu tulokseen kuitenkin kuin niitten kahvi treffien jälkeenkin.. lisäksi rahaa säästyy.


    • puuuu

      En kyllä voi keksiä sellaista paikkaa ensitapaamiselle, missä miehen empatia tulisi erityisesti näkyville ja nainen olisi kuin sulaa vahaa jne.

      Aikaisemmin ainakin ensitapaamiset tapahtui tanssipaikoilla, missä oli porukkaa kuin meren mutaa ja jos siinä sitten mielenkiinto molemmin puolin heräsi, niin sitten oltiin koko ilta yhdessä, tanssittiin ja välillä käytiin ulkona seisoskelemassa ja istuttiin puffetissa kahvilla tai limsalla. Se oli romanttista ja ihanaa ja kuului nuoruuteen. Illan lopulla sovittiin, että tullaan uudestaan ensi viikonloppuna tai sovittiin tärskyt jonnekin kylälle. Miten ihmeessä se silloin niin hyvin toimikin? Kun nyt tarvitaan kaiken maailman profiilit ja deittaukset.

      Myöhemmin tanssipaikat korvasi ravintolat ja baarit, niissä tavattiin samalla tavalla toista sukupuolta. Helppoa kuin heinänteko.

      Nyt jännitetään, että kuinka istutaan kahvilla... voi helvata. Eikö se ole aika normaali olotila kelle tahansa?

    • erjamerja

      Miesten tarve on näköjään heti päästä iholle. Että pääsis koskettelemaan ja kourimaan ja tuomaan itsestään esille jotain sellaista mitä ne luulee naisten ensisijaisesti kaipaavan, täysin tuntemattomastakin miehestä. Niinpä niin.

    • MinäJuonVainTeetä

      Keski-ikäisenä miehenä olen kyllä saanut naisia lähtemään pieniin menoihin. Useinmiten siihen liittyy ruokailu tavalla tai toisella. Välillä ollaan käyty jossain tapahtumissa, kirpputoreilla, museoissa jne. Olen yleensä myös puhunut siitä että treffailu on rennompaa ja sujuvampaa kun on jotain tekemistä taustalla, jolloin jännittäminen unohtuu myös helpommin. Kaikki paikat ovat olleet siis julkisia paikkoja.

      Itsekkin koen hieman kankeaksi tavaksi tavata ensimmäisen kerran vain kahvikupin ääressä. Ja harvemmin naiset sanovat "ei mennä mihinkään menoihin, mennään vaan kahvilaan" eli ovat jotenkin otettuja että kun jotain ehdotetaan. Yleensä koitan onkia profiilista tai puheista mistä nainen on kiinnostunut ja sen perusteella miettiä sitten menoa sekä ehdottaa. Ehkä juuri sen takia olenkin saanut lähtemään muualle kuin kahville.

      • ertti

        No onko syntynyt oikeaa seurustelua museoiden avulla?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe