ihme ongelma.

ikuinenetsintäkö

Nyt kaikki voi sitten ruveta sättimään ja pitämään pinnallisena jne. Olen itseasiassa hyvinkin syvällinen ja ihmisen sisäistä hyvyyttä ja kauneutta arvostava mies. Jonkunaikaa tässä sinkkuna ollessa olen tavannut joitakin äärimmäisen mukavia ja todella sydämmellisiä naisia joihin voisi helposti ihastua.. Mutta heissä on aina jotain ulkoista "vikaa" joka tökkäsee, esim rintavarustus ns pitkähkö. iso peräsin, makkaroita,liian amzon jos nassu ok niin rungossa vika ja päinvastoin. En etsi missiä mutta millähän tota rimaa sais jollain laskettua? Ei varmaan millään, en vaan voi kuvitella olevani naisen kanssa joka ei miellytä ulkomuodollisesti. Lienee ihan normaalia,?

8

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nnnxn

      Kyllä niitäkin naisia on joilla sekä kroppa että naama kunnossa. Miltä itse näytät? Riippuu siitä kuinka helppoa sinun on tuollainen nainen saada

    • ikuinenetsintäkö

      Kroppa ok, naama miellyttänyt naisia hyvinkin paljon. Pidän itsestäni huolta, se ei ole ongelma. Kauniit naiset ovat vain jotensakkin hyvin itseriittoisia ja viimeaikoina tapaamani pönttöjä. Ex tyttöystäväni oli kaunis nainen ja fiksu mutta niin vaikea luonne ja täynnä itseään että 10v riitti. kohta lähestyn 50 vuotta ja valitettavasti ikäiseni naiset alkavat pääsääntöisesti aika huonossa kunnossa.

      • Mxbxnn

        Ikä tekee tietysti tehtävänsä suurimmalla osalla ja ylipainon yleisyys...
        Jos koitat etsiä vielä josko miellyttävä nainen löytyisi. Varaudu siihen että voi mennä aikaa ja jos etsintä ei tuota tulosta niin mietit "rimaasi" uudelleen?
        Ymmärrän hyvin sen, että ulkonäön pitää miellyttää. Onnea matkaan!


    • TotuusSattuuQ

      Jos et löydä naista jossa kaikki mahdollinen miellyttää ja vähempi ei sinulle riitä niin sitten olet yksin. Elämä on valintoja. Joko elät sen kanssa jonka voit saada tai olet ilman. Se on ihan oma valintasi. Meillä ei ole elämässä mitään takuuta jonka mukaan kaikki saisivat mitä haluavat. Itse asiassa hyvin harva saa.
      Ja kyllä, sinä olet pinnallinen. Pinnallinenhan tarkoittaa ihmistä joka antaa ulkoisille seikoille niin suuren painoarvon että ei voi joustaa niiden kanssa alaspäin. Ei siinä auta se että olet muuten "syvällinen" jos ulkoinen on kuitenkin sinulle niin iso asia että muut hyvät puolet eivät voi sitä kompensoida.

    • oppeliini1

      Painottamalla ulkoisia syitä sinä tietämättäsi haluat olla yksin.
      Alitajuntasi vieroittaa jokaisen joka alkaa tuntua liian läheiseltä, kauniilta ja hyvältä. Toivottavasti sinä et ole yksi niitä typeryksiä jotka antavat naiselle uskoa pitkä-aikaisesta ystävyydestä ja sitten kun nainen hyväksyy sinut , sinä (saaden sairasta mielihyvää) dumppaat hänet, heität kuin nallin kalliolle.

    • ikuinenetsintäkö

      Väärin ja väärin. en pidä riipputisseistä, raskaus arpisesta vellimahasta, isoista perseistä, huonoista hampaista tai suonikohjuista jne..En vaan voi sietää, tulee puistatus ja yök. Tuntuu kammottavalta koskea saati katsoa. Anteeksi naiset, oikeesti. Ajatelkaa möhömahaista risupartaista verkkari-keskikalja hörhöä keltaisine varpaankynsineen ja hilseineen, houkuttaako? En ikinä antaisi kenellekkään naiselle semmoista huomiota että toinen rupeaisi lämpenemään, saati tekisi mitä oppeliini tässä kuvaili..En edes tajua kuinka joku voi toiselle niin tehdä, täydet siat kai kylläkin. Yritinkin tässä vaan sekavien tunteiden lomassa, kun oma pää ei näilläkään vuosilla asiaa ratkaise, kysyä että miten tästä päästä yli..

      • TotuusSattuuQ

        "Väärin ja väärin. en pidä riipputisseistä, raskaus arpisesta vellimahasta, isoista perseistä, huonoista hampaista tai suonikohjuista jne"

        Niin ja ongelma lienee se että jostain kumman syystä et tunnu näkevän kuin vain naisia joissa noita ulkonäköpiirteitä on. Eli sinun käsityksesi "riipputisseistä", isosta perseestä jne. on ilmeisesti melkoisen paljon poikkeava siitä miten suuri osa ihmisistä ne näkee. Monet kun pystyvät näkemään myös jonkin verran täydellisestä poikkeavan kuitenkin ihan kauniina. Sinä taas näet kaiken täydellisestä poikkeavan heti hyvin negatiivisena ja ällöttävänä.


    • epätäydellinenmaailma

      Eipä sinun tarvi suhteita aloittaa. Oma ulkonäkösi ei riitä niihin, jotka kelpuuttaisit, ja sinä et kelpuuta oman tasoisiasi. Se on vaan et Keep on dreaming, setämies.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe