Puhelin aina taskussa

Ymmälläänjaepäilevä

Kun en näe puhelinta miehelläni kädessä ja näkyvillä ikinä, erittäin harvoin, silloin kun sattuu sukulainen soittamaan tmv. En enää näe edes puhelinta latauksessa vaan aina taskussa, joka paikassa. Ennen piti kyllä puhelinta pöydälläkin. Ei mahda mitään mutta epäilyttää..emme asu yhdessä mutta kuitenkin.

8

331

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ratkaisunpaikka

      Kysy suoraan,voitko katsoa hänen puhelintaan ja onko hänellä siellä salattavaa. Kyllä se koira älähtää,mihin kalikka kalahtaa,elikkä jos asiat ei ole niinkuin pitäisi parin välillä olla.,ei sellaiseen ihmiseen kannnata luottaa.

    • jhllfkklf

      Sama homma. Miehellä aina puhelin piilossa ja salasanat joita en tiedä. Ottaan puhelimeen vessaan ja saunaan mukaan. Jotain whats up viestejä olen nähnyt missä miehet kehuskelevat panojutuilla ja jakavat naisten kuvia. Mies on paljon pois kotoa joten en osaa sanoa mitä puuhaa, eikä keskusteluyhteyttä ole. Kiinni ei ole jäänyt pettämisestä.

      • itsestäänselväasia

        Klassiset merkit siitä ettei hän itse kykene enää luottamaan sinuun, kun valehtelee itse jostakin asiasta. Jos kyseinen henkilö on aiemmin ollut avoin ja käyttäytynyt siis toisin, niin kannattaa jutella asioista jo suoraan, että miksi hänen käytöksensä on muuttunut ja mikä on se asia minkä vuoksi ei kykene enää olemaan avoin. Parisuhteen peruselementti on, että pystytään toinen toiseensa luottamaan ja olemaan avoimella mielellä sekä puhumaan asioista, muuten suhde alkaa menemään alaspäin kuin lehmänhäntä ja epäluottamus vain kasvaa. Se on ikävä tilanne itselle kun näkee asian jo päältä eikä tahdo uskoa, että parisuhteessa on nyt jokin pielessä. Oman itsesi vuoksi ei enää kannata hyssytellä asiaa, vaan kertoa suoraan miltä sinusta itsestäsi suhteessanne tuntuu ja mitä olet huomannut. Jos hän ei edelleenkään puhu, niin kerro vain omat vaihtoehtosi tilanteeseen ja anna tehdä valintansa. Valehtelua, puhumattomuutta ja salailua suhtessa ei tarvitse sietää, olipa mikä asia tahansa kyseessä. Samoin sulle ap, jos ihminen ei pysty olemaan enää asioistaan avoin ja rehellinen, jos aiemmin on ollut ja nyt pimittää asioita, niin kerro vaan tuntemuksistasi suoraan ja että mitä itse odotat luottamukselliselta suhteelta vaikkette yhdessä asukaan. Jos kumppanin käytös muuttuu edelleenkin toiseen suuntaan ja alkaa salailla vieläkin enemmän sekä alkaa kertomaan sinulle ettei ole mitenkään tilivelvollinen, niin nosta kytkintä. Ei sellaisen ihmisen kanssa tarvitse olla, joka ei kykene sitoutumaan suhteeseen eikä sellainen suhde tunnu enää mitenkään mukavalta eikä kivalta, jossa miettii pelkästään sitä, että voiko ihmiseen luottaa sen aikaisemman mukavan yhdessäolon sijaan. Luottamuksen pitäisi olla hyvässä parisuhteessa...


    • Saamitähaluaakin

      Minusta voit kysyä luvan että saat katsoa sen puhelimen. Jos kieltäytyy on sillä silloin jotain pielessä. Meillä myös oli sama episodi aikanaan. Ensin meinasi ruveta riitelemään ja ehdottomasti ei halua sille tielle muka lähteä. En antanut periksi toin omani ja sanoin tutki. Hetken aikaa mietti ja aukaisi puhelimen. No siinä tutkimme puhelimia huomasin oudon numeron ja toistuvan yhteyden. Palautin poistetut viestit. No kun ne avautui näin tekstit. Kysyin rauhallisesti kuka on numeron omistaja ensin ei muistanut kun kysyin viestistä räjähti silmille. Ihanaa sillä kakkos nainen ollut pitkään! Kysyin monta kertaa haluaako seurustella ja jatkaa. Aina sama vastaus haluaa. Onneksi ei asuttu yhdessä. Kun soitin numeroon vastasi heleän hempeällä äänellä nimellään. Samoin kerkesi tervehtiä toista herkukseen. Löin luurin korvaan sanomatta sanaakaan. Kun asiaa puitiin iltaan saakka sen puhelin soi ja soi ja txt viestejä pilvin pimein. Miehellä hiki otsalla enkä antanut vastata ennenkuin oli minun kanssani käynyt läpi. Oli varmaan tuolle kakkosellekin ikuinen muisto. En tiedä onko yhdessä enkä tietää. Onneksi osasin pyytää puhelinta koska pieniä epäilyjä oli ilmassa kuten missä piti puhelintaan ja piti äänettömällä. Muutaman kerran kun romanttista iltaa sohvalla maattiin oli silloinkin rakastus viestejä laittanut. Mies sanoi "pete kuittailee. Joten pyydä ihmeessä puhelin ja perustele miksi puhelimen pito muuttunut.

      • kovaaoliyritys

        Meillä se oli Sami, joka tarvitsi apua, kun sillä oli niin vaikeaa. Tämä Sami siellä langan päässä tarvitsi sellaista tukea, että samalla kun toinen teki muita hommia, niin riitti, kun hänelle vaan ynähteli puhelimeen tasaiseen tahtiin ymph, niin, joo, jaa yms. Näytti siltä, ettei ne Samin jutut oikeasti nyt niin paljon kiinnostaneet, autotallin oven raosta näin ja kuulin, ettei minulle suinkaan mitään näytelty. Eipä mennyt montaa aikaa, kun ihan sanomalehden pikkumöläytyksiin tämä Sami kirjoitteli, ettei vaimo tajua, kuka se Sami nyt oikein on, että hahhaa onpa tyhmä. Että uskomatonta kerrassaan, tiesin siinä kohtaa jo tämän yh:n nimen ja jopa lapsiluvun yms, kun hän kuvitteli, ettei vaimo mitään tiedä.


    • dggdyhttutr

      ...kellään,jolla oikeasti ei ole mitään salattavaa,ei ole mitään salattavaa :))
      Tarkoitan sitä,että tuossa täyttyy heittämällä klassiset pettäjän merkit...vaihda äijää heti.

    • näinuskon

      Tuttu juttu, mulla oli ulkomaalainen mies kuka näin teki että puhelin taskussa ja äänetömällä, lopuksi kuintenkin kärähti.... älä usko sitä jotakin on mitä varjelee

    • Ymmälläänjaepäilevä

      Hänellä jäi otto-illan jälkeen puhelin nojatuoliini ja olin jo aamulla viemässä hänelle sitä takaisin (ihme ettei jo huomannut, vedän viinin piikkiin) kun uteliaisuus kasvoi niin kovaksi ja suunnistin internet:iin ja numerotiedusteluun. Selvisi, että hän on ollut yhteydessä (hän siis soittanut) ex.tyttöystävälleen ja sen jälkeen asiallisesti hänen luo ensimmäisenä kysyen että ´muuten, milloin olet ollut yhteydessä ---- henkilöön?´ Vastaus- Aikoja sitten´. Sanoin tyynesti että ´valehtelet' ja heitin kännykän hänen viereensä ja lähdin töihin. Jälkeenpäin sanoi että ei ole ollut missään yhteydessä vaikka sanoin että puhelintiedot ei valehtele. Vielä ollaan yhdessä mutta olisi sanonut suoraan jos on ollut yhteydessä jne. niin turhilta syyttämisiltä olisi vältytty. Luotto on mennyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      391
      3981
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      217
      1972
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1480
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      154
      1330
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      991
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      60
      970
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      122
      920
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      878
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      869
    Aihe