Rikkinainen

Anna__1983

Ahdistava tilanne kun sydän on ihan rikki edelleen vaikka erosta on jo 4kk..
Kaikki mitä oli, oli ihan harhaa lopulta ja omat tunteeni oli oikeita, miehen ei, se on näkynyt vasta nyt.
Ymmärrän monta asiaa nyt vasta ja selviän mutta sattuu syvälle kun huomaa tulleensa tunteidensa kans hyväksikäytetyksi..
Saako sellainen ihminen koskaan omaa lääkettään maistaa joka toiselle pahasti tekee..
Otan aikani ja toivon että oikeudenmukaisuus voittaa.. ❤

14

390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysynhuvinvuoksi

      minkä ikäinen mies oli kuka näin on tehnyt, nuori tai 50-60vuotias?

    • Anna__1983

      Melko nuori 34.. itse häntä muutaman vuoden vanhempi. Sitä vaan on nyt niin rikki että fyysisesti sattuu sydämeen asti.. Olen hyvin herkkä ja tunteellinen ihminen.. Joten aikaa ottaa.

      • surusilmä11

        59 to. Ja pettää valehtelee...todella särjit sydämeni


    • kysynhuvinvuoksi

      olet viellä nuori ja löydät viellä uuden onnen, minulle kävi samoin joskus ja molemmat olimme yli 50 ja siinnä iässä on varma vaikeampi jotain uuttaa tilalla saada kuin ei uskalla enää riskeja ottaa.Ei halua sut pelottaa, itsellä kesti suru ja rikkinäinen olo lähes 2vuotta

      • Hyvääyötätänne

        Pitkien suhteiden tai suhteiden, joissa tullaan väärinkohdelluksi, jälkeen, voi mennä pidempään toipumisessa. Siihen unohtamiseen ei auta, että alkaa heti suhteilemaan jonkun toisen kanssa, koska eheytyminen vie aikansa. Tavallaan on väärin sitä uuttakin kumppania kohtaan ettei itse ole valmis mihinkään suhteeseen, kun on omien tunteidensa kanssa vielä kiinni entisessä ja omat tunteet loppuun käsittelemättä. Se on ikävää todeta jossain vaiheessa tuonkaltaistakin suhdetta, ettei kyseinen kumppani olekaan se kenet haluaa ja suhde ei olekaan enää sitä, mitä itse elämässään haluaa. Tuon kaltainen kumppani on siis vain auttanut eheytymään siitä edellisestä suhteesta. Itsellä mennyt väliin pari-kolme vuottakin sinkkuna, ennen kuin on ollut valmis uuteen suhteeseen.


    • Anna__1983

      Mie tiiän että aikaa menee kun tunteet on niin valtavat aina itsellä ja syvällä.. Hyväksyn sen.
      Kolme kunnon rakkaussuhdetta päättynyt ja aina se on surullista.
      Nyt on ehkä eniten inhottavaa kun suru painaa ja olo on niin hylätty arvoton ja yksinäinen..
      Kiitos tuesta.

      • Hyvääyötätänne

        Varmaan edellisten suhteidesi päättymisistä olet jo oppinut ymmärtämään, että se oma elämä ei jätä. Sulla on varmasti kavereita ja muutakin elämää, koita suuntautua niitä asioita kohti, mistä itse pidät ja nautit, niin ajatuksesi ei pyöri enää niin paljon samoissa ympyröissä ja vähitellen pystyt päästämään irti, etkä koe itseäsi yksinäiseksi.


    • hyväksikäyttäjäon

      olen samassa tilanteessa kanssasi- arvoton ja ikävä on hirveä. erosta jo puoli vuotta. mutta
      aika parantaa, sen tiiän ja tulen taas ehjäksi ja omaksi itsekseni. ei sa auta kuin hyväksyä tämä nöyryytys ja jatkaa eteenpäin. sattuu niin kovasti. kuin puukko olisi vieläkin läpi rintani. verta vuotavana. ja äijä porskuttaa eteenpäin.... uusien ja taas uusien tyyppien kanssa. hui, olimpa sokea nainen. hyväksikäytti tunteitani, ei mitään järkeä. valehteli taitavasti ja minä nuolen täällä yksin näppejäni.....että tämmänen

      • Anna__1983

        Kuulostaa tutulta. Uni ei meinaa tulla kun sydän kipuilee. Pahaa en koskaan kenellekään toivo mutta saman kokeminen voisi auttaa omatunnottomia ymmärtämään miltä tuntuu kun sydän valheella rikotaan. Minun ex oli ja on saanut aina elämässään kaiken ja ennen kaikkea sellaiset minun mielestä vastuu asioiden takia olisi saatettava vastuuseen.
        Itse hiljenen ja suren loppuun ja toivon että jokainen kantaa vastuun teoistaan.
        Jaksamista sinulle myös.


      • Hyvääyötätänne

        Ei niillä eksilläkään ole helppoa omien tunteidensa kanssa, se tuli lauantaina todettua. Itse vakavasti epäilen, että eksäni ei ole saanut käsiteltyä omia tunteitaan suhteeni, vaikka hänellä on ollut uusi kumppani yli vuoden ja heidänkin suhteensa alkoi valheella. Eksäni valehteli sekä minulle että tuolle naiselle. Itse päätin suhteemme, kun sai tietää tuosta naisesta. Vuoden ajan eksä on laitellut harvakseltaan viestejä, joissa on antanut ymmärtää asioita toisin ja on sitten taas vetänyt maton jalkojeni alta, käännellyt siis veistä haavassa ja viimeisin tempaus oli lauantaina, kun kertoili suhteestaan ja kyseli sitten, että olenko mustasukkainen. Mitä hän oikein ajattelee? Mietin, että minkä vuoksi suhteessaan onnellisen tarvitsee kysellä tuollaista ja minkä vuoksi en saa häihin kutsua, no en tietenkään, kun suhde ei ole alkanut rehelliseltä pohjalta. Itse olen suhteissani rehellinen ja luulin jo antaneeni anteeksi, mutta omaatuntoa kolkuttaa kysymys, ettei vaan eksäni ole suhteessaan kostaakseen vain minulle ja tehden jotain ristiretkeä suhteeni, vaikka onkin löytänyt rinnalleen uuden. Jotenkin vaikutti siltä ettei hän ollut onnellinen kuitenkaan, vaikka oli luopunut entisestä elämästään, vaihtanut paikkakuntaa ja muuttanut ilmeisesti yhteen kyseisen naisen kanssa. Sovittiin, että lopetettaisiin yhteydenpito ja minä itse halusin sitä oman itseni vuoksi, että pääsisin itsekin eteenpäin. Sille en voi mitään, jos hän jätti jotain sanomatta ja todellista tunnetta kertomatta vain oman ylpeytensä vuoksi. Itse olen kompastellut pitkin matkaa ja välillä kaatunutkin, itkenytkin monenmonituista kertaa.


    • eienäänsauttamista

      Minun rikkoontumiseni ei liity yhteen ihmiseen vaan isoon määrään ihmisiä, kaikki tuntemattomia jotka ovat yrittäneet auttaa, mutta sitähän se ei todellakaan ole ollut. En siedä sitä enää yhtään, se on tehnyt minut tyhjäksi ja välinpitämättömäksi. Nyt minusta tuntuu että yksin oleminen jatkossakin on ainoa tapa selvitä kauheista vuosista.

    • Anna__1983

      Voimia ja jaksamista kaikille suurien tunteiden kans painiville.
      Kyllä me selvitään ja aika joskus parantaa, nyt se vain tuntuu suurelta saavutukselta.
      Kirjoitella saa tähän ketjuun tuntemuksia koska ite ainakin koen sen jollain helpottavan kun kuulee muiltakin vastaavia kokemuksia..

      • minulla samanlainen tilanne, 40 vuotta yhdessä, mies löysi uuden ja nuoremman, tosin minulle valehdellut kuukausia, että ei ole ketään toista. muuta kautta sain tietää toisesta, eniten sattuu se ,että valehteli , erosta 2 kuukautta , en meinaa päästä tästä surusta mitenkään pois, samat asiat pyörii päässä aamusta iltaan, pitää varmaan vaihtaa paikkakuntaa, ettei pettäjä satu tulemaan missään vastaan uuden kanssa :(


      • Hyvääyötätänne
        heleena5 kirjoitti:

        minulla samanlainen tilanne, 40 vuotta yhdessä, mies löysi uuden ja nuoremman, tosin minulle valehdellut kuukausia, että ei ole ketään toista. muuta kautta sain tietää toisesta, eniten sattuu se ,että valehteli , erosta 2 kuukautta , en meinaa päästä tästä surusta mitenkään pois, samat asiat pyörii päässä aamusta iltaan, pitää varmaan vaihtaa paikkakuntaa, ettei pettäjä satu tulemaan missään vastaan uuden kanssa :(

        Kyl se paikkakunnan vaihto ja etäisyyden ottaminen myös auttaa, että pystyy unohtamaan ja vähitellen hyväksymään tapahtuneen sekä aloittamaan itsensä kanssa uuden elämän, niin ettei enää tarvitse edes kohdata missään eikä menneen suhteen toinen osapuoli kummittele enää mitenkään omassa elämässä. Itselle kävi vähän toisinpäin, sillä elin etäsuhteessa monta vuotta mieheen, ja nyt hän sitten jätti koko menneen elämänsä täysin, heittäytyi uuden tuttavuutensa käsivarsille sekä muutti hiljattain samalle paikkakunnalle asumaan, jossa minäkin ja tämän nykyisensäkin elelee. Miehen käytös minua kohtaan ei vakuuta edelleenkään, että hän olisi käsitellyt tunteensa minua kohtaan ja olisi uudessa suhteessaan puhtaasti onnellinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe