Onko KAMUX huijarifirma vaiko eikö?

RadioGaGa

Onko KAMUX liike, joka kusettaa, myy kolariautoja, vähentää päivärahat palkasta, vai miten on?

Onko sinun autosi KAMUXilta ja toimiiko se? Oletko ollut töissä KAMUXilla ja saanut palkkasi pilkulleen? Kerro kaikki mitä tiedät ja kerro sekin mitä et tiedä. Onko toimitusjohtaja oikeasti hyvä uskovainen ja Juha Sipilän kaltainen herra?

Onko kaikki pahat puheet KAMUXista sittenkin kateellisten ja köyhien valheita? Siis niiden, joilla ei ole varaa ostaa autoa KAMUXilta ja jotka ostavat romunsa Laakkosilta tai avainvaunuiltansa?

61

4567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kadux
      • EiVakuutaNuoJutut

        Tuokin vain suomi24sontaa.. kuka tahansa kateellinen pulliainen on tuon voinut keksiä päästään..


    • KaikkOnEi

      Tottakai kaikki reklamointi on vain kateellisten valheita. Pakkohan se niin on olla... kaikki on vain harhaa ja valetta.

      • NäinSeO

        Ei tietenkään kaikki, mutta täällä Suomi24 palstalla 95% on aiheettomia tai kateellisten keksimiä.


      • Anonyymi

        Kamux on tavallisen ihnmisen autokauppa ja mainio sellainen


    • Varmistettu

      Em. viestiketjussa 156 vastausta ja tietoa kuluttajavirastosta, että Kamuxista on tehty eniten valituksia.

      • EiSenEnempääKuinMuillaka

        Niin ja myy myös eniten Suomessa, onhan se selvä että kymmenien tuhansien myytyjen autojen joukkoon mahtuu mielensäpahoittajia ja uuden ostajia, pahimpia on rahoituksella ostavat persaukiset ihmiset...


    • KaikkOnEi

      Samaan kastiin samalla toimintamallilla toimivat ketjut SAKA ja autolle.com kaikki niidenkin asiakasvalitukset on harhoja ja valetta.

      • RehtiLiikeSeOn

        EI edelleenkään kaikki, mutta 95% kyllä ! Idiootit luulevat saavansa 5000€ autoon jotain takuita, eikä tajuta, että virhevastuu ei ole lähimainkaan sama kuin takuu. Ei ole kamux kuluttajasuojan mustalla listalla, joten turha itkeä yhtään mitään muuta !


    • Huijarifirma

      Kamux huijaa nettihuutokaupassa eikä myy autoa sillä millä on huutanut. Sanotaan vaan että hinta on se jolla sen saa... Eikös ne ole lestadiolaisia...

    • Varovaaraa

      Ilta-Sanomat sai Kuluttajaviraston kuluttajaneuvonnasta listan yrityksistä, joista suomalaiset tekivät eniten valituksia.

      Alla autoliikkeet, joista on tehty eniten valituksia

      Laakkonen 326 valitusta

      Rinta-Jouppi 311 valitusta

      Kamux 292 valitusta

      Delta-auto 263 valitusta

      Vaikka nuo kaikki ovat hintatasoltaan keskimääräistä huomattavasti kalliimpia liikkeitä, niin silti ne eivät suostu suosiolla noudattamaan kuluttajansuojalakia, vaan asiakkaiden on haettava aikaa vievä Kuluttajariitalautakunnan päätös.

      • EiOleMitäänVaaraa

        Niin ja nämäkin liikkeet myyvät kaikki kymmeniä tuhansia autoja, joten puhutaan todella pienistä virhemarginaaleista SUHTEESSA MYYTYIHIN MÄÄRIIN!

        Sillä ei ole mitään merkitystä kuinka paljon noita valituksia on (takuu-uskovaisia on paljon) ja kuinka paljon on jouduttu käyttämään lautakuntaa päätöksiin, vain sillä on merkitystä, että kaikki ovat näitä päätöksiä (suosituksia) noudattaneet, koska yksikään näistä liikkeistä ei ole mustalla listalla!

        Eikä ole mitään kuluttajasuojalakia mitä pitäisi kenenkään noudattaa, on vain SUOSITUKSIA mitä kuluttajasuoja SUOSITTELEE!


      • Albert75

        Erittäin hyvä huomio, tämän laskukaavan mukaan siis yli 9/10 asiakkaasta on siis tyytyväisiä kun ei ole valituksia tuon enempää suhteessa myyntimäärään. Taas oppi uutta 👍🏼


    • Bigdeal

      Vain ehkä yksi sadasta jaksaa valittaa kuluttajavirastoon asti eli todellisuudessa tyytymättömiä on ainakin 100 kertaa enemmän.

      • HerätkääPöljät

        Tyytymätön = tuo mistään mitään tietävä, takuu-uskovainen.

        Noita tyytymättömiä idiootteja syntyy ihan siitä, kun tämä tyytymätön luulee ostaneensa muutamalla tonnilla uuden auton ja olettaa sen olevan uusi.

        Jos autossa ei ole valmistajan takuu enää voimassa, ei noilla romuilla pitäisi olla mitään vastuita yhtään kenellään. Jostain kumman syystä monella on se käsitys, että on jotain puolen vuoden takuita aina kun ostaa liikkeestä, tai kahden viikon palautus oikeuksia, ei, EI OLE ! Virhevastuu on lähes olematon, jos auto on esim 10v vanha ja näiden ostajista näitä helvetin tyytymättömiä ääliöitä syntyy, kun heidän "takuu" vaatimuksiin ei suostuta.


      • Anonyymi
        HerätkääPöljät kirjoitti:

        Tyytymätön = tuo mistään mitään tietävä, takuu-uskovainen.

        Noita tyytymättömiä idiootteja syntyy ihan siitä, kun tämä tyytymätön luulee ostaneensa muutamalla tonnilla uuden auton ja olettaa sen olevan uusi.

        Jos autossa ei ole valmistajan takuu enää voimassa, ei noilla romuilla pitäisi olla mitään vastuita yhtään kenellään. Jostain kumman syystä monella on se käsitys, että on jotain puolen vuoden takuita aina kun ostaa liikkeestä, tai kahden viikon palautus oikeuksia, ei, EI OLE ! Virhevastuu on lähes olematon, jos auto on esim 10v vanha ja näiden ostajista näitä helvetin tyytymättömiä ääliöitä syntyy, kun heidän "takuu" vaatimuksiin ei suostuta.

        "näitä helvetin tyytymättömiä ääliöitä syntyy."

        Tiedättepä ketä olette myyjien silmissä. Ollaan sen verran fiksuja, ettei anneta ... Laakkosten ja Kamuxin myyjien ajatella meistä mitään. Kamuxin myyjää tympeämpää tapaa myydä, saa hakea omana kokemuksena.

        Kapakassahan nämä kaikki ovat kauppiaita.


    • Jaxuhalit

      Yksi sadasta jaksaa valittaa kuluttajavirastoon asti eli todellisuudessa tyytymättömiä on ainakin 100 kertaa enemmän.

    • Deltaa
      • KamuxHoitaaHommat

        Mutta onko Kamux? EI


      • pelkkäpaskanpuhuja
        KamuxHoitaaHommat kirjoitti:

        Mutta onko Kamux? EI

        Ei oo ei ja sekös vasta palstajobbaria keljuttaakin. Omassa surkeudessaan vaan toivoo muille pahaa.


      • PakkoOlla
        pelkkäpaskanpuhuja kirjoitti:

        Ei oo ei ja sekös vasta palstajobbaria keljuttaakin. Omassa surkeudessaan vaan toivoo muille pahaa.

        Kyllä mä väittäsin että asialla on mielensä pahoittanut takuu-uskovainen.


    • Kuluttajariita

      Laakkonen mustalla listalla.
      Kuluttajariitalautakunnan musta lista
      Käytetyt ja uudet autot Auto-Haas Oy, Vantaa Autoliike Viescar Oy, Ylivieska, Autotalo Haukemaa Oy, Lappeenranta Inter-Auto Oy, Huittinen Pohjois-Helsingin Auto Oy, Helsinki Prokim Oy, Helsinki Veljekset Laakkonen Oy https://www.hs.fi/autot/art-2000002646790.html

    • Mikko.Niskanen

      Erehdyin ostamaan auton tästä liikkeestä ja se tuli minulle kalliiksi.
      Myyjät huijasivat minut ostamaan auton, jossa oli vikoja. Kuluttajansuojan mukaan viat olisi kuuluneet autoliikkeen maksettavaksi. Liike ei suostunut korvaamaan kuin murto-osan vikojen korjauksesta. Kuluttajariitalautakunta totesi liikkeen toimineen väärin, silti he eivät hoitaneet velvoitteitaan. Valitin asiasta liikeeseen, mutta sillä ei ollut mitän vaikutusta asiaan. Valitin asiasta liikkeen konsernijohdolle, eikä silläkään ollut mitään vaikutusta. Kannattaa miettiä mistä käytetyn auton ostaa, jos haluaa ostokselleen kuluttajansuojan.

      • HyväMikko

        Ensinnäkin unohdit kertoa mitä ostit ja mitä vikaa tähän tuli? Helpompi ottaa kantaa, jos tietää lähtökohdat.

        Jokatapauksessa, myyjät siis huijasivat sinua ostamaan? Voitko kertoa miten tämä tapahtui? Itseä kun ei ole ikinä huijattu ostamaan mitään, päätän itse joko ostaa tai olla ostamatta.

        Olet siis ostanut uuden auton kun Kamux ei suostunut maksamaan kuin murto-osan jälkikuluista? Ei kun hetkinen, eihän Kamux myy uusia autoja, joten.. Onhan se nyt aivan turhaa odottaa, että käytetyn auton kuluvienosien vaihtoon liikkeen pitäisi millään muulla osuudella osallistua kuin murto-osalla, koska kyseessä on käytetty ja käytetylle, varsinkin käytetylle autolle on täysin normaalia, että siihen joutuu osia vaihtamaan, joko jo seuraavana päivänä ostosta tai viikon päästä, tai vuoden päästä, se nyt on loppupelissä tuurista kiinni koska joutuu osia vaihtamaan tai korjaamaan käytettyä autoa.

        Jos kuluttajariitalautakunta on todennut heidän toimineensa väärin ja eivät ole noudattaneet uutta suositusta, niin silloin heistä olisi merkintä mustallalistalla, eikä näin ole. Eli, sinä olet tämän jutun valehtelija ja mielensäpahoittaja!

        Valitit konsernin johdolle asti? Etkä sitten uskonut heidänkään vastausta? Kyllähän he nyt viimeistään tietävät miten nämä virhevastuu asiat menevät ja ovat niistä varmasti paremmin perillä kuin työpaikkasi kahvihuoneen pöytärinki, missä yksi uhoaa että liikkeen kuuluu maksaa kaikki ja toinen hakkaa pöytää huutaen "aina on takuu autoliikkeessä". Nämä ovat ikävä kyllä täyttä harhaa ja pelkkää duunareiden päiväunta täydestä takuusta käytettyyn autoon.

        Ja lopuksi, jos liike ei ole kuluttajariitalautakunnan mustallalistalla, tarkoittaa se sitä, että kyseisessä liikkeessä noudatetaan kuluttajasuojan ohjeistuiksia ja suosituksia. Kaikki muu väite on vain tietämättömien takuu-uskovaisten päiväunta.


      • tavataantorilla

        HyväMikko -nimimerkillä taitaa korjoitella itse toimitusjohtaja (huijarien kuningas) Juha Kalliokoski!


    • autopertti

      Eli, onko tulkittava niin, että on muitakin liikkeitä, jokka kusettaa autonostajia, jokka ei tiiä autoista tarpeeks? Vai onko niin, että muut liikkeet kusettaa enemmän kuin Kamux ja uskallan ostaa Kamuxilta autoja?

      • porschesika

        Älä missään nimessä osta kamuxilta jos tietää autoista ei osta kamuxilta. Muitakin on jotka huijaa mutten jaksa niitä mainostaa.


      • Polkupyöräilevaan
        porschesika kirjoitti:

        Älä missään nimessä osta kamuxilta jos tietää autoista ei osta kamuxilta. Muitakin on jotka huijaa mutten jaksa niitä mainostaa.

        Sinunlaisen kannattaa jatkaa vaan sitä polkupyörällä ajoa, eikä puuttua sellaiseen mistä ei tiedä mitään. Kyllähän se on niin, että samoja autoja ne kaikki on omine valmistajan murheineen, oli se auto sitten missä tahansa myynnissä ja jos liike ei ole kuluttajasuojan mustallalistalla, voi olla varma, että vähintään tuon kuluttajasuojan saa autolleen.

        Ps, kateus haisee ja pahasti..


    • tissi-mika

      Miksi Kamux ei maksa duunareilleen normaaleja päivärahoja jos duunari joutuu kuskaan autoja toisille paaikkakunnille? Onko tää sitä sipilöintiä nyt? Johtajahan on Sipilän kaveri!

      • ÄläMietiTurhia

        Varmaan siksi, että työnkuvaan kuuluu nuo siirrot ja kun toimipisteitä on ympäri Suomen, niin työpäivä voi olla missä vaan eripuolella Suomea.

        Vituttaako kun et itse ole saanut mitään elämässäsi aikaiseksi?


      • ööö...HakunilanVPK

        ...öööö, en ole sen suurempi ajatusten vantaajoki, mutta esitän vastakysymyksen: mitä sinä olet saanut aikaan elämässäsi? Päätitkö kenties hakea Kamuxille, mutta et kelvannut? Vituttaako?


      • KeskityHyväMies
        ööö...HakunilanVPK kirjoitti:

        ...öööö, en ole sen suurempi ajatusten vantaajoki, mutta esitän vastakysymyksen: mitä sinä olet saanut aikaan elämässäsi? Päätitkö kenties hakea Kamuxille, mutta et kelvannut? Vituttaako?

        Perus, murehdit vaan toisten elämästä, etkä saa itse omassa elämässäsi mitään aikaiseksi. Mutta, kiitos kysymästä, olen saanut paljonkin aikaiseksi, elämä on hyvää, ihmissuhteet kunnossa ja talousasiat mallillaan, mitäpä sitä enempää voisi toivoa. En hakenut Kamuxille, mutta omistan itse myös autoliikkeen, enkä ole milläänlailla katkera "kilpailijalle", vaan päinvastoin ;)


      • Kamuxinmyyjäkirjoittelee

        Kamuxin myyjä kirjoittelee


    • päinpörssiä

      Enpä osaa sanoa millainen firma Kamux on, mutta pörssiin listautumisen myötä autojen hinnat ovat mielestäni nousseet tuntuvasti ko firmassa ja samanaikaisesti pörsikäyrä näyttää alaspäin.

      • PörssiMeklari

        Älä mieti liikaa asioita, mistä et mitään ymmärrä.


      • Kurssilaskeejasyystäkin

        Kamuxin pörssikäyrä vaan jatkaa löaskuaan, 4,06% tänään 25.10.2017.


    • raapas

      Kattelin pari viikkoa sitten Jaguar XF 3.0d eli vanhempi koppaista vuoden 2010 mallia Kuopiossa. Hinta 21 900€ ja kilometrit 119tkm. Kiinnosti kovin ja ajattelin lähteä uudemman kerran käymään ja tarkistin eilen netistä tilanteen. Nyt hinta onkin 23 800€ mutta rajussa tarjouksessa, saa tonnin tilille kun tuon ostaa. Uskomatonta toimintaa, mutta taitaa olla tavallista muuallakin kuin ko. firmassa. En asioi enää.

      • Kamuxkusetettu

        Näin se kusetusfirma toimii.


    • mamux

      Kyllä on huijarifirma.

    • Autollalujaa

      Kamux on huijarifirma joka tavalla. Sen toimari ajelee autoa ilman ajokorttia.

    • rgrtgerg

      On huijari.
      Kallis liike.
      Autot suomen kalliimpia.

    • Oon

      Ostin hyvän auton Kamuxilta, palvelu oli parasta mitä olen autokaupassa saanut!!
      Samaa en voi sanoa aikaisemmista autokaupoista jotka olen tehnyt muissa autoliikkeissä.

    • sontaakalliilla

      kamuxia kehuvat vain sen omat työntekijät ja omistajat.

    • Ostaja

      Olen siis ASIAKAS jos jäi jotenkin epäselväksi ja tyytyväinen sellainen!!

    • Näillämennään

      Muutamat autokaupat tehnyt Kamuxin kanssa ja ei mitään moitettavaa, nyt 2viikko siiten ostin auton sieltä ja ilmeni vika jäähdytyksen kanssa. Ei mitään ongelmaa ollut kun soitin myyjälle. Autokorjaamolla nyt ja Kamux maksaa korjauksen plus että antoivat sijaisauton siihen asti kun on valmis (korjaamolla n.2viikon jono)
      Eli en voi muutakun olla tyytyväinen.

    • Autokaupasta kului 2 päivää,vikavalo syttyi ja kamux kehoitti viemään heidän ehdottamaan korjaamoon jotta saadaan diagnoosi ja kustannuarvio, Nåin tehtiin eilen ja siihen loppui kamuxin osuus,, Korjaus on asiakkaan vastuulla, liike ei korvaa mitään.kyseessä on vain 200€ asiasta, Ensimmäinen kerta kun liikkeen jälkimarkkinointi suhtautuu asiaan tällätavalla, Kaupantekohetkestoä on kulunut vasta 2 viikkoa.Ei ole luottamusta kamuxiin tulevissa autokaupoissa,

      • simpleasthat

        " jotta saadaan diagnoosi"
        Ja KUN diagnoosi viittasi kulutusosan rikkoutumiseen, ei liikkeen pidäkään osallistua sen vaihtoon. Sinun auto, sinun hajonnut kuluva osa, sinun kustannettava korjaus/vaihto. Simple.


      • HohhoijaaTaasenKerran

        "kyseessä on vain 200€ asiasta"
        "Ei ole luottamusta kamuxiin tulevissa autokaupoissa..."

        Jep. Toivottavasti ei sinua saa riesakseen mikään muukaan autoliike.


      • Anonyymi
        HohhoijaaTaasenKerran kirjoitti:

        "kyseessä on vain 200€ asiasta"
        "Ei ole luottamusta kamuxiin tulevissa autokaupoissa..."

        Jep. Toivottavasti ei sinua saa riesakseen mikään muukaan autoliike.

        joo älä tuu.


    • Anonyymi

      Myyjä ei kertonut auto vikoja vaikka fiesi viat selvisi sitten vasta kun kauppa on fehty sitte se väsyttäminen alkoi .

    • Anonyymi

      Heinäkuun puolivälissä ostettu käytetty auto Kamuxilta. Koeajolle lähdettiin Kehä3 vierestä (huom! meteli), joten sen enempiä ylimääräisiä ääni ei kyetty kuulemaan.

      Heti seuraavana päivänä kaupanteon jälkeen alkoi moottorin nakutus, ilmastointi petti (kompressori), pakoputki vuosi sekä huomattiin, että renkaat olivat katsastuksessa hyväksyttyjen vastaiset (huomattavasti isommat) sekä kulmat säätämättä. Yhteys myyjäliikeeseen (Kamux Airport), että kuinka asiassa edetään, että saadaan auto kuntoon.

      Kamuxin lähtökohtainen asetelma oli, että ei ole heidän ongelmansa vaan auto on niin vanha että viat ovat ikään ja kilometreihin nähden oletettavia. Eivät tee asialle mitään. Ja tässä kohtaa siis kaupasta 24h.

      Pitkän neuvottelun jälkeen tuli yhteisymmärrys että tarkistetaan auton kunton korjaamolla. Vein auton korjaamolle ja maksoin tarkistuksen ja toimitin raportin Kamuxille.

      Pitkän odottelun jälkeen, en saanut vastausta asiaan (2 viikkoa) ja otin yhteyttä. Eivät suostuneet tekemään asialle mitään. Tässä vaiheessa aloin jo vaatia kaupanpurkua korjaamisen sijaan.

      Kuluttaja-asiamieheen yhteyttä ja linjaus oli hyvinkin selkeä. Kustannukset eivät saa minun osaltani ylittää X euroa tai jos ylittyvät niin kaupanpurku. Auton kunto on tarkistettava korjaamolla, ellei näin ole jo tehty. Oli tehty.

      Kamuxin vastaus tähän linjaukseen oli, että he eivät hyväksy jo teetettyä vikadiagnoosia, vaan se tulee tehdä uudestaan ja minun tulee maksaa syvällisempi tarkistusmaksu korjaamolla. Vetosin kuluttajasuojaan, jossa ensisijaisesti virhevastuu on myyjällä ja tästä koituvat tarkistuskustannukset myös myyjällä. Ja tähän saatiin myös kuluttaja-asiamiehen siunaus.

      Kamux kieltäytyy kustannuksista edelleen eikä suostu järjestämään autolle tarkistusta korjaamolle.

      Tapaus on vielä kesken, mutta näin lähtökohtaisesti neuvon kaikkia ottamaan nämä tapaukset vakavasti ja välttämään kyseistä yritystä. Olet omillasi jos tai kun ongelmia tulee. Lähtökohtaisesti edelleen hyväksyn korjauksen ensisijaisena toimenpiteenä, johon minun tulee osallistua, koska se on laillinen oikeus myyjällä. Mutta Kamux on asiasta näköjään eri mieltä.

      Suomen suurinta kusetusta siis vuodesta 2000 alkaen.

      • Anonyymi

        Yli kuukauden taistelun jälkeen lopputulemaksi tuli aivan tuurikaupalla kaupan purku. Asia joka johti vihdoin kaupan purkuun olivat, että MOLEMMAT rengassarjat olivat laittomat ilman muutoskatsastusta. Tässä vaiheessa Kamux jo ymmärsi, että oikeudessa tulee takkiin ja reippaasti. Mutta ilman tuota rengassarjaa olisi tämä taistelu jatkunut aina oikeuteen asti, koska loppuun asti vetosivat, että ei käytetyltä autolta voi odottaa virheettömyyttä. Totta väitteenä, mutta se ei poista myyjän virhevastuuta ja sen tuomia velvollisuuksia. Ja nuo asiat ovat Kamuxille täysin tuntemattomia termistöjä joista eivät välitä tuon taivaallista. Luojan kiitos oma tappioni oli vain muutamia satasia, koska päätin että aika ja vaiva että saan kauppasumman jälkeen vielä vähänkään vastaavanlaiset vaihdokin jonka jätin, ei ollut sen arvoista. Menin muuten ja ostin jobbarilta samana päivänä 1/10 hinnalla vieläkin vanhemman sijaisauton joka perkele toimii. Vieläkin. Välttäkää ihmiset tätä firmaa. Aikuisten oikeasti. Ellette halua samalla laittaa lottoa ja se mukaisesti odottaa tuloksia.


    • Anonyymi

      Kamuxin koko autokaupan ydin on myydä rahoitusta ja vakuutuksia.
      Auto on vain sivutuote joka tulee kaupan yhteydessä.
      Kate on laskettu niin pieneksi n. alle 1000 euroa per auto.
      Sillä ei korjata mitään, eikä edes auton fiksakseen taikka tarkastukseen ole "varaa".
      Kaikki vastuu on auton ostajalla. Kun kauppa on tehty loppuu Kamuxin vastuu.
      Mikään vinkuminen tai kuluttajasuojat eivät auta.
      Jos olet niin hyvä ja asiallinen asiakas että saat naamatusten sovittua jotain pieniä korjauksia on ainoa mahdollisuus Kamuxin kanssa.
      Tämä on tosi.
      T. Automyyjän koulutuksen saanut (ei alalla)

      • Anonyymi

        Kannattaa tarkistaa faktat, paljon asiavirheitä "koulutuksen saaneella" tekstissään :D


    • Anonyymi

      Kaikki autoliikkeet huijaa ja kusettaa 6 0 eniten ne joilla ei ole kuin kaljupää
      ovat tosi kieroja korkkiruuveja

    • En millään lailla ole suosimassa epärehellistä yrittämistä, mutta kuinka moni
      kirjoittajista sattuu tietämään, että Kamux on kyllä pörssiyhtiö - siis Oyj!
      Pörssiyhtiön voidaan pääsääntöisesti sanoa toimivan enemmän tosissaan,
      kuin joku vain toiminimen varjossa toimiva häkkimyymälä.

    • Anonyymi

      Omasta kokemuksesta voin kertoa etten usko enää tuon firman myyjien puheisiin pätkänvertaa , puhutaan ja kerrotaan satuja ihan päin naamaa , kovasti on sitten vaikeaa vastuunkanto kun totuus selviää......

    • Anonyymi

      On ja ei.

      Myy mm. Hengenvaarallisia autoja huutokaupassa ja kertovat vain, että "myydään siinä kunnossa kuin se on". Moottori liki irti ja jarrut ihan loppu. Onneksi Mezzoforte osasi pahoitella paskaa tuotetta ja antoi 100 euron "vahingonkorvauksen". Niillä rahoilla sai ostettua jarrupalat ja moottorin tukikumit.
      Nyt kottero on kunnossa ja jytää. Halpahan se oli ja tuli helposti kuntoon.

      Kamux on paska, siitä ei pääse mihinkään, mutta Mezzofortelta sain reilua palvelua.

    • Anonyymi

      Aloittajan kommenttiin liittyen itse olin 3v kamuxilla töissä ja pakko sanoa että uskomatonta touhua ensinnäkin halli oli täydellisen remontin tarpeessa, seuraava huomio oli että missä vanhemmat ja kokeneet työntekijät? (Keskiikä n.20v) myyntipäälikkökin oli alle 25v 9 työntekijää hallissa ja kahden vuoden jälkeen olin jo vanhin automyyjistä siis työntekijöiden vaihtuvuus oli kovaa luokkaa, rekrytessä hehkutettiin että helposti tienaa 4-5t kuussa no totuus oli toista meidän liikkeessä 2500 brutto oli jo kova saavutus keskimäärin. Ylitöistä ei maksettu mitään sekä pohjapalkka oli naurettava. Kamux vähentää joka kuukausi 10% työntekijän myymien autojen jälkikulut suoraan palkasta vaikka auto olisi myyty 6kk sitten ja jos siitä hajoo esim vaihdelaatikko kilisee aina työntekijän kukkarosta rahaa pois.
      Myös koronaaikana shokeeravia asioita oli että johdon mielestä koronaa ei ole ja se myyminen on vaan itsestä kiinni. Kuulin myös eräänä koulutuspäivänä kollegalta kuinka heidän pisteestään oltiin jopa poistettu vesipiste rangaistuksena huonosta myynnistä. Sekä todella huono ammattitaito osa myyjistä ei edes tiennyt miten autosta tarkastetaan öljyt....
      Jokainen voi siis vetää tästä omat johtopäätöksensä.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe