onko tämä normaalia suhteen aloittelua

simppura

kirjoittelin suomi24 treffipalstalla miehen kanssa, aika pian jo nähtiin. hän osoitti hyvin pian valtavaa kiinnostusta, oli tulossa heti kylään ja vaikka ja mitä. minä arkana ujona, tuollaiseen tottumattomana kieltäydyin. no, tavattu kuitenkin useaan kertaan sen jälkeenkin, mutta meillä on jatkuvasti riitaa milloin mistäkin kun ei olla aivan samalla kipinällä liikkeellä, välillä tuntuu että hän kyllästyy kun minä en osaa päättää, ja välillä hän on taas hirveän kiinnostunut. on katsellut välillä muitakin, ja käynyt tapaamisissa. minä olen vähän kiinnostunut, mutta en varmaan riittävästi. onkohan niin että jos ei kiinostus toiseen kulje samaan tahtiin, silloin tällaista tutustumista ei kannata enää jatkaa. joku päätös tähän on kuitenkin tehtävä, tai hän on niin sanonut että jos tämä ei ala selvitä sitten varmaan parempi lopetella ja kuitenkin samaan hengenvetoon sanoo olevansa kiinnostunut.on aika kummallista tällaiselle, siis minulle, joka olen ensimmäistä kertaa liikkeellä tuollaisella nettideittisivulla. mille muiden mielestä tällainen suhteen aloittelu vaikuttaa

19

729

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanhanaisdeittailija

      Miehellä on kokemusta nettideittailusta, sinulla ei. Taitaa varmistella, että olet saatavilla jos saa muilta naisilta pakit. Älä mene halpaan. Katsele rauhassa, eikä sinun tarvitse päästää ketään kotiisi jos et halua. Noin alussa kun olette, niin tuntuu oudolta tuollaiset ongelmat. En kannata tapailun jatkamista.

    • Kiltti-ja-kunnollinen

      Vaikutat tyhmältä naiselta joka ei ymmärrä että mies on jonkin sortin väkivaltainen mies. Jos heti riitelette ja mies painostaa niin se on täysin kykenemätön rakastavaan suhteeseen. Joutuisit kärsimään paljon.

    • Deittaillutmies

      Minun suhteeni eivät ole koskaan alkaneet kinastelulla. Häiriintyneeltä vaikuttaa tämä mies tai sitten on joku pelailu käynnissä. Toimivaan suhteeseen ei kuulu painostaminen ja toisen hoputtaminen päätösten kanssa. Pelimiehet ovat liikkeissään nopeita ja määrätietoisia, mikä tekee vaikutuksen osaan naisista.

    • nimmetön

      Taitaa kyseinen mies olla hakemassa enemmän erotiikaa kuin aitoa pysyvämpää suhdetta. Vaikuttaa pelimieheltä, hylkää moinen otus. Löydät kyllä parempia ehdokkaita.

    • Kokemusta.on

      Mies on takertuja, joka haluaa parisuhteeseen nyt ja heti. Mutta kun et ole yhtä innokas, hän yrittää herättää huomiosi sillä, että olis muitakin ottajia/mahdollisuuksia. Eli huono itsetunto ja sitä yrittää paikkailla, kun et ole yhtä epätoivoinen kuin hän. Kannattaa lopettaa suhde ennenkuin hän alkaa kuvitella teidän seurustelevan. Jos sinusta ei vielä tunnu, että hommasta voisi tulla jotakin, se tunne ei tule muuttumaan.

    • eienääyhtäkään

      kaatoo ollaan hakemassa.. eikä muuta, heti sen saatuaan, voitkin mennä. tunnen tyypin, olenhan mies, ja tuota touhunnut 15v sitten mielin määrin.

    • EiOleNormaalia

      Mun exä tarrautui muhun heti aluksi. Emme tavanneet nettideiteillä, mutta hän oli käynyt paljon nettideiteillä minua ennen, mikä paljastui myöhemmin, kun hän petti minua netin kautta. Ei ole normaalia tarrautua toiseen. En voinut mennä minnekään. Minun piti tulla ja mennä hänen mielensä mukaan ja elimme melkein 2 vuotta symbioosissa. Vein kaiken niin pitkälle, että muutimme yhteen asumaan. Aluksi oli raivokohtauksia, mitkä pahenivat. Riidat alkoivat typeristä asioista. Paljastui, että hänellä oli profiili useilla nettisaiteilla, paljastavia kuvia omasta varustuksestaan, tarinoita hänen existä. Hänellä oli ollut mm. kiihkeä suhde esimieheensä, joka oli päättynyt dramaattisesti. Hän kertoi kyllä, että hänet oli irtisanottu töistä, mutta hän ei kertonut minulle syytä eli nussiminen esimiehen kanssa. Löysin kolme vonkaamiskeskustelua, joissa hän viritteli verkkojaan kolmen eri naisen kanssa. Pakkasin kamat ja muutin kotoa pois. Se oli hirveää aikaa. Kaikki unelmat romuttuivat ja sinisilmäisyys loppui kuin seinään. Jälkeenpäin surettaa koko juttu. Kai jotain hyväksyntää hain.

      Halusin kertoa tämän, että luota ensivaistoosi. Se on aina oikeassa.

    • Mielipide2231

      Miehen näkökulmasta sanoisin ettei ole alkamassa hyvältä pohjalta. Ei kannata jatkaa. Jatka silti muiden etsintää. Ei se taida aina ekalla oonistua tai toisellakaan. Johtaa silti aina johonkin.
      Nettideittailu vaatii kärsivällisyyttä.
      Treffaa useita miehiä varmasti löytyy mies jolla kiinnostukset kohtaa ja muutenkin.

    • errtyiopp

      Ei ole normaalia todellakaan. Hankkiudu nopeasti eroon tyypistä. Samaa kuin edellinen vastaaja, jatka hakua. Kyllä se oikea löytyy.

    • Jalatjalat

      Ei vaikuta hyvältä, ei, kumpikaan teistä. Kirjeesi on niin sekava, että tuli mieleeni oletko sinäkin yhtä sekava. Suhteenne tuntuu tuhoon tuomitulta, valitettavasti.

    • Stone_Justice

      Wautsi wauu..... Täällä ihmismielen ja deittailun asiantuntijakunta antaa neuvoja sekä tietoa ja psykologista osaamistaan niin että karmit paukkuu..... Huh, on se hyvä ettei rassaa ajatusta moiset enempää....saattaisin joutua kaltaistenne manipulaattorien uhriksi. Voi minua raukkaa.....

      • jrioh4ouhou

        Ylläoleva Stone_Justice taitaa olla aloittajan mieskohde. Tunnistit itsesi. Eikö vain?


    • näkäri

      Tuosta ei taida tulla mitään.Taitaa olla ihminen joka haluaa sinut nopeasti hallintaansa ja valtansa alle.Jotain on pielessä.

    • simppura

      kiitos kommenteista, niin ajattelinkin, että lopetan tämän "suhteen" , koska ei tunnu kivalta tuollainen painostus

    • Ilmeisestimuitakin

      Hei. Olen ollut vastaavassa tilanteessa. Pari vuotta sitten tapasin miehen netissä, jolla ei ollut mitään kokemusta naisista, ei ollut koskaan seurustellut eikä ollut minullakaan. Vasta parin tapaamisen jälkeen hän alkoi ehdottaa risteilyä, kylpylässä käyntiä ja kyläilyä. Osittain varmaan siksi, koska oli etäisyyttä aika paljon. Kun ehdotin, että voisin suostua, jos eri hytit laivalla, mutta hän ei innostunut ajatuksesta, koska matka tulisi näin kalliimmaksi ja hänestä menisi vaikeaksi, kun oltaisiin koko laivamatka eri hyteissä. Minusta oli kuitenkin outoa niin äkkiä tarttua näihin ehdotuksiin, joten kieltäydyin. Monta kertaa hän mainitsi, että on asunut jo niin monta vuotta yksin, mutta hyvin kuitenkin mennyt aivan kuin sääliä hakeakseen. Minusta tuntuu, että hän vain epätoivoisesti haki ensimmäistä seksikokemustaan ja teki näitä ehdotuksiaan.

      • Noppahoo

        Olis kyllä outoa lähteä yhdessä laivamatkalle eri hytteihin. Itse olen ollut kylpylämatkallakin nettitreffin kanssa ja ihan samassa huoneessa kyllä nukuttiin. Siis nukuttiin, ei muuta. Siinähän sitä oppii tuntemaan toista, kun samassa tilassa asustaa, edes sen yhden yön. Ja siks toisekseen seksin kautta viimeistään huomaa sopiiko se toinen itselle. Eli jos jotain intiimimpää tapahtuiskin, niin so what? Sehän olis hyvä vaan...


      • zxr66

        No tuo nainenhan oli jostain tuppukylästä, ei ole koskaan ollut ihmisten ilmoilla, muutama kymmenen vuotta vielä ajasta jäljessä, eri hytit voi hyvää päivää.


    • harrilletää

      Mulla oli eka treffit miehen kanssa hotelliviikonloppu. Oli oikein mukavaa ja seksiäkin mukana. Suhde jatkui osan kesää ja loppui ajastaan. Kyllä mulle tulee jo viesteissä ja puhuessa fiilsi, haluanko edes tavata. Tuon miehen halusin.

    • huiolkoon

      Tuollainen kokemus oli mullakin kuin aloittajalla. Paheni vaan muutamassa viikossa ja jätin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe