Tunnustan: vihaan syvästi työntekoa ja olen aina v

vihaanenemmänkuinmitään

Sellaista työtä ei ole joka tekisi onnelliseksi, päinvastoin! Koko elämä tuntuu menevän siihen paskaan, vaikka työaika on se kahdeksan tuntia. Työpäivät lipuvat hitaammin kuin hidastetussa filmissä ja viikonloppuja ehtii tuskin huomata. Jumalauta että VIHAAN työtä. Työ ei tee onnelliseksi vaan onnettomaksi ja monissa paikoissa on oltu. Viikko viikolta hermoja kiristää yhä enemmän ja enemmän... Ja kohta on taas jo maanantai.

VITTU KUN VITUTTAA!!!

14

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samatäällä

      Jaan tunteesi.

    • palkkaonkiva

      Ilman työtä sinua v*tuttaisi koko elämä.
      Ei työn tarvitse onnelliseksi tehdä ja harvoinhan työ onnelliseksi tekeekään. Mutta pienet tyytyväisyyden pyrähdykset ovat mahdollisia. Usein paras työstä saatava hyvä on palkka. Se palkka mahdollistaa monia asioita.

      • työonpaskaa

        Sori vaan mutta kun on rahaa niin voi olla työttömänä vaikka lopun ikää eikä vituta muuten sekuntiakaan.

        Töissä ollessa kyllä vitutti joka sekunti ja onhan niitä töitä tullut tehtyä yli 20 vuotta ja YT:t tulivat kerrankin kohilleen.


      • lunaplena
        työonpaskaa kirjoitti:

        Sori vaan mutta kun on rahaa niin voi olla työttömänä vaikka lopun ikää eikä vituta muuten sekuntiakaan.

        Töissä ollessa kyllä vitutti joka sekunti ja onhan niitä töitä tullut tehtyä yli 20 vuotta ja YT:t tulivat kerrankin kohilleen.

        Hyvä että kaltaisellasi niljakkeella on rahaa. Toivottavasti sitä riittää elämäsi loppuun asti ettet rojahda yhteiskunnan kustannuksella loisimaan.


    • perusteluja_kehiin

      osaatko kommnetoida mikä töissäsi on se pahin v-juttu ?
      työkaverit, työn raskaus, palkka, työn itsessään vastenmielistä,
      toisten pompoteltavana oleminen.
      Oletko aikeissa piankin lopettaa ja hypätä karusellista ulos.
      Pystytkö sen tekemään, vai onko sinun vain jatkettava kun et muutakaan pysty/osaa.
      Mitä teet työajan ulkopuolella. Oletko aktiivinen Haittaako työ harrastuksia.
      Mitä muuta tekisit mieluummin kuin työtä ? Jos pääsisit työtsä pois ja olis rahaa niin joisitko itseltäsi maksan? Haluatko kehittää itseäsi ?

    • Loparit2015

      Tiedän tunteen, tiedän ahdistuksen. Työssä ollessa vitutti ja aika kului kelloa katsellen. Jatkuva kiire, huonot työtoverit, huono pomo ja alati lisääntyvä työtaakka. Yyteet olivat joka vuosi, joskus kahdestikin. Väki väheni, mutta työtehtävät vain lisääntyivät, uusia ei palkattu eikä vanhojen palkkaa nostettu. Työtovereina pääsääntöisesti ylivelkaantuineita ihmisiä, joille työpaikan säilyminen oli elämän ja kuoleman kysymys. Liikaa asuntovelkaa, liikaa autovelkaa jne. Kertoivat avoimesti elävänsä kädestä suuhun ja olivat valmiita suostumaan mihin tahansa saadakseen pitää työpaikkansa, koska tuskin sen ikäisenä ja niillä taidoilla kovin helposti uutta löytää.

      Lomat ja vapaat hurahtivat ohi hetkessä ja vitutus oli jatkuvasti läsnä, koska tiesi että paluu samaan paskaan oli pian edessä.

      Sitten päätin, että tätä paskaa on katseltu liian monta vuotta eikä se paremmaksi tule muuttumaan ja otin loparit. En ole katunut, muutama vuosi huilia ja katsellaan sitten taas. En ole hakenut yhtäkään työpaikkaa työttömyysaikana, eikä työkkäri ole ahdistellut millään tavalla. Suosittelen lämpimästi niin kauan kuin se on vielä Suomessa mahdollista.

    • taavitakarivi

      8 tunnin työpäivä on niin lyhyt ettei tiedä töissä käyneenkään. Minulla oli joskus tuo 8 tunnin päivät mutta nykyään aina 10-14 tuntia menee työpäivässä, ei vituta yhtään kun on asennetta!!!

      • MitäpäSiitäSitten__

        No hei, sittenhän voisit siirtyä tekemään 20 tunnin päiviä seitsemänä päivänä viikossa näin ensi alkuun vaikka seuraavat 5 vuotta ilman ainuttakaan vapaapäivää kun kerta asenne on kunnossa! Palkkaa tietysti saat vain seitsemältä ja puolelta tunnilta per päivä, mutta mitäpä siitä kun asenne on kunnossa!


      • ööliäaina

        Itselläni työpäivä menee vähän mukavammin kun ottaa muutaman kaljan siinä työnteon ohella. Kokeilkaapa töissä tissuttelua niin ehkä myös muitakin vähän auttaa...


      • erilaiset_hommat
        MitäpäSiitäSitten__ kirjoitti:

        No hei, sittenhän voisit siirtyä tekemään 20 tunnin päiviä seitsemänä päivänä viikossa näin ensi alkuun vaikka seuraavat 5 vuotta ilman ainuttakaan vapaapäivää kun kerta asenne on kunnossa! Palkkaa tietysti saat vain seitsemältä ja puolelta tunnilta per päivä, mutta mitäpä siitä kun asenne on kunnossa!

        Jeps. Turhan kehujia rittää. Ihmisten työt on niin erilaisia. Joku kaivaa upottavaa suo-ojaa lapiolla ja kuokalla. Sellaista hommaa harva pystyy kovin pitkiä vuoroja tekemään. Tulee varmasti noutaja hepulle kuin hepulle, vaikka kuinka uhoaisi pitkillä työpäivillänsä. Ja kovalla asenteellansa. Eivät ole pitkäikäisiä. Eivät eläkepäiviä näe. Toinen istuu valvomon pöydän ääressä kahvikuppi vierellänsä. Torkkuen välillä. Sellaista hommaa voi vetää pitkiäkin päiviä pötköön. Korkeintaan tulee peräpukamat istumisesta. Tosin istuminenkaan ei kovin terveellistä ole. Antaisiko kukaan potilas aivokirurgin leikata itseänsä jos kirurgi sanoisi potilaallensa: "teen 14 tuntisia työpäiviä ja seitsemänä päivän viikossa. Ja taas leikkaillaan. Ohops kun kädet vapattaa. Minulla on asennetta"


    • JJH22

      En voisi olla enempää samaa mieltä!!!!! Vietät siellä 2/3 osaa elämästäsi ja kaupan paalle olet aina perse auki. Tuntuu, että on vetänyt elämänsä vessasta alas.

    • Ihmisyys_katoamassa

      Sitä saa mitä tilaa eli kun porvarit tekevät työnteosta raskasta ja kannattamatonta ja syyllistävät kansaa niin jokainen osaa laskea 1 1 = 2 mutta työelämässä ei tule duunarille koskaan kuin korkeintaaan -1 merkkinen lopputulos. Suosittelen tämän johdosta nykyaikana kaikille lämpimästi oloneuvoksen uraa.

      Muista että ruumisarkussa ei edelleenkään ole taskuja ja mitään et saa mukaasi mutta elämääsi voit elää kuten haluat ilman kusispäisiä ihmisiä ympärilläsi surkeine palkkoineen ja työaikoineen...sellainen on paskaa elämää ja lopuksi tuollainen elämä tekee vain katkeraksi ja kuolinvuoteella vituttaa vieläkin enemmin kun on tehnyt ilmaiseksi raskasta työtä jollekin porvarin mulkulle. itselle ei silloin jäänyt kouraan kuin se kuuluisa musta-pekka eli häviäjän kortti.

      • työnmiesss

        Kannattaa tehdä töissä aina niin vähän, kuin se on mahdollista ja otta kaikki mahdollinen hyöty irti työnantajasta.

        Laiskottele, varasta, perseile, v*ttuile, saikuta, mene aina rimaa hipoen tai mielellään vähän riman ali. Käy paskalla vähintään 3 kertaa työvuoron aikana.

        Ei töihin kannata liikaa uhrata lyhyttä elämää, eikä töistä kannata stressata.

        Näillä opeilla minäkin olen selvinnyt jo 30 vuotta työelämässä.


    • lksddsklfkjsl

      Työ on niin suuri taakka ja vastenmielinen riippakivi ihmisten elämässä että siitä pitäisi maksaa ainakin 10x nykyistä enemmän palkkaa. Jos tuosta paskasta ei edes makseta kunnon korvausta niin miksi pilata ainut elämänsä viettämällä vastentahtoisesti päivän parhaat tunnit jossain paskatyöpaikassa. Olisi työaika edes 4 tuntia päivässä niin voisi sen verran käydä tekemässä huonompaakin hommaa mutta 8 tuntia paskaa on kyllä ihan liikaa!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1661
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1003
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    Aihe