12v ikäero parisuhteessa.

aada-

Mitä ajattelet 18-vuotiaan naisen ja 30-vuotiaan miehen seurustelusta?

Entä voisitko hyväksyä jos rakkaasi olisi entinen narkomaani ja istunut rikoksista vankilassa?

6

123

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikkeasattuu

      Riippuu rikoksen laadusta, en kyllä tappajan kanssa olisi eikä tuo narkomaanikaan innosta, pahoista tavoista kun ei aina pääse eroon. Iän puolesta ei mitään outoa kun on täysiikäinen antaa palaa, onhan niitä yli kolmenkumpinkin ikäeroja.

    • 7otui

      Ensinnäkin: kerran narkomaani on aina narkomaani, vaikka olisi ollut vuosia kuivilla.
      Toiseksi: pelkkä 12v ikäero ei haittaa suhteessa. Se haittaa jos ikäeron lisäksi toinen on narkomaani ja ollut vankilassa.

      Tyypillinen asetelma: liian kiltti tyttö -syndrooma - "bad guy". Itsensä tunteva ja tiedostava, itseään arvostava nuori nainen kiertää kaukaa narkkarin ja vankilakundin, ihan minkä ikäisen tahansa. Parisuhde on kahden kauppa, ja tässä esimerkissä nainen tekee huonot kaupat. Erityisesti kiltit tytöt sortuvat moiseen. Kilttien tyttöjen oman elämän traumat voidaan usein sovittaa pahispoikien traumoihin. Kilttien tyttöjen ongelmana on, että nähdään pahatkin asiat hyvinä. Mahdottomat asiat helppoina. Suhde tasaveroisena. Kiltit tytöt rakastavat tulla höynäytetyiksi, hyväksikäytetyiksi.

      Eihän kukaan järkevä ihminen ajattele, että narkkari ja vankilataustaisen kundin elämä on normaalia. Siinä on yksi jos toinenkin, oikein epäsosiaalisuuden ja persoonallisuushäiriöiden ongelmavyyhti. Kilttien tyttöjen pahin ongelma on kuvitella, että parantaa elämässä kolhiintuneen kumppaninsa. Kiltti tyttö ei elä omaa elämäänsä toisen kanssa, vaan hän elää kumppanissaan. Uskallan jopa veikata, että jos tuo 30-vuotias mies ei olisi narkkari vankilataustainen, niin et olisi kiinnostunut hänestä pätkääkään. Toisaalta myöskään aniharva täyspäinen (sori..) 30-vuotias kiinnostuu 18-vuotiaasta naisesta. Ellei heitä yhdistä jokin tietty ja tarkka asia, kuten esim. musiikki.

      Niin, ja ihan näköpiiristä ja elämänkokemuksesta kirjoitin.

    • qoloknx

      Narkkarin kanssa ei ikinä... Ehkä jos ikää olisi 60v molemmilla, ja narkkari ollut kuivilla 40 vuotta. Sitten voisin harkita.

      Jos on istunut linnassa, ei ihan pienestä rikoksesta ole kyse. Ei siis ikinä... Jokin pienempi rike rikosrekisterissä menisi, jos on nuoruuden töppäilyissä tehty.

      18v ja 30v... Ikäerona 12v ei ole paha, mutta tuossa iässä se on vielä liikaa useimmiten. Mutta JOS esimerkiksi 18v on jo itsenäisesti asuva, rauhallinen ja perheestä haaveileva, niin yhtälö voisi toimia. Mutta muutoin EI. Sen sijaan sama ikäero esim 30v ja 42v on täysin yhdentekevä, koska suuremmalla todennäköisyydellä elämäntilanteet ovat samankaltaisia. Kovin eri elämäntilanteissahan suhteeseen ei kannata ruveta.

    • pientävarovaisuutta

      No tuossa ikä erossa ei ole mitään onnelmaa vaan päinvastoin siitä on paremminkin hyötyä. Mutta ongelma on tuo rikostausta, mutta tietenkin sekin riippuu vähän siitä miten kauan hän on ollut kuivilla/kaidalla tiellä.

    • Kertymä

      Unohda koko ukko. Haluaa käyttää sinua hyväkseen. Sinulla on kaikki vielä kokematta ja hän on kokennut jo melkein kaiken ja paljon sellaista mitä useimmat eivät halua missään nimessä kokea.

    • poxq

      Ikäero ei ole ongelma, vaan miehen vankila ja narkkaritausta. Ilman niitä mies ei olisikaan kanssasi. Pitää olla tarpeeksi nuori ja höynäytettävä, jolle voi luritella rakkaudesta ja vokotella lähtemään kimppaan. Kukaan normaali kolmikymppinen nainen ei lähtisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe