Kiihkoisänmaallisuus johtaa sotaan!

taaltapesee

Mikä on aiheuttanut maailmassa eniten sotia: kiihkoisänmaallisuus. Katsokaa tällä hetkellä käynnissä olevai sotia ja miettikää, mistä ne ovat saaneet alkunsa: kiihkoisänmaallisuudesta.

Juuri sitä on Pohjois-Korean Kim Jong-unin "leikittely" ydinaseilla, johon Amerikka vastaa aivan varmasti.

Sitä on myös Trumpin Amerikka ensin -asenne ja aidan rakentaminen Meksikon rajalle, kiihkoisänmaallisuutta pahimmillaan.

Sitä on myös äiti-Venäjän ja Stalinin takuumiehen, Putinin, uskomaton hyökkäyssota Ukrainassa ja suuret sotaharjoitukset Baltian ja Suomen rajoilla.

4

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vasemmistopropagandaa

      Täysin väärä väite, jota vasemmistoliberaalit eli kulttuurimarxistit levittävät poliittisessa tarkoituksessa!

      Kyllä sotien pääsyy on valtataistelu ja niistä ovat vastuussa valtaeliitit. Ja valtaeliiteillä ei ole mitään isänmaata. Niille on vain oma etu tärkeintä.

      Oikeastaan vain ensimmäinen maailmansota voidaan sanoa olevan kiihkoisänmaallisuuden syytä. Sen sijaan toinen maailmansota oli aatteiden välinen taistelu.

      Isänmaallisuus on tervehenkinen aate. En ymmärrä koko kiihko-sanaa sen edessä? Miten muka voi rakastaa liikaa omaa maataan, kansaansa ja kulttuuriaan!? Voiko rakastaa liikaa lapsiaan? Onko sellainen muka vahingollista kiihkorakkautta?

      Taas meni pahasti ohi kiihkosuvakin avaus...

    • oikeistonihilisti

      Onko aloittajan viimeinen kappalekin nimimerkin vasemmistopropakandaa mielestä juuri sitä vasemmistopropagandaa. Enpä ainakaan minä usko sitä.

    • bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

      Päinvastainen käyttäytyminen johtaa samaan vielä varmemmin. Vai uskooko joku oikeasti toisenlaiseen mahdollisuuteen? Esim. jos suomi ei kykene huolehtimaan alueensa puolustamisesta, niin totta kai venäjän on se pakko tehdä. Melkoinen hörhö joka muuta kuvittelee.

    • suvakit_kiihkoilee

      Suomessa ei ole kiihkoiltu just ikinä. Me ollaan aika ikiroutaista kansaa loppujenlopuksi. Ei isänmaalliset ole herranjumala muuta tehneett kuin julkistanut mielipiteitään muutamalla kirosanalla maustettuna. Reaktio on ihan luonnollinen. Nyt viimeisten muutaman vuoden aikana on syntynyt kuitenkin kiihkoilua... kiihkosuvakkien kultti. He ovat kiihkossaan luoneet valheellisen "kiihkoisänmaallisuuden", "rasismin" ja "natsismin". Mikään näistä ei ole todenperäistä. Niiden tarkoitus onkin vain olla leimakirveenä, päällehuutamisena, syyllistämisenä, eli yhdellä yhdyssanalla, TEKOSYITÄ.

      Se "kiihkoisänmaallisuus", mistä aloittaja puhuu, on juuri sitä somessa ja valtamediassa keinotekoisesti rakennettua ilmiötä. Sitä ei ole todellisuudessa. Sen avulla suvakkikultti sekä poliittinen aines (rahan ja vallan perässä) pyrkii saavuttamaan omia tavoitteitaan. Koska tämä aihe sisältää helvetin paljon ihan luonnollista vastusta ja negatiivista ilmapiiriä aiheuttavia asioita, niin nämä leimakirveet, propaganda, valheet yms. on luotu juuri siksi, että vastustus saadaan huonoon valoon ("natsit" ja "rasistit", "vihapuhe" yms.), jotta se menettäisi tehonsa. Jos sota syttyy, niin se syttyy ihan muista syistä kuin kyrpiintyneen kansan aloittamana. Se on sellanen fakta, mitä yksikään suvakkihullu tai sipilänperkele tms. ei pysty muuksi muutamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe