Onko normaalia?

Minävaaain

Heippa!
Onko mielestänne normaalia käytöstä kahdelta 14-vuotiaalta pojalta haukkua ja suuttua tyhjästä, ilkkua, naureskella painostani vaikka olen normaalipainoinen, kertoa jatkuvasti itsemurhavitsejä sekä estellä lähtemästä kotiin kaatamalla maahan, viemällä puhelimen, kuulokkeet, kengät, sukat yms, kastella takin ja pitää melkein jopa väkivaltaisin ottein maassa makaamassa tai puuta vasten painettuna (mustelmia tullut) vaikka olen sanonut, että äiti on huolissaan kotona ja en tykkää tästä. Olen kuitenkin naureskellut mukana etten vaikuttaisi niin ulkopuoliselta, koska he ovat oikeastaan ainoat hyvät ystäväni. He myös olettavat, että kaupungilla ostan heidän ruokansa ja pyytelevät rahaa aina välillä. Toisinaan kuitenkin sanovat, että en saisi ostella, mutta pian taas oletus on aivan toinen. Kerran he ovat myöskin lukinneet minut kellariin, väkisin poliisiotteella raahanneet sinne ja pitäneet minua yksin hämärässä huoneessa ainakin 15minuuttia. Kaksi kertaa ovat haukkuneet niin pahasti, että masennuksen ja ahdistuksen takia olen joutunut/päässyt psykiatriselle osastolle jaksoksi.
He tietävät hyvin, että minulla on ptsd, ahdistuneisuushäiriö, paniikkihäiriö, masennus, kiputiloja ja väsymystä. He tietävät, että läheisiäni on kuollut ja 4 aikuista ihmistä on henkisesti pahoinpidelleet niin paljon, että meinasin tehdä itsemurhan, kun en saanut nukkua, jouduin tappamaan eläimiä, tein 15 tunnin työpäiviä, sain huutoa niskoilleni ja jouduin kestämään itsemurhauhkailuja ja käskyjä kuinka minun pitäisi tehdä itsari ja miten itsekäs oikein olenkaan.

Voi olla, että taustani takia uudet parhaat ystäväni ovat alkaneet noin käyttäytyä, mutta oikeuttaako se silti tuohon? Olen yrittänyt olla puhumatta traumoistani ja olla heidän seurassaan "normaali" sekä olen yrittänyt sanoa, että jos joku asia alkaa ahdistaa niin yritän muuttaa toimintatapojani. En ole koskaan haukkunut/huutanut/suuttunut mistään ja olen parhaani mukaan yrittänyt auttaa ja palvella heitä.

Onks tää kiusaamista, kiusoittelua vai ihan normaalia/oikeutettua käytöstä?
He eivät itse ymmärrä tehneensä mitään väärin vaan tuo on kuulemma normaalia ja mä oon se vainoharhainen, mutta kun kerroin tästä aikuisille ja luokkakavereille niin he järkyttyivät ja sanoivat, että tuo ei todellakaan ole normaalia. Oon tottunut väkivaltaan enkä tiiä paremmasta niin en osaa sanoa et onks toi normaalin teinipojan käytöstä, onhan kaikilla nuorilla vaikeaa kun yrittää löytää itseään yms.

Pliis auttakaa! Oon hukassa ja tosi ahdistunut enkä enää haluais et mun lääkitystä nostettais kun oon niin yliherkkä mielialalääkkeille ja tulee inhottavia sivuvaikutuksia.

4

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minävaaaaaain

      Pliis auttakaa 😭
      Ap

    • Auttakaahäntä

      Ei ole normaalia. Onko normaalia aiheuttaa toiselle kipua? Ei. Onko normaalia olla toiselle ilkeä? On. Mutta se on erittäin idioottimaista. Muistakaa kaikki karman laki. Se mitä teet hyvässä ja pahassa tulee se itselle jollain tavalla takaisin. Kaikkea hyvää sinulle,

    • Etoleyksin

      Hei, tämä käytös ei ole normaalia eikä millään tavalla sinun vikasi, suosittelen sanomaan suoraan noille pojille miltä sinusta tuntuu ja jos ei auta nii vaihtamaan kaveri piiriä, ymmärrän kyllä että se on vaikeaa. Väkivaltaisesta käytöksesta voi tehdä rikosilmoituksen ja vaikka he eivät olisikaan rikosoikeudellisessa vastuussa, heillä on silti korvaus vastuu. Kannattaa jutella jonkun läheisen aikuisen kanssa joka on tietoinen tilanteesta ja kysyä häneltä apua. Toivottavasti saat asiasi kuntoon ❤️

    • oppeliini1

      Nuo sadistit EI ole ystäviä! Poikien käytos on rikollista! Ellet kerro tuosta aikuisille (vanhemmilesi ja opettajille) niin sinun on opeteltava itsepuolustusta. Tilaa netista joku itsepuolustuksen, karaten , judon tai aikidon alkeiskurssi ja ala harjottelemaan ohjeiden mukaan.
      Onko seudullasi paikkaa jossa opetetaan noista? Jos on, niin mene ihmeessä mukaan! Yleensä tunneilla on kaiken ikäisiä joten sinä voit hirveän hyvin osallistua!

      Opittuasi muutaman yksinkertaisen liikkeen, olet jo paljon vahvimmilla puolustautumaan ja alat saada noiden idioottisadistien , ellet kunnioitusta, niin ainakin huomaat että heidän typerä ja rikollinen kiusanteko loppuu siihen paikkaan kun muutamman kerran kiepautat ne maahan.

      Sinun on VELVOLLISUUTESI itseäsi kohtaan todellakin opittava toimimaan tavalla jossa sinun ei tarvitse pelätä noita sadisteja.
      Tuon tason idiootit yleensä aina kiusaavat heikompia. oletko koskaan nähnyt heidän piinaavan voimakkaampia ja isoimpia ? Et varmasti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe