onsehirveäähuomata

kusettajavedätti

että ei ei enää kelpaakaan omaana itsenään toiselle. kun tulee hyljätyksi. vaikeaa on hyväksyä, että nyt se tyyppi rakastelee ja viettää aikaa toisen kanssa. mitä hittoa, miksi kaikki on niin pinnallista paskaa. olo on kurja, yöt ovat kamalimpia. viikonloppu yöt ovat hirveitä, mutta totun pikkuhiljaa, haluaisin löytää aidon ihmisen, joka ei valehtele ja kuseta .
olen ansainnut sen, mutta tämä luopuminen, hyväksyntä ja tajuaminen on aivan hirveää. olin vain korvike, ajan antaja, terapeutti ja aito kuuntelija. semmosta käytettiin hyväksi, kunnes tajusin, että täytyy unnioittaa itseä, minähän olen tässä elämässä kaikista tärkein ja arvokkain. mua ei pompoteta enää joutavilla valheilla. mustankipeitä tunteita on vieläkin. pitäs keskittyä omiin vahvuuksiin ja hväksyä, että täysin kusetaja , omaneduntavoittelija. halusi minut joksiki aivan muuhun mitä minä olen ansainnut. hirveä olo on. väsynyt, kiukkuinen , kusetettu nainen. mutta. uskon oikeuteen. ilkeys palkitaan samalla mitalla, aivan varmasti saa äijä vielä nokilleen, sillälailla kun minä sain siltä, joka porskuttaa ja liehittelee muita. mutta minä olen aito ihminen. tiedän miten toisten kanssa eletään , sinä perustat elämäsi vain valheelle.
olen tosi pettynyt sinuun vieläkin, loukattu ja raivoissani sinulle. ja se sun nykyinen, odottaa vain karmea pettymys... loukkasit itsetuntoani ja naiseuttani. hyi mikä olet.
silti jätin minut tuskaan, itse lähdin pois ahdistavine tunteineni. ahdisti tosissaan, kauhea kusetus.

12

407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehkäsamaehkäei

      Hmm, harmi että näin on sulla mennyt. Minulla oli joskus niin samalainen äijä, etkö ollut sullakin ulkismies? Ja 55 vuotias?

    • hullumikähullumies

      Sellaisia miehiä on ja tiedän yhden... pyörii ja hae naisia vuosia, ilmeisesti 5-6 naista "kierrossa" samaan aikaan ja vaan pillun perässä.
      "Rakasta kaikki naisia" viikon tapailun jälkeen, minä tajusin heti että mies todellisuudessa luuseri, koittii lypsää rahaa joka käänteestä, patologinen valehtelija, haluaa seksi koko ajan
      Tajusin ja jätin tämä huijarin, mies yli viisikymppinen, hermoraunio, noin 170cm,

      • Yötätänne

        Olisit taluttanut kädestä pitäen vastaanotolle, niin varmaan olisi ollut sulle loppuelämänsä ajan kiitollinen, että pääsee asianmukaiseen hoitoon ja sieltä takaisin normaaliksi ihmiseksi.


    • Sinäkökilttimies

      Tuollaisiahan ne pettäjät ovat. Heillä on vain jotenkin huono itsetunto ihmisenä ja voivat olla narsismiin taipuvaisia, eivätkä he osaa toteuttaa suhteitaan terveellä tavalla, vaan käyttävät muita itsetuntonsa jatkeina eli välineinä johonkin parempaan ja oman itsetunnon kohotukseen. Sisimmässään he kokevat itsensä huonoksi ihmiseksi ja välittämisen tunne muodostuu vääristä asioista, kuten toisten ihmisten kateudesta ja mustasukkaisuudesta. He saavat myös nautintoa siitä, että saavat kostaa ja murskata sydämiä, ja siltikin joku on aina heidän puolellaan jo valmiina palvoen ja ihaillen sekä odottamassa tietämättään oman sydämensä murskaamista. Heille olisi todellakin paikallaan mennä terapiaan tervehdyttämään itsensä ihmisenä sekä löytämään terve tie itsetunnon kasvuun ja vahvempaan itsetuntoon, ettei heillä olisi mitään tarvetta käyttäytyä sikamaisesti muita kohtaan. Kilttikin huonosti itsetuntoinen mies voi toimia suhteessaan väärin, eikä hänen tarvitse olla edes narsisti. Hän nauttii siitä, että on haluttu ja ihailtu useamman naisen taholta, jos hän ei aina saa kotona sitä kaipaamaansa huomiota, niin hänellä on AINA tarve hakea sitä muualta ja syynä siihen on vain hänen huono itsetuntonsa. Sisimmässään hän kokee itse syvää riittämättömyyden tunnetta ihmisenä ja paikkaa sitä tunnetta naisten ihailulla tai jopa pettämällä kumppaniaan. Tuonkaltaisen ihmisen pitäisi myös uskaltaa kohdata itsensä juuri niine heikkoine puolineen, jotta ymmärtäisi itseään ja käytöstään paremmin sekä osaisi tarttua ajoissa itseään niskasta kiinni ettei pilaa suhdettaan kohtelemalla kumppaniaan väärin, jos kuitenkin haluaa säilyttää kaiken sen hyvän suhteessaan. Hänen tulisi rohjeta kertoa kumppanilleen omista tuntemuksistaan ja siitä riittämättömyyden tunteesta, jota kokee, sen sijaan, että hankkisi sivusuhteita itsetuntonsa pönkäksi. Terveesti ja vahvasti itsetuntoisella ihmisellä ei ole mitään tarvetta siihen jatkuvaan itsetunnon pönkitykseen eikä myöskään tarvetta kohdella ihmisiä väärin tai sietää väärinkohtelua kumppaninsa taholta. Hän on sinut itsensä kanssa ja tietää, että pärjää itsekseenkin.

    • kyojeårojorjj

      Olen suomalainen ja noin 55 vuotias mies. Ei mitään tekemistä edellisen (AP) viestittäjän kanssa, paitsi yhteistä se, että ei kelpaa omana itsenään. Luulen että pituuteni 180 ei riittänyt, lisäksi minulla on kaljamahaa, ja tuo ikä. Saatan ymmärtää aloittajan tunnelmia. Oma sydän niin rikki kuin olla voi. En saa mitään aikaiseksi. Olen vain ja murehdin. Suru tuntuu kipuna koko kehossa. Jos olisi vielä enempi ikää, luulen että näin paha olo saisi aikaan sydänkohtauksen. Sydän voi todella mennä oikeasti rikki, kun tarpeeksi paha sydänsuru kohtaa. Näin olen lukenut.

    • näinluullen

      AP, missä paikkakunnalla sun " luuseri" asuskele?
      Uskon että hyljätyksi tullut muutkin naiset, ei ainoastaan sinä, sellaisilla miehillä syntynyt mukaan huono itsetunto, kateus, narsismi, mustasukkaisuus.
      Siinnä paketti- kaikki hajalla kotista alkaen

    • kipuliini

      sydän rikki täälläkin.tulin hyväksikäytetyksi tunteineni ja tajusin juosta pois ihmisen luota joka ei ollutkaan tosissaan mutta se on vaikeaa ja ristiriitaista kun se tunteeton ihminen yrittää pitää sinua koukussaan ja luulet lähes että onko hän kuitenkin tosissaan..kunnes huomaat olevasi yksi kolmesta.surullista. olen menossa eteenpäin mutta sydän on aivan palasina..en käsitä eikö koskaan tällainen ihminen saa kärsiä samaa tunnettta minkä toisille aiheuttaa.. minusta kuuluisi. hän vain porskuttaa eteenpäin tuntematta mitään ja unohtaen..
      voimasanoja ja selviytymistarinoita kuulisin.olen tosiaankin matkalla kivun kanssa ..ja kokemus on menneisyydessä vastaavasta eli montakohan kertaa ihmisen pitää sama kohdata.

      • Teekutenitsetoivot

        Huomasit olevasi kolmas? Miten se ilmi tuli? Ikävä ja ahdistava tilanne. Naiset ovat kummallisia että kolmiotraamaan joutuessaan syyttävät itseään. Ettekö käsitä jos ette kerro sille kolmannelle osapuolelle mitään vaan annatte sairaan miehen jatkaa tekee sitä ihan varmasti. Samalla varmistusta tuon petetyn elämän oikeanlaisen totuuden. Mieti jos se tietämättömänä kuplassaan elää ja mies touhuaa sen seläntakana. Toivoisitko itsellesi moista kohtaloa? Laita edes viesti miehen tekemisistä jotta voisi edes vähän epäillä .


    • Donate

      1LWLZF36zRHENwTDiMEUrK8m9vYQsNU4cu

    • TKarhu

      Itsellä oli samanlainen nainen viime vuonna, viikko ennen joulua sitten lopullinen ero. Jouduin olemaan varpaillani koko aika, koska mitä ikinä teinkään tai sanoin, oli aina väärin ja outoa. Mutta toisaalta mielisairas nainen ei kai osannut muuta.
      Kissanikin juomavedet hoidin väärin hänen mielestään enkä olisi saanut olla esimerkiksi vanhempieni kanssa missään tekemisissä, haukkui heidätkin näkemättä ja heitä tuntematta. Isäpuoli vielä oli vakavasti sairas, kuolikin nyt tänä kesänä.
      Silti tämä ämmä haukkui edellisen aviomiehen siitäkin, kun ei olisi antanut olla tämän naisen olla sukunsa kanssa tekemisissä ja vihasi itse omaa äitiään. Eli tämä ex-naiseni oli kyllä silti ihan samanlainen kuin miksikä hän tämän edellisensä haukkui. Puhui sitten totta tai ei tästä menneestään.
      Ja tällaista.
      No, onnkesi kärysi "kaverista", jota oli hoidellut ties kuinka ja kauan ja mitä peitteli mm. syyttämällä aiheettomasti mua itsensä mun niskaan keksimistään nettiprofiileista ja ylipäätään aiheettomasata uskottomuudesta.
      Oli vielä sillä asenteella että mun olisi pitänyt myöntää olleeni uskoton, mitä en ollut. Ja sitten kun sanoin tästä hänen ja "kaverin" viestittelystä että mitä toi sitten on, niin sekosi täysin. Ei ollut kuulemma tilivelvollinen mulle asioistaan. No onnea valitsemallaan tiellään.
      Nyt tuli hiljattain vastaan tämän miehensä kanssa, onko sitten sama, kenen kanssa petti mua viime vuonna vai onko sitten vaihtanut jo uuteen samalla tavoin kuin mut, haukkumalla vittuilemalla ja huoramaalla muiden kanssa..
      Haukkui mun ulkonäönkin sitten viime vaiheessa, seksitaidot vaikkei nyt itsekään ollut mitenkään aktiivinen edes eikä mitään. Välillä katsoi yllättäen oudon pistävästi mua ja saattoi todeta että "No on sussa kyllä hyvääkin", vaikkei edes liittynyt tilanteeseen tai muuhunkaan sillä hetkellä lainkaan ko reaktio häneltä.
      Mutta mitäs tuollaisesta luonnesairaasta paskasta joka ei sitä omaa mielisairauttaan voinut edes myöntää suoraan. Onneksi on muiden riesoina nykyään. jätti vain todella syvän vastenmielisyyden häntä ja hänen kaltaisiaan kohtaan ja varmasti loppuiäksi.

    • Toivoauttaa

      Kurjuus ei tule yksin. Elämän valinnat ja meno häkellyttävät nuoren mieltä. Jatkossa keskityttävä suhteen ylläpitämiseen paremmin. Toivon onnistumisen kokemuksia.

    • Sorrytulitotuusnytvasta

      Sen siitä saa kun varatun kanssa sählää 👍😂. Olit vain sivupano ja valitettavan huono sellainen🤔

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1419
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe