Pikkujoulut lähestyy

selityksenmakuamuijalla

Odottelinkin jo että koska ilmestyy hepenet kotiin, kävihän vaimo sitten ostoksilla että on taas pikkujouluihin päälle pantavaa. Uudet nahkasaapikkaat, korkokengät, hametta, mustaa sukkaa jne. Ja hintakin ihan sievoisa. Tolla vaatetuksella kun näkis vaimon kotona niin vois siinä itsekin kiihoittua ja syttyä mutta ei, sen silmänilon suo jollekin muulle. On ollut työpaikassa vajaa pari vuotta, kaikenlaista kehityspalaveria joskus pe iltaisin ja kotiin on tullut vasta yöllä myöhään, kun olen kysäissyt että olikos antoisa palaveri niin ensin hiljaista ja sitten vastaus...oli antoisaa ja varmasti jatkossakin. Pettäähän tuo jos ennusmerkkejä tulkitsee oikein, ei ole antanut edes koskea itseensä kunnolla ja kun olen ehdottanut seksiä niin ei kuulemma, on työ stressiä ollut jo useampi kuukausi. Tuossa uudessa työpaikassa ehti olla reilu puoli vuotta niin alkoi käytös muuttua, kais sitä joku nuori kolli painaa. Ja kuka nuori kolli ei panisi varattua aikuista ja muodokasta naista.

34

2415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • grrrrrrrrrr

      Rauhoitu nyt siellä hyvä ihminen. Minulla oli juuri kaltaisesi mustasukkainen mies. OLI...
      Elämästä ei tullut mitään tuon sairaalloisen mustasukkaisuuden kanssa. Kyttäsi paidat näkyykö nännit läpi. Ryntäsi työpaikalle kesken työpäivän vakoilemaan. Ei helkutti, pakko oli valita duunipaikka vai äijä. Keksi itsellesi jotain kivaa tekemistä ja kysy asiallisesti jos joku painaa mieltäsi. Jos hän myöntää salaiset touhunsa, kerro että et hyväksy sellaista ja mitä hänen mielestä asialle pitäisi tehdä ? Kyllä pikkujouluun pitää ostaa uudet makeet kuteet, kaikilla muillakin on. Älä riko liittoasi turhalla mustasukkaisuudella.

    • Uuiiiih

      Todella miellyttävää kun naiset pukeutuu naisellisesti, eroottisesti. Ei nännit häiritse pikemmin päinvastoin.

      • ainaliikeellä

        Varatut naiset haluu huomiota joten pitäähän sitä antaa, harvoin sitä saa antaumuksella puristella ja hiplata, kirsikka kakun pälle jos vielä pääsee panolle.


      • kivakunannat

        Eivät saa mieheltään huomiota.
        Kyllähän siinä sivussa mieskin pääsee panolle. Kysymys on kuitenkin siitä että nainen haluaa ja saa seksiä.


    • Tyylinsakullakin

      Ainakin omalla työpaikalla nämä " kunnolliset" perheenäidit ovat niitä jotka joka pippaloihin vetävät nahkahametta päälle ja roikkuvat jokaisen kaulassa. Noh. Jos seksi ei oman reissutyötä tekevän miehen kanssa kiinnosta niin..... Pienet lapset kotona ja sanotaanko nyt näin et alkaa " helppo" elämä näkymään jo makkaroina vatsalla ja peräpään leveytenä.Täytyyhän sitä munaa tai ainakin huomiota saada hinnalla millä hyvänsä. Minua ei aaia häiritse, en vaan ole sitä tyyppiä että söisin kuormasta enkä tosiaan ole edes varattukaan. Sen verran olen tarkka maineestani ettei lähde työpaikalla juorut liikkeelle.

      • pahaaikaedessä

        Yhdyn kommentiisi. olin monia vuosia työpaikassa jossa ne "kunnolliset" perheenäidit innostu kun koitti saunailta tai pikkujoulut. Ei juuri ollut hameissa pituutta ja kyllä aika helposti nousivat kun hiukan oli viinaa vedetty. Kyllä siellä touhattiin antaumuksella, yksikin "salapari" jäi aina saunaillan jälkeen vielä "hommiin" kun tuli hiljaista. Molemmat naimisissa ja lapsia. Seuraavalla viikolla taas töissä sen näköisiä että mitään ei olis taphtunut. Näitä tulee aina ja ikäväkseni voin todeta että vaimoni teki samaa koiruutta, tapaili työkaveria ja harrastivat seksiä miehen luona. Eli naisille jotka väittää miehiä mustasukaiseksi turhaan usein sitä aihetta on.


    • diduuuudiii

      Voi hemmetti mikä katkerien kerho täällä parjaa ihmisiä !

    • V1nkvink

      Voithan huomauttaa hänelle, ettei asu ole ihan asialllinen. Tai että herää epäilys miksi sellaiseksi itsensä pukee. Ja sänkykamaripuolella pane parastasi niin varmistat, ettei naisesi tarvitse muualta hakea mitä kotona saa.

      • vaimitenon

        Luuletko että aikuinen itsenäinen nainen välittää huomautuksista, olen kokenut saman kun vaimo aikoinaan pukeutui mielestäni liian lyhyisiin hameisiin ja muutenkin "paljastavasti" ja aina kyseessä jotkin bileet, nautti varmaan miesten katseista ja halusi tunte itsensä haluttavaksi. Mun huomautuksilla ei ollut mitään vaikutusta, päin vastoin muuttui välillä pahemmaksi. Tottakai monet naimisissa tai parisuhteessa elävät naiset haluaa välillä vaihtelua, vieras muna virkistää. Vaimoni paljastava ja seksikäs pukeutuminen vaihtui siinä vaiheessa pikku hiljaa peittävämpään kun alkoi painoa kertyä, eihän kukaan nainen halua vatsamakkaroita ja levenevää peppuansa tuoda esille. Siinä vaiheessa kun ei enää vierailta miehiltä saa huomiota jäädään sitten kotiin ja yritetään omalta mieheltä saada mutta voi käydä kylmät ettei saa siltäkään enää.


      • kummeksunpaljolti

        Miehen vastuullako seksielämän sujuvuus on, pitäähän naisenkin antaa miehelleen nautinto ja tyydytys, vai onko niin että jos mies ei ole "suuri rakastaja" niin naisella on oikeus pettää, niinkö.


    • Nähtyon

      Vittu, että mitä kusipäitä työpaikat täynnä. Eiks toi oo vanhanaikaista, että mennään työpaikan pikkujouluihin ilman puolisoa. Kaikki tietää millaista sekasinnaimista duunissa, jos ei voi omaa avecia ottaa mukaan. Irvokasta elostelua.

      • pettäjänaiset

        Mutta viinapäissään se tuntuu paremmalta, estot katoaa ja ollaan kaikkivoipia, mikään ei estele, ei kumppani kotona joten antaa palaa. Sitten voi pari päivää olla morkkista mut se kyllä häviää. Olen ollut todella isossa firmassa joten tiedän miten se pyörä pyörii...onhan siellä jopa edetty reittä pitkin pillun ja munan voimalla parempaan asemaan. Minuakin yksi naimisissa oleva nainen yritti saunaillassa, selvänä nainen oli asiallinen mutta alkoholi muutti käytöksen täysin, pimperoa oli tarjolla ja nainen kyllä tiesi että olin perheellinen mutta ei se estänyt. Oli ihan kivan näköinenkin, mua viitisen vuotta vanhempi joten Rouva taisi tykätä vähän nuoremmista miehistä. Ja kun tieto liikkuu mies otti myöhemmin eron taisi puuhat selvitä.


    • Xxllw

      Käh käh köh köh käh. Pidän naisista jotka ei naiseuttaan vakan alla.

    • Xxxww

      Pidän miehistä, jotka ei juokse huorissa työn puolesta eikä työmatkoillaan.

    • sellast_se_o

      Sulla ei sitten enää seiso?

    • enpanepahakseni

      Minä taas kehotan vaimoa pukeutumaan paljastavammin. Minä pidän siitä kun toiset miehet katselevat ja himoitsevat vaimoani. Enkä pane pahakseni jos käsi hakeutuu tanssilattialla vaimoni takamukselle.

      Kimppasaunat, paljut, mökkireissut, uintireissut ovat hyviä. Vaimo ei uikkaria päälle laita jos ei ole pakko. Nautin kun toiset miehet katsovat.

    • rekeytointi

      Parhaiten pomon mulkkua imevät palkitaan! Paikasta (johtaja) kilpaileva maksaa palkkion. Horatsut hyötykäyttöön! Ihastuvia-rakastuvia etsimme ilmaiseksi tai löyhää johtajaa.

      • molemminpuolistaon

        Kyllä se näin on, monesti työelämässä ylös kiivetään reittä pitkin ja usein nämä päätökset juuri tapahtuu "saunailtojen" jatkoilla. Moni rouva avaa reitensä pomolle mutta ompa jokunen mieskin joka kalua antamalla saa pitää hyvän paikansa huoletta kun naispomon kynsiin jää.


      • lähihoitajana
        molemminpuolistaon kirjoitti:

        Kyllä se näin on, monesti työelämässä ylös kiivetään reittä pitkin ja usein nämä päätökset juuri tapahtuu "saunailtojen" jatkoilla. Moni rouva avaa reitensä pomolle mutta ompa jokunen mieskin joka kalua antamalla saa pitää hyvän paikansa huoletta kun naispomon kynsiin jää.

        Outoa touhua siellä pääkaupunki seudulla.


      • oppikaatoiojaanko

        koulussa oulussa ei ole yhdyssana mutta pääkaupunkiseudulla on


    • pushstayaway

      Näinhän se on jotta Naiset haluavat huomiota olivat sitten varattuja tai eivät. Sillä ei ole niin väliä mitä mieltä puoliso on...

      • miettikääsitä

        Liikaa mietitään mitä muut ajattelee, jos tekee jotain "sopimatonta" jokainen tekee omantunnon mukaan asioita. En minäkään elä vaimon tossun alla ja jos ei kotona ole toisella halukkuutta sitten hankin sen tarvittavan ulkopuolelta. Vaimo kyllä hiljaisesti hyväkyy tai sitten ei vaan välitä vaan haluaa olla kanssani ja tiedän kyllä mistä syistä on kanssani.


      • Vain6

        Taas joku kusipääpettäjä päättää parisuhteensa. Mulkunviemää. Mistä niitä riittää.


    • arkipainaa

      Jonkin verran kokemusta omaavana voin sanoa etten ole koskaan puuttunut avopuolison pukeutumiseen. On ollut päällä lyhyttä minihametta ja tissivakoakin paljastavaa paitaa, stay up sukkia ja mitä röyhelöitä naiset nyt pitää. Joskus muijalle on tullut mieleen kysyä että mitä mieltä olen, onko liian paljastavaa tai jotain muuta, en ole juuri kommentoinut. Sitten alkoi tyyli muuttua kun alkoi painoa kertyä vartaloon, lyhyet minihameet jäi ensimmäisenä pois, tilalle tuli vähän pidempää hametta ja housuja, tummia vaatteita jotka peittää lisäkilot aika hyvin. Kaiken kaikkiaan kun painoa kertyi lisää niin vaatekokin muutui S/M koosta XL. Seksikäs pukeutuninen jäi täysin ja kukapa ei haluaisi "läskejään" peitellä tai piilotella, vyötärömakkaroitta kun ei piiloon saa ei myöskään hivenen roikkuvaa vatsaa.

    • Tyyrytetty

      Sillä minäkään en uskonut olevani vaimolleni koskaan uskoton pikkujouluissa mutta toisin kävi perheelliselle miehelle, ihan siis lähes satakiloiselle perusjässikälle. Firman tarjoaman jouluaterian jälkeen siirryttiin tanssilattialle ja siinä tanssitin työkavereitani kuten normaalisti. Useamman intensiivisen hitaan tanssin ja intensiivisen silmäpelin jälkeen karkasimme erään nuoremman naiskollegan kanssa pois kesken juhlien hänen ehdotuksestaan panemaan kun kanit juhlapaikan syrjäiseen rappukäytävään, siinä jäi muutama nuorempi mieskollega ihmettelemään minne tämä upea glittertoppi-minimekko-rotunainen hävisi.

      Tämä naimisissa oleva rotunainen on yleensä joka juhlissa, seminaareissa tai koulutustilaisuuksissa vampannut jonkun miehen viimeistään aamuyöstä. Naista on kiinnostanut erityisesti komeat ulkomaalaiset miehet, oman firman pomot sekä sitten nuoret hyvännäköiset miehet ellei pomoja ole ollut paikalla. Olemme joskus porukassa pohtineet miten ihmeessä naisen mies ei huomaa mitään sillä nainen on ihan patologinen miestennielijä, jättäen usein kotiin menemisen aamun puolelle. Lienee turha sanoa että tämä kyseinen nainen on erittäin suosittu matkakumppani mieskollegoiden joukossa ja nyt minäkin kuulun ihailijoiden laajaan piiriin. Tämän naisen estottomuus ja nautitun alkoholin määrä ovat kait yleensä olleet jossain synkronissa mutta tänä kyseisenä iltana hän ei ollut juurikaan nauttinut alkoholia. Nyt kuitenkin tämän vampin kutuvalinta osui suoraan minuun ja siitä minä olin kovasti imarreltu ja täysin myyty että tällaiseen kaljuuntuvaan keskivartalon kehittäjään ihastutaan.

      Rappukäytävässä jännitti kovasti että tuleeko kukaan kesken meidän touhujen.. noh ei tullut mitä nyt naisen kännykkään sateli muutamia tekstiviestejä jossa nuoremmat mieskollegat kaipailivat kovasti että olisivat saaneet tarjota drinkkejä.. Tämän naiskollegan mustat sukat vain repeytyivät aika pahasti polvien kohdalta, ilman sukkanauhoja olisivat kyllä menneet ihan rullalle siinä ratsastuksessa. Ihme tottuneesti hän minut makasi, avasi housut, otti kaluni suuhunsa ja imi hetken kunnes pyysin häntä lopettamaan etten olisi heti kättelyssä lauennut. Nainen kehui kaluni kokoa, mittasi sitä ihan kädellään, nosti mustan minihameen, ohjasi kaluni emättimen suulle ja istuutui päälleni hitaan nautinnollisesti huokaisten. Makasin lattialla emmekä nousseet ennen kuin olin panokseni hetkeen antanut. Ammattimaista vakuuttavaa touhua. Lisäksi tämä rotunainen oli aivan uskomattoman tiukka ja kimmoisa alapäästään. Aktin jälkeen hän etsi poispotkitut mustat avokkaansa taas jalkaan ja menimme yhdessä käytävän päässä olevaan vessaan kuselle ja samalla hän vaihtoi sääriinsä ehjät sukat ja pikkuhousut jotka hän otti mustasta käsilaukustaan. No, tämä nainen oli niin seksikkään näköinen kun hän istui siinä pytyllä pissillä kiiltävissä korkokengissään, mustissa nauhasukissa sekä glittertoppi ja minihame korvissa että minulla rupesi taas seisomaan. Tyynesti hän otti taas kaluni suuhunsa ja runkkasi minua hellästi samalla imien ja käyttäen kielenkärkeään taidokkaasti terskani päällä. Ei kestänyt kauan kunnes nivusissa rupesi nykimään ja laukesin hänen suuhunsa, joskin yritin vetää kaluni pois mutta hän esti sen taidokkaasti toisella kädellään jolla hän työnsi minua pepusta omaan suuhunsa päin. Uskomatonta mutta totta sillä hän nieli kaiken siemennesteeni kakistelematta ja leikitteli samalla kielenkärjellä terskallani. Olin ihan otettu sillä en ole koskaan sellaista kokenut, se oli äärimmäisen kiihottavaa. Vaimo ja entiset naisystävät eivät ole koskaan suostuneet siemennestettä nielemään, ovat pikemminkin suuttuneet kun sellaista olen ehdotellut. Yritin pyydellä anteeksi suuhun laukeamisesta mutta hän vain hymyili, lipoi siemennestettä pois ylähuuleltaan ja antoi minulle pusun ja sanoi että maistuin mieheltä.

      Kyllä tuntui orvolta tulla kotiin aamuyöstä puvunhousut omista ja naisen eritteistä liimaisen sotkeentuneina ja mennä rauhallisesti maate vaimon viereen. Juu - ei käytetty mitään ehkäisyä, kiima oli niin kova ettei ehditty sellaisia ajattelemaan. Morkkis on mutta ei kaduta sillä tämä nainen on kyllä sellainen kone että soisi jokaiselle vastaavan kokemuksen, tosin toivon etten saanut mitään tarttuvaa sillä tämä nainen on erittäin kokenut. Nainen palasi takaisin juhliin minun mennessä kotiin ja lähti sieltä kuulemma jatkoille aamuun saakka. Työkavereiden mukaan hän oli kovasti "touhutuulella" jatkoilla ja oli sieltäkin häipynyt erään ulkomaalaisen kollegan kanssa välillä pois ennen kuin eräs nuoremmista kollegoista ajoi hänet kotiin aamulla autollaan.

      • eitarttelukeareginaa

        Onko tämä tarina tosi vaiko haavetta? Tässä on jotain tosi seksyä.


    • Waldemar5

      Sellainen tarina tällä kertaa. Köh köh.

    • eikannatamiettiä

      On naiskumppanin pikkujoulut takana ja kuten tyypillistä tuli kotiin joskus kuuden seitsemän välillä, alkoholi haisi selvästi kuten yleensäkin kun juhlimassa on. Tiedän kyllä että nainen saa miesten päät kääntynään ilman keimailua,...pyöreä pylly kun keikkuu siellä hameen alla kävellessä vaikka ei kovin tiukka enää olekkaan eikä nuo rinnatkaan pienet ole varsinkin kun kaula aukko vielä avara. Siihen kun lisätään lyhyt hame ja mustat sukat (stay upit) tai sukkahousut ja korkkarit, onhan siinä näky joka varmasti saa halut heräämään. En tiedä oliko joku mies saanut herkkuaterian meillä kun tuo seksi on paljolti vähentynyt kuitenkin naisen piti saada illalla krapula pano kuten yleensäkin ja minähän tyytyväisenä hoidin homman ja tyytyväisyys näkyi naisen kasvoilta. Eihän sille mitään voi jos joku pääsee painamaan naista hyvä kuitenkin että minäkin vielä saan vaikka harvassa on.

      • kiimassakumpikin

        Mustakin se on mielettömän kiihottavaa, kun rouva tulee pikkutunneilla humalassa kotiin. Tiedän jo etukäteen, että hän riisuu kaikki juhlavaatteensa, ja herättää minut aggressiivisesti. Sitten hän haluaa seksiä, ja tunnen miten häneltä valuu edellisen miehen eritteitä ja rinnat imetty täyteen fritsuja, NAM!


      • kakakai
        kiimassakumpikin kirjoitti:

        Mustakin se on mielettömän kiihottavaa, kun rouva tulee pikkutunneilla humalassa kotiin. Tiedän jo etukäteen, että hän riisuu kaikki juhlavaatteensa, ja herättää minut aggressiivisesti. Sitten hän haluaa seksiä, ja tunnen miten häneltä valuu edellisen miehen eritteitä ja rinnat imetty täyteen fritsuja, NAM!

        Muistithan suojan, alkaa muuten vielä kirvely ja kutina...


    • Pikkujouluherkut

      Minä olen kerran nuollut vaimon kostean baari-illan päätteeksi vieraan mällit vaimosta ja se oli elämäni kiihottavin kokemus. Vaimo tuli kotiin herätti minut. Aikansa otettuaan suihin vaimo tuli naamani päälle nuolettamaan itseään. Tunsin hetken kuluttua jotain ylimääräistä valuvan suuhuni. Jälkeen päin vaimo pyyteli anteeksi ettei ollut varoittanut ja hän oli ajatellut vain omaa nautintoaan. Myönsin heti pitäneeni yllätyksestä.

      • pikkujoulutparastaaikaa

        Minä taas sain jonkun vaimoa...hyvältä tuntui pitkän tauon jälkeen. Ainoa huono asia pienehkö kiire, kauemmin olisi voitu paneskella mutta kun nainen huolissaan jos mies tulee aikaisessa kotiin, totesi kuitenkin että mieskin jo varmaan jonkun naisen reisien välillä joten annetaan mennä, siitä sohvalle ja hommiin. Sitten tovi ahkeraa työntelyä takaa ja edestä nainen huohotti korvaan ja se riitti satsi purkautui ja nainen puristi sääret kupeille tiukasti. Sitten hetki rauhoittelua, vaatteet päälle, naiselta kunno pusu suulle ja yön helmaan joten taas seuraavaa kertaa odotellen. Kumasti ne vaimot vaan haluaa vierasta.


    • tyytyväinenolen

      Naisilla varmaan helpompaa joutua iskuyritysten kohteeksi. Vaimoni on ihan tavallinen nainen muuta kunhan on meikannut ja pukeutunut naisellisesti niin kyllä katseita kerää ja on joskus maininnutkin että taas yritti humalsiset iskeä ja kouria ravintolassa. Ompa jopa pyydetty usein panoille baarista suoraan ja kun on kertonut olevansa naimisissa niin miehet sanoneet että mitä siitä kai naisetkin munaa haluaa. Onneksi kaikki naiset ei lutkaa ja huoraa, joillakin vielä moraalia.

    • Anonyymi

      Minun vaimo Liisa osti myös uusia vaatteita näytti edellisenä iltana, sanoin jos ei pukki niin tontut, nauroi kumpikin käy. Illalla sängyssä sanoin jos oikeasti tulee sauma otatko kääntyi kainaloon ei sitä kehtaa sanoin vielä kerran oli puhetta jos oikein tuntuu saat mennä kun tulet kotiin.
      Pikkujoulussa oli menoa ja meininkiä hyvä että kerkisin tansittaa Liisaa, välillä pääsin jututtamaan kertoi nuo pojat on ahkeria tansittaan. Jonkin ajan päästä huomasin vaimon tanssivan, toinen pojista yritti tanssia että vaimo pitäisi kaulasta kiinni ja onnistu vähäksi aikaa sivummalla vaimon hame oli tiiviisti housuja vasten sitten irtaantu. Kun tuli pöytään sanoi kuuma tulee. Sanoin lähden kotia tule kun tulet, katsoi kummissaan mikä nyt sanoin tanssi ja pidä hauskaa.
      Kävelin eteiseen katselin missä puhelin olin mennä jo pöytään katsomaan kun oli puvun sivutaskussa, vilkaisin lattialle vaimo tanssi nyt kädet kaulalla pojan kädet lantiolla.
      Kello oli jo lähes neljä kun vaimo tuli riisui vaatteet, sanoi et sinä nuku tuli viereen seljälleen nännit oli kovina nousin että suutelen niitä rinnoissa oli fritsuja suutelin nännejä vaimo huokaili ime kovaa.
      Laskeuduin viereen kysyin pukki vai tonttu kääntyi miten niin, näytin on vähän sattunut. Kysyi suututko? No en aavistin jotain siksi halusin että saat nauttia.
      Kertoi: Muistatko ne pojat, ne alkoi heti tansittaa kun lähdit, tuntui kivalta kun oli haluttu tanssin muidenkin kanssa, sitten olin lähdössä kotia saivat puhuttua että vievät minut niillä oli kuljettaja. Päästiin autoon molemmat hyväili avasivat puseron ja rinnat oli vapaana kiihotuin valtavasti kun imivät hurjana toinen työnsi sormet housun sisään kostui siitä rajuista otteista. Veivät omaan asuntoon.
      Riisuvat itsensä ja minua olin niiden hutsu toinen imi nännejä toinen repi housut alas ja nuoli en voinut ja sitten en halunnut vastustella, kun lopetin vastustelun sain heti kovaa sisään se tunne että en voi mitään sai himon päälle, molemmat nai peräkkäin ennen kuin sain nousta.
      Otin viinaa ja rauhoittelin itseäni se meni lisää päähän istuin sohvalla ja mulle tyrkytettiin kalua suuhun lopulta imin halukkaana molempia sitten panivat toisen kerran molemmat makasin sohvalla jalat leviällä ja tulin kaksi kertaa, annatko anteeksi. Tyynnyttelin Liisaa annan minä muistatko kun oli puhetta ja näin että nautit tanseista. Suutelin rintoja ja hyväilin vartaloa, Liisa kuiskas saat saman kiiman aikaan kosketin pillua sievästi Liisa huokaili tunnetko ihan turrana tule nousin päälle pillu oli liukas lantio työntyi vastaan kuiskasin onko täällä siemmeniä Liisa tuli hurjaksi sitoi jaloilla, on siellä vaikka kuinka luoja olen saanut kahta vierasta ja sinä huudahteli tulwe tule kun laukesin puri olkapäähän, makoiltiin vähän ja mentiin suihkuun. Pyllyssäkin oli fritsuja, kuiskasin huuhdellessa nuolivatko takaa ? nuolivat ja panivat työnsin kalun sisään jalat leveni katsoin pyöreää pyllyä on porno Liisa huusi kun työnnin kokonaan ,panetko sinäkin väisin luoja kun panet syvälle hieroin pillua samalla Liisa tuli pissaa lensi seinään ja jalkoihin, mentiin nukkumaan nukuttiin aika pitkään.
      Aamulla Liisa makasi sängyllä vatsallaan katsoin pyllyä on kyllä haluttava levitin jalkoja suutelin pyllyä pitkään Liisa huokasi näinkö hyvä huora olen ollut? pillu oli ihan märkä työnnyin kuiskasin pakottivatko vai annoitko huokasi, annoin vapaasti oli hurja olo kun haarat levällään ja pannaan takaa kunnolla tuntui että tulin koko ajan olin jossakin muissa maailmoissa. Liisa vapisi jalat heilui kuiskas ihana syvällä panetko paksuksi tuntuu siltä laukesin pylly nousi kovasti vastaan, nakkasin peiton päälle, nuku kulta olet ansainnut. Täsät pikkujoulusta oli se hyöty että panot kovenneet ja tullut muutama fantasia mukaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe