Pelisäännöt naisille tinderissä/suomi24 treffit si

poikamies_1983

Olen tässä puoli vuotta käyttänyt tinderiä ja suomi24 treffit palveluja ja olen huomannut naisissa aika ihme käyttäytymistä. Samalla olen lukenut keskustelupalstoja ja lukenut sieltä kuinka naiset valittavat, että missä ne kaikki hyvät miehet on ja miksi ne lopetti mulle kirjoittamisen. Nyt vosin luetella parit pelisäännöt mitä naiset voisivat ruveta noudattamaan:

1. Aloitusrepliikit: Mitä kuulu repliikki on yleinen valitus mitä on kuulenut naisten suusta ja kuinka se on mielikuvitukseton. No ensinnäkin minusta se on ihan hyvä keskustelun avaus, mutta jostain kumman syystä se ei naisten mielestä ole. Romanttisissa elokuvissa voi nähdä niitä hienoja avauksia, mutta tosielämässä miehet ei paljoa kirjoituksiin panosta. Ainut mitä miehet viestittelyssä haluaa, on selvittää onko nainen oikeasti olemassa ja saaada vastaukset pariin peruskysymykseen, loput hoidetaan treffillä/kahvilla. Naisten on helppo vaatia joitakin ihme aloitusrunoja, koska HE EIVÄT IKINÄ JOUDU TEKEMÄÄN ALOITETTA!!! Jos tekisitte välillä itse aloitteen niin varmana ensimmäisenä mieleen tulisi kysyä, että mitä kuuluu. Puolen vuoden aikana vain kaksi naista on tehnyt aloitteen keskustelussa, ensimmäinen kysyi että mitöä kuuluu ja toinen painoi flirtti nappulaa.

2, Profiili: Kertokaa tinderprofiilissa perusasiat itsestänne, en tarkoita ulkonäköseikkoja vaan perus asiat: onko lapsia? etsitkö elämänkummpania? poltatko? Nämä ovat asioita, jotka olisi hyvä tietää ennen kun alkaa viestittelemään. Jos et kerro tinderprofiilissasi mitään niin moni olettaa, että etsit samalla hauskanpitoseuraa ja vakavaa suhdetta. Jos etsit vain vakavaa suhdetta niin KIRJOITA SE PROFIILIIN, SE ON VITTU TINDER!!!!

3. Viestittely: Jos jostain syystä kiinostuksesi lopahtaa mieheen, niin ilmoita kohteliaasti siitä. Se tuntuu miehelle pahalta, mutta on se parempi vaihtoehto kuin olla sanomatta mitään. Ymmärrän kyllä jos mies on valehdellut profiilissa tai jättänyt jotain sanomatta niin silloin voi lopettaa keskustelun kokonaan, mutta muuten olisi kyllä hyvä mainita asiasta.

4. Kahville pyytäminen: Kun mies pyytää kahville niin se tarkoittaa, että hän haluaa tutustua sinuun, ei viedä sinua vihille. Moni nainen on aina ihmeissään miksi miehet haluaa niin nopeasti tavata ja vetävät siitä johtopäätökset, että hän haluaa vain seksiä. Näin asia ei kuintenkaan ole, vaan miehet kommunikoivat ja löytävät yhteyden paremmin naamatusten. He myös haluavat varmistaa samalla, että siellä on oikea henkilö viestittelyn toisessa päässä. Kahville meno ei tarkoita, että ollaan menossa treffeille. se vaan tarkoittaa, että jutellaan naamatusten. Kahvilla pystyy nainen sanomaan ihan vapaasti jos ei mielenkiinto herää tai kipinää ei syty. Suurin osa miehistä on tottunut tulemaan torjutuksi, kyllä me siitä selvitään.

5. Unelmakumppanin kuvaus: Tämä koskee miehiä ja naisia. Jos etsitte sitä kumppania jolla on rahaa, joka on komea ja on sosiaalinen ylisuorittaja niin kirjoittakaa se suoraan proliiliinne. Deittisovellukset on pinnallisia ja kaikki jotka niitä käyttää on jollain tasolla pinnallisia. Jos teillä ei ole profiilikuvaa ilmoituksessanne ja etsitte tän perusteella vain sisäistä rakkautta niin te vain valehtelette itsellenne. Jos te juttelette jonkun kanssa ja teillä ei ole kuvaa hänestä, niin te kehitätte päässänne mielikuvan kyseisestä henkilöstä. Kun tapaamisen aika tulee niin jos todellisuus ei vastaa mielikuvaanne niin kiinnostus tipahtaa aika nopeasti. Muistakaa kumminkin realiteet asiassa, jkos olet sohvaperuna niin ei ne fitness ihmiset paljoa teistä kiinnostu, kannattaa etsiä itselleen se toinen sohvaperuna.

Tässä olis pari asiaa joita naiset voisivat ruveta noudattamaan, päästäisiin kaikki paljon helpommalla. Ymmärrän kyllä, että naisille tulee paljon enemmän tarjouksia ja heidän ei tarvitse oikeastaa tehdä mitään nettideittailussa huomion saamiseksi, mutta jos edes yhtä asiaa viitsisitte noudattaa niin helpottuisi tämä nettideittailu aika paljon.

8

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • exvonkaaja

      Mitäs luulet - muuttuuko naisten käytös tämän kirjoituksen jälkeen,,?

      -- semihkään muutu -kun ei tarvitse panostaa - tarjokkaita on muutenkin riesaksia asti

      ,,voi vaan odottaa täydellistä ehdokasta itse tekemättä mitään

      odottaessa voi vaan haukkua miehiä -miten osaavatkin olla noin säälittäviä urpoja -
      ,,niinku ovatkin ,, naisten edessä vongataan ja ryömitään ja rukoillaan huomion toivossa,,
      Munatonta touhua !

    • osujauppospummi

      heh olet selvästi jääny rannalle ruikuttamaan. et siis ole kiinnostavaa seuraa naisten mielestä. anna mä arvaan olet 170 cm kelapummi. juu ei jatkoon.

      • poikamies_1983

        Olen 196 cm pitkä, leveä harteinen. En todellakaan ole sossussa, opiskelen ja olen töissä samaan aikaan. Komeaksi jotkut välillä on haukkunut ja en todellakaan ole mitään fitness missejä itselleni etsinyt.


      • osujauppospummi

        hahhaaa ja tämä kaikki on totta! no miksi et sitten saa naisia vaan purkaudut nettiin tälläista paskaa. ei todellakaan jatkoon! tyhmä urpo sanos se jos pystyt


    • n28hki

      Minua ei haittaa mitä kuuluu - aloitukset, laitoin miehelle ketä nyt tapailen pelkän moi :) viestin ja juttu lähti siitä rullaamaan.

      Minulla on hyvin suppea tinder esittely teksti. Tinderissä on myös paljon tuttuja eikä se niille kuulu mitä sieltä etsin.

      Jos kiinnostus kesken viestailun lopahtaa tinderissä matchi poistetaan- ei siellä ole tarve alkaa analysoida kaikkien kymmenien miesten kanssa miksi ei halua tehdä tiiviimpää tuttavuutta.

      En varsinaisesti etsinyt pitkää, varakasta, menestynyttä miestä vaikka sellaisen löysinkin eikä ole mitään vastenmielisempää kuin kertoa etsivänsä varakasta miestä joten miksi kukaan sitä kertoisi?

      • n28hki

        Niin ja kannatan myös nopeaa tapaamista. Ehdotin miehelle ketä nyt tapailen tapaamista jo seuraavalle päivälle ja nähtiinkin kaksi päivää siitä, kun aloimme kirjoitella, kun miehelle ei se seuraava päivä käynyt 😊


    • Joku_tyyppi_vaan

      Suomi on deittailun suhteen vielä sen verran vanhoillinen maa, että turha toivoa muutosta aloitteellisuuden suhteen. Tosin olen kuullut, että nämä viestittelyllä passiiviset naiset on päätyneet yhteen viestikaverinsa kanssa. Ehkä minä olen sitten vaan liian tunteellinen mieheksi, kun passiivisesti keskustelevasta tulee vaan heti mieleen ettei toista erityisemmin kiinnosta. Mitä nyt itse osan viestittelyistä olen lopettanut, niin riitti selkärankaa kertoa mahdollisimman mukavasti.. Tinderissä vaan poistan passiivit.

    • iuyiyiuyiuyiuyi

      3. Viestittely: Jos jostain syystä kiinostuksesi lopahtaa mieheen, niin ilmoita kohteliaasti siitä. Se tuntuu miehelle pahalta, mutta on se parempi vaihtoehto kuin olla sanomatta mitään. Ymmärrän kyllä jos mies on valehdellut profiilissa tai jättänyt jotain sanomatta niin silloin voi lopettaa keskustelun kokonaan, mutta muuten olisi kyllä hyvä mainita asiasta.

      -----------------------------------------------------------------------
      Olen tästä kyllä eri mieltä. Miten tuon ilmaisee kohteliaasti?

      Kukaan mies ei ole koskaan kesken viestittelyn töksäyttänyt, ettei enää kiinnosta -kaikki ovat vaan häipyneet. Niin teen itsekin. Mielestäni tuo kuuluu treffipalstojen luonteeseen, keskusteluja alkaa ja loppuu niin paljon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe