Yleistyykö bodaavat naiset

Woody922

Yleistyykö bodaavat naiset kuntosaleilla? Oletteko huomanneet? Omalla salilla käy yksi brunette treenaamassa ja bodaa muuten tosissaan! Muija on turvonnut hirvittävästi =) Mites onko muilla havaintoja?

15

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perkeleenakat

      Kyllä naiset aika paljon roinaavat jo.

    • kylläeiolebodareita

      Meidän salilla käy ihan velttoperse akkaa,löllöä on ja paljon,sielä yrittävät fitnes tytöt jotain räpeltää,ja yleensä vain persettä ei paljon muuta,säälittävää ,ei mitään tasoa ,kukaan naisista ei ole kehonrakennusta tuolla nähnytkään.

      Kehonrakennusksesta ei kukaan tiedä mitään noista tytöistä,vuosia ovat hölmöläiset tahkonneet paikallaan,itse eivät tuskin edes älyä tätä.

      Niin paljon minua ottaa koko sali päähän, että ensi syksynä en osta tuohan kehittymättömään treenipaikaan enään salikorttia,akat tosiaan ei kehity,aivan käsittämätöntä,olen kolme vuotta katsonut samoja, ja nämä vaan polkee paikallaan,rasvarosentit useimmilla hirveet,eli niin sanottuja laihoja läskejä.

      Makuhan tässä on mennyt,ei ainuttakaan kehonrakentajaa koko hemmetin salissa,ei siis miehiäkään,treenavat vain voimaa lähinnä,outo on paikka vaikka kaikki hilpetöörit on olemassa tuolla salilla.

      Aaamusta jos menen niin yksin sielä saa olla,klo:14:00 ei välttämättä ole vielä ketään,sitten illalla voi olla noita laihoja läskejä ja se siinä,paska on paikka,en muuta sano.

    • 8745

      Fitnesstytöt on hauskaa sakkia kun esitellän persettä netissä jokaisessa kuvassa, niin on pyöreää täydellistä pakaraa. Mutta kun salihousut ottaa pois ja on normaalissa asennossa niin perse roikkuu jokaisella.

      • einappaapullaposket

        Noista fitness tytöissä ei ole tasoa,ei voi kehonrakentajaan edes verrata,fitness tytöt ovat melkein saman näköisiä kun hyvin kehittyneet harjoittelemattomat kadun tallaajat.

        Monet vuodet veivaavat,mutta ei ole kehitystä,suurin osa on pullaisia poskia,ihan tavallisen tyllerön näköisiä,sitten jos vaatteita vähennettäs olisikin tilanne jo karmeaa.

        Rasvaprosentit on suuria,eivät käy kehonkoostumus mittauksissa,pullaa syödään ja karkkia,mitä tasoa tämä on?

        Ihan samanalaisia löytyy useista kylien baareista.

        Kehonrakennus on lajina ihan muuta toista kuin pullaposkityttöjen näennäinen treenaus.


      • MarjikselleBanaania

        Niinpä. Siinä nähdään, mitä niillä kielletyillä lääkeaineilla saadaan aikaan. Naturaalit joutuu tekemään niin paljon töitä, että normaalilla ihmisellä ei edes ole kiinnostusta eikä tarvetta tehdä sellaista työmäärää. Vain kaikista fanaattisimmat pystyy sellaiseen työmäärään. Jos täällä kaikki sataisi saliin niin paljon kuin nämä fanaattisimmat, koko yhteiskuntarakenne romahtaisi. Sitten on nämä lääkkeillä itsensä kuntoon saavat, joiden ihailua en ole koskaan ymmärtänyt. En tiedä, onko se sitten jonkinlainen alemman yhteiskuntaluokan ominaisuus ihaills toissijaisia toimintoja.


      • kylläeiolebodareita

        Kyse ei ole olenkaan näistä lääkeaineista.

        Vaan kyse on meidän salilla jos niin voi edes sanoa,on pullaerseitä eli lihoja läskejä,eli näillä reppanoill ei nouse pulssi,ei tule kunnollinen hiki,niin että se edistää johonkin,nämä vaan veivaa viodesta toiseen turhaan käytännössä koska roppa on joka vuosi laihan läskin näköinen tai täys läski,syövät pullaa salaa,j karkkia ym,istuvt joulupöydässä tajuamatta kuink paljon se vaatisi että nekin läskit sitten poistuisi,siihen menee noilla läskeillä ainakin 3kk ja lie enemmänkin.

        Nämä ei osaa treenata kovaa,se on ihan onnetonta.

        Sinä et näköjään tiedäkkään tästä mitään.

        Mistään aineista ei ole kyse,vaan kyse on treenien tehosta,mitä meidän saleilla on nähtävissä.

        Sitten kun otetaan lääkeaineet kaveriksi ja treentaan kunnolla ollaankin jo ihan erimailmassa taasoltaan,silloin on jo pattia ja näköä.

        Otetaan vaikka joku jan hussi,voi hyvä sylvi ,heittäs jo puntit nurkkaan,mitään ei ole ei sitten mitään ole tapahtunut vuosien aikana,ja sitten kun mennään saleille,nähdään ne salin vakiokävijät,niin voi tauti,mitään ei ole vuosiin tapahtunut kehitystä.

        Noita samannäköisiä pullaperseitä on baarit pulollan ilman treenejä.

        Hyvin on onnetonta saleilla fitness,se on niin mietoa treeniä kaikilla enimmäkseen ettei kehitystä tule,ja sitähän tulee puhtanakin jos treenaa kovaa.

        Mutta pullaa on paljon saleilla,jos ei ole tosi treenaja.

        Kehonrakennus on jo sitten ihan eri sfääreissä,ja sen päälle jos aletaan kunnon kilpailuihin on aineet jo mukana tuolloin käytössä ja olemus sen mukainen.

        Mitähän ne käy sielä kun tulosta ei tule, vaikka 5 vuotta on veivattu persettä ym.Hikikään noilla ei kunnolla virtaa ja pulssi nouse ym.

        Aivan räpiköintiä,olen täysin kyllästynyt näkemään laihoja läskejä saleilla siksi ensi vuonna ilmeisesti vaihdan paikan tasokkampaan.


    • kenketsikeonti

      Toivottavasti lisääntyisi reilusti ja äkkiä.

    • Kokovillainen

      Yleiset naiset yleistyvät, bodari-naiset bodaavat. Simple ass that.

    • RoinaBodari

      Olen jo parikymmentä vuotta pannut paksujsi isoja naisbodareita joten jälkikasvua on tulossa.

    • eiluoja

      Hitsi et pisti kyl vihaks toi laiha läski kommentti.. Miehet on kyl nii urpoi. Ehkä kannattaa keskittyy siihen omaan tekemiseen eikä tuijottaa muita kun on salilla!

      • töttörööööö

        Älä nyt. Yleensä noi arvostelijat näkee peilissä hirmusen tikissä kunnossa olevan adoniksen. Kyllähän silloin voi muita arvostella, eikä tarvitse itse treenata. Vähän kun punttia nostaa niin nämä tuntevat ihannoivia katseita joka puolelta vaikka olisivat yksin salilla.


    • enkoske

      Bodariämmät ei paneta. Saavat rauhassa mennä ja haista. En koske.

      • voiaikojavoivoi

        Taitaa tunne olla molemminpuolista.
        Mutta kiitos kun kerroit arvostetun mielipiteesi. Voit jatkaa runkkaamista.


    • laihatläskit

      No panettaako ne sitten laihat läskit vai kunnon rasvainen roppa?

      Ja pitääkö sitä aina miettiä panemista kun kyse on ihan muusta asiasta,minä kyllä ihailisin jos edes kerran näkisin salilla livenä jonkun naiskehonrakentajan,siis tarkoitan ihailulla kunnioitusta en mitään seksiin liittyvää,koska lienee yleensä monet varattuja että on niillä vientiä varmaan.

      Ei oikeita bodari naisia edes nää normaali saleilla,ne jotain jumpatyttöjä tai vastaavia joiden lihas taso on mitätön,reidet ym ovat kovin usein rasvan peitossa ,housut tai treenivehkeet saa useimmat näyttämään kova kuntoisemmalta kuin he ovat,esim:janni hussi,ei ole kaksinen,ei säväytä minua millään,hän itkeksii mediassa paksuista reisistään,eihän reisissä ole vikaa vaan treenissä kun ei osaa poistaa sitä rasvaa tietyistä paikoista.

    • veeämm

      Mitä tarkoitetaan bodauksella?
      Salilla käy eri tasoisia harrastajia mutta käyttämälläni salilla olen nähnyt vain kaksi naispuolista bodaria. Toinen on tämän vuoden bikini fitness Suomen mastari, toinen sen näköinen, että on treenannut tuloksellisesti. Molemmat natuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1822
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1469
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1160
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      266
      948
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      932
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      877
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      818
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe