Natsismilla natsismia vastaan!?

OutoSaksa

Saksassa on haastettu oikeuteen 86-vuotias nainen, koska hän kieltsi holocaustin tapahtuneen. Odotetavissa mummolla on monen vuoden vankeus.En halua puolustella tuota väärää käsitystä ja mielipidettä.
MUTTA haluan ehdottomasti puolustaa jokaisen oikeutta omaan mielipiteeseensä, oli se sitten joidenkin mielestä kuinka väärä ja tuomittava tahansa!
Ei modernissa demokratiassa missään nimessä saisi tuomita vankilaan pelkän mielipiteen esittämisen takia. Eihän tuossa tapauksessa ketään uhkailtu tai kehotettu väkivaltaan.
On hyvin ironista, että viimeksi Länsi-Saksassa joutui mielipiteensä vuoksi vankilaan tai pahempaan juuri natsismin vallitessa!?

5

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomi_seuraa_perässä

      Saksa ja Ruotsi ovat Euroopan pahimpia uusfasistisia valtioita, joissa vasemmistoliberaalit eliitit edustavat härskiä sortovaltaa. Vaikka tuo sorto kääritäänkin pumpuliin näennäisen hyvien tarkoitusperien alle. Suomen eliitti pitää juuri noita maita esikuvinaan! Mikä voi johtaa mielipidevainoon täälläkin. Siitähän on jo selviä merkkejä.

    • sisäpiiritietoa

      Holokausti on sen luokan huijaus, että totuutta ei suvaita. Sen peittämiseksi moni on jo menettänyt henkensä. Siksi sionistit perusti Haagin tuomioistuimenkin. Juutalaisten kosto on raju, ja sen avulla on menty vielä pidemmälle. Nykyäänhän sionistijudenit on ujuttanut lonkeronsa joka paikkaan. Myös Euroopan Unioni sekä sitä seuraava "Liittovaltio" on heidän käsialaansa. He myös hallitsevat mediakenttää. 9/11-operaatiokin on heidän käsialaansa.

      • Voitaivasmitäsontaa

        No ethän sinä usko tuota tekstiäsi itsekään.


    • Sananvapautta pitää tietysti rajoittaa, koska muuten ihmiset saisivat tietää totuuden, ja jos ihmisillä olisi totuus, eliitti ei voisi enää valehdella, ja he ei voisi hallita ihmisiä valheilla. Valheilla ja sensuurilla pääse pitkälle. Jos joku sanoo liian isoja totuuksia, ne pitää vaientaa.

    • Hyödylliset...hölmöt

      Se kun on se holokaustin kieltäminen ollut Saksan rikoslaissa jo kymmeniä vuosia, ihmetyttää, että asiaa yleensä ihmetellään, ei Saksa ihan kokonaan omia lakejaan saanut laatia,kuten Merkell joitain vuosia sitten kyynelsilmin kertoi, Saksa on käytännössä miehitetty maa ja alisteinen USA:n tahdolle(asema johon Suomikin on kovasti pyrkinyt). EU-maat ja länsimaat yleensä sopivat juuri kuten uutiset kertoivat laajoista sanavapauden rajoituksista samalla kun valtioiden "totuuden ministeriöt" syöttävät propagandaa kansalaisille.

      Myös Briteissä on natsijärjestöihin kuuluminen kriminalisoitu ja on saatu huligaanit purkamaan pahaa oloaan jalkapallon kannattajina....

      Aiemmin länsimaat, tai siis NATO-maat suojelivat jonkin verran äärioikeistolaisia liikkeitä ns. "hyödyllisinä hölmöinä" kylmän sodan taisteluissaan vasemmistoa vastaan ja katselivat niiden touhuja sormien läpi. Nykyisin tai ainakin Suomessa vasemmisto taitaa olla saanut periä tuon hyödyllisen hölmön manttelin taistellen kovasti työnantajien asialla länsimaiden työntekijöiden etuja vastaan.

      Palvelinvirhettä ilmoittelee, netti tökkii aika pahasti tänään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      285
      3023
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      216
      1921
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1582
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1370
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1241
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      266
      1178
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1041
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      981
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      143
      841
    Aihe