Kuolemaa ei ole

unumpentum

On vain herääminen toiseen todellisuuteen.

Tämä mailma on illuusio jolla on tarkoituksensa, kuoleman jälkeen siirrytään "taivas"tilaan josta siirrytään takaisin maan päälle uuteen elämään. Yhdellä sielulla voi olla vaikka tuhat elämää maan päällä. Vasta kun tietyt kriteerit maan päällisessä elämässä on täytetty, päästään siirtymään todelliseen todellisuuteen jossa ei kuolemaa ole ollenkaan,ei sairautta, ei kipua, ei surua.

(saan nämä tiedot välikäden kautta jolla on suora yhteys maan ulkopuolisiin tahoihin)

51

2279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • unumpentum

      Maailman tapahtumat ovat näytelmää, näyttelijöinä ovat sielut joita testataan joka päivä.
      Itsemurhan tehneet siirtyvät suoraan takaisin maan päälle, uuteen elämään jossa odottavat samat ja vielä vaikeammat haasteet kuin edellisessä.
      Tässä elämässä on tarkoitus osoittaa mistä sielu on tehty, oppia elämään ja toimimaan kunnialla, ottaa haasteet vastaan suoraselkäisesti, käyttäytyä rehellisesti, tinkimättömästi, vihaamatta. Toimia aina oikein itseään ja muita kohtaan.
      Kaikista pahoista teoistaan saa maksaa seuraavassa elämässään, sitä ei voi paeta mitenkään.


      (en ole todistamassa mitään, enkä vaadi ketään uskomaan, tehtäväni on vain välittää tiedot)

      • Anonyymi

        Veda kirjat on käännetty sanskritin kielestä. Ilman kommentaareja on näitä kovin vaikea ymmärtää. Tieto on "monen lukon takana". Voisit aloittaa lukemalla kirjoja, joissa on Srila Prabhupadan kommentaarit. Hyvin selitetty ja kuolemanpelkosi häviä
        z


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veda kirjat on käännetty sanskritin kielestä. Ilman kommentaareja on näitä kovin vaikea ymmärtää. Tieto on "monen lukon takana". Voisit aloittaa lukemalla kirjoja, joissa on Srila Prabhupadan kommentaarit. Hyvin selitetty ja kuolemanpelkosi häviä
        z

        Vaikka haluaisi, niin ei kuole. Kuolee ainoastaan fyysinen keho. Kun ikuinen sielu on irtaantunut ruumiistaan fyysisen kuoleman jälkeen, niin hän huomaa, että elää. Sielu ei tuhoudu ei vedessä, ei tulessa, eikä millään muulla konstilla. Pitää vaan syntyä uudestaan ja uudestaan.
        Saṃsāra (sanskritiksi संसार 'läpikulku; eteneminen monien vaiheiden kautta').

        ds


    • unumpentum

      Anteeksiantoa ei ole olemassa, anteeksiantoa on turha anella. Ei hyödytä rukoilla mitään raamatun hahmoja tai muitakaan jumaluuksia. Armoa ei tule. Teoistaan saa maksaa viimeistään seuraavassa elämässä, ja joskus myös jo tämän elämän aikana.

      Hyvän ja pahan taistelu sieluista on totta, negatiivinen puoli on voitolla maan päällä. Täällä olevat sielut ovat pääosin negatiivisia, yrittävät oppia ja muuttua paremmiksi. Kukaan ei ole täällä sattumalta, jokainen on laitettu tänne tarkoituksella. Sielulla on vapaa tahto tulla miksi haluaa.

      Maan päällä on tarkoitus oppia jotain, mutta toiset meistä vain valittavat asioistaan eivätkä tee mitään parannuksia täällä ollessaan.
      Muutos paremmaksi on hyvin yksinkertainen, mutta hyvin vaikea toteuttaa: Jätä elämästäsi pois viha, pelko, kateus ja ahneus, ja toimi oikein. Totuus tulee niille jotka ovat puhtaita, tai ainakin ovat menossa siihen suuntaan. Totuus on pitkäjänteinen ja läpäisee lopulta kovimmatkin muurit. Olemme täällä osoittamassa mistä meidät on tehty.

    • kissa8

      Huonot ihmiset ei sitten jälleensynny.

    • kauanuskossa

      Aloitus on puolitotuus. Ei fyysinen kuolema lopeta olemassaoloa ja tietoisuutta: se on totta. Kuitenkaan ei tänne synnytä uudelleen ja uudelleen toisessa ruumiissa. Lukekaa Jumalan sanaa, Raamattua rukoillen ja etsikää asioihin tietoa kristinuskosta. Sieltä löydätte totuuden. Aloitus on eksyttävää idänfilosofiaa.

    • unumpentum

      Tämä palsta ei tietääkseni kuulu aihepiiriin uskonnot ja uskomukset? Mutta sanon tässä nyt pari seikkaa näistä yllä mainituista uskonnoista. Ensinnäkin nämä välittämäni tiedot eivät liity mihinkään uskontoon, kyse ei ole mistään idän ihmeistä, toisin kuin esimerkiksi kristinuskossa joka on kotoisin lähi-idästä. Usein näihin lähi-idästä peräisin oleviin uskontoihin kuuluu "vääräuskoisten" vihaaminen, oikean totuuden julistaminen, muiden yläpuolella oleminen ja muiden tuomitseminen. Tälläiset uskovaiset,kuuluivat sitten mihin tahansa uskontoon, eivät tule pääsemään "taivaaseen". Jokainen hieman enemmän kuin lapsen tasolla oleva ihminen kykenee itse ymmärtämään sen ettei ole mahdollista lunastaa vapaalippua joka oikeuttaa taivaaseen pääsyyn. Jokainen tuomitaan tekojensa ja ajatustensa mukaan riippumatta kuinka paljon rukoilee mitäkin jumalhahmoja.
      Raamatussa tosin on, tai oli alunperin monia hyviä opetuksia, alunperin samasta lähteestä kuin välittämäni tiedot, kuitenkin ihmiset ovat tuhansien vuosien ajan vääristelleet tietoja, muutelleet sanoja ja merkityksiä, kopioineet tekstiä tehden virheitä, kääntäneet virheellisesti useille eri kielille ja jättäneet sopimattomia opinkappaleita pois, sensuroineet tietoa, ja yhä nykyäänkin muuntelevat ja tulkitsevat raamatun tietoa omiin tarkoitusperiinsä sopivaksi. Kirkko on negatiivisten voimien hallussa ja hankkii valtaa sekä käyttää valtaansa ihmisten alistamiseen.
      Intian uskonnossa puhutaan jälleensyntymästä, mutta näissä kerrotaan että seuraavassa elämässä maan päälle voidaan syntyä vaikka eläimenä, tämä ei ihan pidä paikkaansa. Poikkeustapauksessa sielu voi siirtyä maan päälle eläimeen,yleensä vain hetkellisesti jotain tiettyä tehtävää varten, mutta normaalisti sielut eivät synny eläimeksi. Toisekseen intian uskonnoissa on satoja jumalia ja jumaluuksia joita palvomalla voi saavuttaa erillaisia asioita. Jumaluuksien tai pyhimysten palvonta liittyy olennaisesti kaikkiin uskontoihin, mitään todellisia seurauksia ei tälläisellä voi kuitenkaan saavuttaa, ainoat vaikutukset ovat ihmisten omassa mielessä.

    • unumpentum

      Jos olet täynnä vihaa, kannatat pahoja aatteita, olet mukana pahoissa hankkeissa (kuten poliittisissa valtataisteluissa ym), teit sitten itse mitään pahoja tekoja tai et, pelkkä niiden hyväksyminen ja mukana oleminen riittää, joudut niistä 100% varmasti maksamaan seuraavassa elämässä.

      On olemassa positiivisia ja negatiivisia voimia. Negatiivisuus/pahuus on olemassa ja toimii vain alhaisilla tasoilla, kuten täällä maan päällä. Negatiiviset voimat hallitsevat maan päällä, seurauksena on sotia, alistamista, kurjuutta, epätasa-arvoisuutta jne. Viha ja pahuus kuuluvat aina osana negatiivisille henkilöille, se kuuluu heidän puheissaan ja näkyy heistä, vaikka monet yrittävät peitellä niitä valheillaan. Mutta negatiivisilla voimilla/pahuudella ei ole mitään valtaa kenenkään ihmiseen, jollei se ihminen itse ole sielultansa paha. Kukaan tai mikään ei voi saada ihmistä tekemään mitään pahaa jollei se ihminen itse siihen suostu. Se pahuus joka saa suostumaan niihin tekoihin on olemassa ihmisen omassa sielussa.

      Voidaan ajatella että on suuret tikapuut jotka nousevat maassa olevasta kuopasta ylös taivaisiin asti, aina avaruuden halki. Me sielut täällä maan päällä olemme kolmanneksi alimmalla askeleella, meidän alapuolellamme on kaksi askelta. Maapallolla eläminen voi joillekin olla todellista helvettiä, mutta tämän tason alapuolella olevissa maailmoissa elämä on todella sanoinkuvailemattoman helvetillistä. Askelmat alhaalta ylös tällekin maan tasolle ovat vaikeita kiivetä, takaisin pohjalle on helppoa pudota. Nyt sentään meillä on aurinko, alhaalla ei ole sitäkään. Monikaan ei arvosta näitä yksinkertaisia asioita pätkääkään,kuten auringon lämpöä, luonnon vehreyttä ja eläinkuntaa, taivaan lintuja. Ne kaikki voidaan helposti meiltä ottaa pois,samoin kuin tämä koko tuntemamme maailma. Me kaikki täällä maan päällä olemme täällä hyvästä syystä, jokainen meistä. Meidän sielumme ovat viallisia. Näitä vikoja yritämme vähän kerrassaan korjata, elämällä oikein. Jokainen päivä ja jokainen hetki on testi, ja jokainen teko ja jokainen ajatus merkitsee. Toiset sielut joissa ei ole alunperinkään ole ollut mitään vikaa eivät ikinä päädy tälläisiin oloihin ja paikkoihin joissa me elämme arkeamme. Mekin olemme alunperin olleet muualla,paremmassa paikassa(paratiisi), mutta olemme joutuneet tänne vikojemme takia.
      Tästä maan tasosta ylöspäin on loputtomasti askelia, näitä alimpia tasoja on vielä muutama, mutta niiden jälkeen kaikki negatiivisuus/pahuus on jäänyt jälkeen ja olosuhteet ovat taivaalliset.

    • Henkilön kuolemalla on ennalta määrätty päivämäärä. Kuoleman koittaessa sielu irtaantuu kehosta ja siirtyy tästä todellisuudesta toiseen, kokemus voi olla erillainen eri henkilöillä, kuitenkin samoja piirteitä noudattava. Jos sielu siirtyy kuoleman jälkeen ylöspäin, niin kokemus on miellyttävämpi,silti elämän tapahtumien uudelleenkertaaminen on vaikea kokemus. Jos sielu siirtyy alaspäin, niin kokemus on hirvittävä. Henkilön sielu voidaan myös ottaa "puhutteluun" ylemmälle taholle, ja palauttaa takaisin ruumiiseen. Sielu voi olla irrallaan kehosta korkeintaan 20minuuttia, jolloin se voidaan palauttaa ilman kehon vahingoittumista.

      Tämä elämä on peliä, voitat tai häviät, lopussa saat palkinnon. Henkilön oma asenne elämään on ratkaiseva. Pahoja tekojaan EI voi hyvittää tekemällä hyviä tekoja, kaikesta tekemästään on lopulta vastuussa.
      Uskonnoista haetaan ainoita oikeita totuuksia,sellaisia ei edes ole. Jokainen tahtoo löytää totuuden. Tehtävämme ei ole etsiä totuuksia. Emme ole täällä löytääksemme totuuden, totuus ei kuulu meille ollenkaan. Olemme täällä tehdäksemme oikein, jokaisessa tilanteessa johon meidät laitetaan.
      Vihastuminen on normaalia, vihan pitäminen ei. Kohtele vihaa kuin kuumia hiiliä käsissäsi, mitä pidempään pidät kiinni sitä enemmän vahinkoa se tekee (sielullesi).

      Olemme tänne maan päälle vangittuina, jokainen hyvästä syystä. Kaikesta huolimatta, jokaisella täällä on vapaa tahto valita. Mutta vapaa tahto ilman ymmärrystä on kurja juttu.
      Vankiloissa vangit saavat opiskella ilmaiseksi, etevimmät käyvät yliopistot veronmaksajien rahoilla samalla kun istuvat tuomiotaan, toiset vain valittavat että on yhteiskunnan vika että he ovat mitä ovat, eivätkä tee mitään kehittääkseen itseään vankilassa ollessaan. Useimmat palaavat heti takaisin heti kun heidät on päästetty pois.
      Maapallo on koulu ja monet tekevät itsestään jotain täällä ollessaan, toiset vain valittavat kuinka pahasti heidän asiansa ovat eivätkä tee mitään parannuksia täällä ollessaan. He tulevat vielä takaisin tänne.

      • KenenLuomusOnVankila

        Johan olet harvinaisen typerä ja vittumainen tyyppi. Tai sitten oot lapsi tai nuori, mikä tekisi ymmärrettäväksi nuo mietelmät. Mielikuvituksen turvin lapsi kehittelee herkästi teorioita selittääkseen itselleen syyn siihen minkä vuoksi hän on olemassa.


      • Aikuinenihminen

        Niin just! Joku teini tämä on. Aikuisilla ei ole aikaa kirjoittella tänne, aikuiset käy töissä! Eikä ole aikaa mietiä tälläisiä asiota, kun on työasijat mielessä. Kunhan tämmösten kirjottelijat tulee aikuiseksi ja menee töihin niin nämä mielkuvitusaisat kyllä unohtuu.


      • ProfSusimetsä

        Olen tutustunut yllä olevaan aineistoon, ja sen pohjalta kiinnittäisin huomiota seuraavaan lausuntoon: "KenenLuomusOnVankila "

        Alternatiivisti voidaan todeta: a) Onko Jumala hyvä jos määrää huonot ihmiset vankilaan
        Jonka alternatiivi: b) Onko Jumala hyvä jos exterminoi huonot ihmiset

        Diviinin tahon antama mahdollisuus voidaan nähdä positiivisena opportunistisen yksilön kannalta. Kun taas generaalia exterminaatiota pidetään norm. negatiivisena.
        Voidaan tehdä yleisluontoinen päätelmä joka kuuluu seuraavasti, kohdan: a) Jumala on hyvä koska antaa mahdollisuuden elää ja näin ollen mahdollisuuden remissioon. Vaikka huomioitavaa on että probabiliteetti on vähäinen.

        Prof. Susimetsä Fil.tri Teol.lis Lic.Sc.mag. lic FT


    • Aloitus oli kuin suoraan omasta päästäni.

    • Kukaan ei kuole sattumalta.

      Ei tapahdu vahinkoja, ei ole sattumia, ei darwinismia.
      Kaikki tapahtuu tarkoituksella.
      Korkeammat olennot tietävät mitä ajattelet joka sekunti elämäsi ajan. Joka sekunti elämäämme tallennetaan filmille, joka ajatus mitä meillä on, kaikki mitä teemme itsellemme ja muille, tallennetaan muistiin.

      "Taivaan portilla" ratkaistaan kuka menee mihinkin suuntaan, ylös, alas, sivusuuntaan. Ei ole syyttäjää, puollustajia, todistajia. Kaikki tiedetään, kaikki on selvää.

      Jos sinulla on huono asenne elämään, olet pessimisti, et anna anteeksi kaikille, niin elämäsi on kurjaa, asetat itsesi alttiiksi erillaisille sairauksille.
      Viha puree sinua takaisin joka tasolla. Huonoimmanlaatuista vihaa on itsensä vihaaminen. Sillä tasolla vihaat myös kaikkia muitakin.
      Pahat olennot käyttävät ravintonaan vihaa, sekä sielua joka hautoo mielessään vihaa. Pahat olennot voivat lunastaa itselleen ihmisen jo ennenkuin hän on kuollut.
      Sielun voi menettää myös elämänsä aikana, sielunsa menettäneet eivät ole edes huomanneet sitä. He kulkevat keskuudessamme kuin zombit, elävät kuolleet, tyhjät kuoret.

    • omena98

      Miten niin?

    • HummelSmith

      Todella mielenkiintoista voitko kertoa lisää ?

    • Ihmisillä ei ole valtaa päättää elämästä ja kuolemasta koskien eläimiä tai ihmisiä. Eikä ihmisillä ole valtaa tai mahdollisuutta aiheuttaa kipua eläimille tai, mutta jokainen tuomitaan jos he toimeenpanevat pahoja mielihalujaan, aivan kuin he todella olisivat tehneet rikoksen.

      Tämä kaikki on osa peite-operaatiota jossa kitketään pahat eroon hyvistä, hyvät siirtyvät ylös ja pois, pahat jäävät oleskelemaan tänne ikuisesti.

      Ei ole ihmis-enkeleitä tällä planeetalla, olemme kaikki täällä syystä. Useimmat meistä eivät halua nähdä tai tietää syytä, mutta ne jotka näkevät vaivaa katsoakseen itseään tarkemmin, voivat, jos ovat onnekkaita, löytää joitain niistä syistä ja tehdä muutoksia.

    • Monenlaisia uskontoja on kehitetty jotta voidaan selittää kuolemanjälkeisiä asioita parhain päin.

      Karman laki on ainoa vakio. Useimmat ihmiset eivät halua sen olevan niin, joten he etsivät sopivan uskonnon toivoen että jos he vain rukoilevat tarpeeksi niin heidät armahdetaan.
      Kun taas he jotka eivät usko mihinkään, eivät usko rangaistukseenkaan, järkeillen että tämä elämä on kaikki mitä on olemassa, kylläpä he todella tulevat hämmästymään.

      Toiset uskovat meditaation ja itsesaavutetun valaistumisen olevan vapaalippuja paremmille metsästysmaille. He myös tulevat saamaan tylyn herätyksen kun he putoavat pois tältä esiintymislavalta. Nöyryys, jolle vain virnistellään täällä maan päällä, avain joka on "valaistuneiden" eniten halveksima, ja myös useimpien muidenkin halveksima asia.

    • HummelSmith

      Mä uskon sua oikeesti. Voitko laittaa vielä lisätietoa ? Ja kiitos.

    • Tämä maailma on paras kaikista mahdollisista maailmoista niille jotka on laitettu tänne, tämän planeetan kirjo käsittää kaikkea hyvästä erittäin pahaan, useimmat tällä planeetalla saavat sen pahemman, vain pienellä osalla on hyvä osa. Tämä lähes 7 miljardin ihmisen planeetta, on puhdas vankila 6 miljardille ihmiselle, useimat ovat maksimi-turvallisuusosastolla, kehitysmaissa joissa heillä ei ole mahdollisuutta paeta kurjuuttaan, loput ovat minimi-turvallisuusosastolla ja heillä on enemmän liikkumavaraa parantaa omaa elämäänsä ja heillä on 50% mahdollisuus päästä pois palaamatta enää takaisin tänne.

      He joilla on kaikki hyvin ovat täällä vapaalla, tai ovat tekemässä tehtäviä systeemiä varten, tai heillä on pari asiaa jotka heidän täytyy laittaa kuntoon ennenkuin siirtyvät ylemmille tasoille. Oletettavasti paremman tason ihmisiä on tulossa asumaan tänne seuraavalla vuosisadalla ja heidän elinolosuhteensa ovat paremmat kuin mitä meillä on nyt.

    • eiolekuolemaa
      • EMnn

        Ei ole elämää,kuolemaa tai aikaa.On vain tietoisuus joka on ikuista. Tietoisuus on numerot 1,2,3,4,5,6,7,8,9 siksi emme osaa laskea pidemmälle vaan alamme taas numerosta 1. Tietoisuus on jatkumo joka kulkee näiden numeroiden mukaan.


      • Anonyymi

        Srila Bhakti Bimal Avadhut Maharaj 

        Anteeksiantavan Jumalan armo ja rakkaus

        12. joulukuuta 2004



        Puhumme Krishnasta, Jumalasta. Krishna toteaa, että kun sielu antautuu Hänelle, niin Hän antaa anteeksi ja poistaa sielusta kaikki sen pahojen tekojen seuraukset. Tuomari voi antaa anteeksi vain tietyn osan rikoksista, hän ei voi täysin armahtaa. Mutta kuninkaalla ei ole rajoituksia, hän voi vapauttaa.

        Pyhissä kirjoituksissa sanotaan: ”Ei ole sellaisia syntejä, joita Krishna ei voisi antaa anteeksi”. Miksi? Koska mikään ei rajoita Häntä. Ainoa asia, jonka Krishna haluaa tehdä, on antaa anteeksi jokaiselle elävälle olennolle. Hän ei halua kohdella sieluja rikollisina, ja Hän haluaa vapauttaa meidät kaikista synneistämme. Mutta toisaalta, jos Jumala vapauttaa meidät kaikista synneistämme nyt, niin mitä me sen jälkeen teemme? Siksi saamme initiaation Hare Krishna maha mantraan. Kuinka paljon ihminen todella tarvitsee armahdusta? Jos hänet armahdetaan, vapautetaan ja hän palaa taas entiseen, rikolliseen elämäänsä, niin mitä hyötyä armahduksesta oli? Silloin siinä ei ole mitään järkeä. Armahdus on järkevää vain, jos tulla paremmaksi ihmiseksi. Mutta miten muuttua paremmaksi?

        Pyhissä kirjoituksissa sanotaan: ”Jīvo jīvasya jīvanam”. Tässä maailmassa on mahdotonta muuttua paremmaksi. ”Bhagavad-gitassa” Krishna sanoo: ”Kaikki toiminta on epätäydellistä”. Jokaisella askeleellamme tapamme tuhansia eläviä olentoja. Jokaisella toimellamme syyllistymme tahattomaan tappoon. Elämme väkivallan maailmassa. Jopa syömällä kasveja tapamme ne. Pyhissä kirjoituksista sanotaan: ”Älkää vahingoittako puita, kukkia…”, mutta me tapamme ne. Olemme hyväksikäytön maailmassa kuin vankilassa.

        Jos rikolliselta kysyä hänen tekojensa syytä, hän vastaa: ”Minun on tapettava muita taistellessani hengestäni”. Mikä on paras tapa antaa syylliselle anteeksi? Paras tapa antaa anteeksi on siirtyä maailmaan, jossa ei tarvitse antaa anteeksi, koska siinä ei ole väkivaltaa ja hyväksikäyttöä. Krishna antaa enemmän kuin anteeksiannon. Paras tapa antaa anteeksi on siirtyä maailmaan, jossa ei tarvitse antaa anteeksi. Krishna pystyy vapauttamaan elävän olennon kokonaan. Rangaistusta ei tarvitse heikentää tai lieventää, mutta on annettava täysi vapaus. Jopa paratiisi planeetat, korkeammat maailmat, ovat myös aineellisen hyväksikäytön maailma, vaikka kärsimystä siellä ei ole niin paljon.

        Mitä täydellinen vapaus antaa meille? Rakkaus. Miksi käytimme vapauttamme väärin? Koska meillä ei ollut rakkautta. Emme halunneet rakastaa Jumalaa. Siksi Krishna ei anna vain täydellistä vapautta, vaan myös rakkautta. Vasta sen jälkeen alkaa todellinen elämä.

        w


    • Pölhö-Gustaf

      Tämän maapallon sisällä on vielä isompi maapallo !

    • Kuoleman hetkellä sielu voi hyvinkin tavata uskontonsa keskeisiä hahmoja, sielu ei vielä näe kuin hieman verhon raosta oikeaa todellisuutta,totuus paljastuu vasta koko verhon avauduttua. Kuolleista maan päälle takaisin palannut ei tiedä koko totuutta.

      Elämän tapahtumat ovat ennaltasovittuja, kuten näytelmän käsikirjoituksessa.

      Jos vältät syöpää aiheuttavia asioita et ehkä saa syöpää,mutta jos teit kaiken oikein ja silti saat syövän, sitten se oli osa sopimusta -- kuolema on uloskäynti tästä pelistä ja me emme aina pääse pelin loppuun asti,varsinkin jos olemme irtaantuneet siitä siihen pisteeseen että pidemmälle meneminen on merkitysetöntä.
      Mikään ei ole turhaa, kaikki mitä meillä on, rahat mukaanlukien, on annettu tai otettu pois meiltä -- meidän elämäntarkoituksemme mukaisesti.
      Kaikki tässä pelissä jota kutsutaan elämäksi on illuusiota --mitä me teemme tässä illuusiossa on todellista ja sen me otamme mukaamme kun me lähdemme täältä.
      Useat ihmisistä joita tapaat tässä elämässä ovat olleet kanssasi toisissa elämissä eri planeetoilla tai muina aikoina tällä planeetalla.
      Elämä ei ole palkinto kaikille meistä, joillekin se on itsemäärätty rangaistus.
      Valinta on sinun omasi, ja mitä teet niillä valinnoilla määrittelee sen että palaatko helvetinkoloon jonka olet luonut itsellesi vai siirrytkö seuraavalla kerrallasi täällä johonkin josta pidät enemmän.
      Elämä maan päällä ei ole mukavaa suurimmalle osalle ihmisistä, eikä myöskään kuten intensiivinen armeijan harjoitusleiri. Esimerkiksi sopii yksi luokkahuone täynnä lapsia --jotkut lapset ovat kurinalaisempia kuin toiset -- jotkut eivät ole ollenkaan kurinalaisia. Sama tilanne on elämässä maan päällä.

      Kukaan ei ole koskaan yksin tässä maailmassa.
      Täysin valaistuneet sielut eivät vieraile paikoissa kuten maa -- heillä on parempaa tekemistä korkeammilla tasoilla.
      Kaikki mitä me kutsumme fyysiseksi todellisuudeksi kuten mitä meillä on täällä maan päällä, ei todella ole fyysistä vaan illuusiota, ja kaikki mitä me kutsumme tai uskomme olevan henkimaailmaa, eteeristä, ilmestystä, on oikeasti todellista ja enemmän fyysistä kuin tämä olemassaolo tai elämä.

    • Olemassaolo, jota me ihmiset selvästi emme käsitä, on paljon vieraampaa kuin mikään mitä me voimme kuvitella tässä elämässä ollessamme.

      Ihmis-aivot ovat lähettimiä, jokainen ajatus poimitaan talteen.
      Ihmiset asetetaan tiettyihin tilanteisiin -- kipu ja kärsimys ovat toissijaisia huolia elämänkokemusten laajemman todellisuuden rinnalla.
      Mahdollisuuksien menettämisen katuminen on loppuseuraus niille jotka on verhottu ylimielisyyteen ja typeryyteen -- harvat karkaavat noitten kahden synnin vetovoimalta koska syvällä sisimmässämme me kaikki haluamme kovasti olla pahoja -- sen takia me olemme täällä.
      Ei ole sattumaa että ihmisruumis on kipukone, se on tehty sellaiseksi.

      Tämä planeetta on vankila koska harvat voivat valita lähteä täältä -- mutta monet ihmiset ovat täällä oppiakseen jotain -- ei välttämättä laajentamassa tietoisuuttaan suuremmista kuvioista -- se ei ole tärkeää suurelle enemmistölle -- lukemattomat ihmiset eivät ole täällä oppiakseen vaan heidät on yksinkertaisesti vangittu tänne, ja kun he lähtevät täältä heidät palautetaan suoraan takaisin tälle planeetalle.

    • Armoaon

      No joo en jaksanut kaikkea lukea, muuten vaikutti ihan karmiselta jutulta, mutta ettei anteeksiantoa ja armoa ole, en menisi väittämään sellaista. Jumala, luoja, kosminen tietoisuus on rakkaus!

    • mene_hoitoon

      Psykootikko keskustelee itsensä kanssa. Menehän kertomaan saamasi tiedot lääkärille, niin joudut pakkohoitoon ja pakkopsykoosilääkitykselle.

      Uskon asiat ovat uskon asioita, ja jokaisella on omat näkemyksensä. Itse olen ateisti, mutta en ole sen oikeutettu väittämään uskoani todeksi kuin kukaan muukaan. Uskon asioita kun on huono tieteellä todistaa. Voin sanoa, etten ole tavannut jumalaa, joten jumalia ei ole, mutta ainahan uskon kanssa seonneilla on vastaväitteitä. Aloittaja on valitettavasti syvällä psykoosissaan. Tuollaiset salaiset tiedot viittaavat vakavaan mielenhäiriöön.

    • On vain pieni raja rangaistuksen ja testauksen välillä -- parhaita miekkoja ovat ne jotka saavat paljon kuumuutta ja lyömistä.

      Sinä olet täällä eri syystä kuin minä tai kukaan muu joten vastaus sinun henkilökohtaisiin ongelmiisi täytyy tulla sinulta -- jollain keinoin sinun täytyy määrittää mikä on rikki ja yrittää korjata se -- sen korjaaminen on toissijainen asia, korjaamisen yrittäminen on ensisijaista -- mutta useimmat meidän ongelmistamme liittyvät jollain tasolla vihaan ja jollain tasolla kateuteen.

      Jotkut yksilöt tällä planeetalla ovat vapaita, useat eivät ole ja useimmat ovat yksinkertaisesti tiilenpäitä lukemassa -- joku saattaisi kutsua sitä kohtaloksi.

      Koska universumi on meille antelias, näyttäisi oikealta että me myös olisimme anteliaita niillä lahjoilla joita meillä on -- ei sillä ettemmekö voisi ottaa sitä palkkaa mitä työstämme saamme.
      Emme voi koskaan olla yli-anteliaita ja jokainen meistä tulee niittämään sen mitä kylvää -- hyvää tai pahaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tätä minäkin toivon. Paikka missä kaikki paha on poissa.

      Kun on niin ikävä, niin olisi ihana nähdä rakkainpansa uudestaan.

      • Anonyymi

        Srila Bhakti Bimal Avadhut Maharaj
        Virtuaalinen maailma ja aito todellisuus

        (12. joulukuuta 2004)



        Tässä aineellisessa maailmassa yritämme luoda eräänlaisen virtuaalisen tilan itsellemme, jossa saamme koulutusta, työtä, luomme perheen. Tällaiset ihmiset, kuten Onassis, Hitler, Aleksanteri Suuri, Napoleon, Stalin, käyttivät paitsi sisäpiirinsä myös kokonaisia kulttuureja. Aleksanteri Suuri halusi valloittaa Persian, ja kun hän valloitti sen, hänelle sanottiin: ”Mikä on Persia? Intia on arvokkaampi, mutta kukaan ei ole vielä onnistunut kaappaamaan sitä”. Sitten Aleksanteri Suuri lähetti armeijansa Intiaan, mutta ei voinut valloittaa sitä. Mutta myöhemmin muslimit ottivat Intian haltuunsa. Jokainen ihminen yrittää laajentaa toimintansa laajuutta tai laajentaa tietotyökaluja voidakseen lisätä mahdollisuuksiaan.

        Elämä tässä maailmassa, kuten tietokonepeli, tarjoaa ulospääsyn, ja tämä on suuri onni. On välttämätöntä ymmärtää, että mikään maallinen kokemus, virtuaalinen kokemus, ei ole tarpeellinen todellisessa maailmassa. Tämä elämä, tämä peli luotiin sen takia, että sielu voisi tyydyttää kaikki toiveensa, toteuttaa tulevaisuudennäkymiä erillään Jumalasta. On ymmärrettävä, että korkeimmasta näkökulmasta katsoen ei ole olemassa mitään, mikä ei liittyisi Krishnaan. Jos tarkastelemme tätä maailmaa, näemme Jumalan jokaisessa atomissa. Viime kädessä näemme Jumalan omassa sydämessämme.


      • Anonyymi

        Srila Bhakti Bimal Avadhut Maharaj
        Sielun subjektiivinen maailma ja ehdollistuneen tietoisuuden vankila

        (12. joulukuuta 2004)



        Maailma on täysin subjektiivinen, ja se, mitä ajattelemme siitä tietoisuudessamme, on aivan erilaista, kun sitä tarkastellaan hengellisestä näkökulmasta. Yleensä materialistit näkevät korkeamman maailman kauheana ja tämän maailman kauniina. Mutta itse asiassa olemme tyytyväisiä mihin tahansa olemassaolon tasoon, jossa voimme toteuttaa suunnitelmamme. Tämä on luonteemme paradoksi.

        Sen sijaan Veda-tekstit kuvaavat korkeamman tietoisuuden maailmaa, toisin sanoen hengellistä maailmaa, jossa ”jokainen askel on tanssi, ja jokainen sana on laulu”, ja jossa kaikki olemassa oleva on elävää, kaikella on tietoisuus. Tässä maailmassa, jossa elämme, meistä näyttää siltä, että kaikki on kuollut. Meistä tuntuu, että meitä ympäröi vain kuollut luonto, ja että vain minä olen elossa. Mutta missä määrin olen itse elossa? Minussa on jonkinlaista elämää, mutta se lämpenee. Hyvin usein tunnemme itsemme uupuneiksi ja musertuneiksi. Miksi? Koska sielua ei peitä pelkästään ainekerros, emme ole vain fyysisen kehon vankilassa, suuremmassa määrin olemme tietoisuutemme vankilassa. Ihmisillä oli erilaisia ajatuksia siitä, miten luoda täydellinen vankila, josta on mahdotonta paeta. Mutta kun puhumme korkeammasta tietoisuudesta, korkeammasta todellisuudesta, niin tämä maailma on luotu siten, että emme ole vain aineen, materian vankilassa, vaan meillä on erillinen selli ja kaikki mitä tarvitsemme.

        Tietoisuutemme samaistuu täysin kehoomme ja koko maailmaan. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan: ”Pölyä kuljettava tuuli on pohjimmiltaan puhdas, toisin sanoen tuulessa ei ole koskaan vikaa. Tuuli vain nostaa pölypilviä, joten näyttää siltä, että tuuli on hyvin likaista. Itse asiassa tuuli ei ole koskaan likainen”. Samaa voidaan sanoa sielusta ja tietoisuudesta. Sielun puhdas tietoisuus nostaa pölypilviä, joita kutsutaan materiaksi. Aineesta tulee keho, mieli ja kaikki muu. Näin ollen fyysinen keho samaistuu ”tuuleen”, mutta se on ”pölyä”, eikä sillä ole mitään tekemistä ”tuulen” kanssa. Tuuli nosti pölyn, mutta jonkin ajan kuluttua pöly laskeutui ja tuuli jatkoi matkaansa. Sitten tuuli nostaa seuraavan pölykerroksen ja niin edelleen loputtomasti.

        Pyhät kirjoitukset selittävät, että sielu ei ole mukana tässä maailmassa. Sielulla ei todellisuudessa ole mitään toimintaa tässä maailmassa. Tavallisesti toimintomme supistuvat syömiseen, nukkumiseen, puolustautumiseen ja lisääntymiseen. Mutta tällä kaikella ei ole mitään tekemistä sielun kanssa. Sielulla on vain yksi tehtävä — halu, toive. Kun haluja ja tarpeita ei voida tyydyttää, ihmiset uppoutuvat epätodelliseen, virtuaaliseen elämään, samalla kun he tuntevat olevansa todellisia hahmoja. Näin koko elämä voi mennä.


      • Anonyymi

        Tämä pehmeäkantinen kirja kertoo ikuisesta viisaudesta, jota suuret ajattelijat ovat opettaneet kautta aikojen.
        https://www.govindam.fi/tuote/ajaton-viisaus/

        Bhagavad Gītā A.C. Bhaktivedanta Swamin alkuperäistekstillä ja kommentaareilla varustettu Bhagavad-gītā kuten se on. Jälleensyntyminen jne.
        https://www.antikvaari.fi/naytatuote.asp?id=3314507

        Elämän tiede, 1989. Kirja vie lukijansa mielenkiintoisiin keskusteluihin jälleensyntymisestä, kasvissyönnistä, ihmiselämän tarkoituksesta.
        https://www.antikvariaatti.net/tuotteet/715623

        Kliininen kuolema:
        Toinen mahdollisuus, kertomus rajakokemuksesta:
        https://www.antikvariaatti.net/tuotteet/39730


        Kannattaa lukea myös "Bhagavad Gītā"
        Albert Einstein, Nikola Tesla, and other famous scientist get their inspiration after reading the Vedas.
        iu


      • Anonyymi

        Kyllä se paikka on olemassa. ja siellä ei ole aikaa. Voit puhua mielessäsi poismenneelle, hän kyllä kuulee sinut . Ja kun aikasi on mennä ,hän on sinua vastassa.


    • Anonyymi

      Minäkin uskon henkimaailmaan. Mutta äidin kuolema on silti tuntunut pahalta. (Kuoli vasta; 11.7.2019)

    • Anonyymi

      Hyvä että täällä puhutaan! Tarvin kaverin jonka kanssa puhua. Mua jännittää kun mä uskon että sielu pääsee lentelemään täällä maanpäällä. Mutta tätä kuolemista ei ole saanut itse säädellä ja mä tarvin jonkun suhtautumisen näihin kipuihin ja "hajoamiseen". Nopeutuuko Tämä. En usko että menee tämän huonommaksi tuntemukset sitä en pelkää. Mä jätän nuo vahingoittajat omaan arvoon. Ja toivottavasti pääsen jo täältä pois.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eläinten tappaminen, myös karmasta
        lyhytelokuva
        https://www.youtube.com/watch?v=c1DcFmUrxUQ


        82a

        Srila Bhakti Sundar Govinda Dev-Goswami Maharaj
        ...
        Henkinen maailma on rajaton. Kukaan ei voi määrittää sen alkua ja loppua, se ulottuu todellisuuden läpi loputtomasti, ja on rajaton kooltaan. Myös muita maailman osia pidämme rajattomina, kuten aineellista maailmaa, joka myös on rajaton. Me pidämme aineellista maailmaa rajattomana, koska me, pikkuruiset sielut, olemme merkityksettömässä asemassa. Havaintokykymme on rajallinen, mutta Jumalallisella todellisuudella ei ole rajoja.
        Tällä hetkellä olemme tässä ehdollistetussa, rajoitetussa osassa aineellista maailmaa, mutta tämä ei ole todellinen kotimme. Henkinen maailma on todellinen asuinpaikkamme. Meillä on kyky tietoiseen olemassaoloon, henkiseen olemassaoloon tässä maailmassa.





        oiuyt


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Ehkä tuo paholainen(sairaus) saa mitä haluaa eli mun kehoni ;D en tarvi enkä haluakkaan sitä enään mutta mun sieluni lähteekin lentelemään maailmalle. Ehkä nään muitakin kavereita miten niillä jatkuu maan päällä elo? Tuo yks ei nyt sure mistään muutenkaan niin kaverina lentelen katsomassa

    • Anonyymi

      Mitä luulette, onko sielu tuntevana olemassa esim. Stalinilla, Napoleonilla, Hitlerillä, Göringillä tai jollain isolla mafiapomolla?

      • Anonyymi

        Mitä mieltä olet, onko sielu tunteva ...

        Kyllä, mutta hekin ovat karman lain alaisia eivätkä voi paeta vastuuta. Jos olet kiduttanut miljoona ihmistä, synnyt uudelleen miljoona kertaa ja kärsit täsmälleen saman kohtalon kuin tappamasi ihmiset, eläimet.
        --
        ...onko sielu tunteva...
        Jos he olisivat olleet tuntevia, he eivät olisi syyllistyneet näihin julmuuksiin. Mutta heitä kaikkia rangaistaan. Sitä ei voi välttää.

        Sen lisäksi he ottavat itselleen yhden kuudesosan alamaistensa synneistä, ja kantavat kuudesosan alamaistensa synneistä. Siis kauhea kohtalo. Tämä on hinta vallasta toisten yli.


    • Anonyymi

      Toivottavasti kyseessä jolta saat nämä tiedot ole Juhan of Grann

    • Anonyymi

      ja vitut. kun kuolee niin se oli siinä. sama kuin et muista mitään ennen syntymääsi, et tiedosta mitään kuoltuasi. ruumis mätänee luurangoksi ja sadassa vuodessa nekin hajoaa, ellei sitten tuhkata.

      • Anonyymi

        Näin asia on mutta uskonto pitää ihmiset omissa karsinoissaan jos eivät sodi keskenään uskonto tappaa eniten ihmisiå vielä nykyäänkin


    • Anonyymi

      Kyllä sitä mennää menojamme kun kuolema tulee ei ole kukaan tullut kertomaan tuonpuoleisesta satukirjoja lukuunottmatta

      • Anonyymi

        Kuolema on viiden aistin kyvyttömyys havaita ulkomaailman esineitä. Kun aistien toiminta lakkaa, sielu ei kuitenkaan kuole, vaan odottaa siihen asti, kunnes aistit heräävät jälleen henkiin uudessa ruumiissa. Vain liha pelkää kuolemaa, sielulle kuolema on tilaisuus toteuttaa kuolemattomuutensa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuolema on viiden aistin kyvyttömyys havaita ulkomaailman esineitä. Kun aistien toiminta lakkaa, sielu ei kuitenkaan kuole, vaan odottaa siihen asti, kunnes aistit heräävät jälleen henkiin uudessa ruumiissa. Vain liha pelkää kuolemaa, sielulle kuolema on tilaisuus toteuttaa kuolemattomuutensa.

        Kuolemaa ei tarvitse pelätä, sillä kuolema on vain kyvyttömyyttä havaita ulkoista petosta aisteilla. Vain se, joka elää lihan tyydyttämiseksi, kuolee. Kuoleman voittamiseksi riittää, että tuntee oman ikuisen luontonsa. Sinun on tuhottava omistajuuden tunne ja murrettava ulkomaailmaan liittyvät siteet. Luovu kaikesta, mikä sitoo sinut näkyvään todellisuuteen. Anna valemaailman huolehtia kehostasi. Jätä itsellesi vain äly. Sen avulla oivallat todellisen itsesi ja voitat kuolemanpelon.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuolemaa ei tarvitse pelätä, sillä kuolema on vain kyvyttömyyttä havaita ulkoista petosta aisteilla. Vain se, joka elää lihan tyydyttämiseksi, kuolee. Kuoleman voittamiseksi riittää, että tuntee oman ikuisen luontonsa. Sinun on tuhottava omistajuuden tunne ja murrettava ulkomaailmaan liittyvät siteet. Luovu kaikesta, mikä sitoo sinut näkyvään todellisuuteen. Anna valemaailman huolehtia kehostasi. Jätä itsellesi vain äly. Sen avulla oivallat todellisen itsesi ja voitat kuolemanpelon.

        Jos kyseenalaistat toisten totuuden, menetät oman totuutesi. Osa 2
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18392690/jos-kyseenalaistat-toisten-totuuden-menetat-oman-totuutesi--osa-2


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe