Tyttö Ghanassa

ARHAMA

Olen ollut yhteydessä netin kautta puoli vuotta Ghanassa asuvaan Ser nimiseen naiseen (Suomi24 treffeillä nimi Niona) Onko kukaan ollut keskustelussa hänen kanssa ? Haluaisin tietää onko tämä juttu tosi vai ei ?

19

1992

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totta tai tarua, kyllä joku elävä sielä niitä juttuja aina kirjoittaa.

    • Laita yksityis
      viesti tulemaan.

    • Laita yksityisviesti tulemaan.

    • Ghanarules

      Olet varmaanki ainut ihminen länsimaissa, joka kyselee tälläisia, etkö itse tajua?

    • rrrrrr12

      KIITOS HIENOISTA VASTAUKSISTA, MINÄ OLIN AINOASTAAN UTELIAS, ONKO JOKU JOUTUNUT TEKEMISIIN SAMANNIMISEN TYTÖN KANSSA

    • nahnythuijjauksia

      Älä ainakaan rahaa lähetä. Ihan uskomattomia ovat, mutta toisaalta ymmärtää, että elääkseen on jotain tehtävä. Helppo kirjotella monelle ja jollain verukkeella rahaa pyytää. Saavatko edes rahoja omaan käyttöön vai meneekö koko suvulle vai ihan jollekin liigalle kenelle ovat töissä.

      Ghanaan vaan lomalle ja tapaat ja juttelet. Sitten jos oikein kiva, niin jatkat tutustumista.


      Kuka nykyään enää uskoo mihinkään, minä olen niin sinisilmäinen, että ihan hävettää, mutta alan jo oppia.

      Oishan se ihanaa jos joku olisi ihastunut.

      • ARHAMA

        Kiitos !


    • jjojojjo

      Muista kondomit !

    • Ghanaan_matka

      Tuli kirjoiteltua yhden nettisivun kautta hyvännäköiselle ghanalaiselle naiselle. Koska olen aina nettiasioissa epäileväinen (ja myöskin aina naisten kanssa) niin tarkistin kyseisen naisen taustoja guuglettamalla. Sitten kysyin että onko muita sosiaalisia kanavia käytössä. Kertoi että on sivu Instragramissa. Kirjoitin etten käytä instaa, mut onko Facebookissa? Kertoi ettei ole. Kohta tuli uusi viesti että on kyllä Facebookissakin, mutta se tili on kaapattu. Vastasin vain että Good Bye, olet scammeri ja blokkasin hänet.

      Lähetin Facebookin sivujen kautta kuvien omistajalle viestin että hänen kuvia käytetään huijauksiin. Kesti kotvasen aikaa kun olin yhtenä päivänä Facebookissa ja tuli vastaus jossa nainen ihmetteli ja kauhisteli. Siitä sitten aloitettiin chattailemaan ja kohta mulla on reissu Ghanaan. Kertoi että jos joku kysyy rahaa minulta ja on hänen kuvat mukana niin ei ole hän. Ollaan juteltu myös whatsappin videopuheluita eli olen tarkistanut että on ihan todellinen henkilö.........

      Ne huijarit tekee mitä tahansa saadaksesi uskomaan että ovat kaunis nainen joka on sinuun niiiin rakastunut. ÄLÄ koskaan lähetä rahaa. Älä usko typeryyksiä kuten puhelin katki, ei voi tehdä kuvia sinulle, ei voi tehdä videopuhelua jne. Suuri osa ghanalaisista huijareista ovat nigerialaisia jotka ovat muuttaneet Ghanaan taikka käyttävät VPN ohjelmistoja.

      Lennot Ghanaan ei ole Tukholmasta hirveen kalliita, halvimmillaan näin alle 400 euron. Viisumi Ghanan tanskan suurlähetystöstä. Käy siellä pikku lomalla niin tiedät kuinka asiat ovat

    • Sugar12

      Miten jotkut miehet/naiset voivat olla noin yksinkertaisia ja epätoivoisia,että tommoseen geissiin lankeevat? Huijaustahan, se on koko juttu. Jos ei muuten kumppania löydä niin sitten on yksin.

    • Afrikassa asuneena voin sanoa että ihania naisia jotka arvostavat eurooppalaisen miehen arvoja -jos nyt voi edes yleistää näin- on paljon ja paljon lisää. Itse olin lopettanut pienipalkkaisen työn tuolloin ja käytännössä työtön, ei yhtään hidastanut rintamalla eikä koskaan rahaa odotettu/annettu. Sain jopa kalliita lahjoja molemmilta tyttöystäviltä(eri aikaan tietenkin). Ensimmäinen suhde oli pakko lopettaa koska tyttö pelkäsi kokoajan veljeään minun takia - sanoin että suomi-afrikka 10-0 mutta hän totesi että veli ja muut hakkaavatkin hänet jos näkevät. Ihania naisia ja ajatukset parisuhteesta olivat aika erilaisia mitä täällä saa kuulla....Ja sanon tämän hyvällä entisenä hurlumhei seikkailijana.

      Ghana on nettihuijauksien ykkösmaita, mutta toisaalta huijarit harvemmi kertoisivat olevansa ghanasta...Pyydä kuvia, lataa kuvilla googlen kuva haku. Pyydä joku tietty juttu kuvaan mikä on epätavallista. Nettihuijarit toimivat 24h kahviloista, kirjoittavat vaihtuvat ja asiakasprofiilit ovat seinillä.
      Varaa lomamatka -älä lentoja ja sovi tytön kautta majapaikkaa!! - tapaa ja keskustele, jos aivot toimivat vielä niin tunnistat onko ensimmäinen viestinne(tärkeä) saman ihmisen kirjoittama.

      Tuolla on maailma täynnä rakkautta ja suomimiehelle jäätävä kysyntä, ilman raha-kuviota. Ei tarvi olla Elop tai Iso A, riittää kun kohtelee hyvin ja on ihminen isolla Iillä.

    • Olkaa.varovaisia

      Ei hän ole välttämättä edes nainen jonka kanssa kirjoittelet. Nuoria miehiä huijaamistarkoituksessa siellä kirjoittelee. Heillä on tapana nettikahviloissa kirjoitella (miehillä) ja pettää ketä tahansa rahan toivossa. Tämä huijaaminen on räjähtänyt Suomessa käsiin.
      Tarinat ja kuvat ei ole koskaan omia, ne on otettu netistä. Jopa Skypessä voi jutella eri henkilö joka liittyy huijauksiin, koska huijaamisporukassa voi olla myös nainen.
      Alussa he ei pyydä rahaa mutta aika pian sieltä tulee yleensä joku kertomus jossa raha tulee esille. Alkuun he voi itse olla hyvässä ammatissa, leskiä ja heillä voi olla alaikäinen lapsi. Kaikki tuo on vain heidän keksimää tarinaa, jopa uskottavalta kuulostavaa. Älkää antako puhelinnumeroa tai muita henkilökohtaisia tietojanne, ei mitään.
      Aina jossakin vaiheessa pyydetään maksamaan joku maksu jolla ei ole mitään perusteita. Se voi olla ihan mikä tahansa tarina että maksatte. Rakastuminen ja ihailu on tulista ja kiihkeää heti alusta asti. Rakkaudenkipeät näihin sortuu. Mitä nopeammin he saa kiedottua sormensa ympäri, sitä parempi heille.
      Pian on kiire naimisiin asti. Kaikki kulkee aluksi sinun ehdoillasi ja haluamallasi tavalla, mutta totuus paljastuu kyllä kun olette tarkkoina. Todellisuudessa kysymys on pelkästä huijaamisesta. Olen kuullut näitä tositarinoita jo aivan liikaa ja voin sanoa vain että varokaa!

      • KaikenNähnyt

        Ei käteistä tilisiirtoina eikä muinakaan. Elektronisen lipun voi toki ostaa, mutta ei huijarit niitä huoli kun niitä ei oikein voi muuttaa käteiseksi.

        Pyydä passista valokuva, kun kuva saapuu niin tarkista kuvan metatidot, joista näkyy millä värkillä ja milloin se on otettu, jos tiedot puuttuvat niin aika varma kusetus. Kuvasta näkee aika hyvin suurentamalla jos kuva on manipuloitu, jos kuva siis on muuten alkuperäinen.

        Mutta näin lyhyellä yhteenvedolla, kyseessä on Huijaus, joten ala himmailemaan tunteitasi ja etsi joku aidompi vaikka itä euroopasta, jonne sun on helppo lentää tapaamaan jos muuten hommat synkkaa.


    • YksiSinisilmäinen

      Olen netissä tutustunut ghanalaiseen neitokaiseen. Ihan mukava. Videopuhelukin on järjestänyt ja näin sinisilmäisestä vaikuttaa aidolta. Ollut puhetta, että voisi tulla Suomeen... Tietty, tarvisi rahaa matkalippuun. Esitin, että mahdollisesti voisin hänelle ostaa lipun netissä. Kuulemma ei onnistu, että paikalliset voisivat matkustaa netissä ostetuilla lipuilla, elektronisilla lipuilla, koska nettiyhteydet ovat epäluotettavat. Joten käteismaksu on ainoa vaihtoehto. Vähän haiskahtaa... Onko daamin puheissa mitään perää?

      • Tiätyst

        Mä ainakin lähettäisin rahaa!!!!!!!!!!!!!!
        Ja heti...…..


      • kakkivaratpyydettess

        ia paljon ja myoskin pankkitilieni ja luottokorttieni numerot! aivan varmuuden lisksi!


    • Ghanaan

      Kyllä aina kannattaa pienellä varauksella suhtautua ja rahaa ei kannata koskaan lähettää. Googlettamalla ja Facebookista saa aika hyvin selville ja samaten Instagramista asioita. Esim. kavereiden määrä on aika hyvä mittari. Feikkiprofiileilla on tyypillisesti vain kymmenkunta kaveria, kun taas aidoilla on yleensä ainakin toista sataa ja ylikin.

      Parhaimmillaan Ghanalaiset naiset ovat hyvää vaimomateriaalia ja arvostavat samoja arvoja mitä suomalaiset miehet. Jos sieltä hyvän naisen löytää, niin kannattaa ottaa matka, mutta olla varovainen ja tavata vain omassa hotellissa, jonka on itse maksanut. Ei kannata lähteä tuntemattomien kyytiin eikä tumtemattomien hotellihuoneisiin.

      Toisaalta, jos afrikkalaiset/ghanalaiset naiset kiehtoo, niin ei välttämättä tarvitse matkustaa Afrikkaan. Suomestakin löytyy myös hyvin afrikkalaisia ja ghanalaisia naisia, jotka ovat kiinnostuneita suomalaisesta miehestä.

      Tässä juttua afrikkalaisista naisista Suomessa: https://www.asumaansuomeen.fi/ulkomaalaiset-naiset-etsivat-suomalaista-miesta/afrikkalaiset-naiset-suomessa-seuran-haku-ja-parisuhde/ Moni afrikkalainen nainen on Suomessa oikeasti opiskelemassa ja töissä. Naiset tuolta seudulta ovat ahkeraa ja pääsääntöisesti fiksua porukkaa.

    • Lopeta

      Olet huijauksen uhri, varo. Siellä nuoret huijarimiehet kirjoittelee kenelle tahansa mitä tahansa. Esiintyvät aina jonakin toisena ja odotas hetki, jos jatkat juttelua tulee aika kun rahoillesi on tarvetta. Selitykset tulee olemaan mitä mielikuvituksellisempia, älä lähetä rahaa koskaan!

    • Anonyymi

      Kokemuksesta voin sanoa että "musta tuntuu"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe