Tyttö Ghanassa

Olen ollut yhteydessä netin kautta puoli vuotta Ghanassa asuvaan Ser nimiseen naiseen (Suomi24 treffeillä nimi Niona) Onko kukaan ollut keskustelussa hänen kanssa ? Haluaisin tietää onko tämä juttu tosi vai ei ?
Ilmianna
Jaa

12 VastaustaTotta tai tarua, kyllä joku elävä sielä niitä juttuja aina kirjoittaa.
Ilmianna
Jaa
Laita yksityis
viesti tulemaan.
Ilmianna
Jaa
Laita yksityisviesti tulemaan.
Ilmianna
Jaa
Olet varmaanki ainut ihminen länsimaissa, joka kyselee tälläisia, etkö itse tajua?
Ilmianna
Jaa
KIITOS HIENOISTA VASTAUKSISTA, MINÄ OLIN AINOASTAAN UTELIAS, ONKO JOKU JOUTUNUT TEKEMISIIN SAMANNIMISEN TYTÖN KANSSA
Ilmianna
Jaa
Älä ainakaan rahaa lähetä. Ihan uskomattomia ovat, mutta toisaalta ymmärtää, että elääkseen on jotain tehtävä. Helppo kirjotella monelle ja jollain verukkeella rahaa pyytää. Saavatko edes rahoja omaan käyttöön vai meneekö koko suvulle vai ihan jollekin liigalle kenelle ovat töissä.

Ghanaan vaan lomalle ja tapaat ja juttelet. Sitten jos oikein kiva, niin jatkat tutustumista.

Kuka nykyään enää uskoo mihinkään, minä olen niin sinisilmäinen, että ihan hävettää, mutta alan jo oppia.

Oishan se ihanaa jos joku olisi ihastunut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kiitos !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Muista kondomit !
Ilmianna
Jaa
Tuli kirjoiteltua yhden nettisivun kautta hyvännäköiselle ghanalaiselle naiselle. Koska olen aina nettiasioissa epäileväinen (ja myöskin aina naisten kanssa) niin tarkistin kyseisen naisen taustoja guuglettamalla. Sitten kysyin että onko muita sosiaalisia kanavia käytössä. Kertoi että on sivu Instragramissa. Kirjoitin etten käytä instaa, mut onko Facebookissa? Kertoi ettei ole. Kohta tuli uusi viesti että on kyllä Facebookissakin, mutta se tili on kaapattu. Vastasin vain että Good Bye, olet scammeri ja blokkasin hänet.

Lähetin Facebookin sivujen kautta kuvien omistajalle viestin että hänen kuvia käytetään huijauksiin. Kesti kotvasen aikaa kun olin yhtenä päivänä Facebookissa ja tuli vastaus jossa nainen ihmetteli ja kauhisteli. Siitä sitten aloitettiin chattailemaan ja kohta mulla on reissu Ghanaan. Kertoi että jos joku kysyy rahaa minulta ja on hänen kuvat mukana niin ei ole hän. Ollaan juteltu myös whatsappin videopuheluita eli olen tarkistanut että on ihan todellinen henkilö.........

Ne huijarit tekee mitä tahansa saadaksesi uskomaan että ovat kaunis nainen joka on sinuun niiiin rakastunut. ÄLÄ koskaan lähetä rahaa. Älä usko typeryyksiä kuten puhelin katki, ei voi tehdä kuvia sinulle, ei voi tehdä videopuhelua jne. Suuri osa ghanalaisista huijareista ovat nigerialaisia jotka ovat muuttaneet Ghanaan taikka käyttävät VPN ohjelmistoja.

Lennot Ghanaan ei ole Tukholmasta hirveen kalliita, halvimmillaan näin alle 400 euron. Viisumi Ghanan tanskan suurlähetystöstä. Käy siellä pikku lomalla niin tiedät kuinka asiat ovat
Ilmianna
Jaa
Miten jotkut miehet/naiset voivat olla noin yksinkertaisia ja epätoivoisia,että tommoseen geissiin lankeevat? Huijaustahan, se on koko juttu. Jos ei muuten kumppania löydä niin sitten on yksin.
Ilmianna
Jaa
Afrikassa asuneena voin sanoa että ihania naisia jotka arvostavat eurooppalaisen miehen arvoja -jos nyt voi edes yleistää näin- on paljon ja paljon lisää. Itse olin lopettanut pienipalkkaisen työn tuolloin ja käytännössä työtön, ei yhtään hidastanut rintamalla eikä koskaan rahaa odotettu/annettu. Sain jopa kalliita lahjoja molemmilta tyttöystäviltä(eri aikaan tietenkin). Ensimmäinen suhde oli pakko lopettaa koska tyttö pelkäsi kokoajan veljeään minun takia - sanoin että suomi-afrikka 10-0 mutta hän totesi että veli ja muut hakkaavatkin hänet jos näkevät. Ihania naisia ja ajatukset parisuhteesta olivat aika erilaisia mitä täällä saa kuulla....Ja sanon tämän hyvällä entisenä hurlumhei seikkailijana.

Ghana on nettihuijauksien ykkösmaita, mutta toisaalta huijarit harvemmi kertoisivat olevansa ghanasta...Pyydä kuvia, lataa kuvilla googlen kuva haku. Pyydä joku tietty juttu kuvaan mikä on epätavallista. Nettihuijarit toimivat 24h kahviloista, kirjoittavat vaihtuvat ja asiakasprofiilit ovat seinillä.
Varaa lomamatka -älä lentoja ja sovi tytön kautta majapaikkaa!! - tapaa ja keskustele, jos aivot toimivat vielä niin tunnistat onko ensimmäinen viestinne(tärkeä) saman ihmisen kirjoittama.

Tuolla on maailma täynnä rakkautta ja suomimiehelle jäätävä kysyntä, ilman raha-kuviota. Ei tarvi olla Elop tai Iso A, riittää kun kohtelee hyvin ja on ihminen isolla Iillä.
Ilmianna
Jaa
Ei hän ole välttämättä edes nainen jonka kanssa kirjoittelet. Nuoria miehiä huijaamistarkoituksessa siellä kirjoittelee. Heillä on tapana nettikahviloissa kirjoitella (miehillä) ja pettää ketä tahansa rahan toivossa. Tämä huijaaminen on räjähtänyt Suomessa käsiin.
Tarinat ja kuvat ei ole koskaan omia, ne on otettu netistä. Jopa Skypessä voi jutella eri henkilö joka liittyy huijauksiin, koska huijaamisporukassa voi olla myös nainen.
Alussa he ei pyydä rahaa mutta aika pian sieltä tulee yleensä joku kertomus jossa raha tulee esille. Alkuun he voi itse olla hyvässä ammatissa, leskiä ja heillä voi olla alaikäinen lapsi. Kaikki tuo on vain heidän keksimää tarinaa, jopa uskottavalta kuulostavaa. Älkää antako puhelinnumeroa tai muita henkilökohtaisia tietojanne, ei mitään.
Aina jossakin vaiheessa pyydetään maksamaan joku maksu jolla ei ole mitään perusteita. Se voi olla ihan mikä tahansa tarina että maksatte. Rakastuminen ja ihailu on tulista ja kiihkeää heti alusta asti. Rakkaudenkipeät näihin sortuu. Mitä nopeammin he saa kiedottua sormensa ympäri, sitä parempi heille.
Pian on kiire naimisiin asti. Kaikki kulkee aluksi sinun ehdoillasi ja haluamallasi tavalla, mutta totuus paljastuu kyllä kun olette tarkkoina. Todellisuudessa kysymys on pelkästä huijaamisesta. Olen kuullut näitä tositarinoita jo aivan liikaa ja voin sanoa vain että varokaa!
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tyttö Ghanassa

Olen ollut yhteydessä netin kautta puoli vuotta Ghanassa asuvaan Ser nimiseen naiseen (Suomi24 treffeillä nimi Niona) Onko kukaan ollut keskustelussa hänen kanssa ? Haluaisin tietää onko tämä juttu tosi vai ei ?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta