20 asiaa, jotka tappavat naisen kiinnostuksen

vinkkejämiehille

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksiartikkelit/201709272200420899_rk.shtml

Voi sanoa, että Kontula on tutkinut ihan hyvin ja kyllähän nämä pitävät paikkansa.

Erityisesti kohta 20. miehen kannattaisi ymmärtää. Miehellä ei ole enää mitään mahdollisuuksia vakavaan suhteeseen, jos hän pitää pitkän tauon viestinnässään ja sitten yrittää takaisin. Naisen kanssa pelailu ei vaan auta, eikä naisesta tule mustasukkainen, vaan kyllästynyt. Esim. viikon tauko viestinnässä tarkoittaa automaattisesti, että ei ole tarpeeksi kiinnostunut.

16

813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syväluoto

      Ihan järkeviä juttuja sinänsä. Vaikkei just naisen saaminen olis aiheena, niin hyviä neuvoja ihmissuhteisiin muutenkin? En etsi exiä haukkuvia, piereskeleviä ja omiaan kehuvia neitosia tai kavereita tuttavapiiriini muutenkaan, niin ja ghosting sun muut horoskoopit ovat out of question anyway!

    • kiinnostunutnainen

      No enpä tiedä. Esim. myöhästely ei minua haittaa, koska myöhästelen itsekin. Ja kai se on ihan normaalia puhua rakkaudesta, jos kyseessä on ihan vakava suhde, vaikka se olisikin kestänyt vasta viikon. Onhan sitä ennen luultavasti tunnettu jo kauemmin kuin viikko.

    • Hukassa2017

      4. Mies ei keskustele sängyssä.

      Juurikin baarissa keskustelin naisen kanssa joka ihmetteli puhumattomuuttani sängyssä. Minä ihmettelin myös että miksi hänen piti saada kaverit myös samaan kämppään. Ei paljon siinä enää puheenaiheita tullut sen shown jälkeen.

    • hyvinosuvaa

      tosi hyvä tutkimus, nuo asiat varmasti tappaa kiinnostuksen, - ja vielä voisi jotain lisätäkin !

    • melkeinsyytönkaikkeen

      Kerrankin lista, jonka rötöksiin en syyllisty laisinkaan, paitsi sängyssä puhumattomuuteen. Saatan kylläkin unissani puhua, mutta yleensä silloin kun olen sängyssä, on vaimo jo unten mailla.

    • Tahvo53

      Yksi asia joka sammuttaa miehen mielenkiinnon....suomalainen nainen

    • dssdsg

      Huvittavaa sinällään, että pari viimeisintä tapausta olivat rumasti exänsä ja edelliset treffiehdokkaat haukkunut kusipää sekä toisena pelkästään itsestään ja omista jutuistaan jauhava itsekäs paska, joka ei kertaakaan kysynyt minulta mitään. Ja ihan siis naiset kyseessä.

    • Vitsitvähissä

      On monta paikkansa pitävää mutta myös ihan typeriä väitteitä.
      Pahimmat mokat ovat 20, 19 ja 13 ! Välttäkää noita, ihan oikeesti. Ette vakuuta että välitätte hitustakaan, korkeintaan seksiä haluatte, jos katoatte välillä. Silloinkin kiinnostuksenne edes sitä seksiä kohtaan on laimeaa eli ei sytytä senkään takia. Ja exän haukkuminen, syystä tai syyttä, se nyt vaan kuulostaa ääliömäiseltä ja katkeralta.
      15 on hyvä , kehua siis VOI mutta VAIN jos se on totta ! On ihan kamalaa pettyä jo mies "lupaa", että on 20 senttiä ja onkin vain 16. Olkaa mieluummin kehumatta ellette ole varmoja.
      14 pitää paikkansa, ei kiitos jos ei pyydetä. Poikkeuksena jos kohteliaasti tiedustelee saako lähettää, sitähän voi varovasti vähän vitsillä kysyä. Mutta ilmeisesti on miehiä, jotka kiihottuvat ajatuksesta saada nainen hiukan pelästymään yllättävällä kuvalla. Mutta olkaa varmat, että jos ei ole toivottu kuva, niin sille takuulla naureskellaan porukalla. Ja voidaan vertailla muihin kuviin. Eri asia jos nainen haluaa/ tykkää kuvan saamisesta niin sitä tuskin näytetään kelleen.
      11 ja 12 niin riippuu ihan siitä etsiikö nainen vain seksiseuraa vai pidempää suhdetta. Minut kyllä saa syttymään pidempäänkin suhteeseen puhumisella melko aikaisin seksistä. Ihan kylmiltään ei tietysti kannata, pitää osata valita oikea hetki, kun keskustelu ehkä jotenkin sivuaa aihetta. Vaikka ottaa puheeksi joku iltapäivälehden artikkeli jossa vaikka puhuttaisiin yleisimmistä asennoista tai seksivammoista ja siitä kokeilla virittää keskustelua. Kerran kävi niin, että itse satuin tutustuessa uuteen mieheen niin mainitsemaan jotain koirista puhuessamme, että narttukoirallani on juoksuaika (hänellä uroskoira) niin mies heti tarttui siihen ja kysyi nauraen että onko tuo joku vihje. No ei ainakaan tietoinen mutta siitä se lähti juttelu :D

      • ykstollo

        Yks juttu mikä tappaa miehen kiinnostuksen: nauraminen porukalla... Eikä ainoastaan siihen yhteen vaan liutaan muitakin...


      • Ykstollo

        Hups, lipsahti kommentti väärään kohtaan... Mutta pointti oli siis se, että se mikä tappaa naisen kiinnostuksen onkin monella tapaa naisen psykologinen ase ja vahvuuden osoitus. Kun taas miehellä sama käytös onkin kiinnostuksen tappaja.


    • RahaPuhuu

      No eikös nainen vaadi, että miehellä on kunnon palkka ja hieno auto.
      Ei varmana mies, jolla ei ole palkkaa tai on työtön ja ajaa vanhalla autolla, niin tuskin nainen sellaista miestä haluaa. Raha on tärkeää naiselle, kuka toisin väittää, valehtelee!!!

    • Heteromies

      Jos mies sanoo olevansa homo, niin varmana heteronaisen kiinnostus loppuu siihen paikkaan.
      Minä en ole homo, vaan nainen kiinnostaa 100%.

      • Ykstollo

        Naisen kiinnostuksen tappaa siis mies, joka ei ymmärrä pitää viestintää asiallisesti yllä, mutta naisen taholta se viestinnän katkeaminen onkin piikki: et kiinnosta minua?!?!


    • ykstollo

      -- Erityisesti kohta 20. miehen kannattaisi ymmärtää. Miehellä ei ole enää mitään mahdollisuuksia vakavaan suhteeseen, jos hän pitää pitkän tauon viestinnässään ja sitten yrittää takaisin. Naisen kanssa pelailu ei vaan auta, eikä naisesta tule mustasukkainen, vaan kyllästynyt. Esim. viikon tauko viestinnässä tarkoittaa automaattisesti, että ei ole tarpeeksi kiinnostunut. --

      Omasta kokemuksestani voi kertoa, ettei auta tiivis viestintäkään (tai sitten olen muuten vaan epäkiinnostava tyyppi). Oikeastaan omassa tapauksessani ongelmat ovat syntyneet naisen viestinnästä. Ei vähääkään välitetä siitä, jos mies pyrkii olemaan viestinnässään täsmällinen ja pitämään yhteyttä yllä. Vastaillaan mitä sattuu ja milloin sattuu. En usko, että ongelma olisi siinäkään, että viestintä olisi ollut liian tiuhaa. Kyllä mieskin älyää, että jotain on vialla, jos mitään ei kuulu. Onko siis niin, että nainen saa vastata, mitä haluaa ja milloin haluaa, jos haluaa, mutta miehen pitäisi ymmärtää pitää viestintää yllä vaikkei mitään kuuluisikaan?

      • TapailenIhastustano

        Mulla ei ole ihastukseni puhelin numeroa, mutta yritän nähdä ja tavata häntä 3-5 kertaa viikossa, kun tiedän missä hänet voin nähdä.
        Harmi vaan, kun olosuhteista johtuen tapaamiset jäävät aina niin lyhyiksi.
        Ainakin olen yrittänyt tavata usein....


    • Siis joku tutkija oikeasti väittää, että nämä käytöstavat, jotka yleisesti mielletään epäkunnioittaviksi, loukkaaviksi ja typeriksi, voisivat oikeasti olla naisten mielestä epäkunnioittavia, loukkaavia ja typeriä, elleivät jopa luotaantyöntäviä piirteitä miehessä.

      Nobelin palkinto oivalluksesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe