Uusi lyömäase

Liipasimella

Vähättelemättä lainkaan metoo-kampanjaa alan miettiä, onko nyt saatu uusi lyömäase pariskuntien riitoihin. Netissä jotkut julkimot selvittelevät välejään ja huomasin mm. äsken huokailun:
"Jessicka Addams väittää Marilyn Mansonin basisti Jeordie ”Twiggy Ramirez” Whiten raiskanneen ja pahoinpidelleen häntä henkisesti kaksikon seurustelusuhteen aikana. Facebookissa julkaisemassaan pitkähkössä kirjoituksessa Addams kuvailee Ramirezin harjoittamaa henkistä ja fyysistä väkivaltaa sekä niiden aiheuttamia häpeän ja syyllisyyden tuntemuksia." Artikkelista käy ilmi, että pari on eronnut jo vuosia sitten. Nyt ahdistus vasta tuntuu.

En epäile, etteikö Addams olisi puhunut totta.
Mutta ajattelen, että nyt on helppo tässä ilmapiirissä syyttää kumppania henkisestä väkivallasta ja vähättelystä, on siihen sitten syytä tai ei, sillä harvoin ainakaan selvissä tapauksissa todistajat ovat paikalla. Sana sanaa vasten siis.
Henkisen väkivallan ja riidan tiimellyksessä on hiuksen hieno ero. Monet syytävät kiukuspäissään pahempaakin pahempia asioita ja sanovat sitten, etteivät tietenkään tarkoittaneet loukata. Mutta toinen suunnittelee oikeusjuttua.

Ilmeisesti Axl on ensimmäinen esimerkki nyt purkautuvasta vyyhdestä. Tulemme luultavasti lukemaan yhä enemmän nimiä ja kuvauksia törkeästä käytöksestä. Metsäketo on nyt joutunut kiinni ensimmäisenä. Ilmeisesti hän ei ole niin tärkeä tyyppi kuin nuo toiset, kuulemma tuottajat ja tv-ohjaajat, joiden vallassa on ottaa henkilö mukaan produktioon.
Joku vihjaisi, että on toinen, vielä törkeämpi rinki, eli pedofiilit, jotka on myös tiedossa, ja jos niin on, niin silloin on ehdottomasti vedettävä esiin myös ne, jotka ovat tienneet, mutta vaienneet. He ovat rikoksessa osalliset.

Tässä kuviossa vain on vaarana aiheettomat syytökset ja koko elämän pilaavat huhut. Tarkkuus on nyt valttia.

3

458

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sikamaisesetikättäytyvät

      Hyvä pointti.
      Lakimiehethän noista vuosien takaisista vääryyksien todistevuuksista eniten hyötyy.

      Kuitenkin, nyt jo viimeistään on aika saada sikamaisesti käyttäytyvien ihmisten teot julkisuuteen( oli tekijät mitä tahaansa sukupuolta) ja vastuuseen teoistaan. Iskeä oikein kunnolla heidän rahalompsaansa. Se kun yleensä tehoaa parhaiten. Tuon lisäksi maine, kunnia ja arvostus rapisee. He alenevat tasolle jonne kuuluvatkin, läävään muiden sikojen kanssa.

    • "Jessicka Addams väittää Jeordie ”Twiggy Ramirez” Whiten raiskanneen ja pahoinpidelleen häntä henkisesti kaksikon seurustelusuhteen aikana.
      Artikkelista käy ilmi, että pari on eronnut jo vuosia sitten. Nyt ahdistus vasta tuntuu.

      En epäile, etteikö Addams olisi puhunut totta.

      Miksi et epäile? Tunnetko heidät? Jos J. White olisi väittänyt J. Addamsin raiskanneen ja pahoinpidelleen häntä kaksikon seurustelusuhteen aikana, niin uskoisitko senkin? Jos et niin miksi? Stereotypian vuoksiko? Että mies voisi kyllä tehdä niin naiselle, mutta nainen ei voisi tehdä niin miehelle?

      Jos niin on, niin oletko miettinyt, että mikä altistaa sinut tällaiselle ajatusmallille?

    • tavistiina

      Mikä lukematon määrä henkisen väkivallan uhreja meillä olisikaan, jos kaikki lähdettäis viemään julkisuuteen ja oikeuteen? Ihan normiriidoissakin tulee ihmiset sanoneeksi mitä sattuu.

      Häpeän ja syyllisyyden tunteita voi olla vielä kymmenienkin vuosien päästä, itse asiassa ne on normaaleja ihmisten tuntemuksia. Kuinkahan paljon ihmisillä on vastaavia tunteita jotka on peräisin ihan kouluajoilta, opettajien aikaansaamina? Voisin omalta osaltani luetella vaikka kuinka paljon. Onko ne oikeusjuttujen väärtejä? Ja entä jos olisi, niin miten niitä voisi enää käsitellä?

      Entä seksuaalinen ahdistelu? Veikkaan, että suurin osa naisista on ainakin joskus elämänsä aikana joutunut kokemaan sitä tai ainakin jotain siihen liittyvää. On miehiä, jotka aina käpälöi naisia, mutta ei heitä koskaan ole lähdetty mihinkään oikeuteen siitä viemään. He on vaan niitä naisten lääppijöitä ja hyväntahtoisia taputtelijoita, viis siitä miten ikävältä se naisesta tuntuu. Kuinka paljon seksiin painostamista ja sillä kiristämistä tapahtuukaan avioliitoissa, mutta eihän kukaan niistä ulkopuolisille kerro.

      Ei asianajajat lähde viemään eteenpäin jotain tavistapausta, jos nainen väittää, että mies on kohdellut häntä seksuaalisesti huonosti ja harjoittanut henkistä väkivaltaa haukkumalla huoraksi yms., mutta jos joku julkkis tuodaan esiin tässä valossa, niin totta kai se kannattaa ottaa hoitaakseen. Hyvät rahat saa käärityksi ja juttua voi vielä venyttää mukavasti niin että varmasti aika ja raha juoksee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe