Yle tekee uutisia veroparatiisi porvareille

ÄÄNESTÄNJOVASL

Tavalliset ihmiset, näkyvät Yle:ssä, lähinnä verenpainemittauksen kohteina, vähän hellyttävinä, avuttomina lapsina, joita pitää paapoa ja neuvoa. - Kivisen Yle:n linja on, rikkaille ja ahneille ensin, sitten katsotaan, mitä jää tavallisille ihmisille ja yleensä ei sitten jää mitään.

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3768283-yritystuet-menevat-suureksi-osaksi-hukkaan

Ministerin korruptio on syvää - Suomessa ei ole isojen talous- ja ympäristörikosten tutkintoja, laisinkaan. PetosjytkyKokoomussinKepujen äärioikeistolainen, veroparatiisihallitus, ei ole laillinen. Se rikkoo kansalaisten oikeuksia vastaan ja tekee sen koko ajan röyhkeämmin, Yle:n suojeluksessa.

25

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1

      Miksi kansalaiset, eivät osaa vaatia parempaa ?

      Mediat tekevät ihmisistä tyhmiä, jotka syövät kaiken, mitä syötetään. PetosjytkyKokoomusSinKepujen VALE-ERIMIELISYYDET, ovat pelkkää äärioikeistoteatteria, käsikirjoitukset tehdään veroparatiiseissa.

    • Kokojärjestelmämuututtav

      Joku vasemmistostahan se aikoinaan sanoi että yrittäjä on rikollinen eikä tainnut väärässä olla. Vaikka mitä koplausta ja hyväksikäyttöä mahtuu nyky-yrittäjyyteen,jos AY ei ollenkaan pitäisi työntekijöiden puolta esim.palkoissa,kaikki työntekijät olisi pian palkattomia orjia ja hyväksikäytettyjä. Sellaisia ne on nuo ns.yrittäjät.

    • onnetonmedia

      Miksi Yle ei vastaa kysymyksiin? Haluan tietää, milloin Yle aikoo luopua Flashista? Tiedottaminen Ylen suunnitelmista on täysin onnetonta.

    • Gininen

      Ulkomisteri Soini ei ole valvonut Finnfundia, joka. on keinotellut kahdeksalla miljoonalla eurolla veroparatiisiyhtiöstä. Soinille kenkää ministerin pallilta.

      • OleKilttiSaatTikkarin

        Juu ulkoministerihän tosiaankin vastaa Suomessa omistajaohjauksesta! :)

        Mitäs jos menisit vähäks aikaa vielä hiekkalaatikolle harjottelemaan kakun tekoa sillä aikaa ku aikuiset keskustelee aikuisten asioista? :)


    • pakko_orjuus

      Vastenmielistä on YLEnannon ohjelmatarjonta.

    • TervetuloaHölmölään

      Nojoo näytti olevan YLElle tärkeempää taas käyttää veroparatiisivuotoa pelkästään omaan agendaansa saada tehdä lisää mollaus-"uutisia" varsinkin Trumpista, jolla ei sinällään ollu mitään tekemistä sen alkuperäsen veroparatiisi-uutisen kanssa, ja toki Putinia, jolta ei samoin löytyny mitään paljastettavaa? :)

      Mutta näinhän tää verovara-pravda Suomessa nykyään toimii!

      Ja kuten sen tätä edellisenkin veroparatiisipaljastuksen kanssa, YLE tulee tekemään kaikkensa suojellakseen ja salatakseen kotimaiset sadat verokoijarit eikä tule kuuna päivänä paljastamaan yhdenkään tollasen nimeä! :/

    • NäinMeilläHölmölässä

      Pöh!

      Toi suorat 4 miljardin tuet ei o ku jäävuoren huippu, jos sitä verrataan siihen et miten paljon Suomi antaa yrityksille VEROtukia joka saatanan vuos! :) :/

      "Verotukia on tällä hetkellä määritelty vajaat 190 kappaletta. Näistä noin kolmasosalle ei pystytä esittämään euromääräistä arviota ja osalle voidaan esittää vain suuruusluokka-arvio. Vuonna 2017 verotukien kokonaismääräksi arvioidaan noin 25,3 mrd. euroa, josta 16,5 mrd. euroa kohdistuu valtion verotuloihin."

      vm.fi/documents/10623/307601/Verotuet 2015 - 2017e/d873f2e5-6272-4ce1-a3fc-5b82e0c547f3

      Eli: Ilman noita Suomi olis ollu velaton maa jo vuosikausia! :) :/
      Joten ens kerran ku lempipoliitikkonne tulee julkisuuteen mussuttamaan et meillä ei ole varaa, ni ottakaa juuriharja mukaan ja menkää pesemään sen *askanssössöttäjä suu rikkihapolla! :)

      Koska vaikuttais siltä, et Suomi on ollu veroparatiisia PAHEMPI maa, joska täällä yritykset maksaa paljon vähemmän veroja mitä ne saaa tulonsiirtoina valtuolta takas rahaa! Yhteisöverotuotto oli 2014 vaan vähän reilu 3 mrd, ja nyt suorat yritystuet on jo enemmän ku toi, ja jos siihen lasketaan vielä mukaan noi verotuet niin yritykset on paljon hevimpi verovarapummi ku maanviljelijät.

    • RAUHAEINATOLLEVAS

      Yle pilasi Suomen kansan juhannuksen, veroparatiisi-natomainoksillaan, joissa äärioikeiston usattajat ja sovinistinatottajat, kerjäävät huomiota, yhdessä Viron fasistien kanssa, Suomen kansan rahoilla ja kustannuksella.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3917931-populismi-pakenee-maarittelya-se-voi-hyvin-ja-lisaantyy

      ÄärioikeistoVihreät fasistit, siellä "tekoälyn eettisine tutkimuksineen", ja epäonnistuneet nato"kirjailijat" sukumafioineen, meditoimassa köyhyyttä ja kurjuutta Suomen kansalle.

      • asdfgas

        Verovaroja tosiaankin haaskataan. Mm. sinua on yritetty opetta verovaroilla kirjoittamaan omaa äidinkieltäsi oikein. Ja täysin turhaan.


    • VALTAKUNNANOIKEUS

      Onko mitään vastuuta enää Yleisradiolla, kun se lakon aikaan, tuo studioihinsa ja uutisiin, äärioikeistolaisia Usa:n kansalaisia, isoja sota-väkivalta-korruptio-talous-veroparatiisirikollisia, jotka ovat ensin painostamalla, väkivallalla ja muilla kiristyksen keinoilla, sekä massiivisilla verojenkierto-rikoksilla, hankkineet jättiomaisuudet - sen jälkeen vaihtaneet kansallisuutensa, Suomen kansalaisista, Usa:n kansalaisiksi - etteivät vain vahingossakaan, joutuisi vastuuseen, valtavista rikoksista, Suomen kansaa ja lakeja vastaan.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3979536-teollisuusliitto-lapwall-oy-painostaa-tyontekijoitaan-eroamaan-liitosta-ja-ryhtymaan-rikkuriksi-erosta-saa-500-euroa-ja-rikkuruudesta-puolitoistakertaisen-palkan

      Ex-Suomen kansalaiset, äärioikeistosijoittajat, ovat sitä samaa VEROPARATIISITERRORISTI-porukkaa, joka Usa:ssa nyt, pelottelee kansalaisia, takaisin Trumpin kauhuvallan alle. Sitä samaa on tuo rikkureiksi painostaminen ja ostaminen, samojen VEROPARATIISI-ÄÄRIOIKEISTORIKOLLISTEN likaista, oikeusvaltion ja demokratian vastaista toimintaa, jota pitäisi nyt äkkiä, käsitellä VALTAKUNNANOIKEUDESSA SUOMESSA.

    • EROTTAKAALAITONHALLITUS

      Nytkin siellä on verorikoksista, syytteissä olevaa Shakiraa ym veroparatiisirikollisia Lapissa - mainos.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15503750/60-veroparatiisihavittajaa-rajayttaa-manamansalon-taivaan-kainuussa

      Sitten äärioikeiston veroparatiisipresidentti, kiittelemässä militaristeja ja "pelastushenkilökuntaa". Ei taida onneton tietää, ettei pieni- ja keskituloisilla ihmisillä Suomessa, ole enää varaa, käydä edes julkisella terveysasemalla, tai hammaslääkärissä, saati tilata mitään helikoptereja hätiinsä.

      Niinistö elää siellä Dubain ja New Yorkin veroparatiisirikollisten maailmoissa - ei hän edes välitä tietää, että enemmistö Suomen köyhyyteen pahoinpidellyistä ja pakotetuista, EI käy missään hurstien teekutsuliikkeen ruokajuhlissa, oikeuttamassa rikkaiden ahneutta ympäri vuoden.

    • DUBAIVEROPARATIISIJUNTTA

      https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/liki-joka-viides-suomalainen-on-tilastoköyhä-käteen-jää-alle-1-100-euroa-kuussa-1.184664

      VALEMEDIA-YLE:n "taloustutkimukselta" - eli EK:n äärioikeistolaiselta VEROPARATIISIJUNTALTA, tilaama uutinen, suomalaisten "toiveikkuudesta" - (mikä sinänsä on jo täysin epäasiallinen käsite, kun puhutaan yhteiskunnasta) - on ilmaisella suomalaisella orjatyövoimalla, teetetty kysely, johon köyhyyteen pahoinpidellyt ja pakotetut ihmiset, vastaavat, kuten ostetun gallupin teettäjä haluaakin, heidän vastaavan, saadakseen sen surkean lahjakortin tms. palkkion, ilmaisesta työstä.

    • EROTTAKAALAITONHALLITUS

      Tällä viikolla, Yle:n toimittajat, eivät ole tehneet, käytännössä yhtään mitään.

      Ne äärioikeiston veroparatiisikenraalien sotilasjuntan ja LAITTOMAN äärioikeistohallituksen, Dubain matkailumainokset, ovat rikollista toimintaa, kun ne rahoitetaan verovaroilla ja kansalaisten tiedonsaannin kustannuksella.

      https://blogit.kansanuutiset.fi/merkintoja-suomesta-ja-maailmasta/havittajakaupoissa-kenraalit-edustavat-myyjaa-ja-ostajaa/

    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL
    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      Maanpetokselliset hävittäjäkaupat, on peruttava täysin ja kokonaan Valtakunnanoikeudessa.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4021851-mielenosoittajat-pyrkivat-estamaan-tyot-dragon-miningin-sastamalan-rikastamolla

      Ihmiset Suomessakin, alkavat käsittämään, kuinka vakavista asioista on kyse, kun meidän yhteisiä, ihmisten perusturvaan ja julkisiin palveluihin, aitoihin työpaikkoihin ja kunnolliseen toimeentuloon, demokratiaan ja oikeudenmukaisuuteen tarkoitettuja varoja, tärvätään veroparatiisikenraalien sotilasjuntan äärioikeistomafiaan.

      Nyt Riittää ! Suomen kansa ottaa vallan takaisin itselleen - Ihmiset ja Luonto voittamaan, äänet Vasemmistolle.

    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      Järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, suoramainonta kiihtyy Yleisradiossa, kun eduskuntavaalit lähestyvät.

      https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1993/19931380

      Aika löperöä ovat laitkin, joilla Yle:ä valvotaan. Eivät näytä tarkoittavan, käytännössä mitään, vaikka rahoitus on verovaroista, vieläpä laittomilla pakkomaksuilla.

      • Tommi.paraati

        Meillä Venäjällä ei onnistuisi. Putin sanoo medialle mitä saa sanoa.


    • LAITTOMATPAKKOMAKSUT

      Kivisen ja Jääskeläisen kombon, erottamisen jälkeen - Ei Yleisradiossa, mikään ole muuttunut, vaan mennyt samaa alamäkeä, entistäkin huonompaan suuntaan, Jokinen-Ylä-Anttilan johdon aikana.

      KATTEETONTA OMAAKEHUA YLESSÄ piisaa - kansalaiset ovat toista mieltä, mutta sitähän siellä ei uutisoida.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15541449/porvarimediatsaarikko----vahattelevat-vanhusten-isoa-koyhyysongelmaa#comment-96416437

      Näistä asioista, ei Yle uutisoi. Se silittelee äärioikeiston porvariministeritä myötäkarvaan - jatkuvan rahoituksen toivossa, kieli pitkällä ahneudesta. Erittäin vastenmielinen media Yle, Käytän nykyisin enää harvoin, pyrin boikotoimaan mahdollisimman pitkälle,Bilderberg-Yle:ä, kuten muitakin äärioikeistolaisia veroparatiisimedioita.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      no ei ehkä ihan noin mutta en itse ainakaan ole ylen uutisten kohde, sanoisin jotain 30 prossaa ihmisistä, keskustan/sdp ja muiden puolueiden vakio äänestäjät, jostain puolue kannatuksen keruu farmilta ja sitten eteenkin vihervasemmisto. Jos ulkopuolinen katsoo yleä niin heti ottaa mielen terveydelle valehtelu ja mailman kuva. Koko ajan heille pienenee ketkä kelpaa katsojiksi.

      • Anonyymi

        Kokoomus ohjaa ja kepu seuraa-televisio joka on hölmöläisten aivotonta räkänokkajournalismia.


    • Anonyymi

      Mansikoita kerätään ilmaistyöllä, ei makseta veroa ei eläkemaksuja, eikä sosiaaliturvaa.
      Onko vakuutusta punkkeja vastaa? Tässä on veronkierron maku, kun se perustuu liiketoimintaan. Eikä hyväntekeväisyyteen. Vääristää markkinoita ja vie työpaikkoja.

    • Anonyymi

      Porvaritelkkarista tulee enää pelkkää paskaa!
      Uusintoja ja uusintojen uusintoja sekä asiahjelmia asian vierestä kaikista turhanpäiväisistä, mitättömistä asioista, joilla ei ole ihmisen kannalta mitään merkitystä.
      Ensin kapitalistiporvari vinkui maksukanavia ja kun sai ne, niin teki telkkariin paskakanavat.
      Porvari tekee pilkkaa omilla aivoillaan ajattelevista ihmisistä.

    • Anonyymi

      Yhteiskunta kovetetaan, pakotetaan itse pärjäämiseen jossa lampaat vaatteissa sudet ahnehtii, kuin raadonsyöjät, mutta ahneemmat eltaantuneet eetlat käy jo mummujen kimppuun ja ryöstää heidän omaisuutensa , ennen kuin he kylmenee., Mikä ahdistus pommi heille tulee, pakotetaan lähteä omasta kodistaan kylmään maailmaan.
      Kyllä ihminen voi olla raaka, sieluton ja sydämetön.
      Varmaan äiti jättäny lapsensa heitteille, äidinvaistot on muuttuneet ylikorostuneeksi saalistusvietiksi.
      Sopii hyvin Ylenantiin., tai antoon.

      Hartauskin käy jo herjauksesta, kehityksen kehittyvä suunta.
      Kiitos vaan !

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4459
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1420
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe