Hei! Haluaisin Tinder profiilini niin, ettei se näkyisi enää muiden selauksissa. Eli se näkyisi vain niille, jonka kanssa on jo "match" ja jatkaisin näiden kanssa viestittelyä. Laitoin asetuksista kohdan "näytä minut tinderissä" ruksin pois. Tämän asetuksen alla lukee teksti "Profiiliasi ei näytetä selailussa, mutta voit silti yhä lähettää viestejä olemassa oleville TInder-pareillesi."
Silti sovellus jatkaa uusien naamojen näyttämistä minulle, eli varmaan omakin profiilini on yhä siellä näkyvissä muille? Kertokaa joku TInder asiantuntija, mitä tälle voisi tehdä? :)
Silti sovellus jatkaa uusien naamojen näyttämistä minulle, eli varmaan omakin profiilini on yhä siellä näkyvissä muille? Kertokaa joku TInder asiantuntija, mitä tälle voisi tehdä? :)
Vastaukset 1
Vanhimmat
Ne, joilla profiilin piilottamiseen liittyvä nappula toimii, niin olisi kiinnostava tietää, että miten se toimii. Jos näen Tinderissä sellaisen ihmisen, jolta haluan profiilin piilottaa ja teen sen nopeasti ennenkuin henkilö on nähnyt profiiliani , niin näkeekö henkilö kuitenkin minut, koska minäkin olen nähnyt hänet vai poistunko hänen selauslistaltaan heti asetusten muuttamisen jälkeen?
Kun seuraavan kerran laitan on-vaihtoehdon päälle, niin näytetäänkö profiilini nyt tällaiselle aikaisemmin näkemälleni henkilölle?