Ennen uskottiin; nyt tiedetään

SeAvarakatseinen

Lukemattomissa asioissa todellinen tieto on kumonnut vanhat uskomukset ja arvelut.
Nyt jo tiedetään noinkin paljon:

" 5. Peruskäsityksemme maailmankaikkeudesta on vahvalla pohjalla. Tähän mennessä käytännössä kaikki, mitä painovoima-aallot ovat todistaneet, pystyttiin ennustamaan hyvin yksityiskohtaisesti jo kauan sitten. Tämä on hyvä osoitus siitä, kuinka oikealla suunnalla perusymmärryksemme universumista on. "

Eipä taida "uskovaisilla" tieto lisääntyä, vaikka lukisivat "pyhiä" kirjojaan kannesta kanteen vuosituhansia ja miljoonia kertoja?
Voisiko joku selittää, missä menee se raja, missä uskomustiede pistetään roskiin ja aletaan oikeasti tietämään ja tietoa opettamaan, uskomusten sijaan?

6

86

  Vastaukset

  • Mitä ovat käsitteesi, uskomustiede ja oikeasti tietäminen, missä nämä on määritelty ja kenen toimesta?

  • "on oikealla suunnalla"

   miksi näin epävarma lause, jos kerta tietää? " on oikealla suunnalla", tai ainakin jotain sinne päin

   Miksi hän ei sano että me tunnemme jo tieteellisen totuuden, täydellisen, muuttumattoman, ja kaikki on jo todistettu

   "kaikki mitä painovoima-aallot ovat todistaneet, pystyttiin ennustamaan hyvin yksityiskohtaisesti jo kauan sitten. "

   ei pidä paikkaansa. painovoimakäsitys on aina vaihdellut, ja se muuttuu edelleen

  • Raamattu on salattu ja siinä tulee ilmi Jumalan yliluonnollinen viisaus. Tässä linkissä opetusta asiasta englannin kielelle. Sen voi kopioida ja laittaa google kääntäjään ja se kääntää se esim suomen kielelle. http://www.biblebelievers.org.au/panin.htm#Letter to the New York Sun

   • Minulla on salattu tieto, antamalla omaisuutesi käyttööni, alat sinäkin ymmärtää.


  • "Eipä taida "uskovaisilla" tieto lisääntyä, vaikka lukisivat "pyhiä" kirjojaan kannesta kanteen vuosituhansia ja miljoonia kertoja?
   Voisiko joku selittää, missä menee se raja, missä uskomustiede pistetään roskiin ja aletaan oikeasti tietämään ja tietoa opettamaan, uskomusten sijaan?"

   Uskovien usko ei perustu mihinkään uskomustieteeseen. Minä tiedän, että Jumala on olemassa ja että Hän on kaiken luoja. Siitä syystä minä uskon ja olen uskovainen.
   Jumalan sana on paljon suurempi totuus kuin mikään tiede. Jumala tiesi kaiken maailmankaikkeudesta ennen kuin mitään tiedettä oli edes olemassakaan ja ilman Jumalaa ei olisi mitään maailmankaikkeutta olemassakaan kuin ei myös mitään tietoa, mitä ihmisellä on. Kaikki on Jumalalta saatua.

  • Ja kuitenkin tietomme on vajavaista, kunnes ilmestyy se, mikä täydellistä on. Lukemattomat asiat kuulostavat maailmanmenon politiikalta, jolla ei itseä tule kuormittaa.

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   112
   5709
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   96
   1047
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   924