Tuleva pedon merkki: katolinen pyhäpäivä sunnuntai

Jamppu785436543

Ilmestyskirjassa on vakava varoitus pedon ja sen kuvan kumartamiseta mm. ottamalla pedon merkin. Jotka sen ottaa, joutuu helvettiin, vaikka olisi ulkonaisesti uskovainenkin.
Mikä siis tämä tuleva pedon merkki on. Salaisuus alkaa aueta kun tunnistamme ensin pedon, mikä on ilmestyskirjan peto. Se, että joku olisi ilmestyskirjan peto, niin tähän tulee sopia kaikki ilmestyskirjassa annetut tuntomerkit pedosta, joita on lähes 10. On järjestelmiä, joihin sopii yksi tai kolmekin sen tuntomerkeistä, mutta tällä ei selvitetä sitä mikä on peto. Nimittäin pedoksi paljastutaan vain, jos siihen sopii kaikki Ilmestyskirjan antamat tuntomerkit, myös luku 666.
On vain yksi järjestelmä, johon nää kaikki tuntomerkit sopivat, ja se on maailmanlaajuinen synkretistinen uskonnollinen kirkko Roomalaiskatolinen kirkko.Näin opettivat lähestulkoon kaikki uskonpuhdistajat, myös Martti Luther, jonka uskonpuhdistuksen 500 vuotisvuotta nyt juhlimme. Myös 666 tulee Katolisen kirkon johtajasta paavista. Paavi käytti ennenkuin tämä paljastui virkanimeä Vicarivs Filii Dei, joka tarkoittaa Ihmisen Pojan sijaista maanpäällä. Sehän on jo hirveetä itsekoroitusta. Kun tämän latinankielisen sanan kirjainten lukuarvot lasketaan yhteen, saadaan luku 666. Myös kaikki muut tuntomerkit sopivat tähän antikristilliseen kirkkoon, joka on historiansa saatossa röyhkeästi murhannut ainakin yli 50 miljoonaa toisinajattelijaa, joukossa valtava määrä uudestisyntyneitä uskovia, jotka ei suostuneet luopumaan uskostaan ja alistuun katolisen kirkon sääntöihin.
No, jos katolinen kirkko on peto, niin pedcon merkin täytyy olla joku katolisen kirkon merkeistä. Mikrosiru ei ole millään tavalla Katolisen kirkon merkki, vaan se on erään amerikkalaisen bisnesfirman tuote, eikä se muutenkaan täytä pedon merkistä annettuja tuntomerkkejä. Jos sitä pakotetaan ihmisille joskus, sitä ei kannata ottaa, mutta ei sen ottaminen ole mitenkään Raamatun mukaan kadotukseen johtava synti. Mikrosiru saattaa olla tunnistusväline, jolla saadaan selville se, kuka ei ole suostunut pedon vaatimuksiin.
Tosiasia on, että kirkon johtajat yleisesti kerskuvat, että se, että kirkko on muuttanut pyhäpäivän vieton sapattilauantailta sunnuntaille 300-luvulla, on heidän kirkkonsa valtasuuruuden merkki. 300-luvulla paavi yhdessä muiden katolisen kirkon johtajien kanssa lakkautti sapatin vieton ja nosti sapatin tilalle silloisen Rooman valtakunnan yleisen pyhäpäivän, auringonpäivänä tunnetun sunnuntai-päivän, viikon ensimmäisen päivän. Jumalan säätämä pyhäpäivä on ollut aina ja on edelleen sapatti-lauantai, sunnuntai(sun-day) oli muinoin auringonpalvontauskonnon(Roomassa Mithra-uskonto) viikottainen pyhäpäivä, josta se siirtyi Rooman valtakunnan yleiseksi pyhäpäiväksi v.321 keisari Konstantinuksen säädöksen kautta. Ilmeiseksi saadakseen roomalaiset helpommin kirkkoonsa, paavi muutti kirkkonsa pyhäpäiväksi sapatin tilalle aurinkopäivä-sunnuntain, joka tuolloin oli Rooman valtakunnan yleinen pyhäpäivä. Eli tässä on Katolisen kirkon pitämä valtasuuruuden merkki ..... eli tuleva pedon merkki.
Jumala on ilmoittanut, että päästäkseen ikuiseen elämään Jeesukseen uskomisen lisäksi tulee myös luopua kaikista synneistä, ei vaan joistakin, vaan kaikista. Taivaaseen ei pääse syntiä. Synti on laittomuus, Jumalan lain rikkomista (1.Joh.3:4). Neljäs käsky kehoittaa pyhittään sapatin päivän eli lauantain, eli myös jos tekee työtä tai hoitaa omia askareitaan sapatti-lauantaina, niin sekin on syntiä. Pedon merkin ottaja tekee synnin ja joutuu helvettiin, eli myös se että pedon merkki on sunnuntai, väärä lepopäivä, täyttää myös tän tuntomerkin.
Kumarra ja tottele Taivaan Jumalaa, älä petoa äläkä sen kuvaa, ja valitse myös Jumalan säätämä pyhäpäivä sapatti-lauantai, älä pedon säätämää sunnuntai-aurinkopäivää ... jos haluut päästä ikuiseen elämään. Sapattiuskonpuhdistus on lopunajan uskonpuhdistusta .... se etenee voimallisesti ... jatkuvasti tuhannet uskovat havahtuvat tässä asiassa ja alkavat pyhittään sapattilauantaita ... ja astuvat yhden askelen lähemmäksi Uutta Jerusalemia ... tee sinäkin näin, tänään, ystäväni.

37

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sapatti on suomeksi lepopäivä. Se ei ole suomeksi lauantai, kuten adventistit uskottelevat. Raamatussa ei edes esiinny sanaa lauantai. Jumala kehottaa pyhittämään seitsemännen päivän, mutta ei määrittele mikä viikonpäivä on seitsemäs päivä. Ainoa määritelmä on, että se seuraa kuutta perättäistä työpäivää. Työpäivien laskeminen puolestaan voidaan aloittaa mistä päivästä alkaen tahansa. Jos se aloitetaan keskiviikosta, niin sapatti osuu aina tiistaille.
      "Kuusi päivää tee työtäsi, mutta lepää seitsemäs päivä, että härkäsi ja aasisi saisivat hengähtää ja orjattaresi poika ynnä muukalainen saisivat virkistyä." (2.Moos.23:12)

      Juutalaisilla sapatti oli lauantaina, mutta pakanakristityt eivät tietääkseni koskaan ole viettänyt sitä lauantaina, vaan sunnuntaina. Rooman keisari ei siis muuttanut kristittyjen sapattia, vaan hän otti käyttöön sapatin viettämisen sunnuntaina, koska hän oli tullut kristinuskoon ja halusi maassaan noudatettavan sitä sapattikäytäntöä, jota kristityt olivat siihenkin asti jo noudattaneet.

      Pedon merkki ei liity mitenkään sapattiin. Ilmestyskirjassahan selvästi sanotaan, että se joka ei ota pedon merkkiä ei voi ostaa eikä myydä mitään. Sapatin vietto päivä ei mitenkään vaikuta siihen, voiko ihminen myydä tai ostaa jotain. Se ei silloin voi olla pedon merkki, mutta mikrosiru kylläkin.

      • 1234567---

        Monet tutkijat, myös katolinen kirkko sijoittaa tämän lepopäivämuutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Sunnuntai pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi.
        Pedon muuttama lepopäivä on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli alusta asti. Tuomioiden julistaminen on eri asia, kuin merkin aikaansaaminen Paavin toimesta keskiajoista lähtien, mutta merkki pysyy muuttumattomana ajan loppuun saakka.


      • ""Kuusi päivää tee työtäsi, mutta lepää seitsemäs päivä, että härkäsi ja aasisi saisivat hengähtää ja orjattaresi poika ynnä muukalainen saisivat virkistyä." (2.Moos.23:12)"

        Ei siis paljon duunarin hiki kiinnosta, vaan muiden lepo.


      • Pappi_Heljas kirjoitti:

        ""Kuusi päivää tee työtäsi, mutta lepää seitsemäs päivä, että härkäsi ja aasisi saisivat hengähtää ja orjattaresi poika ynnä muukalainen saisivat virkistyä." (2.Moos.23:12)"

        Ei siis paljon duunarin hiki kiinnosta, vaan muiden lepo.

        Sapattina myö tuunarit naatittaa virkistettä.


      • Anonyymi

        juu juu, Mark5 . En jaksanut edes laskea valheiden maaraa mita esitit kirjoituksessasi. Toivottavasti oot itsekin vilpittomasti harhassa, koska jos tidella latelet aivan vakavissas ja tietaen asiat tollasia valheita ... niin sa joudut itse vastaan niista tuomiopaivana ja joudut vastuuseen sanoistasi. Ei millaan pahalla, mutta pakko sanoa etta sun vaiteesi on taytta eksytysta: Kaikki voi itse lukea 2.Moos. 20 tai 5.Moos 5 10 kaskya ja pyhapaivakaskyn, se on tarkkaan maaritelty viikon seitsemanneksi paivaksi ja Jumala on tarkka sapatistaan. Tama kay ilmi monesta Raamatun kohdasta.Missaan ei anneta lupaa etta voi valita itse sen paivan kuin haluaa.
        Taysvalhe myos se etta adventistit vaittavat sapatin olevan suomennettuna lauantai. Lauantai-nimitys tuli vasta paljon myöhemmin sapatin asettamista. Ei sapatti ole suomennettuna lauantai vaan sapatti on vuorokausi jota meidan kalenterissamme nimitamme lauantaiksi.
        Alkukristityt viettivat sapattia pyhapaivanaan, eivat viikon ensimmäista paivaa, jota nimitamme sunnuntaiksi. Missaan ei sanota etta olisi pyhitetty viikon ensimmaista paivaa, sunnuntaita. Uudessa Testamentissa moneen otteeseen kerrotaan Jeesuksen ja apostolien menneen sapattina synagoogaan. Sun vaittees etta alkukristityt vietti pyhapaivanaan sunnuntaita on taysin valheellinen ja perusteeton. Meet sitapaitsi tassa ristiin vaitteides kanssa, koska eka vaitit etta voi valita minkatahansa paivan ... ja pari rivia tan jalkeen, etta se onkin sunnuntai.
        Jeesus itse sanoi etta laista ei poistu eika nainollen myoskaan muutu mikaan kasky(Matt.5:17-21). Jos haluamme olla kristittyja ja paasevan taivaaseen, kylla meidan tulee perustaa kaikki Jeesukseen, Hanen Sanaansa ja Raamattuun.
        300-luvun alun Rooman maallistunut kirkko todella muutti röyhkeasti pyhapaivan vieton viikon seitsemannelta paivalta viikon ensimmaiselle paivalle kirkon johtajan paavi Sylvesterin johdalla yhteistyossa keisari Konstantinuksen kanssa.
        Sama juttu taa sun vaite pedon merkista taysin tuulesta temmattua. Lahes kaikki uskonpuhdistajat ovat opettaneet etta paavin kirkko on ilmestyskirjan peto , eli pedon merkin siis taytyy olla paavi kirkon merkki ja tosiasia on se etta koska paavonkirkko on muuttanut pyhapaivan sapatilta sunnuntaille, heidan johtajansa yleisesti kerskuvat etta sunnuntai on heidan kirkkonsa ylivallan merkki. (huom! pedon merkki) Ja he ihmettelevat miksi protestantit viettavat sunnuntaita kun muutoin ovat erossa katolisesta kirkosta ja vaittavat perustavansa kaiken yksin Raamattuun. Sunnuntai tayttaa kaikki ilmestyskirjan antamat tuntomerkit pedon merkista. Mikrosirujuttu on vain teoria, mutta se ei tayta kaikkia pedon merkin tuntomerkkeja eka se edes ole millaan tavalla pedon eli paavikirkon merkki. Lopussa todella tulee sunnuntailaki kaikkialle maailmaan, jolloin sapatinviettajia rangaistaan ja mm. kielletaan myymasta ja ostamasta. Lue Ellen Whiten kirja Suuri Taistelu , siina loppuluvuissa kerrotaan taa selvasti. Löytyy kirjastoista ja mm. audiona Audiopankki.fi-sivustolta ja myös Youtubesta )mutta Youtubeen taytyy kirjoittaa myös 1/10 , 2/10 ...muutoin aukee joku toinen ohjelma. Ellen White oli Jumalan voimakas evankelista-profeetta, jonka kautta Jumala ilmoitti ja selvensi monia asioita, myös tasta pedon merkki asiasta. Kannaattaa ottaa vakavasti koska taa coronaviruspandemia saattaa olla aivan naita lopumajan viimeisia asioita.


      • 1234567--- kirjoitti:

        Monet tutkijat, myös katolinen kirkko sijoittaa tämän lepopäivämuutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Sunnuntai pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi.
        Pedon muuttama lepopäivä on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli alusta asti. Tuomioiden julistaminen on eri asia, kuin merkin aikaansaaminen Paavin toimesta keskiajoista lähtien, mutta merkki pysyy muuttumattomana ajan loppuun saakka.

        "Sunnuntai pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi.
        Pedon muuttama lepopäivä on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli alusta asti. "

        Pakanakristityt ovat pitäneet sunnuntaita lepopäivänä jo ennenkuin katolista kirkkoa oli edes olemassa. He eivät ole koskaan viettäneet sapattia lauantaina.


      • Anonyymi kirjoitti:

        juu juu, Mark5 . En jaksanut edes laskea valheiden maaraa mita esitit kirjoituksessasi. Toivottavasti oot itsekin vilpittomasti harhassa, koska jos tidella latelet aivan vakavissas ja tietaen asiat tollasia valheita ... niin sa joudut itse vastaan niista tuomiopaivana ja joudut vastuuseen sanoistasi. Ei millaan pahalla, mutta pakko sanoa etta sun vaiteesi on taytta eksytysta: Kaikki voi itse lukea 2.Moos. 20 tai 5.Moos 5 10 kaskya ja pyhapaivakaskyn, se on tarkkaan maaritelty viikon seitsemanneksi paivaksi ja Jumala on tarkka sapatistaan. Tama kay ilmi monesta Raamatun kohdasta.Missaan ei anneta lupaa etta voi valita itse sen paivan kuin haluaa.
        Taysvalhe myos se etta adventistit vaittavat sapatin olevan suomennettuna lauantai. Lauantai-nimitys tuli vasta paljon myöhemmin sapatin asettamista. Ei sapatti ole suomennettuna lauantai vaan sapatti on vuorokausi jota meidan kalenterissamme nimitamme lauantaiksi.
        Alkukristityt viettivat sapattia pyhapaivanaan, eivat viikon ensimmäista paivaa, jota nimitamme sunnuntaiksi. Missaan ei sanota etta olisi pyhitetty viikon ensimmaista paivaa, sunnuntaita. Uudessa Testamentissa moneen otteeseen kerrotaan Jeesuksen ja apostolien menneen sapattina synagoogaan. Sun vaittees etta alkukristityt vietti pyhapaivanaan sunnuntaita on taysin valheellinen ja perusteeton. Meet sitapaitsi tassa ristiin vaitteides kanssa, koska eka vaitit etta voi valita minkatahansa paivan ... ja pari rivia tan jalkeen, etta se onkin sunnuntai.
        Jeesus itse sanoi etta laista ei poistu eika nainollen myoskaan muutu mikaan kasky(Matt.5:17-21). Jos haluamme olla kristittyja ja paasevan taivaaseen, kylla meidan tulee perustaa kaikki Jeesukseen, Hanen Sanaansa ja Raamattuun.
        300-luvun alun Rooman maallistunut kirkko todella muutti röyhkeasti pyhapaivan vieton viikon seitsemannelta paivalta viikon ensimmaiselle paivalle kirkon johtajan paavi Sylvesterin johdalla yhteistyossa keisari Konstantinuksen kanssa.
        Sama juttu taa sun vaite pedon merkista taysin tuulesta temmattua. Lahes kaikki uskonpuhdistajat ovat opettaneet etta paavin kirkko on ilmestyskirjan peto , eli pedon merkin siis taytyy olla paavi kirkon merkki ja tosiasia on se etta koska paavonkirkko on muuttanut pyhapaivan sapatilta sunnuntaille, heidan johtajansa yleisesti kerskuvat etta sunnuntai on heidan kirkkonsa ylivallan merkki. (huom! pedon merkki) Ja he ihmettelevat miksi protestantit viettavat sunnuntaita kun muutoin ovat erossa katolisesta kirkosta ja vaittavat perustavansa kaiken yksin Raamattuun. Sunnuntai tayttaa kaikki ilmestyskirjan antamat tuntomerkit pedon merkista. Mikrosirujuttu on vain teoria, mutta se ei tayta kaikkia pedon merkin tuntomerkkeja eka se edes ole millaan tavalla pedon eli paavikirkon merkki. Lopussa todella tulee sunnuntailaki kaikkialle maailmaan, jolloin sapatinviettajia rangaistaan ja mm. kielletaan myymasta ja ostamasta. Lue Ellen Whiten kirja Suuri Taistelu , siina loppuluvuissa kerrotaan taa selvasti. Löytyy kirjastoista ja mm. audiona Audiopankki.fi-sivustolta ja myös Youtubesta )mutta Youtubeen taytyy kirjoittaa myös 1/10 , 2/10 ...muutoin aukee joku toinen ohjelma. Ellen White oli Jumalan voimakas evankelista-profeetta, jonka kautta Jumala ilmoitti ja selvensi monia asioita, myös tasta pedon merkki asiasta. Kannaattaa ottaa vakavasti koska taa coronaviruspandemia saattaa olla aivan naita lopumajan viimeisia asioita.

        " Sunnuntai tayttaa kaikki ilmestyskirjan antamat tuntomerkit pedon merkista"

        Sunnuntai ei täytä ilmestyskirjan antamaa tuntomerkkiä pedon merkistä. Ilmestyskirjan 13 luvussa sanotaan, että se joka ei ota pedon merkkiä ei voi ostaa eikä myydä.
        Nyt kun kaupat ovat auki joka viikonpäivä, ihmiset voivat ostaa ja myydä joka päivä, riippumatta siitä viettävätkö he sapattia lauantaina, sunnuntaina tai minä tahansa viikonpäivänä. Lauantain pitäminen sapattina ei siis estä ostamasta eikä myymistä, kuten pitäisi olla, jos sunnuntain pitäminen sapattina olisi pedonmerkki.


      • Anonyymi kirjoitti:

        juu juu, Mark5 . En jaksanut edes laskea valheiden maaraa mita esitit kirjoituksessasi. Toivottavasti oot itsekin vilpittomasti harhassa, koska jos tidella latelet aivan vakavissas ja tietaen asiat tollasia valheita ... niin sa joudut itse vastaan niista tuomiopaivana ja joudut vastuuseen sanoistasi. Ei millaan pahalla, mutta pakko sanoa etta sun vaiteesi on taytta eksytysta: Kaikki voi itse lukea 2.Moos. 20 tai 5.Moos 5 10 kaskya ja pyhapaivakaskyn, se on tarkkaan maaritelty viikon seitsemanneksi paivaksi ja Jumala on tarkka sapatistaan. Tama kay ilmi monesta Raamatun kohdasta.Missaan ei anneta lupaa etta voi valita itse sen paivan kuin haluaa.
        Taysvalhe myos se etta adventistit vaittavat sapatin olevan suomennettuna lauantai. Lauantai-nimitys tuli vasta paljon myöhemmin sapatin asettamista. Ei sapatti ole suomennettuna lauantai vaan sapatti on vuorokausi jota meidan kalenterissamme nimitamme lauantaiksi.
        Alkukristityt viettivat sapattia pyhapaivanaan, eivat viikon ensimmäista paivaa, jota nimitamme sunnuntaiksi. Missaan ei sanota etta olisi pyhitetty viikon ensimmaista paivaa, sunnuntaita. Uudessa Testamentissa moneen otteeseen kerrotaan Jeesuksen ja apostolien menneen sapattina synagoogaan. Sun vaittees etta alkukristityt vietti pyhapaivanaan sunnuntaita on taysin valheellinen ja perusteeton. Meet sitapaitsi tassa ristiin vaitteides kanssa, koska eka vaitit etta voi valita minkatahansa paivan ... ja pari rivia tan jalkeen, etta se onkin sunnuntai.
        Jeesus itse sanoi etta laista ei poistu eika nainollen myoskaan muutu mikaan kasky(Matt.5:17-21). Jos haluamme olla kristittyja ja paasevan taivaaseen, kylla meidan tulee perustaa kaikki Jeesukseen, Hanen Sanaansa ja Raamattuun.
        300-luvun alun Rooman maallistunut kirkko todella muutti röyhkeasti pyhapaivan vieton viikon seitsemannelta paivalta viikon ensimmaiselle paivalle kirkon johtajan paavi Sylvesterin johdalla yhteistyossa keisari Konstantinuksen kanssa.
        Sama juttu taa sun vaite pedon merkista taysin tuulesta temmattua. Lahes kaikki uskonpuhdistajat ovat opettaneet etta paavin kirkko on ilmestyskirjan peto , eli pedon merkin siis taytyy olla paavi kirkon merkki ja tosiasia on se etta koska paavonkirkko on muuttanut pyhapaivan sapatilta sunnuntaille, heidan johtajansa yleisesti kerskuvat etta sunnuntai on heidan kirkkonsa ylivallan merkki. (huom! pedon merkki) Ja he ihmettelevat miksi protestantit viettavat sunnuntaita kun muutoin ovat erossa katolisesta kirkosta ja vaittavat perustavansa kaiken yksin Raamattuun. Sunnuntai tayttaa kaikki ilmestyskirjan antamat tuntomerkit pedon merkista. Mikrosirujuttu on vain teoria, mutta se ei tayta kaikkia pedon merkin tuntomerkkeja eka se edes ole millaan tavalla pedon eli paavikirkon merkki. Lopussa todella tulee sunnuntailaki kaikkialle maailmaan, jolloin sapatinviettajia rangaistaan ja mm. kielletaan myymasta ja ostamasta. Lue Ellen Whiten kirja Suuri Taistelu , siina loppuluvuissa kerrotaan taa selvasti. Löytyy kirjastoista ja mm. audiona Audiopankki.fi-sivustolta ja myös Youtubesta )mutta Youtubeen taytyy kirjoittaa myös 1/10 , 2/10 ...muutoin aukee joku toinen ohjelma. Ellen White oli Jumalan voimakas evankelista-profeetta, jonka kautta Jumala ilmoitti ja selvensi monia asioita, myös tasta pedon merkki asiasta. Kannaattaa ottaa vakavasti koska taa coronaviruspandemia saattaa olla aivan naita lopumajan viimeisia asioita.

        " Kaikki voi itse lukea 2.Moos. 20 tai 5.Moos 5 10 kaskya ja pyhapaivakaskyn, se on tarkkaan maaritelty viikon seitsemanneksi paivaksi"

        Viikon seitsemäs päivä on järjestysluku, eikä viikonpäivä. Se kertoo kuinka usein tulee viettää sapattia, eikä minä viikonpäivänä sitä tulee viettää. Koska viikossa on seitsemän päivää, niin esim. keskiviikko on seitsemäs viikonpäivä laskettuna edellisestä keskiviikosta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        juu juu, Mark5 . En jaksanut edes laskea valheiden maaraa mita esitit kirjoituksessasi. Toivottavasti oot itsekin vilpittomasti harhassa, koska jos tidella latelet aivan vakavissas ja tietaen asiat tollasia valheita ... niin sa joudut itse vastaan niista tuomiopaivana ja joudut vastuuseen sanoistasi. Ei millaan pahalla, mutta pakko sanoa etta sun vaiteesi on taytta eksytysta: Kaikki voi itse lukea 2.Moos. 20 tai 5.Moos 5 10 kaskya ja pyhapaivakaskyn, se on tarkkaan maaritelty viikon seitsemanneksi paivaksi ja Jumala on tarkka sapatistaan. Tama kay ilmi monesta Raamatun kohdasta.Missaan ei anneta lupaa etta voi valita itse sen paivan kuin haluaa.
        Taysvalhe myos se etta adventistit vaittavat sapatin olevan suomennettuna lauantai. Lauantai-nimitys tuli vasta paljon myöhemmin sapatin asettamista. Ei sapatti ole suomennettuna lauantai vaan sapatti on vuorokausi jota meidan kalenterissamme nimitamme lauantaiksi.
        Alkukristityt viettivat sapattia pyhapaivanaan, eivat viikon ensimmäista paivaa, jota nimitamme sunnuntaiksi. Missaan ei sanota etta olisi pyhitetty viikon ensimmaista paivaa, sunnuntaita. Uudessa Testamentissa moneen otteeseen kerrotaan Jeesuksen ja apostolien menneen sapattina synagoogaan. Sun vaittees etta alkukristityt vietti pyhapaivanaan sunnuntaita on taysin valheellinen ja perusteeton. Meet sitapaitsi tassa ristiin vaitteides kanssa, koska eka vaitit etta voi valita minkatahansa paivan ... ja pari rivia tan jalkeen, etta se onkin sunnuntai.
        Jeesus itse sanoi etta laista ei poistu eika nainollen myoskaan muutu mikaan kasky(Matt.5:17-21). Jos haluamme olla kristittyja ja paasevan taivaaseen, kylla meidan tulee perustaa kaikki Jeesukseen, Hanen Sanaansa ja Raamattuun.
        300-luvun alun Rooman maallistunut kirkko todella muutti röyhkeasti pyhapaivan vieton viikon seitsemannelta paivalta viikon ensimmaiselle paivalle kirkon johtajan paavi Sylvesterin johdalla yhteistyossa keisari Konstantinuksen kanssa.
        Sama juttu taa sun vaite pedon merkista taysin tuulesta temmattua. Lahes kaikki uskonpuhdistajat ovat opettaneet etta paavin kirkko on ilmestyskirjan peto , eli pedon merkin siis taytyy olla paavi kirkon merkki ja tosiasia on se etta koska paavonkirkko on muuttanut pyhapaivan sapatilta sunnuntaille, heidan johtajansa yleisesti kerskuvat etta sunnuntai on heidan kirkkonsa ylivallan merkki. (huom! pedon merkki) Ja he ihmettelevat miksi protestantit viettavat sunnuntaita kun muutoin ovat erossa katolisesta kirkosta ja vaittavat perustavansa kaiken yksin Raamattuun. Sunnuntai tayttaa kaikki ilmestyskirjan antamat tuntomerkit pedon merkista. Mikrosirujuttu on vain teoria, mutta se ei tayta kaikkia pedon merkin tuntomerkkeja eka se edes ole millaan tavalla pedon eli paavikirkon merkki. Lopussa todella tulee sunnuntailaki kaikkialle maailmaan, jolloin sapatinviettajia rangaistaan ja mm. kielletaan myymasta ja ostamasta. Lue Ellen Whiten kirja Suuri Taistelu , siina loppuluvuissa kerrotaan taa selvasti. Löytyy kirjastoista ja mm. audiona Audiopankki.fi-sivustolta ja myös Youtubesta )mutta Youtubeen taytyy kirjoittaa myös 1/10 , 2/10 ...muutoin aukee joku toinen ohjelma. Ellen White oli Jumalan voimakas evankelista-profeetta, jonka kautta Jumala ilmoitti ja selvensi monia asioita, myös tasta pedon merkki asiasta. Kannaattaa ottaa vakavasti koska taa coronaviruspandemia saattaa olla aivan naita lopumajan viimeisia asioita.

        "Mikrosirujuttu on vain teoria, mutta se ei tayta kaikkia pedon merkin tuntomerkkeja eka se edes ole millaan tavalla pedon eli paavikirkon merkki. Lopussa todella tulee sunnuntailaki kaikkialle"

        Ei missään ole väitettykään, että mikrosiru olisi paavikirkon merkki. Jos mikrosiru sisältää ihmisen henkilötiedot ja pankkitunnukset, kuten todennäköisesti tulee olemaan, niin ilman sitä kukaan ei voi ostaa eikä myydä, kun käteinen raha ja pankkikortit poistuvat käytöstä.
        Sen sijaan sapatin viettäminen ei mitenkään vaikuta siihen, voiko ihminen ostaa tai myydä. Sapatin vietto ei mitenkään vaikuta siihen, voiko ihminen ostaa tai myydä.

        "ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku." (Ilm.13:17)


      • Anonyymi kirjoitti:

        juu juu, Mark5 . En jaksanut edes laskea valheiden maaraa mita esitit kirjoituksessasi. Toivottavasti oot itsekin vilpittomasti harhassa, koska jos tidella latelet aivan vakavissas ja tietaen asiat tollasia valheita ... niin sa joudut itse vastaan niista tuomiopaivana ja joudut vastuuseen sanoistasi. Ei millaan pahalla, mutta pakko sanoa etta sun vaiteesi on taytta eksytysta: Kaikki voi itse lukea 2.Moos. 20 tai 5.Moos 5 10 kaskya ja pyhapaivakaskyn, se on tarkkaan maaritelty viikon seitsemanneksi paivaksi ja Jumala on tarkka sapatistaan. Tama kay ilmi monesta Raamatun kohdasta.Missaan ei anneta lupaa etta voi valita itse sen paivan kuin haluaa.
        Taysvalhe myos se etta adventistit vaittavat sapatin olevan suomennettuna lauantai. Lauantai-nimitys tuli vasta paljon myöhemmin sapatin asettamista. Ei sapatti ole suomennettuna lauantai vaan sapatti on vuorokausi jota meidan kalenterissamme nimitamme lauantaiksi.
        Alkukristityt viettivat sapattia pyhapaivanaan, eivat viikon ensimmäista paivaa, jota nimitamme sunnuntaiksi. Missaan ei sanota etta olisi pyhitetty viikon ensimmaista paivaa, sunnuntaita. Uudessa Testamentissa moneen otteeseen kerrotaan Jeesuksen ja apostolien menneen sapattina synagoogaan. Sun vaittees etta alkukristityt vietti pyhapaivanaan sunnuntaita on taysin valheellinen ja perusteeton. Meet sitapaitsi tassa ristiin vaitteides kanssa, koska eka vaitit etta voi valita minkatahansa paivan ... ja pari rivia tan jalkeen, etta se onkin sunnuntai.
        Jeesus itse sanoi etta laista ei poistu eika nainollen myoskaan muutu mikaan kasky(Matt.5:17-21). Jos haluamme olla kristittyja ja paasevan taivaaseen, kylla meidan tulee perustaa kaikki Jeesukseen, Hanen Sanaansa ja Raamattuun.
        300-luvun alun Rooman maallistunut kirkko todella muutti röyhkeasti pyhapaivan vieton viikon seitsemannelta paivalta viikon ensimmaiselle paivalle kirkon johtajan paavi Sylvesterin johdalla yhteistyossa keisari Konstantinuksen kanssa.
        Sama juttu taa sun vaite pedon merkista taysin tuulesta temmattua. Lahes kaikki uskonpuhdistajat ovat opettaneet etta paavin kirkko on ilmestyskirjan peto , eli pedon merkin siis taytyy olla paavi kirkon merkki ja tosiasia on se etta koska paavonkirkko on muuttanut pyhapaivan sapatilta sunnuntaille, heidan johtajansa yleisesti kerskuvat etta sunnuntai on heidan kirkkonsa ylivallan merkki. (huom! pedon merkki) Ja he ihmettelevat miksi protestantit viettavat sunnuntaita kun muutoin ovat erossa katolisesta kirkosta ja vaittavat perustavansa kaiken yksin Raamattuun. Sunnuntai tayttaa kaikki ilmestyskirjan antamat tuntomerkit pedon merkista. Mikrosirujuttu on vain teoria, mutta se ei tayta kaikkia pedon merkin tuntomerkkeja eka se edes ole millaan tavalla pedon eli paavikirkon merkki. Lopussa todella tulee sunnuntailaki kaikkialle maailmaan, jolloin sapatinviettajia rangaistaan ja mm. kielletaan myymasta ja ostamasta. Lue Ellen Whiten kirja Suuri Taistelu , siina loppuluvuissa kerrotaan taa selvasti. Löytyy kirjastoista ja mm. audiona Audiopankki.fi-sivustolta ja myös Youtubesta )mutta Youtubeen taytyy kirjoittaa myös 1/10 , 2/10 ...muutoin aukee joku toinen ohjelma. Ellen White oli Jumalan voimakas evankelista-profeetta, jonka kautta Jumala ilmoitti ja selvensi monia asioita, myös tasta pedon merkki asiasta. Kannaattaa ottaa vakavasti koska taa coronaviruspandemia saattaa olla aivan naita lopumajan viimeisia asioita.

        "Lopussa todella tulee sunnuntailaki kaikkialle maailmaan, jolloin sapatinviettajia rangaistaan ja mm. kielletaan myymasta ja ostamasta."

        Jos sapatinviettäjät eivät saa ostaa eikä myydä, niin miten kaupan kassaneiti voi tietää, viettääkö asiakas sapattia vai ei, ellei asiakkaalla ole mitään fyysistä merkkiä?


      • Anonyymi
        Mark5 kirjoitti:

        " Sunnuntai tayttaa kaikki ilmestyskirjan antamat tuntomerkit pedon merkista"

        Sunnuntai ei täytä ilmestyskirjan antamaa tuntomerkkiä pedon merkistä. Ilmestyskirjan 13 luvussa sanotaan, että se joka ei ota pedon merkkiä ei voi ostaa eikä myydä.
        Nyt kun kaupat ovat auki joka viikonpäivä, ihmiset voivat ostaa ja myydä joka päivä, riippumatta siitä viettävätkö he sapattia lauantaina, sunnuntaina tai minä tahansa viikonpäivänä. Lauantain pitäminen sapattina ei siis estä ostamasta eikä myymistä, kuten pitäisi olla, jos sunnuntain pitäminen sapattina olisi pedonmerkki.

        Ilmestyskirjan mukaan peto saa VALLAN JA VOIMAN YHDEKSI HETKEKSI. Katsotaan sitten miten peto suhtautuu niihin, jotka eivät sunnuntaita pidä pyhänäpäivänä.

        Paavi pitää kiinni sunnuntaista. Kotimaa24 3.8.2014 Paavin kymmenen ohjetta onneen. 5:des ohje: Pyhitä lepopäivä sunnuntai on perheen aikaa.

        Näitä aikoja kohti olemme menossa. Ilm.17:12. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat VALLAN niinkuin kuninkaat YHDEKSI HETKEKSI PEDON KANSSA.
        13. Näillä on yksi ja sama mieli, JA HE ANTAVAT VOIMANSA JA VALTANSA PEDOLLE.

        1234567---


    • " Vicarivs Filii Dei, joka tarkoittaa Ihmisen Pojan sijaista maanpäällä"

      Asia viaton.

      • 1234567---

        1700-luvun Luterilaisen virren sanoin. Virsi.241.4. Se peto itsens' istutti Jesuksen kirkkoon pyhään ja oikian Jumalan unhotti itsens' teetteli siaan: Hän paimenet hukuttaa käski kuin lampait' laitumell' toit javallan saada aikoi kaiken lauman keskell.


    • no voihan junalauta saatavana petkele

      • Käsittämätöntä

        Eiku; junalautoja saatavana perkjärven asemalta. Aloituksesta olen kanssasi täydellisen samaa mieltä; kilometri hörönlöröä.


    • Alotus hörhötihörhönhörhönhöö.

    • Eikiitosjeesus

      Uskovaisissa on tosiaan paljon pedoja.
      Usein risti on siis pedon merkki.

      • Anonyymi

        Totta uskovaisista löytyy todella paljon petoja. Pimeänä keskiaikana tuli marttyyreitä noin 50 miljoonaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta uskovaisista löytyy todella paljon petoja. Pimeänä keskiaikana tuli marttyyreitä noin 50 miljoonaa.

        Inkvisitiot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta uskovaisista löytyy todella paljon petoja. Pimeänä keskiaikana tuli marttyyreitä noin 50 miljoonaa.

        Huom! Anonyymi. Naa jotka pimeana keskiaikana tappoivat n50 miljoonaa ihmista, eivat olleet oikeita uskovaisia. He olivat juuri tan ilmestyskirjan pedon porukkaa, josta talla palstalla on kirjoitettu. Eli Katolinen kirkko murhautti naa 50 miljoonaa, ehka enemmankin, koska piti heita kirkkonsa vastustajina, jotka eivat suostuneet sen vaatimuksiin (elaa synnissä kuvia kumartaen, rikkoen sapattia ja pitamalla paavia Jumalanaan yms). Naiden murhattujen joikossa oli suuri maara myös oikeita uuudestisyntyneita uskovia mm. husilaisia, valdolaisia, albigensseja yms. Kts. mielenkiintoinen videasarja naista hopechannel.fi ---- lineagea1-sarja .


    • Anonyymi

      nosto. Paljon asiaa

    • Anonyymi

      > katolinen pyhäpäivä sunnuntai

      Raamatun mukaan pedonmerkki on jotain joka otetaan käteen tai otsaan. Ei mielestäni viikonpäivä siis.

      "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat,
      panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku."
      Ilm. 13:16-17

      Mutta muuten, katolinen kirkko on kyllä monella tavalla epäRaamatullinen.

    • Anonyymi

      Eikös pedonmerkki ole jo tullut? Miten se vielä olisi edessä päin?

      • Anonyymi

        Siru kynnetään otsaan, oliko se nyt aasilla.


      • Anonyymi

        Paavi muistaa muistuttaa sunnuntaista. Seuraajia riittää.

        Kotimaa24 3.8.2014. Paavin kymmenen ohjetta onneen. 5:des ohje: Pyhitä lepopäivä sunnuntai on perheen aikaa.

        UutinenCOP27-ilmastokonferenssista, jossa maailman johtavat tahot pyrkivät löytämään ratkaisuja ilmaston lämpenemisen estämiseen. Paavi Franciscus lähetti terveisensä kokoukseen ja muistutti osallistujia ajatuksestaan sunnuntain asettamisesta koko maailman lepopäiväksi maailman pelastamiseksi, kuten hän esitti jo vuonna 2015.

        Jumala muistuttaa sapatista "MUISTA" Siis muista pitää Jumalan antama sapatti, viikon seitsemäspäivä "lauantai" pyhänäpäivänä. Sapatin yllä on pyhyys ja siunaus. Jumalan itsensä siunaama ja pyhittämä.

        1234567---


      • Anonyymi

        >>> Eikös pedonmerkki ole jo tullut?<<<<< ON.

        YMMÄRTÄVÄINEN Lutheri tunnisti pedon, antikristuksen paavin, josta 1700-luvun Luterilaiset virretkin kertovat: Jumalan käskyi wastaan räyskyi.
        YMMÄRTÄVÄINEN Saksalainen professori Andreas Helwig (1572-1643) selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI=666

        YMMÄRTÄVÄISEN Adventisti ylifariseus_1:sen hyvin ymmärrettävää hänen kirjoituksensa: Sunnuntai pedonmerkki. PEDON MUUTTAMA LEPOPÄIVÄ ON OLLUT PEDONMERKKINÄ SIITÄ ALKAEN, KUIN SE ON OLLUT KATOLISEN VALLAN TUNNUSMERKKI, ELI ALUSTA ASTI. TUOMIOIDEN JULISTAMINEN ON ERI ASIA, KUIN MERKIN AIKAANSAAMINEN PAAVIN TOIMESTA KESKIAJOITA LÄHTIEN, MUTTA MERKKI SÄILYY MUUTTUMATTOMANA AJAN LOPPUUN SAAKKA.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavi muistaa muistuttaa sunnuntaista. Seuraajia riittää.

        Kotimaa24 3.8.2014. Paavin kymmenen ohjetta onneen. 5:des ohje: Pyhitä lepopäivä sunnuntai on perheen aikaa.

        UutinenCOP27-ilmastokonferenssista, jossa maailman johtavat tahot pyrkivät löytämään ratkaisuja ilmaston lämpenemisen estämiseen. Paavi Franciscus lähetti terveisensä kokoukseen ja muistutti osallistujia ajatuksestaan sunnuntain asettamisesta koko maailman lepopäiväksi maailman pelastamiseksi, kuten hän esitti jo vuonna 2015.

        Jumala muistuttaa sapatista "MUISTA" Siis muista pitää Jumalan antama sapatti, viikon seitsemäspäivä "lauantai" pyhänäpäivänä. Sapatin yllä on pyhyys ja siunaus. Jumalan itsensä siunaama ja pyhittämä.

        1234567---

        Niin paavin ajatus sunnuntain asettamisesta koko maailman lepopäiväksi.

        Eipä ottanut paavi huomioon tätä: 2.Moos.31: 13. PUHU ISRAELILAISILLE JA SANO: PITÄKÄÄ MINUN SAPATTINI, SILLÄ SE ON MERKKINÄ MEIDÄN VÄLILLÄMME, MINUN JA TEIDÄN, SUKUPOLVESTA SUKUPOLVEEN, TIETÄÄKSENNE, ETTÄ MINÄ OLEN HERRA, JOKA PYHITÄN TEIDÄT.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin paavin ajatus sunnuntain asettamisesta koko maailman lepopäiväksi.

        Eipä ottanut paavi huomioon tätä: 2.Moos.31: 13. PUHU ISRAELILAISILLE JA SANO: PITÄKÄÄ MINUN SAPATTINI, SILLÄ SE ON MERKKINÄ MEIDÄN VÄLILLÄMME, MINUN JA TEIDÄN, SUKUPOLVESTA SUKUPOLVEEN, TIETÄÄKSENNE, ETTÄ MINÄ OLEN HERRA, JOKA PYHITÄN TEIDÄT.

        1234567---

        Eipä ottanut Israelia huomioon !


    • Anonyymi

      Corona=6 kirjainta....sitten laskette numeron aakkosista joka kirjaimella yhteensä=66

      Eli c kirjain aakkosten 3 jne....
      666 sattumaa en tiedä onko 🤔

      • Anonyymi

        Saksalainen professori Andreas Helwing (1572-1643) selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI.

        1234567---


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jumalan pyhä alue on rajattu Raamatussa niihin opetuksiin, jotka ovat Raamatussa. Videossa selvitys ja perustelut:
      https://youtu.be/i-JywstcfdE

    • Anonyymi

      Sapatti virsi: Psalmi 92. YLISTYSLAULU VANHURSKAAN JUMALAN KUNNIAKSI. VIRSI, SAPATINPÄIVÄ-LAULU. HYVÄ ON HERRAA KIITTÄÄ JA VEISATA KIITOSTA SINUN NIMELLESI, SINÄ KORKEIN.

      1234567---

      • Anonyymi

        Suuri osa ei halua tätä virttä viesata !


    • Anonyymi

      Pedon merkki on jokaisella, jolla on ihmisen kuva, järki ja ajatus. Jokainen, joka on ihmisen kuvassa kuuluvat antikristukselle, pedolle ja väärälle profeetalle. Ainoastaan ne jotka pyrkivät saamaan Pyhän Hengen Sinetin kuuluvat Jumalan Sanalle ja Kristukselle. Ne, jotka pyrkivät kuulumaan Kristukselle ja olemaan kuuliaisia Jumalan Sanalle voivat saada Pyhän Hengen vuodatuksen Ja Pyhän Hengen Sinetin, jonka jälkeen he Saavat eläväksi tekevän Hengen ja ovat Jumalan Lapsia. He eivät ole enää ihmisen kuvassa vaan kuuluvat Jumalan Kuvalle ja Pyhän Hengen temppelille. Antikristus ja Saatana on menettänyt voimansa. Henki on voittanut lihan. Heillä on Jumalan Kuva. He pystyvät katsomaan Jumalan Kasvoja päivittäin. Heillä on mahdollisuus päästä enkelien kaltaisiksi. Muilla on ihmisen kuva ja lihallinen kuolema, sekä myös Hengellinen kuolema, jos he eivät halua kuulua Kristukselle.

      • Anonyymi

        Taivaan tavoille tulee opetella jo tässä ajassa.

        1234567---


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1372
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    Aihe