Tuntuu että olisin suhteessa vain henkinen taakka

luuserisinkku

Haluaisin aloittaa suhteen jonkun kanssa, mutta tuntuu että olisin vaan taakaksi. Tällainen asennehan on tietysti jo itsessään suurimmalle osalle turn off. Usein ajattelen, että haluan tehdä muut onnelliseksi vain jotta he tykkäisivät musta, koska mun mielestä mussa itsessäni ei ole mitään minkä takia kukaan haluaisi viettää mun kanssa aikaa. En ole ikinä seurustellut kunnolla, vaikka ikää on jo reilusti 20 . Mulla on tosi huono itsetunto. Tuntuu että itse epäonnistun kaikessa mitä teen, vaikka läheisiltäni en ihmesuorituksia odotakaan ja pystyn heidän epäonnistumisensakin näkemään luonnollisena osana elämää. Kehujen vastaanottaminen on vaikeaa ja musta kuulostaa aina siltä, että ihmiset liioittelee mun saavutuksia.

Tunnistan että kaipuu toisen ihmisen läheisyyteen on mulla psyykkisesti ja fyysisestikin kova, mutta ei ole edes motivaatiota yrittää, kun tuntuu ettei mulla ole mitään annettavaa. Tämä on tietenkin itseään ruokkiva kehä kun olettaa olevansa huono niin ei ole rahkeita mihinkään. En vain pääse tästä eteenpäin. Ja mulla ei ole voimia siihen, että jos antaisi jonkun tutustua itseeni ja saisin vahvistusta että paska ihminen oon. Toisaalta en halua sellaiseenkaan sairaaseen suhteeseen, jossa puolison pitäisi jatkuvasti vakuutella että oon upea ja loistava ihminen. Jos saisin kehuja, niin musta varmaan joka tapauksessa tuntuisi etten ole ansainnut niitä. Mä en vaan jaksa enää.

Onko täällä muita samassa tilanteessa olevia?

6

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fghjkfghj

      Olet läheisriippuvainen ja sinun pitää ensin parantaa itsesi, että joku muu pystyisi rakastamaan sinua.

      Parisuhteen löytäminen jo henkisesti terveillekin erittäin vaikeaa. Kaikenlaiset terveysongelmat tekevät pariutumisesta erittäin vaikeaa. Toisaalta olet vahvoilla siinä, että haluat antaa jotain myös toisille, se on hyvin harvinaista nykypäivänä. Monille miehille nainen on pelkkä esine tai seksiväline. Moni mies voi olla pitkässäkin suhteessa tällä ajatusmallilla ja seksi pitää liittoa yhdessä. Sairaitahan nämäkin suhteet ovat.

      Parisuhteessa olevista kaikki eivät ole onnellisia. Tämä kannattaa ymmärtää, mutta miehet saavat elämälleen enemmän sisältöä parisuhteessa.

    • ota.hoitoa

      Olet selvästi psyykkisesti sairas ja sairaus paranee hoidolla.

    • oppeliini1

      Aivan ensiksi, lopeta tuo typerä itsesi parjaaminen! Kukaan meistä EI ole täydellinen.

      Avaa silmäsi ja mielesi kiittämää Luojaasi kaikesta siitä mitä Hän on sinulle suuressa viisaudessaan jo antanut: Terveet jalat, kädet, silmät joilla nähdään, korvat joilla kuullaan... Ts sinä olet täydellinen Luojan loumus.

      Mikä antaa sinulle oikeuden halventaa ja tyontää saastaan kaikkea tuota hyvyyttä jota sinulla on???!
      Niin kauan kuin sinä ruokit tuota saastuttavaa ja lähes rikollista itsekuvaa itsestäsi, sinä et koskaan tule olemaan onnellinen.

      Sinun on tietoisesti käännettävä ilkeä ja paha ajatuksesjuoksusi kiitollisuuteen, nähtävä kaikki se kauneus jota sinussa ja ympärilläsi on ja todella totaalisesti ARVOSTETTAVA sitä! Opettele vaikka jokaikinen aamu ja ilta peiliin katsomalla sanoen, minä olen kaunis ja arvokas Luojan käden tyo. Minulla on paljon annettavaa muille, yhteiskunnalle, samalla saaden siitä irti itse eniten.

      Miksi et muuta sitä nyt jo viimeistään? Mitä laitonta ja pahaa sinä näet kohottamalla ajatuksesi kiitolliseksi ja positiiviseksi???

      Tietysti, tuo vaatii pikkuisen vaivaa, onhan se niiiiiiiiiin helppoa velloa samaisessa saastamielentilassa joka on käynyt jo niin tutuksi.
      Pienellä vaivannäollä VOIT muuttaa ajatuksesi, huomaat koko elämäsi saavan valoisamman ulottuvuuden ja kohoat asemalle josta kaikki hyotyvät.
      Sinä itse eniten!

    • KovaTotuus

      Kyllä se vaan on niin, että jokainen nainen, johon ihastut, niin tosiasia on, että olen maailman viimeisin mies, jonka ihastukseni itselleen valitsee.
      Ehkä sitten hän minut valitsisi, jos hän ensin olisi ollut kaikkien yli 3 miljardin miehen kanssa ensin, mutta silloin minun päälläni on 2 metriä maata ja olen eloton.
      Maailmassa on yli 3 miljardia muuta miestä, joista ihastukseni valitsee kumppanin, niin minun mahdollisuuteni tulla valituksi on 0,00000000000001% luokkaa siis ei mitään.

    • lkiretyopi

      Nyt lopetat ittes mollaamisen ,opettele ottamaan kehut vastaan vain sanomalla kiitos ,ilman että pohdit sitä oletko ansainnut ne.Usko vaan että nyky maailmassa ei noita kehuja jaella suotta.Mielestäni analysoit itseäsi muutenkin liikaa ,luota enemmän itseesi ja ota vähän rennommin ei meidän kenenkään tarvitse olla täydellesiä varmasti löytyy sellainen henkilö jolle olet juuri hyvä tuollaisena.Rohkeasti vaan mukaan elämään.

    • UhrautuvaJässikkä

      Edellä annettu hyviä neuvoja. Kokemukset sinulla sellaisia, joista voit myös ammentaa positiivisia juttuja mm. nöyryys, toisen kunnioitus ja arvostaminen. Ovat kovaa valuuttaa, kun pystyt seisomaan sanojesi takana ja olet luotettava kumppani toiselle. Itsekkyyttä hyvä olla, muttei liikaa. Itsekehut menee toisilla liiallisuuksiin, jolloin uskottavuus on menetetty.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe