Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

ei tarvi sietää

Hei pikku kylät pahimpia, kun kytätään toisten tekemiset jaollaan tietävinään..kirjaston tasokin on, että skannata ei voi,tiettyjä laulajia ei runneta, ulkomaalaisia ..ei meillä ole sellaisaja sitten mullistelu, se on aivan tosi ja lihava istuu siinä ja aluksi mullisteli, kun tulin sinne, kun liikun paljon ja pukkaan talvet lumia ja vahvttiin selän takan, kun yrtin seurustella yhden kanssa.. sitte, kun sie ennenkin..olen ollut työssä Hesassa. .ministeriössä ja tein töitä 13 tuntia vrk..siivosin. Olisin voinut jäädä sinne, mutta se työ raskasta. sitten kaivettiin jotakin työjuttua ja oli ollut myös Oulussa monessapaikkaa haastattelussa kuten yliopistollaja sairaalassa ja olisin päässyt Etelään tekstinkäsittelyitä tekemään..olisin päässyt vanhustenhoitoon, muttaei ollut lääkkeen anto oikeutta ja pyöräilin sinnetoiseltapuolelta kaupunkia. Niillä ei taida olla muuta tekemistä ja lyhkäset matkat töihin..on se helppoa kuin olis päivähoidossa. Mikäs Kemissä oli..juoksin ja hiihdin ja en ottanut alkoa enkä muuta..urheilu lähinnä ja jo alkoi temppuilu..eihän siellä kulje edes linja-autot ja samat tyypit hyppää pikin lattioita vuosikaudet..eikä välttäömättä olla normaaleja. Sitten nuoruuden tolauksia ollan tietävinään, pitää itte ottaa ne lääkkeet jaalkaa siitä juoksemaan ja olla työssä..voitta palkintoja ja juosta nuissa visteissä. siinä sen näkee..kun ei oletarppeksi tekemistä ja pikkujoulutplattiin, kun yrittää olla fikususti jaei tarvi kattoa juoppoa miestä..joutuu pikkukylän resuajan kohteeksi..kun lun se piiri pieni pyörii ja kaikillaon oikeus kulkea ja olla rauhassaja syödä pikkujouluruan rauhassa..minussahan senäkyy..oli oikeuden käynti ja nämä päiväähoitiolaiset alkoiva huutamaan..eipä sen kummempia kuin eräät..ittellä palkka jiuoksee ja töitä on.

1

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toistaiseksi_paras

      Missä olet oppinut kirjoittamaan noin ihailtavan selkeästi? Erityisesti kykysi jakaa sanottavasi kappaleisiin ällistyttää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe