Naiset on todella nirsoja

naiset-nirsoja

Ei kelvannut ensitreffit alttari ohjelman aliisalle esa. Esa ihan normi suomalainen mies mutta ei vaan kelvannut. Aliisa ei ole mitään kaunis vaan ihan tavis mutta ei kelpaa tavis miehet tavis naisille. Siinä se taas nähdään miten vaikeeta miehen on löytää ketään ja miten nirsoja naiset on. Suomessa on miljoona yksinäistä ja niistä varmaan yli puolet miehiä koska naiset luulee olevansa parempia eikä niille kelpaa miehet.

45

882

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmisen.ikävä

      jos ei yhteistä kemiaa löydy, niin ei kai sille mitään voi. ei löytänyt esa kumppania, mutta eipä löytänyt aliisakaan, joten ei voi väittää että naiset löytää miehen helpommin. tuo väite ettei kelpaa, on hiukan käsittämätön, ei kai kukaan ota kumppania vain sen vuoksi että olisi joku, kyllä siinä täytyy mieltymysten mennä yhteen.

    • GZ34

      Yli 50-vuotiaat miehet alkavat 55 vuoden iässä olemaan eniten parisuhteessa. Heille on paljon soveltuvia naisia.
      Samassa iässä yksinäisten naisten osuus kasvaa jyrkästi Osalle on tullut avioero.
      Yhä enemmän miehet haluavat elää jo 45 ikävuoteen asti ilman parisuhdetta.
      Osalle naisia mies kelpaa jo alle 25 vuotiaana vanhempana kumppanina, kun pääosin ikäluokan miehet ovat vielä vapaita.
      Mies on suhteessa 5.8 vuotta naista vanhempi..
      Uskomuksesi ei ole niin yksinkertainen.
      Mies etsii kumppanin vanhempana eri vuosikymppisten tarjonnasta. Vanha nainen on lopulta yksinäinen.

      • hahahahaaaahaaaaa

        Hahaha.... mitä älykästä päättelyä.


      • rtrtrt

        Yli 45-vuotias mies ei enää helposti perusta perhettä, koska mahdollisuudet saada lisääntymiskykyinen- tai haluinen nainen on aika olematon. Jos mies ei ole haluttu nuorena, ei hän ole sitä vanhanakaan. Kaikkia ei ole tehty parisuhteeseen. Nainen voi ottaa vaikka 20-vuotta nuoremman miehen, jos niin haluaa. Mies ei siihen pysty ellei ole ulkonäköä tai statusta.


      • Parantihinen
        rtrtrt kirjoitti:

        Yli 45-vuotias mies ei enää helposti perusta perhettä, koska mahdollisuudet saada lisääntymiskykyinen- tai haluinen nainen on aika olematon. Jos mies ei ole haluttu nuorena, ei hän ole sitä vanhanakaan. Kaikkia ei ole tehty parisuhteeseen. Nainen voi ottaa vaikka 20-vuotta nuoremman miehen, jos niin haluaa. Mies ei siihen pysty ellei ole ulkonäköä tai statusta.

        Tilastot vain osoittavat sen, että miestä odottaa parisuhde ja naista yksinäisyys 55 ikävuoden kieppeillä. Voihan sillä miehellä olla takanaan lyhyempiä tai pidempiä suhteitakin, mutta suhteessa olevien osuus vain kasvaa 45 ikävuodesta yhä vain heillä.
        Mies ottaakin useammin jo yli 30 vuotta nuoremman naisen.


    • etsimästä

      Täytyy olla oikea tunne sitä kumppania kohtaan, ei ole kyse mistään nirsoilusta. Ja se tunne on harvinainen.

    • LiitosTaloudellisestiko

      En tunne normaalia suomalaisuutta miehisyyttä ^^ lienee melko tylsä persoona jos ei kelpaa...
      Mut eikö ole helkkarin hyvä että ihmiset ovat rehellisiä? Itekkää en suosi parisuhteessa mitään kompromissia, niin pitäskö noiden tuolla tv.ssä olla jotain prkl.een gold diggereitä? x) Ei niin.... mitä sitten valitat täällä? Ite olen mies ja helkkarin nirso ja nostan hattua muillekin nirsoille! Tehkää niin kuin oikeaksi tunnette. Kuka ny nykyaikana antautuis johonkin perkeleen kulissi liittoon? Mieti! x)

    • timanttisinkku

      Kriteereistä voi pitää kiinni niin kauan kunnes yksinolo alkaa tuntua huonolta vaihtoehdolta,,,,
      Ikä on hyvä sparraaja ... ihmisten olisi hyvä ymmärtää, että aikaa on vain rajallisesti

      • GZ34

        Hyvä kommentti.
        Terveessä parisuhteessa kumppanit täydentävät toisiaan.
        Todellisessa rakkaudessa ei ole ehtoja. Puhutaan myös ehtoihin rakastumisesta ja silloin ei rakastuta pyyteettömästi kumppanIin.


      • Ftrreaa

        Jos yksinolo tuntuu pahalta, miksei voida olla vain ystäviä. Voi ystävyyssuhteessakin harrastaa seksiä, jos molemmat haluaa, eikä silloin tarvitse teeskennellä toisilleen tai muille että ollaan muka rakastuneita.


      • Ystävyyttäon
        Ftrreaa kirjoitti:

        Jos yksinolo tuntuu pahalta, miksei voida olla vain ystäviä. Voi ystävyyssuhteessakin harrastaa seksiä, jos molemmat haluaa, eikä silloin tarvitse teeskennellä toisilleen tai muille että ollaan muka rakastuneita.

        Aika moni tekee just noin....


    • Mitäs sitä väkisillä vääntämään,jos kemiaa ei ole..ei se aina ole siitä ulkonäöstä kiinni!! Tunnetko sinä Esaa henk.kohtasesti? Tv ruudun kautta ei toisesta tule kaikki ilmi..

    • simple_

      Kemiaa joko on tai ei. Sitä tarvitaan jos ollaan lähekkäin.

    • Juu eihän nille kelpaa, pitää olla joku jännä mies. Itekki suht kivan näkönen ja pitkä, pukeudun ihan siististi, mut ei kelpaa. Naisiin ottaa kontaktia netissä. ei juuri ketään vastaa, korkeintaa vierailee sivuilla, mut sit ei muuten kiinnosta, on se vaikeeta, ehkä pitäs olla joku julkkis tai ulkomaalainen niin tärppää.

      • Simpsax

        Melkein hyvän näköinen, liian pitkä ja liian siisti pukeutuminen ei ole paras yhdistelmä.
        Liki samaa sarjaa, jos deittisivuille heittäytyy viestinnän aloittaakseen, niin vältettäviin kuuluu kalliit autot ja puvut, jotka luovat epäluotettavan mielikuvan.
        Samoin kuin alapuolella linkeistä voit lukea vältettävät komea ja luotettava luonnehdinnat. Komeilevan ja korskean alisteinen suhde ei ole kovinta valuuttaa nykyaikana.


      • Komeatjakauniit

        Niin sen komeuden näkee sitten vasta treffeillä oikeesti, mutta kuvat vaihtoon ennen sitä, tottakai.


    • jakaakaikillepitäisi

      Haluaisivatko miehet edes naisen jolle "kelpaa" ihan kuka tahansa mies, eli nainen on täysin välinpitämätön sen suhteen kuka hänen kanssaan peittoa heiluttaa? Rakkaudesta viis?

      Edes eläimet eivät parittele minkä tahansa ehdokkaan kanssa. Luin kerran jutun että joku tamma oli kahlehdittu talliin niin että se ei voinut liikkua, ja sitten laitettiin ori sitä panemaan. Tamma riehui ja sekosi ja olisi varmaan potkaissut sitä oria päähän jos olisi ollut irrallaan ja tilaa. Eli tavallaan se oli raiskaus, kun hevonen ei saanut itse päättää kenen kanssa on sillai.

      Jännä juttu että isot, älykkäät aivot omaavien ihmisten keskuudessa kuitenkin jotkut miehet kuvittelevat että naisen pitäisi innostua kestä tahansa miehestä. Siinä on niin monta tekijää joka pitää olla oikein. Usein mainitaan kehon ominaistuoksu. Mieshän voi olla mitä miellyttävin muuten, mutta haju on naisen nenään vastenmielinen (sitä hajua ei välttämättä tietoisesti edes pane merkille, mutta tiedostamattomassa se myllertää ja tekee myyräntyötään), ja se siitä.

      • Geometrix

        Ominaistuoksu, isot korvat ja oikea ääni ovat aika hyvä yhdistelmä.


      • crux

        Tuollaiset ominaistuoksut ovat pelkkää nirsoilua ja taantumista eläimen tasolle. Rakkaus on tahtoa ja järkeä, ei mitään sen mystisempää. Kuka tahansa ei tietenkään kelpaa mutta aika monessa olisi potentiaalia kelvata jos naiset vähänkin luopuisivat pinnallisuudestaan ja siitä vaatimuksesta että kaiken pitää loksahtaa kohdalleen välittömästi.


    • nelikymppinenmies

      Eihän se liisa edes yrittänyt. Myrtsi naama oli heti ekassa jaksossa. Naiset mielestä pitäis kemia aolla heti 5 minuutissa tai sitten naiset luovuttavat. Suurin osa naisista on just sellaisia etteivät edes yritä vaikka valittavat että kelpaa tavis mies mutta sitten eivät edes halua tutustua.

    • länkytilänkyti

      Sokkotreffit on perse**tä, saati mennä naimisiin. Ihan sekopäistä porukkaa.
      Sitten iltalehdet on täynnä näiden itkuvirsiä, kun Matti sitä ja Maija tätä, voi voi..

    • eppasta

      Ei taida olla kelpaamisesta kysymys , vaan tunteista. Uskosin , että Alisalla on läheisyys/tunne ongelmia tulla rakastetuksi. Jos nyt ei saa lähennellä ja kosketella kertoo , jomnkinlaisesta kylmyydestä ja kokemattomuudesta, kahden ihmisen hellyydestä/rakkaudesta. Tiedän paljonkin kylmiä naisia , mistä se nyt johtuukaan?

    • ElämäOnL

      Tunteet ratkaisee, ei se ole nirsoutta miehiä kohtaan. Kun vaan löytyy se ihminen, joka tuntuu puoleensavetävältä. Olen 40 nainen, ja treffit24:on paljon miehiä tarjolla, mutta ei vaan yhtään tapausta, että molemmat osapuolet olisi yhtä ihastuneita. Eli etsintä jatkuu...

    • sdfgh4ytdsfg

      Nykyisin tämä iänikuinen "kemia", jollei saa hyvää niin en huoli mitään, ajattelu on aivan perseestä. Jos ihminen eläisi tuolla periaatteella joka asian suhteen niin aika äkkiä sitä kuolisi nälkään tms. Eihän se ettei kyseessä ole kaikki mitä mahdollisesti fantasioissaan haluaisi tarkoita etteikö kuitenkin olisi ihan toimiva.

      • Kempura

        Ei kai sitä nyt nälkään kuole, jos vähänkin osaa käsillään ja järjestellä, joka asian suhteenkin.
        Samanlaisella kemialla sitä pitää tehdä kaikkea muutakin tai jättää tekemättä.


      • w4ere3sdfrgsdfg

        Niin mutta miesten suhteen naiset eivät vähääkään tee jollei tuo kiinnosta.


    • Tunneoikea

      Tottakai etsitään kemiaa, eli sitä oikeaa tunnetta sydämessä. Eihän sitä pysty edes koskemaan toista, jos ei ole oikeaa tunnetta.

      • jugend

        Kemia= puoleensavetävyys, kipinöinti, liimaantuminen. Eli fyysinen halu pitkälti. Se vaan ei yksin riitä pitämään suhdetta koossa, vaan tarvitsee aika paljon muutakin.


    • Tahvo53

      Kemia..niin, sellaista ei ole olemassakaan. Kyse on hetkellisestä häiriöstä aivotoiminnassa joka kyllä menee ohi ajan kanssa. Eniten ehkä häritsee että moni nainen yrittää nykyään olla ns. hyvä jätkä eli yksi jätkistä. Ei, ei näin hyvät naiset! Saatte olla ihan ihastuttavia naisia ilman miehisiä piirteitä.

    • 42v-mies

      Haluaisin seurustella mutta mahdotonta kun naiset on nirsoja. En ymmärrä miten naisiin tutustuu kun kukaan ei halua tutustua vaikka en ole edes rumakaan. Ainakin tuhat kertaa olen pyytänyt naisia treffeille turhaan.

    • Metsätähtinen

      Ehkä olen nirso nainen ja ei kiinnosta kuka tahansa. Viesteja olen vaihtanut monien kanssa, käynyt treffeilla, jutellut puhelimessa. Jo viesteissä välittyy tietty into ja se voi loppua puhelimessa tai tavatessa. Nähdessä selviää kaikki. Mihinkään ei tarvitse tyytyä, ei miehenkaan minun suhteeni. En hae komeaa, vaan kivaa. Toimiva huumori, viihtyminen yhdessä. Se on siinä. Fiilis on, että sinä oikea mies olet siellä jossain.

    • milja66

      Olisi säälittävää kenenkään tyytyä keneen tahansa . Lopultakin tunteet ovat ne, jotka määrittelevät kuka kuuluu kellekin. Ulkonäkö antaa ensivaikutelman, mutta ei sillä pitkälle hiihdellä, jos puuttuu tunnelataus ja yhteinen arvopohja. Tässä yhteydessä tarkoitan nimenomaan pysyvää suhdetta, satunnaista seksiseuraa on tarjolla tindereissä ja muussa somessa liian kanssa.

      • poliitikko2

        Rasistille voi olla hyvä yhteinen arvopohjakin. Ehkä hänelläkin se muiden tapaan voi myös muokkautua, jos ensimmäisenä vastaparin tai lähinnä omat arvot epäilyttävät.
        Usein vain politiikassakin vastakkaiset suunnat löytävät toisensa kumppaneina.


    • ihankahjoatouhuu

      Eihän koko jutussa mitään järkee, itse en vois kuvittellakkaan osallistuvani moiseen touhuun...ei tosin tarvettakaan kun on jo naisen kanssa mutta hullun hommaa ylipäätään. Minä seurustelin nykyisen avopuolison kanssa yli puoli vuotta ja vasta sitten yhteenmuutto. Kyllähän sitä pitää toiseen tutustua "pintaa syvemmältä" tulee sitten ne huonot puoletkin esiin.

      • nallepuhveli

        Seitsemän vuotta suhdetta ja ei tarkoituskaan muuttaa saman katon alle. Miksi pitäisikään. Puoli vuotta on kyllä sangen lyhyt aika ennen muuttoa yhteen.


    • tartartar

      Mielestäni vuosia deittisivuilla pyörivät naiset ja miehet ovat nirsoja. Jotakin on oudosti, ellei kukaan kelpaa tai ei etene edes treffeille saakka kenenkään kanssa. Ehkei pohjimmiltaan ole haluakaan löytää ketään, vaan profiilien selailu on tapa viettää aikaa.

      • Rakkaudenkipeä

        Asia on juuri näin. Kukaan ei ole OIKEASTI halukas tutustumaan ja rakastumaan.


    • liian-kunnollinen

      Mut väkivaltaiset miehet kelpaa naisille kuten lehdistä on saanut lukea eilen ja tänään. Suomessa on paljon yksinäisiä miehiä jotka eivät kelpaa naisille koska miehet on kai liian rumia.

    • milja66

      Kukaan nainen ei tarkoitushakuisesti suuntaa väkivaltaisen puolison kanssa suhteeseen. Miehen aggressiivisuus saattaa ilmetä vähitellen alun ihanuuden jälkeen tai sitten elämän kuormitusten myötä miehen luonne muuttuu.
      Pointti onkin, ettei yhdenkään naisen kuulu jäädä sellaiseen suhteeseen, vaan poistua.
      On yksinäisiä miehiä ja yksinäisiä naisia. Jos haluaa muutosta tilaansa, on tehtävä itse jotain asioille.

      • rtyuk

        Mutta nettideittailussa se voi tarkoittaa huonoa nettideittailua, huonoa paneutumista kumppaniehdokkaan harrastuksiin ja esimerkiksi huonoa lukutaitoa kumppanin alkoholin käytöstä.

        Eräästäkin henkilöstä jopa kaikki osasivat heti ensisilmäyksellä sanoa, että tuohan on aivan psykopaatti.


    • Kipinämaija

      Niinkuin moni on jo tähän ketjuun kommentoinut, niin ilman keskinäistä kemiaa ei homma toimi. Ei siinä ulkonäkö tai muut ulkokultaiset seikat vaakakupissa paina. Itse löysin 7 vuotta sitten nettideittipalstan kautta oman mieheni. Kipinä syttyi molemmin puolin jo kirjoitteluvaiheessa. Kummallakaan ei ollut kuvaa profiilissa. Tunteet vahvistuivat koko ajan, ja tapaamisen jälkeen ei ollut enää mitään epäilystä molemminpuolisesta kemiasta. Ei ole vielä kipinä loppunut...

      • åäkölop

        Kyllä ulkonäkö painaa vaakakupissa, jos se teillä ei haitannu niin onnea vaan.


    • Sinkkumies---

      Ei ole kyse kemiasta vaan naisen peloista. Naiset ei uskalla sitoutua eikä miesten naamat miellytä naisia muutenkaan. Ruma mies on huono kumppani, komea mies on hyvä kumppani joka ei koskaan petä. Montako kertaa se komea mies on teitä naisia pettänyt.

      • NoHello

        ON Kyse kemiasta. Naisilla ei sitoutumispelkoa. Tottakai ulkonäöllä on suuri merkitys, eihän voi aloittaa suhdetta, jos ei voisi antaa miehen edes koskea.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4759
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4333
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2821
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1689
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      95
      1641
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe