Golfvalmentaja ei enää uskalla opettaa naisia

hole1n0n3

#Metoo ja someraivo niittää satoaan maailmalla:

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005443509.html

Maailman tunnetuimpiin golfvalmentajiin kuuluva englantilainen Pete Cowan kertoo kieltäytyneensä useiden naispelaajien tekemistä yhteistyöaloitteesta. Syyksi Cowan kertoo pelon häirintäsyytteistä.

Cowan kertoo Global Golf Postin kolumnistin Lewine Mairin haastattelussa ohjaavansa valmennettaviaan tavalla, joka ei ole mahdollista ilman fyysistä kontaktia. Hän esimerkiksi näyttää kädestä pitäen missä vaiheessa kehon on oltava swingin eli lyönnin eri vaiheessa.

Suomessa asiasta kertoi ensimmäisenä Golfpiste-verkkosivusto.

"Cowanin mukaan häirintäkeskustelun myötä ilmapiiri on käynyt kuitenkin sellaiseksi, että hänen ei kannata ottaa riskiä väärinkäsityksen pelossa.

”Kaikki tämän päivän poliittinen korrektius on monella tapaa hyvä asia, mutta yleisesti ottaen naisten urheilulle ja erityisesti naisten golfille uutinen on huono”, Cowan sanoo.

”Työnnän tai vedän opetuksessani koko ajan oppilaita siihen suuntaan, missä heidän pitää olla kussakin vaiheessa swingiä. Tässä ajassa en voi ottaa riskiä, että tekisin niin opettaessani tyttöä.

14

275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pillujen--asiantuntija

      Ätmienkään ei kannata naisia vilkuilla ettei tule syytettä.

      • todellavaikeeta

        Juuri näin! Ei, ennenkuin on kaikki faktat selvillä oikeasta ja väärästä tavasta: katse, ilmeet, avausrepliikki oikeine sanoineen, äänenpaino, intonaatio tms, kehon kieli, missä asennossa seisot, istut. millaisia liikkeitä teet käsillä. Listaa voi jatkaa vaikka millä mitalla. Tekoälyn avulla voidaan paljastaa meistä kaikki salamannopeasti.
        Seuraavassa kommentissani on enemmän tekniikasta ja tekoälystä.


    • todellavaikeeta

      Kannattaa lukea tuo artikkeli ja kommentit.
      Mulle tuli idea tuosta tekoälystä. Lukekaa tuo artikkeli myös.
      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/577238-tekoaly-oppi-jo-tappamaan-vaikka-sita-ei-oltu-siihen-ohjelmoitu-tutkija
      Tuo, että tekoäly on salamannopea ja väsymätön. Supertekoälyllä näyttäs olevan koko wikipedian tieto ja maailman kirjallisuus käytössään.
      Nyt löytyi lopultakin keino tuohon ahdistelu ongelmaan!
      Eli tarkoittaa sitä, että meillä on mahdollisuus salamannopeasti missä tahansa milloin tahansa tunnistaa pienetkin ahdistelun merkit. Nyt elämmä yhteiskunnassa, jossa homoavioliitotkin ovat sallittuja ja muutenkin seksuaalisten vähemmisöjen oikeudet samalla tasolla. Eli elämme sellaista aikaa, jossa kaikkien on muistettava se, että meistä voi olla kiinnostunut myös samakin sukupuoli, vaikka itse oliskin hetero. Tämä on nyt 100% fakta, että ahdistelun uhriksi voi joutua aivan kuka tahansa sukupuoleen katsomatta ja tekoälyä hyödyntämällä saamme absoluuttiset faktat myös selville pieniä yksityiskohtia myöten oli kyseessä tapaus, jossa mies ahdistelee miestä, nainen naista, mies naista, nainen miestä. Tuossa Helsingin sanomien artikkelissa joku totesi, että luokka täynnä tyttöjä syyttämässä mies opettajaa ahdistelusta vaikka, kyse olisikin kostosta ja todellisuudessa mitään ei olisi tapahtunutkaan. Täytyy muistaa, että sama tilanne myös poikien osalta - koko luokka syyttämässä miesopettajaa ahdistelusta tarkoituksena kostaa, vaikka todellisuudessa mitään ei olisi tapahtunutkaan. Itseasiassa samankaltainen tilanne voi aivan yhtähyvin syntyä työpaikallakin. En edelleenkään halua millään tavoin väheksyä sellaisia tapauksia, joissa ahdistelu on todellakin tapahtunut oli kyseessä sitten miehen ahdistelu naiseen, miehen mieheen, naisen naiseen tai naisen mieheen ja tietysti erityisen julmaa silloin, jos uhri on alaikäinen oli uhri sitten tyttö tai poika ja ahdistelija aikuinen mies tai nainen.
      Tätä aihetta olen aikaisemminkin täällä käsitellyt. Kokoajan tulee uutisissa tästä aiheesta ja toki on fiksua seurata tilannetta. Nykyaikana meillä on tavattoman paljon myös mahdollisuuksia tutkia tätä asiaa, monenlaisia välineitä selvittää rikoksia ja tekoälyn ansiosta mahdollista saada yhä yksityiskohtaisempaa faktaa. Tämä on ilman muuta vakava ongelma, että ahdistelua tapahtuu ja tätä ongelmaa on pystyttävä perusteellisesti käsittelemään. Tekniikan ansiosta on todellakin mahdollista selvittää hyvinkin pienet yksityiskohdat salamannopeasti. Salamannopeasti on mahdollista tavoittaa ahdistelija. Maailma toki muuttuu kokoajan ja tulemme ilman muuta kokoajan uusien haasteiden eteen. Eli kaiken tämän muutoksen keskellä joudumme tietysti kokoajan tarkemmin ja tarkemmin määrittelemään, mikä on ahdistelua.
      Jotkut sanoo, että metoo kampanja ei ole vaikuttanut heidän tutustumisyrityksiin naisten suhteen, mutta itse olen kyllä tullut entistä varovaisemmaksi, koska tuo naisiin tutustuminen on mulle ollut koko ikäni todella iso haaste. Enhän muuten oliskaan täällä sinkut palstalla näin aktiivisesti kirjoitellut.
      Vaikka maailma muuttuu, yksi asia mikä ei muutu, lähes kaikki tarvitsee kumppanin. Ja jokaisella pitäis kumppania etsiessään olla ne taidot hallussa, joilla kumppania etsitään. On äärimmäisen traagista, jos joltain on jäänyt iskemisen taitojen oppiminen liian vähäselle, koska ei syystä tai toisesta ole pysynyt tässä taidossa keskiverto ihmisen tasolla ja sitten ymmärtämättömyyttään hänen hyvää tarkoittava naisen lähestyminen tulkitaan ahdisteluksi.
      Tällainen henkilö olisi yksinkertaisesti tarvinnut enemmän opetusta naisen iskemisessä.
      Mielestäni sosiaalisten taitojen opettelua ei missään tapauksessa saisi väheksyä. Jo sana "sosiaaliset taidot". Kyse on siis todellakin taidosta siinä missä esimerkiksi kitaran soittaminen tai jalkapallon pelaaminen.

      Olen jo aikaisemminkin nämä laittanut. Laitan taas varmuuden vuoksi.
      https://www.hs.fi/tiede/art-2000005438747.html
      https://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000000555688.html
      https://yle.fi/uutiset/3-9890680
      Noiden perusteella ei pitäisi kyllä väheksyä sosiaalisten taitojen opettamista.

    • Minäkin opetin aikoinaan lambada-tanssia naisille. Tässä ajassa ei tulisi kysymykseenkään, että kädestä pitäen näyttäisin naisoppilaille, mitä osaa heidän kehostaan tulisi minun reiteni kosketella, jotta tanssista tulisi yhtä nautinnollista molemmille partnereille.

      Lambada on ihana tanssi. Sääli etteivät naiset sitä nykyään häirintäkeskustelun ja poliittisen korrektiuden ilmapiirissä kunnollisesti opi.

    • Kannattaa palkata siis naisia.

      • hienoahienoa

        "Maailman tunnetuimpiin golfvalmentajiin kuuluva..."

        Kerrotko miten se nainen valmentaisi yhtä hyvin kuin tämä tunnetuimpiin golf-valmentajiin kuuluva mies? Meinaatko, että tuon valmentajan pitäisi tuhlata rahaansa alaisiin, jotka eivät kuitenkaan olisi yhtä hyvä kuin hän? Meinaatko, että jonkun naisen pitäisi hyötyä tuon valmentajan nimestä ja saada sen avulla rahaa antamalla huonoa opetusta? Meinaatko, että on ok, että tuon golf-valmentajan maine pilattaisiin huonojen alaisien vuoksi, vain jotta naisetkin pääsisivät nauttimaan tuosta nimestä?

        Ei se noin mene. Ne naiset voivat perustaa vaikka oman toiminimen ja alkaa toimimaan itse golf-valmentajina. Ihan omilla rahoilla ja itse vuosien mittaan voivat sitten kerätä kunniaa itselleen, eikä loisia tunnetun valmentajan nimen alla.


    • Vaikuttaa enemmän passiivisaggressiiviselta mielenosoitukselta kuin aidolta ongelmalta.

      • Buhahaha

        En nyt sanoisi ihan noinkaan. Se että kieltäytyy useiden naispelaajien tekemistä yhteistyöaloitteesta voi olla ihan validi toimintatapa, mutta sen voisi myös pitää omana tietonaan ja vain kieltäytyä, ilman että asiasta tekee numeroa ja avautuu julkisesti miksi toimii niin kun toimii.


      • Buhahaha kirjoitti:

        En nyt sanoisi ihan noinkaan. Se että kieltäytyy useiden naispelaajien tekemistä yhteistyöaloitteesta voi olla ihan validi toimintatapa, mutta sen voisi myös pitää omana tietonaan ja vain kieltäytyä, ilman että asiasta tekee numeroa ja avautuu julkisesti miksi toimii niin kun toimii.

        Ihan hyvä se on julkisestikin sanoa mikä on syy siihen ettei opeta naisia. Muuten hänet leimattaisiin naisia vihaavaksi sovinistiksi ja saisi syytteet sukupuoleen perustuvasta syrjimisestä.


      • Buhahaha
        super-atm kirjoitti:

        Ihan hyvä se on julkisestikin sanoa mikä on syy siihen ettei opeta naisia. Muuten hänet leimattaisiin naisia vihaavaksi sovinistiksi ja saisi syytteet sukupuoleen perustuvasta syrjimisestä.

        Sen olisi voinut säästää siihen tilanteeseen kun oltaisiin leimaamassa naisia vihaavaksi sovinistiksi. Silloin olisi ollut pitämätön perustelu.

        Nyt kun teki sen jo etukäteen, voidaan syyttää passiivis-aggressiiviseksi mielenosoituksellisuudeksi ja ohjailla siitä perusteettomasta syyttelystä sivuun puhtain paperein.


      • Buhahaha kirjoitti:

        Sen olisi voinut säästää siihen tilanteeseen kun oltaisiin leimaamassa naisia vihaavaksi sovinistiksi. Silloin olisi ollut pitämätön perustelu.

        Nyt kun teki sen jo etukäteen, voidaan syyttää passiivis-aggressiiviseksi mielenosoituksellisuudeksi ja ohjailla siitä perusteettomasta syyttelystä sivuun puhtain paperein.

        Toki asia noinkin on. Lortot on kieroja.


    • hienoahienoa

      Valmentaja teki ihan oikein. Naiset ovat nykyään ihan vainoharhaisia noiden syytöksiensä kanssa. Siinähän sitten ovat naiset pelkästään toisten naisten seurassa, niin ei tarvitse pelätä ahdisteluja.

    • xcbdxb

      Valkoista miestä sorretaan nykyään joka suunnasta, toisaalla "maahanmuuttajat" ja media jotka syyttää rasismista ja toisaalla taas naiset syyttämässä seksuaalisesta ahdistelusta. Valkoiset miehet savustetaan ulos työpaikoistaan ja pian ollaan sillan alla pummaamassa kaikki.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe