Kaipaan herkkää miestä

pehmoilija

Ikävöin miestä, joka osaa puhua ja kuunnella. Tykkää liikkua siis ei ole sohvaperuna vaan liikunnan lisäksi käy mielellään elokuvissa, teatterissa ja nauttii hyvästä ruuasta ja tykkää myös tehdä ruokaa. On ennenkaikkea sympaattinen, aito sopusoinnussa itsensä kanssa. Uskaltaa päästää lähelleen ja ottaa kainaloon.

19

477

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hikivako

      Nythän osu ja uppos oon tollanen likanen lapinukko ivalosta otatan kainalohon ja muuhunkin likanen oon ko piru mutta rakkaus rehottaapi lapinukolle morsian tuo tuliaisina saipuata.

      • Buahhhahhaaaa

        "HIKIVAKO", tuo oli niin maukasta, etä nauraa röhötän, että vedet tuli silmiini, buahhahhhhhaaaaaa.


      • Hikivako
        Buahhhahhaaaa kirjoitti:

        "HIKIVAKO", tuo oli niin maukasta, etä nauraa röhötän, että vedet tuli silmiini, buahhahhhhhaaaaaa.

        Mua ei naurata hykieenia etelleen kyseenalaista, mutta nyt vaihdan alkkarit toisinpäin ja menöön kirkolle.


    • Kovaliikuttelija

      Minkälaista "liikuttelua tarkoitat, lähinnä". Saatat olla jo sen ikäinen, että olet "liikutellut jo itsesi rypyille", LOL.

    • pervojensivustoa

      Kaipaat siis "hissukkaa", joka taipuu kaikkeen juonitteluusi. Jos tosiaan haluat pysyvän ystävän, niin täältä häntä et ikinä löydä, sen takaan. Suomi-24 on valtaosiltaan pervojen kokoontumispaikka, mukaanluettuina toimiston edustajat.

      • jokuvaan2

        "Valtaosiltaan"... Mitähän itse teet täällä?


    • SeHerkkäMies

      Löysit sellaisen täältä päästä mutta valitettavasti olen onnellisesti naimisissa.....Kaupan päälle pidän vielä koirista joten sorry.....

    • Herkkäsinkku

      Pehmoilijalle, se on jännä juttu kun naiset hakevat tällaista miestä, mutta helposti sorrutaan juuri toisenlaiseen mieheen. Jos deittipalstalla laittaa ominaisuuksiin jotain tuollaista, niin voi olla varma ettei saa yhtään vastausta.

    • Fffr4321

      Oon herkkä, jopa lääkäri sanoi nii mulle lapsena. Yleensä aina kahtonu ku aggressiivisesti käyttäytyvät tunkee mun ja naisen välii. Mut mitäpä minä tekisin? Koht 30v. En enää kai haluu naista mut haluun negatiivisuudest eroon. En tosi tiiä mite pääsisit luokseni, ja ylipäätään otanko ketää?

    • osuuosittain

      "Ikävöin miestä, joka osaa puhua ja kuunnella. Tykkää liikkua siis ei ole sohvaperuna vaan liikunnan lisäksi käy mielellään elokuvissa, teatterissa ja nauttii hyvästä ruuasta ja tykkää myös tehdä ruokaa."

      Täsmää.

      "On ennenkaikkea sympaattinen, aito sopusoinnussa itsensä kanssa. Uskaltaa päästää lähelleen ja ottaa kainaloon."

      Täsmää, mutta vasta kun olen tutustunut ihmiseen kunnolla.

      ...ja sitä ei tapahdu helposti, koska olen huomannut ettei tuo kertomasi ole koko totuus. Uskon että haluat löytää herkän miehen, mutta useimmat naiset haluavat löytää herkän miehen vahvan ja maskuliinisen miehen sisältä. Esim. raamikkaan, tatuoidun, parrakkaan nallekarhun sisältä.

      Pienikokoinen, naisvaltaisella alalla työskentelevä JA herkkä mies ei kiinnostakaan.

      • enjaksaitseuskoa

        No onpa tosi kiva, että joku haluaisi ensin tutustua kunnolla ja sitten vasta saattaa herätä noita tunteita ja halua näyttää herkkyyttään! Otsikko kiinnosti minua, koska haluaisin myös löytää tuntevan miehen, jolla on herkkyyttä ja itsetuntoa riittämiin myös näyttää sitä. Kuka siis olisi aito itsensä kokonaisuutena iloinensa ja suruinensa. Raamikasta miestä en tarvitse(itsestään huolta pitävä ja liikunnasta kiinnostunut on tärkeämpää), vaan miehen joka hyväksyy itsensä ja osaa arvostaa itseään ja antaa arvon myös muille sellaisena kuin ovat. Se näkyy toisia kunnioittavana käytöksen, avoimuutena ja rehellisyytenä noin yleensä. Iloinen elämänasenne ja surun /pettymyksen kohdatessa kyky käydä läpi myös ko. tunteita. Mutta missä sellaiset miehet ovat?

        Nettideiteissä en ole teihin törmännyt ( ai niin ja keskustelutaitoa tarvitaan myös, jos haluaa pidempiaikaista ja syvempää suhdetta), joten kyllästyin koko touhuun. Nyt olen yrittänyt käydä ihmisten ilmoilla, niin mikä on lopputulos? Ensimmäisessä paikassa minua tanssitti mielyttävä mies lähes koko illan (oli yksinasuva, mainosti sitä), mutta selvisi myöhemmin, että on jo vuoden seurustellut. Toisella kerralla tuntematon mies ensimmäisen tanssin jälkeen tarrtui koko kämmenotteella pakaraani ja puristi sitä - siis yök, koko ilta melkein pilalla. Kolmas kerta ulkosalla, niin mies sanoin, että sinulla on kauniit rinnat (ei ollut edes avokaulaista mekkoa). Olen ihan itkun partaalla, mikä teitä miehiä vaivaa? Mikä minussa on vikana?? Olen yli 50v, joten mistään kahdenkympin kaunottaresta ei ole kysymys.

        Pisteeksi i:n päälle juttelin chatissä ( jossa on kyllä ollut myös mukavia miehiä, mutta ovat olleet varattuja, he keskustelevat yleensä fiksusti) vapaan ikäiseni miehen kanssa silloin tällöin ja noin 1 kk jälkeen juttelimme skypessä, niin kuvattoman keskustelun jälkeen sanoi, että kiva ääni ja kihelmöivä tunne. Eilen juttelin ihan kuvan kanssa, niin sitten tunnelma olikin kiihottava. Avoin joo, sitähän peräänkuulutin, mutta tulee tunne, että persoonai tai ajatukset eivät kiinnosta ollenkaan? Siis mitä ihmettä? Olenko liian vanhanaikainen tähän maailmanmenoon? Olenko niin tyhmä, että luulen, että minulla voisi olla muutakin arvoa miehen silmissä kuin takamus ja rinnat?

        Pehmoilijalle onnea etsintään ja uskoa tulevaan.


    • ikuinen-sinkku

      Olen liikkunut koko ikäni lähes. Käyn ulkonakin . Naiset usein haluaa ihan päinvastaisen miehen mitä aloittaja kuvailee eli alkoholisti, tupakkia polttavan narsistin naiset haluaa joka ei tee kotitöitä eikä vie naista koskaan minnekkään ravintolaan.

    • TilauksiaVastaantetaan

      Aloittajan, pehmoilijan, pitää kysyä itseltään että milloin unelmamies käy töissä?

      Jos pitää treenata, siihen menee nelisen tuntia päivässä matkoineen. Tuttuni treenaa tosissaan ja kun kysyin että paljonko niin vastaus oli "kolme kertaa päivässä".

      Jos sitten pitää osata keskustella (eli opiskella uusia asioita), laittaa ruokaa (1-2h päivässä), käydä elokuvissa viikottain tai teattereissa (aina 4-5h kerralla plus ravintolajatkot) ja päivittäiset keskustelutuokiot, niin päivä täyttyy niin ettei siinä ehdi käydä töissä lainkaan.

      Vielä kun otetaan huomioon se että nainen varmaan pitää yllätyksistä ja pienistä itsetehdyistä lahjoista niin se oli sitten siinä.

      Mutta jos aloittaja on vakavasti sitä mieltä että tällaisen miehen hän haluaa niin OK. Minä järjestän sen, ryhdyn puhemieheksi. Palkkiona on pullo kossua ja flanelipaita.

    • Herkmies

      Alottaja hakee renkiä/palvelijaa/orjaa itselleen.
      Mitä alottajalla on tarjota herkälle miehelle?

    • Nelikymppinenmies

      Sokea kana löytää ennen pitkää jyvän. Nainen ei kuitenkaan löydä koskaan täydellistä miestä luonteeltaan koska keskittyvät vain miehen ulkonäköön. Jää moni mies huomaamatta jotka osaa puhua ja kuunnella. Tykkää liikkua siis ei ole sohvaperuna vaan liikunnan lisäksi käy mielellään elokuvissa, teatterissa ja nauttii hyvästä ruuasta ja tykkää myös tehdä ruokaa. On ennenkaikkea sympaattinen, aito sopusoinnussa itsensä kanssa. Uskaltaa päästää lähelleen ja ottaa kainaloon.
      Sellaista se on tuhlaatte elämänne etsimiseen vaikka se mies voi olla nenänne edessä mutta ette anna tilaisuutta.

      • Kolvit

        Herkän miehelläkin on ihanteensa kenet haluaa, ei tarvitse heti ensimmäistä kännynsä kanssa naimisissa olevaa someprinsessaa hyväksyä joka kainaloon sukeltaa.


    • JyriJyystäjä

      Haluan vain nussia sinua.

    • KoskettaaSuomea

      Hyvä Jyri näytä naiselle karvaista persettäsi. Siitä se lähtee.

    • JärjenÄäni

      Noh, se on vaikea löytää miestä joka tykkää teatterista ja ruoanlaitosta samalla kun on sopusoinnussa työnsä (toisin sanoen: itsensä, koska se on suurin osa päivästä) kanssa. Miehet on näes sen tyyppisiä olentoja että yleensä niiden päässä pyörii vain yksi tai kaksi asiaa, varsinkin kun monet internetissä olevat asiat kuten Anime, Tvsarjat, kirjat etc voivat korjata tämän teatterin "emotionaalisen" puolen samalla ollen "enemmän" täydellisiä ja käytännöllisempiä. Jos et nyt sattumoisin satu jotain teatteritähteä löytämään.

      Kuunteleminen taas tulee siitä että miten paljon mies rakastaa sinua aidosti, turha sitä on siitä miehestä "löytää". Jos mies pälättää ekalla tapaamiskerralla liikaa niin voit sanoa hänelle siitä ja jos hän menettää kiinnostuksensa/jatkaa, hän ei luultavasti varsinaisesti ollut rakkauden perässä.

      Enemmän tunnut etsivän piirteitä jotka voisit korvata hyvällä ystävällä. Ainut asia mitä tarvitset mieheltä on varsinaisesti
      1) Luotettavuus,
      2) käytännöllisyys (aikataulut, sijainti, jne.)
      3) Intohimo (ulkonäkö, tunteet, tärkeät ajatukset peilaantuu/vahvistuu toisessa)
      Sitten vaan suhdetta rakentamaan vaikkapas tanssikurssille aloittelijoina. Teatteri ja elokuvat eivät satu olemaan ihan parhaita paikkoja keskustelemaan tai tunteita kehittämään. Helpompi se on nauraa yhdessä kun molemmat kokee jotain uutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4493
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      116
      4095
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2740
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1653
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      92
      1590
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1563
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe