Suomalaisen naisen vääristynyt maailmankuva

ItsenäinenÄmmäTaas

Olen tässä nuorena naisena seurannut huolestuneena suomalaisten naisten äärimmäisen vääristynyttä maailmaankuvaa.
Naisena minua ärsyttää tämä Suomessakin nyt niin suositun MeToo -kampanjan kehitys.

Erittäin tärkeä aihe katoaa kaikkien hullujen mielensäpahoittajien ja närkästyjien naurettavuuksiin. Siis hyvänen aika, nyt vähän realismia kehiin, NAISET! Alunperin kampanjan tarkoitus oli lisätä tietoisuutta niistä oikeasti pahoista teoista joita naisia kohtaan tehdään. Tälläistä ovat mm. raiskaus, pahoinpitely ja muu väkivalta. Sitten tulivat suomalaiset femakko-vinkujat, joiden mielestä mm. baarien tanssilattioiden pyllyntaputtelut ja tinderin suorat seksiehdotukset ovat ”kaikkein kamalinta mitä voi tehdä naiselle ja hirveää halventamista”. No herranen aika. Onpa kamalaa. Tuo suomalaisen mieslaulajan juttukin paisui aivan naurettavuuksiin. Ja itse en fanita ko tyyppiä, itse asiassa persoona ärsyttänyt aina. Eikö suomalainen nainen enää osaa pitää itse yhtään puoliaan? Eikö suomalainen nainen olekaan itsenäinen ja itsevarma? Tarviiko jokaisesta ohimennen sanotusta lauseesta tosiaan pahoittaa mielensä? Miten ihmeessä kukaan mies uskaltaa enää lähestyä ketään tai nussia baarituttua enää, kun seuraavana päivänä voi olla poliisi oven takana kun nainen ”muuttaakin mieltään”? Huhhuh. Hävettää jo olla nainen ja minusta nämä pösilöt häpäisevät käytöksellään meidät kaikki. Eritoten tämä yksi nelosen juontaja-nainen suorastaan vituttaa sillä hänhän suorastaan vähättelee meitä naisia ja asettaa meidän naisten oman tahdon jotenkin kyseenalaiseksi. Aivan kuin nainen ei KYKENISI itse päättämään omista teoistaan.

8

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JuontajaBannaan

      Ymmärrän täysin kirjoittaja huolen. Itsekkin naisena haluaisin, että miehet edelleen pyytävät tanssiin ja lähestyvät ravintolassa. Niinku tähänki asti. Kyseisen juontajan toimintatavoista olen aina ollut epäileväinen ja nyt toivottavasti kaikki näkevät mitä on tyyppiään. ” haluaa olla olla naisten ihannetyyppi” , kertoo siitä minkälainen ihmistyyppi on kyseessä. Ehkä me naiset olemme se verran älykäitä, ettemme halua mainoskanavavan juontajalta ohjeita minkälaisia miehiä me tarvitsemme...? Mie ainaki tiiän mitä mieheltä haluan.

      • Antifemakko

        Miksi haluat, että miehet lähestyvät ja pyytelevät tanssiin? Mikset itse lähesty heitä? Naiset itse vinkuvat tasa-arvon perään, mutta kumminkin pitävät itse kiinni niistä iänikuisista sukupuolirooleista. Naisethan eivät aloitteita tee, vaan se on aina miehen harteilla. Nyt varsinkin, kun muijat ovat ruvenneet pilluilemaan ja kekkaloimaan, niin olisiko sinunkin aika itse ruveta tekemään niitä aloitteita? Paitsi, että miehet (ujotkin) ovat joutuneet aina pistämään itsensä likoon julkisen nöyryytyksenkin uhalla, niin nyt siihen päälle saattaapi vielä napsahtaa syyte seksuaalisesta häirinnästä. Ennakkotapaushan meillä jo onkin toimeliaasta bussikuskimiehestä, joka päätti tehdä aloitteen ja saikin syytteen, joka vieläpä meni läpi.


    • kekeruuupperi

      Luojan kiitos että teitä järkeviä naisia vielä löytyy en minäkään miehenä hyväksy ällöttävää ahdistelua,mutta pieni viaton flirttailu kivan naisen kanssa on mukavaa ja piristää ankeita päiviä.

    • rggt555

      Oikein, minäkään en miehenä enään uskalla sanoa mitään mutta hyvä huomata että ainakin osa naisista on ei-mielensä-pahoittajia ja miesten vihaajia.
      Varmaan osa naisista kokee "seksuaalista häirintää" kun vain näkeekin miehen mutta mitä sitten? Miksi se olisi miehen vika?

    • sdgsdgsd

      Kaikesta huipuinta oli kyllä se että katsominenkin voi olla ahdistelua. Siis jumankauta nyt joku järki päähän!

      • IkäVainNumeroita

        Katselu, vaikkei ole kun sellaista pikaista vilkuilua niin voi saada toisen pahoittamaan mielensä?
        Itse saanut kerran kuulla kunniansa, huvittavinta kaikessa oli, et nainen flirttaili aluksi melko päälle käyvästi, mut minä pidin pääni kylmänä? Olisiko tästä ottanut nokkiinsa ja oli todella päälle käyvä, joka yllätti minut täysin. Tuttavuutta kesti 1-2v.

        Omaa katseluani mietittyäni jälkeen päin, koin tulleeni väärinymmärretyksi, vilkuilin paljon ympärilleni (kuntosalissa), mutten koskaan tarkoitushakuisesti niin et toinen voisi loukkaantua.
        Päätin kokemuksen jälkeen, toivottavasti ei tarvi olla enään tekemisissä hänen kanssaan.

        Ymmärrän pointin, et jos toinen kokee tilanteen loukkaavaksi ym. niin ei ole hyväksyttävää, mut reakointi tilanteessa voisi olla maltillisempi ei hyökkäävä/ päälle käyvä. Tiedä sitten oliko menkat niihin aikoihin ja sen takia oli selkeä ylilyönti?


    • asiallinen-aloitus

      Niin, elämässähän on ihmisiä, jotka haluavat olla pomoja. Sanoa muille, että mitä saa olla ja mitä ei. Jopa terveet luonnolliset elämän tavat tulee hylätä,. koska joku sanoo sinulle niin. Tilalle tarjotaan sairaita tapoja usein.
      Olen arvostanut ihmisiä, jotka näkevät tämän merkityksen ja osaavat pysäyttää moisen tyhmyyden. Tyhmyydestähän siinä on kyse. Media käyttää nyt kaikilla rintamilla vääryyttä ja valhetta. Miksi? Se on asia, mitä en ole tajunnut. Onko mediakenttä saanut tyhmiä ihmisiä palvelukseensa vaiko sairaita jopa?
      Taso on tippunut niin alas, ettei paljoa alemmaksi voi mennä.
      Kadulla voi kuulla uutisia(oikeita) ja media keksii tarinoita, vääristelee ja ihan puhtaasti satuilee.
      Mutta aloittajan aiheeseen siltä osin, kun mikä minua häiritsee.
      Joku ihminen on siis niin " iso" että hän sanoo muille, miten pitää toimia ja sitten jotkut myös toimii niin?!?!
      Aloittajan huoli on todellinen muillekin. Jos tuosta haluaa eroon, on hylättävä median sairastunut rummutus. Suunta ei tunnu muuttuvan.
      Itse olen useille sanonut, kun heitä ahdistaa ja maailma tuntuu kaatuvan päälle;
      älä kuuntele uutisia, älä lue lehtiä vaan elä omaa elämääsi.
      Saat siten takaisin oman elämäsi.

      Luultavasti media kuten muukin julkinen sektori on tippunut jo moponsa kyydistä.
      Niitä ehkä rakennettiin aikaan, jossa ihmisillä oli kiire ja toimintaa paljon. Ei aikaan jossa on taantumaa ja ihmiset etsivät sisältöä elämäänsä (mediastakin?).
      Kaikenlaiset radiokuuluttajat, tv-esiintyjät ovat ihmisten seurannan kohde.
      Siis haloo hei. Unohtakaa heidät ja alkakaa elämään elämäänne.
      Minua helpotti, kun en avannut tv:tä ollenkaan. Hetken oli outo olo ja sitten aloin löytämään oikeaa tekemistä.
      Älkää antako elämäänne pois. Se on teidän oma elämä. Älkää sitoko iltojanne tv lle.
      Olkaa läheistenne kanssa. Jutelkaa, suunnitelkaa, naurakaa jne.

    • naitaodotetaan

      Suunnitelkaa suomalaisille naisille suunattuja burka asuja, olisi kesä, talvi, juhla ja vapaa-aika asuja. Kylläpä olisi esim. linnan juhlissa kiva katsoa kunnollisesti peittäviä juhlaburka asuja Suomiväreillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 134
      3843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      107
      3497
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      18
      2493
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1565
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      86
      1446
    Aihe