Tiedän hänen tekevän väärin!!!

Turhaako.moralisoin

Toivon asiallista keskustelua ja ajatuksia asiasta! Tiedän erään ystäväni olevan toinen nainen. Tällä miehellä on hyvin pienet lapset ja kertoo ystävälleni miten huonosti asiat kotona ovat... Se on varmasti asian vain toinen puoli... Tämä suhde on jatkunut jo kohta puoli vuotta ja mies tarvitsee kuulemma aikaa ja ymmärrystä... ei voi vain erota ja mennä tämän naisen luokse, jota väittää rakastavansa. Itse ajattelen miehen olevan itsekeskeinen paska, joka hakee silityksiä sekä seksiä vieraalta. Paikoilleen isyyden ja vanhemmuuden raskautta kotoaan. Minusta tämä mies on ihan tossu, En tunne häntä yhtään ja olen siltin pettynyt hänen moraaliinsa. Vielä pettyneempi olen ystävääni, joka suostuu tuohon ja hänen moraaliinsa. En tiedä mitä tekisin. Haluaisin soittaa miehen vaimolle, nimen tiedän. Kertoa, että pidä varasi. Kokoa voimasi ja kyni ukko ja lähde lasten kanssa. Tiedän asia ei loppupelissä minulle edes kuulu ja siksi en ole sitä tehnyt. Voiko tuollaisesta paskamaisesta salailusta, vedätyksestä ja moraalittomasta toiminnasta tulla jotain onnellista? Voiko nämä ihmiset katsoa itseään peiliin? Silmiin ja sanoa, että toimin oikein? Minua ällöttää! Jos itse saisin joskus olla äiti niin se olisi suurin haaveeni. Siksi en naisena suostuisi tekemään näin kenellekään toiselle naiselle, äidille. Saati pienille ihanille lapsille.

90

2243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HuoliHuomisesta

      Minusta sulla on terveitä ajatuksia. Ystäväsi elää valheessa, ei johda mihinkään hyvään. Huono omatunto soimaa, hyväksikäytetty olo, toisarvoinen, minusta lyhytnäköistä ja ei palkitsevaa?

    • tiedoksesi_vain

      Toisten asioihin puuttuminen ei ole oikein eikä kohteliasta. Hoitakoot muut suhteensa kuten parhaimmaksi näkee, minäkin olen pettämisiä nähnyt kaveri/tuttavapiirissä, olen kuitenkin antanut niiden olla koska eiväthän ne minulle kuulu millään lailla. Haluaisitko että muut ulkopuoliset puutuisi sun elämiseen, tuskin.

      • Eimitäänhyvää

        Kyllä haluaisin että edes joku puuttuisi. Jos minun mieheni pakenisi perheemme ongelmia toisen naisen luokse minusta se ei ole oikein. Ja kun nähtävästi mies vaan esittää ne ongelmat jotta saa sitä ymmärrys seksiä. Kauanko katselisit tuota tilannetta jos se puoliso tietäisi tuskin yhtään. Tuon ymmärtävän ystävän pitäisi osata lyödä ovi kiinni ja pyytää kotona kertomaan ongelmansa ja siitä haluaako erota. Eikä haarojaan avata tietäen. Kyllä ystävä ottaa todella kovan riskin kertoessaan ystävälle tilanteesta. Ja vielä tietää vaimon nimen. Joten minusta jonkun pitäisi toimia oikein. Miettikää edes lapsia. Kun tieto kulkee niin helposti. Kun ja jos lapselle joku sanoo isäs on panija jne. Eikö kukaan aikuinen osaa kuvitella mihin se johtaa? Jos pettäjä ei ymmärrä lopettaa on jonkun muun tehtävä.


      • 783785873

        Jos joku kävisi vandalisoimassa naapurin auton ja minä näen sen, totta kai puuttuisin asiaan. Ainakin raportoisin näkemäni naapurille.

        Pettäminen on sama juttu.

        Jos naapuri sitten sanoo, että ei se mitään. Auto on vanha, ja alatalon vintiö saa tuhovimmalleen turvallisen kohteen. Sitten antaisin olla.

        Sanot ehkä, että pettäminen ei ole rikollista. Lain edessä ei olekaan, mutta pettämisen kohteen näkökulmasta kyse on elinvuosien varastamisesta.


      • Lumilla1

        Jos mieheni pettäisi niin toivoisin todellakin, että joku asiasta minulle kertoisi. Haluan itse valita sen, minkälaisessa avioliitossa elän. Kamalinta minulle olisi se, että joskus vuosien päästä vasta tulisin tieoiseksi siitä, että mies on pettänyt minua vuosia.


    • Totuussilmi

      Ensinnäkin ei ukkomiehellä ole naispuolisia ystäviä joiden tykönä kulkisi vaimon tietämättä kahvilla. Tämä on se selkeä juttu. Joten kun nuo naiset oppivat sulkemaan sen ovensa ukkomiehiltä olisi se silloin tuon ukkomiehen palattava kotiin ja laittaa ne ongelmat kotona kuntoon. Ota kuva ja laita vaimolle niin saat ne viimein lopettamaan naurettavan tilanteen. Toinen pakenee ongelmiaan tuolla tavalla on todella naurettavaa. Kai tuo ystävä on sitten valmis kantamaan maineensa ja sen vanhemmat voivat olla ylpeitä tyttärestään. En hyväksyisi edes omalle tytölleni tuollaista kuviota ja tekisin siitä lopun.

      • kaveruuttakin_on

        Olen ukkomies ja mulla on kaksi naispuolista hyvää kaveria, ollaan oltu kavereita jo ala asteelta lähtien ja olen käynyt toisen luona kahvilla ja nainen kotonamme, siinä ei ole mitään pahaa, seksisuhteet erikseen.


      • Ymmärräthäntoki

        Niin mutta pointti olikin, että pitääkö sinun salaa näiden naisten luona kulkea vai voitko rehellisesti kertoa vaimolle meneväsi taas Pirkon luo kahville?


    • Erolapsi

      Ajatuksesi ovat yleisellä tasolla ihan normaalit.
      Älä kuitenkaan lähde puuttumaan asioihin jotka eivät koske sinua. Saat vain paljon pahaa aikaan.
      Olet Paska ihminen sen jälkeen kaikkien silmissä. Jopa minun. Sinulla ei ole lapsia. Et tiedä millaista on olla äiti tai yleensäkään vanhempi. Lapsen silmissä olet se kirottu kusipää joka erotti isän ja äidin.

    • Kokemushuono

      Mä olin tällainen mies. Pakenin omaa elämää, todellisuutta, oman elämän muuttumista vauvan myötä. Riipivä tuska siitä, että menetin elämäni ja vaimoni vauvalle. Viina maistu, tuli tarve olla pois kotoa, koska siellä oli vain vauvanhoitoa. Pakenin, en suinkaan parempaan, vaan 'jonkun muun elämään'. Johonkin, millä ei ollut mitään merkitystä. Esitin minkä kerkesin. Sanoin jopa rakastavani, vaikka en. Tein asioita , koska 'oli pakko'. Koskaan en sitä halunnut, se oli vain pakopaikka, ei mitään muuta. Olisin halunnu oman elämän takasin, mutta kaikki tuntu menetetyltä.

      Sun kaverisikin voi olla vain 'huono leffa' tai 'jonkun muun paska elämä', jonne paetaan omia kriisejä. En toki väitä, etteikö mies voisi sitä rakastaa, mun kohdalla näin ei ollut. Onneksi heräsin siitä painajaisesta ja pääsin eroon siitä kaikesta, mikä ei mun elämään kuulunu.

    • pähkinäpurkuun

      Jos haluaa puuttua, niin onko kukaan kokeillut sellaista toimintatapaa, että jättää sen petetyn järkyttämisen ja käy pettäjän kimppuun soittamalla, tapaamalla ja kertomalla, että hän on alinta kakkaa. Toteaa, kuinka monet jo tietää jne. Eli saa pettäjän häpeämään tekoaan ja siten itse parantamaan tapansa ja selvimään omat kotisotkunsa, jos niitä muualla on kuin pettäjän päässä. Monesti kun se on pettäjän päänsisäinen vika se pettäminen.

      • Kokemushuono

        Mä olisin ainakin ollut kiitollinen sille, joka mut olis siitä painajaisesta herättäny. Kertonu mitä tosissaan puuhaan, miten tuhoon omaa elämääni ja satutan rakastani. Herätyksen mä olisin tarvinnu. Elin ku koomassa tai zombi. Kärsin itsekin järjettömästi, mutten osannu toimia oikein. Oli pakonomaista pakenemista itsestäni.


      • arvotjärjestyksessä
        Kokemushuono kirjoitti:

        Mä olisin ainakin ollut kiitollinen sille, joka mut olis siitä painajaisesta herättäny. Kertonu mitä tosissaan puuhaan, miten tuhoon omaa elämääni ja satutan rakastani. Herätyksen mä olisin tarvinnu. Elin ku koomassa tai zombi. Kärsin itsekin järjettömästi, mutten osannu toimia oikein. Oli pakonomaista pakenemista itsestäni.

        Siis voin allerkirjoittaa, koska näin omin silmin puolisoni sekoomuksen tilan. Oli tosi rankkaa katsoa, miten rakastamansa ihminen menee tuollaiseen tilaan muutaman värkin vuoksi. Onneksi se on jo historiaa, mutta todennäköisesti ne kakkoset eivät edes tiedä tällaisesta mitään, kun laittavat pökköä pesään ja kiristävät tahoillaan.
        Oma rakkaani tunki vanupuikkoja ja hammaslankaa kaikkiin koloihin, mitä wc:stä löysi. Siivoilin niitä pois ja hän vain tunki niitä lisää. Touhua jatkui aikansa. Nalkutti minulle kaikesta aivan turhasta ja haukkui lapsiaan sekä minulle, että lapsille suoraan päin naamaa. Hänen poistuttua kakkosen luokse, pidin kriisipalavereja lasten kanssa, että he jaksaisivat ymmärtää, että siihen nähden oli helpotus, kun hän majaili kakkosen tarjoilujen äärellä. Sekoomus loppui, kun tajusi, miten tuo kakkonen oli häntä sahannut linssiin ja kun alkoi sitten se kostokausi siihen päälle, niin jouduimme koko perhe ottamaan ne tuulettimesta lentelevät sakat silmillemme. Ja silloin oli tarpeen myös nuorisolle annettu tuki molemmilta vanhemmilta, en olisi enää yksin jaksanutkaan.
        Kaikesta tuosta kuitenkin selvittiin ja se kasvatti kyllä aivan jokaista. Nuoriso ei siedä nykyisin pettämistä yhtään, riippuen sukupuolesta näyttää luotto vähän vastakkaiseen sukupuoleen kärsineen. Kukaan heistä ei omista niitä vaaleapunaisia laseja, kun ovat uskottomuuden raadollisuuden kokeneet sivustakärsijöinä.
        Aikuisena voin sanoa, että jos on tahtoa, niin on myös halua korjata parisuhdettaan. Joskus se vaan vaatii kanssakulkijalta hiukan pitempää vieteriä ja kykyä luottaa, kun toinen teoillaan osoittaa olevansa luottamuksen arvoinen. Kaikista teistä tämä on vaikein kulkemani tie. Nyt jälkikäteen voi olla kiitollinen, että saimme elämältä opetuksen, mutta sellaisen, ettei se hajottanut perhettämme.


      • dramaturgi
        arvotjärjestyksessä kirjoitti:

        Siis voin allerkirjoittaa, koska näin omin silmin puolisoni sekoomuksen tilan. Oli tosi rankkaa katsoa, miten rakastamansa ihminen menee tuollaiseen tilaan muutaman värkin vuoksi. Onneksi se on jo historiaa, mutta todennäköisesti ne kakkoset eivät edes tiedä tällaisesta mitään, kun laittavat pökköä pesään ja kiristävät tahoillaan.
        Oma rakkaani tunki vanupuikkoja ja hammaslankaa kaikkiin koloihin, mitä wc:stä löysi. Siivoilin niitä pois ja hän vain tunki niitä lisää. Touhua jatkui aikansa. Nalkutti minulle kaikesta aivan turhasta ja haukkui lapsiaan sekä minulle, että lapsille suoraan päin naamaa. Hänen poistuttua kakkosen luokse, pidin kriisipalavereja lasten kanssa, että he jaksaisivat ymmärtää, että siihen nähden oli helpotus, kun hän majaili kakkosen tarjoilujen äärellä. Sekoomus loppui, kun tajusi, miten tuo kakkonen oli häntä sahannut linssiin ja kun alkoi sitten se kostokausi siihen päälle, niin jouduimme koko perhe ottamaan ne tuulettimesta lentelevät sakat silmillemme. Ja silloin oli tarpeen myös nuorisolle annettu tuki molemmilta vanhemmilta, en olisi enää yksin jaksanutkaan.
        Kaikesta tuosta kuitenkin selvittiin ja se kasvatti kyllä aivan jokaista. Nuoriso ei siedä nykyisin pettämistä yhtään, riippuen sukupuolesta näyttää luotto vähän vastakkaiseen sukupuoleen kärsineen. Kukaan heistä ei omista niitä vaaleapunaisia laseja, kun ovat uskottomuuden raadollisuuden kokeneet sivustakärsijöinä.
        Aikuisena voin sanoa, että jos on tahtoa, niin on myös halua korjata parisuhdettaan. Joskus se vaan vaatii kanssakulkijalta hiukan pitempää vieteriä ja kykyä luottaa, kun toinen teoillaan osoittaa olevansa luottamuksen arvoinen. Kaikista teistä tämä on vaikein kulkemani tie. Nyt jälkikäteen voi olla kiitollinen, että saimme elämältä opetuksen, mutta sellaisen, ettei se hajottanut perhettämme.

        Tää on kyllä paras, voi v****:
        "Oma rakkaani tunki vanupuikkoja ja hammaslankaa kaikkiin koloihin, mitä wc:stä löysi. Siivoilin niitä pois ja hän vain tunki niitä lisää. Touhua jatkui aikansa..."
        Sun pitäis oikeesti kirjoittaa joku draamateksti disfunktionaalisesta perheestä;) Aika kiinnostava toi mieshahmo. Mut tollai voi oikeesti tapahtua jos se toinen nainen kiusaa miesparan hulluuteen asti, pelottavaa! Moni vanhempi mies sekoaa nuoren hyvännäköisen naikkosen vuoksi, alkaa vielä tuhlaamaan perheen ruokarahoja kalliisiin lahjoihin ym. hullua. Voi niitä kahjoja, mitä rakkaus tettääkään!!!


    • Onkooltavahuolissaan

      Kyllä se kannattaa jotenkin puuttua. Vaikka viestin tuoja ammutaan. Mutta jo oman moraalin pitäminen toista ihmistä kohtaan joutuisin kertomaan tietoni. Ei sillä lopputuloksella ole väliä koska enhän ole vastuussa naurettavan tilanteen vuoksi. Se joka rehellisesti haluaa auttaa petettyä on sille kertojalle helpotus. Tuollainen tilanne ei ole imartelevaa mitenkään. Eikä kellekkään osapuolelle. Se joka hyväksyy tietäen tilanteen eikä tee mitään on kannettava omallatunnolla ja toivoa ettei omalle kohdalle satu. Koitetaan muistaa että tälläiseen kuvioon ryhtyessään ottaa sen riskin miten se päättyy. Se mitkä ovat tuon petturin syyt moiseen on varmaan monia. Eikä elämä ole hallussa kuten pitäisi. Sotii kaikkia moraalisia käsityksiä mitä meille on opetettu suhteilusta eikö totta? Toki ukkomiehet voivat omistaa naiskavereita joiden tykönä kulkevat se on selvä. Mutta mitä ne sitten sisältää on tuon Ukkomiehen vastuu siitä kannettava. Samoin naiskaverin on kannettava se että pystyy ja kykenee näyttämään toteen puolisolle jos epäilyjä tai muuta tulee kuvioon. Minunkin mieheni kertoo kaiken joten näin minäkin uskon sen olevan vain kaveruutta. Toisaalta emmehän tiedä mitä seinien sisällä tapahtuu. Mutta turhaan en syytä. Mies se joka todistaa mitä hommailee jne. Mutta niinkuin kuvaat tarkasti kuinka tiedät niiden suhteesta ulkopuolisena jopa tuon varatun puolison tiedät niin minusta sinun tulisi tehdä loppu.

    • Erotakko

      Toisaalta tuon tietäen olevan kakkosen on itse riski kanettava onko todella kotona huonosti asiat. Ja se mitä uskoo. Jos ei eroa kuulu niin täytyy sanoa että ikävät ajat koittaa kakkosella. Toivotaan että asia tulee kuntoon jollakin tavalla. Varsinkin voisivat miettiä noita lapsia miten tulee vaikuttamaan. Mutta jos se jo kertoo sinulle noin avoimesti olevansa kakkonen mikä on sinun kantasi tuletko hyväksymään ne uutena parina jos ero tulee? Toivotaan myös ettei tuo petetty kovin kauan joutuisi olemaan muiden naurun kohteena. Juoruja liikkuu ja ikäviä. Kukin itse päättää mitä tekee tiedolle jonka saa. Ikäviä nämä on ja se mitä tiedolla tekee on päätettävä ihan itse. Täälläkin yhtä kolmiotraamaa kuulleena en ole sekaantunut ainoastaan sääliä ja inholla kuunnellut toisten juttuja. Mutta ei se hyvältä tunnu edes kuulla. Kun soimaan itseäni juuri siitä etten sekaannu. Mutta muistetaan ja toivotaan ettei omalle kohdalle satu.

    • antakaa_olla

      Juoruamisella aiheutetaan suurempaa vahinkoa kuin pysymällä hiljaa...kukaan ei pidä juoruakoista tai ukoista, jokainen pitäkööt vain huolta omista puuhistaan.

    • Toistat koko ajan, että et tunne miestä yhtään ja silti olet pettynyt hänen moraaliinsa ja oletat hänen olevan itsekeskeinen paska. Tunnetko hänen vaimoaa ja onko hän omaa miestään kohden kiva ja rakastava vai harjottaako hän kotonaan seksistä kieltäytymistä ja muuta henkistä kiusaamista?
      Miksi hänen vaimonsa pitäisi kyniä se mies? Voiko hän yleensäkään ottaa vain ja lähteä lasten kanssa pois suhteesta? Eiköhän oikeus päätä sen, että kenelle lasten huoltajuus kuuluu ja kuka suhteessa saa osituksessa omaisuudesta minkikin osan?

      Itse olen kakkosena melkein samassa tilanteessa olevan miehen kanssa. Mies on hänen vaimoaan varakkaampi. Haaveilaan miehen kanssa elosta yhdessä. Seksiä meillä on monena päivänä viikossa ja haluan uskoa, että hänellä ei mene kotona niin hyvin. Sen hän on minulle sanonut. Voisin hyvin ajatella olevani hänen lastensa äitipuolena.

      Asia on toisaankin niin, että se ei sinulle kuulu mitä ystävättäresi puuhailee sen miehen kanssa. Kyse ei ole sinun moraalistasi tai siitä miten sinä tekisit vastaavassa tilanteessa.
      Oletko ollut koko ajan ystävättäresi ystävä siitä huolimatta, vaikka hän tekee asiat toisin kuin on sinun periaatteinasi? Uskotko, että ystävyytesi jatkuu, jos menet kielimään asian sen miehen vaimolle? En usko että jatkuu. Luuletko, että sinuun luotetaan sen kielimisen jälkeen? En usko.

      Ymmärrän, että jotkut toiset naiset ovat kovasti sitä mieltä, että toisen tai kolmannen naisen pitäisi kertoa heille heidän miehensä uskottomuudesta. Mutta oletko sinä itse valmis niihin mahdollisiin ongelmiin tai hankaluuksiin, mitä asian kertominen sinulle itsellsi tuottaisi. Tuskin sinäkään niistä selviäisit vaan hankaloittaisit omaa elämääsi sillä tekemisillä. Kaikki tekemisethän vaikuttavat kaikkeen, kielimisetkin.

      • Ihmettelijää

        Ihan mielenkiinnosta kyselen, että missä ihmeen välissä se ukko ehtii sua naiskennella monta kertaa viikossa? Eikö se juurikaan vietä aikaa kotonaan? Teettekö muuta kuin naitte? Meinaan vaan, että ei kai ukkomies voi joka ilta olla poissa kotoaan tuntikausia, ja jos monta kertaa viikossa naitte, niin ette varmaan ehdi muuta sitten tekemäänkään. Onko teidän tapaamiset aina vaan pikasia käyntejä (mitä ne varmasti yleensä kakkosen kanssa onkin)?


      • munlapsiaethoida
        Ihmettelijää kirjoitti:

        Ihan mielenkiinnosta kyselen, että missä ihmeen välissä se ukko ehtii sua naiskennella monta kertaa viikossa? Eikö se juurikaan vietä aikaa kotonaan? Teettekö muuta kuin naitte? Meinaan vaan, että ei kai ukkomies voi joka ilta olla poissa kotoaan tuntikausia, ja jos monta kertaa viikossa naitte, niin ette varmaan ehdi muuta sitten tekemäänkään. Onko teidän tapaamiset aina vaan pikasia käyntejä (mitä ne varmasti yleensä kakkosen kanssa onkin)?

        Panoreissujahan ne on, kyllä sen kaikki tietää. Niks naks ja kotiin herkkupatojen ääreen ja vaimon kanssa jotain romanttisempaa. Kakkoset ei vaan tajua tätä ja yrittävät turhaan kohottaa egoaan antamisella, ei vaimo matskua, vaikka tunkua vaimon paikalle onkin.


      • Ihmettelijää kirjoitti:

        Ihan mielenkiinnosta kyselen, että missä ihmeen välissä se ukko ehtii sua naiskennella monta kertaa viikossa? Eikö se juurikaan vietä aikaa kotonaan? Teettekö muuta kuin naitte? Meinaan vaan, että ei kai ukkomies voi joka ilta olla poissa kotoaan tuntikausia, ja jos monta kertaa viikossa naitte, niin ette varmaan ehdi muuta sitten tekemäänkään. Onko teidän tapaamiset aina vaan pikasia käyntejä (mitä ne varmasti yleensä kakkosen kanssa onkin)?

        Ihan hyvin on ollut aikaa yhteisille sänkyleikeille. Joskus muutaman tunnin, toisinaan useita tunteja. Ja tehdään me muutakin kuin ollaan vain sängyssä tai olohuoneen matolla. Mutta seksi ja kaikenlainen läheisyys on kyllä hyvin olennainen osa tapaamisaikaa. Ollaan käyty kyllä ulkonakin, muttei ihan siinä asuinalueella, ihan vain oleilemassa.
        Me ei asuta maaseudulla vaan miesystäväni asuu sopuisasti melkein viereisessä talossa.
        Siitä en ole tietoinen, että mitä miesystäväni selittää vaimolleen, mutta miesystäväni ei vaikuta ollenkaan stressaantuneelta tullessaan luokseni. Sanoo, että kaikki hoituu ja saadaan kohta olla ihan kaksin. Muutaman kerran hänen vaimoaan ja heidän lapsiaan nähneenä huomioin, että vaimo tuntui olevan kovinkin stressaantuneen oloinen, tiuskii ja huutaa omille lapsilleen, eikä sellainen kasvatustapa ole milään tavalla järkevää. Siksi ne lapset pitäisikin siirtää parempaan seuraan. Minun hoidettavakseni.


        Sinulle "munlapsiaethoida" en vastaa, kun et minulle mitään kommentoinutkaan. Voit ihan rauhassa odotella vastausta tuolta Ihmettelijää nimimerkiltä.


      • Hirviö-olet

        Jaa että sun käytöskö sitten on järkevää?? Nait varattua miestä, lapsien isää, salaa äidin selän takana. Mahtaa lapset ihastua uuteen "pahaan äitipuoleensa". Hyvää esimerkkiä ainakin näytät: "Näin et välitä muista. Näin jyräät muut allesi. Näin olet mulkku ämmä."

        Vaimo on syystäkin stressaantunut, surullinen ja ahdistunut.

        Kuulostat aivan kamalalta ihmiseltä. Toivon todella, ettet koskaan saa mitään lapsia huollettavaksesi, et omia etkä muiden.

        Takaan sen, että mies ei sinuun ainakaan vaihda. Patja sinä olet, et muuta.


      • Hirviö-olet kirjoitti:

        Jaa että sun käytöskö sitten on järkevää?? Nait varattua miestä, lapsien isää, salaa äidin selän takana. Mahtaa lapset ihastua uuteen "pahaan äitipuoleensa". Hyvää esimerkkiä ainakin näytät: "Näin et välitä muista. Näin jyräät muut allesi. Näin olet mulkku ämmä."

        Vaimo on syystäkin stressaantunut, surullinen ja ahdistunut.

        Kuulostat aivan kamalalta ihmiseltä. Toivon todella, ettet koskaan saa mitään lapsia huollettavaksesi, et omia etkä muiden.

        Takaan sen, että mies ei sinuun ainakaan vaihda. Patja sinä olet, et muuta.

        En usko miesystäväni vaimon edes olevan tietoinen minusta. Muussa tapauksessa hän olisi mahdollisesti tullut jo sanomaan minulle jotain? Vaikka en ole hänen kanssaan tekemisissä, enkä tunne häntä muutenkaan, poislukien sen, mitä miesystäväni on hänestä kertonut. Näin ollen se hänen stressaantuneisuutensa on ihan hänen itsensä ja miehensä kesken syntynyttä. Varmaankin miesystäväni on sanonut hänelle eron mahdollisuudesta. Että sen takia kyseinen nainen on niin stressaantunut? Mutta kuitenkin, lapset ovat se huonoin suunta purkaa stressaantuneisuuttaan, he ovat viattomia siihen koko tilanteeseen.

        Ja se on minun kannalta ihan hyvä vain kun miesystäväni vaimo pysyy noin stressaantuneena ja epävakaana, että syytää pahaa oloaan lapsia kohtaan. Se parantaa sitä mahdollisuutta, että erotessa lapset määrätään isälle, koska osapuolen nainen on niin epävakaa ja epäkelpo hoitamaan heitä. Ja onhan miesystävälläni eron jälkeen minä apuna. Enköhän minä hoida heitä paljon paremmin.

        Et voi mitenkään taata sitä, etteikö miesystäväni vaihtaisi minua nykyisen vaimonsa paikalle. Et tunne miesystävääni. Etkä minuakaan. Onneksi.


      • aisinätaas

        Voi toki olla noin, mutta yhtälailla nautit täällä vallantunteesta. Sadisti trollaaja joka sormettaa itseään herättäessään huomion. Siitä sinä tunnet eläväsi. Huvittavan ohut persoonallisuus, jollet toisaalta aiheuttaisi liian paljon pahaa jollekin.


      • aisinätaas kirjoitti:

        Voi toki olla noin, mutta yhtälailla nautit täällä vallantunteesta. Sadisti trollaaja joka sormettaa itseään herättäessään huomion. Siitä sinä tunnet eläväsi. Huvittavan ohut persoonallisuus, jollet toisaalta aiheuttaisi liian paljon pahaa jollekin.

        Tietysti se on niin.

        Ja toisaalta sormettaminen käy hyvästä vaihtelusta ja nautinnosta tällaisina pimeinä ja sateisina iltoina, kun miesystävä on ihan väärässä paikassa. Eikä minua itseäni huvita lähteä jonnekin menomestaan tyrkylle jotain toista miestä saadakseni.


      • Eiootodellista88

        "Ja se on minun kannalta ihan hyvä vain kun miesystäväni vaimo pysyy noin stressaantuneena ja epävakaana, että syytää pahaa oloaan lapsia kohtaan."

        Sanokaa ettei näin sairasta ihmistä voi ollakaan, siis oikeesti! Eihän näin sairasta ihmistä voi olla!

        Jos et ole trolli, niin ole ystävällinen, hakeudu hoitoon. Toi ei ole normaalia. Sä olet todella sairas ihminen. Ja tää tulee nyt ihan ulkopuolisen näppäimistöltä, en siis ole petetty vaimo tai mitään vastaavaa, vaan ihan oikeesti sä olet sairas normaalin ihmisen näkökulmasta.

        Ja kyllä se mies on nyt just siellä, missä se viikonlopun haluaa ollakin, rakkaansa luona. Jos se sua rakastais, niin se olis jo sun luona, aina, kokemuksesta voin puhua.


      • Eiootodellista88 kirjoitti:

        "Ja se on minun kannalta ihan hyvä vain kun miesystäväni vaimo pysyy noin stressaantuneena ja epävakaana, että syytää pahaa oloaan lapsia kohtaan."

        Sanokaa ettei näin sairasta ihmistä voi ollakaan, siis oikeesti! Eihän näin sairasta ihmistä voi olla!

        Jos et ole trolli, niin ole ystävällinen, hakeudu hoitoon. Toi ei ole normaalia. Sä olet todella sairas ihminen. Ja tää tulee nyt ihan ulkopuolisen näppäimistöltä, en siis ole petetty vaimo tai mitään vastaavaa, vaan ihan oikeesti sä olet sairas normaalin ihmisen näkökulmasta.

        Ja kyllä se mies on nyt just siellä, missä se viikonlopun haluaa ollakin, rakkaansa luona. Jos se sua rakastais, niin se olis jo sun luona, aina, kokemuksesta voin puhua.

        Vai et sinä ole petetty vaimo tai mikään vastaava? Ja kuitenkin luuhaat uskottomuus -palstalla lauantai-iltana klo 21:50! Just joo!

        Onko oma ukko kadoksissa? Sinä taidat itse olla todella kaukana siitä normaalista ihmisestä, varsinkin kun haukut noin tuntematonta ihmistä. Sinun malliasi toteuttaen voin minäkin haukkua sitä miesystäväni vaimoa surkeaksi lasten äidiksi. Tuntuuko nyt hyvälle?

        Onneksi tämä yksinäinen lauantai menee nopeasti ohi (ja ihan kiva oli välillä sormettaakin). Sunnuntaina saan miesystäväni seurakseni kun hänen vaimonsa menee joillekin asioilleen. Kun me asutaan sopivan lähellä niin miesystävälläni matka luokseni sujuu joutuisasti kävellen. Ei tarvitse jättää autoa jollekin parkkikselle, josta joku toinen voisi sen bongata ja ihmetellä mitä se siellä tekee. Huomenna taas hymyillään, vaikka nyt sataa ulkona vettä.


      • Eiootodellista88

        No hienoa, että tuli sekin selväksi, että itse luuhaat uskottomuuspalstalla ihan tarkoituksella lauantai-iltana, kaivaten miestä, joka viettää laatuaikaa vaimonsa kanssa. Huomenna piipahtaa pikasella luonasi kun vaimo ei huomaa! 😃

        Minä en ole ollut millään "uskottomuus"-palstalla, vaan selailen "suhteet"-palstaa, jonne tulee keskusteluja väiltä "anoppi ja appi" ja "ystävyys". Tulin nyt klikanneeksi auki tämän triidin, jossa noin sairas ihminen kirjottelee.

        Uskottomuus ei ole minua henk. koht. koskettanut, mutta olenhan nuorempi kuin sinä. Sen silti sanon, että ikipäivänä en tule olemaan niin huono ihminen, että alentuisin kakkoseksi. Sinä olet tainnut osasi valita.


      • Eiootodellista88

        Lisään vielä, että en ole haukkunut sinua, todennut asian vain faktana, että hakeudu hoitoon pian. Sinä sen sijaan olet alusta asti haukkunut miehen vaimoa ja toivonut hänelle pahaa.


      • Eiootodellista88 kirjoitti:

        Lisään vielä, että en ole haukkunut sinua, todennut asian vain faktana, että hakeudu hoitoon pian. Sinä sen sijaan olet alusta asti haukkunut miehen vaimoa ja toivonut hänelle pahaa.

        Jos tuo 88 nimimerkkisi perässä tarkoittaa syntymävuottasi, niin sinä olet lähes valovuoden minua vanhempi (tai ainakin 5 vuotta). :D

        Taitaa sinullakin olla tekemiset olleet vähissä, kun lauantaiyönä on pitänyt suhteet -palstaa selailla. Noh, ehkä sinäkin saat joskus miehen itsellesi. Tai ehkä et.

        Eikä vain ihan pikaisella vaan ollaan yhdessä iltaan asti. Ensin katsellaan hiihtoa sylikkäin ja sitten siirrytään makkarin puolelle. Taas saadaan ja kunnolla.
        Miesystäväni ei ole vaimon tossun alla. Kyllä molemmat kuulemma sovittelee menonsa ihan mielensä mukaan. Saahan miesystäväni vaimo kuitenkin käydä vapaasti kaveriensa luona niin saa kai silloin hänen miehensäkin käydä omiensa luona eli minun. Ilman että vaimo tenttaisi koko ajan että missä hän on.

        Enhän minä mitenkään pahaa miesystäväni vaimolle toivottanut. Sanoin vain, että hän näyttää olevan kovin stressaantunut ja on ihan hyvä että pysyykin. Se kun opettaa stressinsietokykyä ja opettaa ihmistä hallitsemaan stressitekijöiden ratkaisemista. Mutta mitä minä sinulle sitä selittäisin. Sinähän olet tyhmä kuin vasemman jalan saapas. :D

        Ja nyt liihottelen ottamaan miesystäväni vastaan. :)


      • 89482785
        O-to-E kirjoitti:

        Jos tuo 88 nimimerkkisi perässä tarkoittaa syntymävuottasi, niin sinä olet lähes valovuoden minua vanhempi (tai ainakin 5 vuotta). :D

        Taitaa sinullakin olla tekemiset olleet vähissä, kun lauantaiyönä on pitänyt suhteet -palstaa selailla. Noh, ehkä sinäkin saat joskus miehen itsellesi. Tai ehkä et.

        Eikä vain ihan pikaisella vaan ollaan yhdessä iltaan asti. Ensin katsellaan hiihtoa sylikkäin ja sitten siirrytään makkarin puolelle. Taas saadaan ja kunnolla.
        Miesystäväni ei ole vaimon tossun alla. Kyllä molemmat kuulemma sovittelee menonsa ihan mielensä mukaan. Saahan miesystäväni vaimo kuitenkin käydä vapaasti kaveriensa luona niin saa kai silloin hänen miehensäkin käydä omiensa luona eli minun. Ilman että vaimo tenttaisi koko ajan että missä hän on.

        Enhän minä mitenkään pahaa miesystäväni vaimolle toivottanut. Sanoin vain, että hän näyttää olevan kovin stressaantunut ja on ihan hyvä että pysyykin. Se kun opettaa stressinsietokykyä ja opettaa ihmistä hallitsemaan stressitekijöiden ratkaisemista. Mutta mitä minä sinulle sitä selittäisin. Sinähän olet tyhmä kuin vasemman jalan saapas. :D

        Ja nyt liihottelen ottamaan miesystäväni vastaan. :)

        Niin, eihän tässä mitään muuta kuin että vaimon pitää saada tietää, jotta hän voi suunnata jäljellä olevan elämänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Jos mies ei kerro, jonkun muun pitäisi. Se on sitä lähimmäisestä välittämistä.


      • Eiootodellista88

        Tommoset huorat ei tuu ikinä tajuumaan omaa tyhmyyttään. Turpaasi tulet saamaan siinä kolmiodraamassa. Mutta osasi olet itse valinnut.

        Tyhmyytesi taas osoitit; jos sanon, että olen alle 24v. niin voiko nimimerkkini 88 tarkoittaa syntymävuottani? vai voisiko se sittenkin tarkoittaa jotain muuta? Niin, mietipä sitä. Taidat olla niin urpo ette pysty miettimään niin pitkälle.

        Yhtä en vaan voi käsittää, miksi kukaan haluaisi omakseen äijän, joka kykenee kylmästi pettämään vaimoaan, lastensa äitiä? Jos jostain ihme syystä mies valitsisi sinut, niin voit olla varma, että sinä olet seuraava petetty, surullinen, stressaantunut vaimo, jota seuraava kakkonen parjaa keskustelupalstalla.


      • tarpeiden.mukaan
        Eiootodellista88 kirjoitti:

        Tommoset huorat ei tuu ikinä tajuumaan omaa tyhmyyttään. Turpaasi tulet saamaan siinä kolmiodraamassa. Mutta osasi olet itse valinnut.

        Tyhmyytesi taas osoitit; jos sanon, että olen alle 24v. niin voiko nimimerkkini 88 tarkoittaa syntymävuottani? vai voisiko se sittenkin tarkoittaa jotain muuta? Niin, mietipä sitä. Taidat olla niin urpo ette pysty miettimään niin pitkälle.

        Yhtä en vaan voi käsittää, miksi kukaan haluaisi omakseen äijän, joka kykenee kylmästi pettämään vaimoaan, lastensa äitiä? Jos jostain ihme syystä mies valitsisi sinut, niin voit olla varma, että sinä olet seuraava petetty, surullinen, stressaantunut vaimo, jota seuraava kakkonen parjaa keskustelupalstalla.

        "jos sanon, että olen alle 24v. niin voiko nimimerkkini 88 tarkoittaa syntymävuottani?"

        Voi tarkottaa ellet sä valehtele ja se tarkoittaakin sitä että sä olet 88-vuotias kurppa.

        Siitä että oletko nuorempi tai vanhempi, ei ole mitään todistusta kuin sun oma väitteesi. Eikä se paina mitään koska nuorempi on aina kokeneempaa tyhmempi. Tuo O2E tuntuu olevan kokenut ainakin mitä miehiin ja heidän kanssa sängyssä olemiseen tulee.


      • HuonoDiiliSulla

        Tajuatkohan itse sitä, että kerskailet asioilla, jotka on ihan arkipäivää normi pariskunnille (myös sille miehelle vaimoineen). Ainut kerskailun aihe tuntuu olevan se, että kumppanina on jonkun muun mies, mikä olisi normi ihmisestä lähinnä hävettävää ja ällöttävää.

        Siis mies tulee katsomaan hiihtoa luoksesi ja naimaan ja palaa takas perheensä luo? Ihan ilmatteeks? Huonon diilin oot kyllä tehny.


      • Eiootodellista88
        tarpeiden.mukaan kirjoitti:

        "jos sanon, että olen alle 24v. niin voiko nimimerkkini 88 tarkoittaa syntymävuottani?"

        Voi tarkottaa ellet sä valehtele ja se tarkoittaakin sitä että sä olet 88-vuotias kurppa.

        Siitä että oletko nuorempi tai vanhempi, ei ole mitään todistusta kuin sun oma väitteesi. Eikä se paina mitään koska nuorempi on aina kokeneempaa tyhmempi. Tuo O2E tuntuu olevan kokenut ainakin mitä miehiin ja heidän kanssa sängyssä olemiseen tulee.

        Niin sitähän et voi koskaan tietää mikä on kenenkin oikea ikä. Eihän tuo huorakaan välttämättä ole 24v. Sehän voi ollakin 57 vuotias satuileva setämies, sitä veikkaisin itse.

        Mitä tulee sen mieskokemuksiin, niin näyttäisi siltä ettei se omaa miestä saa kun pitää jonkun omaa lainata. Näille pettäjille tunnetusti kelpaa vähän paskempikin, kunhan on helppo; irtoo helposti, saa mennä millon huvittaa, lähtee ku huvittaa, kattoo panon jälkeen tai ennen vähän urheilua, on lähellä voi mennä vaikka kävellen pikaselle, ja aina huora on valmiina odottamassa innolla. Tosi jees!


      • tarpeiden.mukaan
        Eiootodellista88 kirjoitti:

        Niin sitähän et voi koskaan tietää mikä on kenenkin oikea ikä. Eihän tuo huorakaan välttämättä ole 24v. Sehän voi ollakin 57 vuotias satuileva setämies, sitä veikkaisin itse.

        Mitä tulee sen mieskokemuksiin, niin näyttäisi siltä ettei se omaa miestä saa kun pitää jonkun omaa lainata. Näille pettäjille tunnetusti kelpaa vähän paskempikin, kunhan on helppo; irtoo helposti, saa mennä millon huvittaa, lähtee ku huvittaa, kattoo panon jälkeen tai ennen vähän urheilua, on lähellä voi mennä vaikka kävellen pikaselle, ja aina huora on valmiina odottamassa innolla. Tosi jees!

        Ei kukaan mies voi olla noin helposti huijattavissa. Tuon O2En on pakko olla nainen, sillä vain epätoivoinen nainen uskoo kun joku varattu puhuu nätisti yhteisestä suhteesta.

        Voi olla, ettei hän vain kykene saamaan vakavaa suhdetta aikaan? Että on pakko koettaa saada varatulta mieheltä ja on niin tollo, että uskoo kun mies lupailee ruusuista tulevaisuutta. Pettävä mieshän lupailee mitä tahansa vain saadakseen helpolta naiselta seksiä. Tai sitten hänen seksielämänsä rajoittuu yhden yön panoihin, kuten hän näytti tuossa hieman aiemmin sanoneen ("eikä minua itseäni huvita lähteä jonnekin menomestaan tyrkylle jotain toista miestä saadakseni")? En tiedä kuinka alas pitää vajota, kun suostuu melkein kenen tahansa miehen naitavaksi vain seksiä saadakseen?


      • tarpeiden.mukaan kirjoitti:

        Ei kukaan mies voi olla noin helposti huijattavissa. Tuon O2En on pakko olla nainen, sillä vain epätoivoinen nainen uskoo kun joku varattu puhuu nätisti yhteisestä suhteesta.

        Voi olla, ettei hän vain kykene saamaan vakavaa suhdetta aikaan? Että on pakko koettaa saada varatulta mieheltä ja on niin tollo, että uskoo kun mies lupailee ruusuista tulevaisuutta. Pettävä mieshän lupailee mitä tahansa vain saadakseen helpolta naiselta seksiä. Tai sitten hänen seksielämänsä rajoittuu yhden yön panoihin, kuten hän näytti tuossa hieman aiemmin sanoneen ("eikä minua itseäni huvita lähteä jonnekin menomestaan tyrkylle jotain toista miestä saadakseni")? En tiedä kuinka alas pitää vajota, kun suostuu melkein kenen tahansa miehen naitavaksi vain seksiä saadakseen?

        Kiitos vain tästäkin, mutta en koe olevani mikään huora vaikka olenkin varatun miehen kanssa ja että meillä on seksiä usein ja vain minun luona. Miesystäväni luokse ei voida mennä kun siellä on muitakin ihmisiä. Kyllähän minä nyt sen ymmärrän, että hyvää siitä ei seuraisi.

        Ja on minulla ollut muitakin miesseuralaisia samaan aikaan vaikka olen ollut suhteessa tähän varattuun mieheen. Mutta he ovat olleet lähinnä sellaisia yhden yön hoitoja. Mitään vakavsti otettavaa suhdetta niistä ei ole tullut. Usein vain hetken kivaa illan tai yön tunteina. Joidenkin kanssa ollaan otettu uusiksi kun ollaan taas tavattu jossain. Mutta en koe sitä pahana, sillä tykkään seksistä ja saamisesta, joten saadakseni sitä pitää suostua antamaan. Välillä helpommalla, toisinaan taas jos joku ei nii alkuunn kiinnosta, niin hieman vaikeamman kanssa. Mutta mikään tyrkky minä en ole, vaikka sitä kuvausta käytinkin.
        Tämän varatun kanssa olen ollut hieman pidempään ja vaikuttaa sille, että saan hänestä ihan hyvän miehen itselleni. Kun nyt asiat vain etenevät ja hän pääsee jouhevasti ensin vain eroon nykyisestä vaimostaan ja saa muutkin asiansa kuntoon. Tai ainakin niin minä uskon. Siihen asti jatketaan tällä tavalla kuin nyt.


      • 89482785 kirjoitti:

        Niin, eihän tässä mitään muuta kuin että vaimon pitää saada tietää, jotta hän voi suunnata jäljellä olevan elämänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Jos mies ei kerro, jonkun muun pitäisi. Se on sitä lähimmäisestä välittämistä.

        En ole sen miesystäväni vaimon lähimmäinen. Joten ei ole minun asiani kertoa sitä hänelle. Eiköhän hänen oma miehensä kerro hänelle, että ero on tulossa ja saa hänen vaimonsa mennä minne tykkää. Hänen miehensä tulee sitten olemaan minun kanssani.


      • 873582942
        O-to-E kirjoitti:

        En ole sen miesystäväni vaimon lähimmäinen. Joten ei ole minun asiani kertoa sitä hänelle. Eiköhän hänen oma miehensä kerro hänelle, että ero on tulossa ja saa hänen vaimonsa mennä minne tykkää. Hänen miehensä tulee sitten olemaan minun kanssani.

        En odotakaan sinulta mitään; kuvailethan pohjatonta egoisimiasi kaunopuheisesti. Mutta kun sanoit, että muiden ei pitäisi tunkea nokkaansa toisten ihmisten asioihin, olen täysin vastakkaista mieltä.

        Säädyttömiä ihmisiä ei pysty muuttamaan, mutta säädyllisten ihmisten on oltava aktiivisia, jotta maailma olisi vähän parempi paikka.


      • Totuusontaruajne
        O-to-E kirjoitti:

        En ole sen miesystäväni vaimon lähimmäinen. Joten ei ole minun asiani kertoa sitä hänelle. Eiköhän hänen oma miehensä kerro hänelle, että ero on tulossa ja saa hänen vaimonsa mennä minne tykkää. Hänen miehensä tulee sitten olemaan minun kanssani.

        Voih, joko se mies paineli kotiin klo 18 vaimonsa luo kun jo siihen aikaan heti olit palstalla kehumassa suhdettanne? Harmin paikka, että sinne vaimon helmoihin on niin kiire. Luulis, jos ero olis tulossa, niin mies vois jäädä sun luo.

        Honey, toi nyt kyllä haiskahtaa vaan just siltä, että olet kakkonen loppu elämäs. Mies olis jo eronnu vaimostaan, tai ainakin viettäis sun kanssa aikaa rutkasti enemmän, jos olis aikeissa erota ja jos sua tosissaan rakastais. Ota pääs jo pois pepustas, tuhlaat elämäs. Tuhlaat sen toki muutenkin, jos pettäjän itelles ketkuttelet. Se tulee pettämään suakin.


      • Erkki-jooseppi
        O-to-E kirjoitti:

        Kiitos vain tästäkin, mutta en koe olevani mikään huora vaikka olenkin varatun miehen kanssa ja että meillä on seksiä usein ja vain minun luona. Miesystäväni luokse ei voida mennä kun siellä on muitakin ihmisiä. Kyllähän minä nyt sen ymmärrän, että hyvää siitä ei seuraisi.

        Ja on minulla ollut muitakin miesseuralaisia samaan aikaan vaikka olen ollut suhteessa tähän varattuun mieheen. Mutta he ovat olleet lähinnä sellaisia yhden yön hoitoja. Mitään vakavsti otettavaa suhdetta niistä ei ole tullut. Usein vain hetken kivaa illan tai yön tunteina. Joidenkin kanssa ollaan otettu uusiksi kun ollaan taas tavattu jossain. Mutta en koe sitä pahana, sillä tykkään seksistä ja saamisesta, joten saadakseni sitä pitää suostua antamaan. Välillä helpommalla, toisinaan taas jos joku ei nii alkuunn kiinnosta, niin hieman vaikeamman kanssa. Mutta mikään tyrkky minä en ole, vaikka sitä kuvausta käytinkin.
        Tämän varatun kanssa olen ollut hieman pidempään ja vaikuttaa sille, että saan hänestä ihan hyvän miehen itselleni. Kun nyt asiat vain etenevät ja hän pääsee jouhevasti ensin vain eroon nykyisestä vaimostaan ja saa muutkin asiansa kuntoon. Tai ainakin niin minä uskon. Siihen asti jatketaan tällä tavalla kuin nyt.

        *Kiitos vain tästäkin, mutta en koe olevani mikään huora vaikka olenkin varatun miehen kanssa ja että meillä on seksiä usein ja vain minun luona.*

        Hahahaha päivän naurut!!! Johan sä vitsin murjasit vai ootko tosissas noin höynäytettävä!? Varatuille miehille kakkoset nimenomaan on ilmasia huoria.


      • Ykköseltäkakkoselle
        O-to-E kirjoitti:

        En ole sen miesystäväni vaimon lähimmäinen. Joten ei ole minun asiani kertoa sitä hänelle. Eiköhän hänen oma miehensä kerro hänelle, että ero on tulossa ja saa hänen vaimonsa mennä minne tykkää. Hänen miehensä tulee sitten olemaan minun kanssani.

        Höpö höpö kai nyt naapurit jo nähneet kuvion? Vai et huora ole. Hyvä kun itsetunto noin kohdallaan. Arvostan minäkin tilannetta missä varattu käy kaverinsa tykönä kahvilla. Me kaikki niin ymmärretään. Itse sinä elät kuten tahdot ja teet kuin haluat. Upea ihminen varmaan sinunkin läheiset arvostaa sinun tekemisiä. Ei Saakeli tuosta ei voi olla ylpeä mitenkään. Sairas olet jos olisi totta tilanne että varattu sotkee tuollaisen kuvion. Toisaalta upeaa kun arvostelee vaimon tekemisiä. Taidat trolli. Sori läpi mene.


      • kumpioletmieluummin
        Erkki-jooseppi kirjoitti:

        *Kiitos vain tästäkin, mutta en koe olevani mikään huora vaikka olenkin varatun miehen kanssa ja että meillä on seksiä usein ja vain minun luona.*

        Hahahaha päivän naurut!!! Johan sä vitsin murjasit vai ootko tosissas noin höynäytettävä!? Varatuille miehille kakkoset nimenomaan on ilmasia huoria.

        "Varatuille miehille kakkoset nimenomaan on ilmasia huoria."

        Tai narttuja, niin kuin varatut miehet itse sanovat. Nartulle nartun kohtelu ja vaimolle vaimon kohtelu. Ikävä tosiasia.


      • Senmistäkirjoittaa

        Kuuleppa trolli käypä lukemassa iltsanomat mitä tapahtui kirjoittajalle joka täällä Kertoili ja uhkaili seurustelu kumppaniaan. Sinäkin kuvaat liian tarkasti tilannetta. Nyt suu suppuun äläkä loukkaa varatun kunniaa.


      • Senmistäkirjoittaa kirjoitti:

        Kuuleppa trolli käypä lukemassa iltsanomat mitä tapahtui kirjoittajalle joka täällä Kertoili ja uhkaili seurustelu kumppaniaan. Sinäkin kuvaat liian tarkasti tilannetta. Nyt suu suppuun äläkä loukkaa varatun kunniaa.

        "Ykköseltäkakkoselle: kai nyt naapurit jo nähneet kuvion?"
        Ei hyvää päivää. Onko sinulla sellaisia naapureita, jotka kyylää muiden tekemisiä? Näyttää olevan. Onneksi täällä ei ole. Saa olla ja mennä, kun ei aiheuta liikaa meteliä. Eikä nyt seksinharrastaminen ole mitään ei-sallittua? Ei se katso tai kiellä sitä, ettei niin voisi tehdä, vaikka miesystäväni onkin varattu ja kimpassa toisen naisen kanssa.

        "Senmistäkirjoittaa: Käypä lukemassa iltsanomat mitä tapahtui kirjoittajalle ..."
        Ei hyvää päivää sinullekin. Lue itse sitä Iltasanomiasi tai Seiskaa jos niin tuntuu. Mitään nimiä en ole maininnut enkä asuinpaikkaa tai muitakaan.
        Mitä varatun kunniaa? Sen miesystävänikö? Vaiko hänen vaimonsa? Että heitäkö pitäisi suojella, mutta se, että minua täällä saa haukkua huoraksi, näyttää olevan sinulle ihan ok? En ole edes huomannut, että toruisit ketään siitä huorittelusta vaan koetat saada minua hiljaiseksi.

        Mutta ei se onnistu. Minulla on ihan sama oikeus kirjoittaa kokemuksistani miesystäväni kanssa. Hänen vaimoaan en pahemin ole edes maininnut kuin silloin, kun muut ovat ensin hänet ottaneet puheenaiheeksi. Ja koska en ole maininnut nimiäkään, niin kaikki on ok. Elämä jatkuu.


      • Kakkosenjonkatiedän
        O-to-E kirjoitti:

        Kiitos vain tästäkin, mutta en koe olevani mikään huora vaikka olenkin varatun miehen kanssa ja että meillä on seksiä usein ja vain minun luona. Miesystäväni luokse ei voida mennä kun siellä on muitakin ihmisiä. Kyllähän minä nyt sen ymmärrän, että hyvää siitä ei seuraisi.

        Ja on minulla ollut muitakin miesseuralaisia samaan aikaan vaikka olen ollut suhteessa tähän varattuun mieheen. Mutta he ovat olleet lähinnä sellaisia yhden yön hoitoja. Mitään vakavsti otettavaa suhdetta niistä ei ole tullut. Usein vain hetken kivaa illan tai yön tunteina. Joidenkin kanssa ollaan otettu uusiksi kun ollaan taas tavattu jossain. Mutta en koe sitä pahana, sillä tykkään seksistä ja saamisesta, joten saadakseni sitä pitää suostua antamaan. Välillä helpommalla, toisinaan taas jos joku ei nii alkuunn kiinnosta, niin hieman vaikeamman kanssa. Mutta mikään tyrkky minä en ole, vaikka sitä kuvausta käytinkin.
        Tämän varatun kanssa olen ollut hieman pidempään ja vaikuttaa sille, että saan hänestä ihan hyvän miehen itselleni. Kun nyt asiat vain etenevät ja hän pääsee jouhevasti ensin vain eroon nykyisestä vaimostaan ja saa muutkin asiansa kuntoon. Tai ainakin niin minä uskon. Siihen asti jatketaan tällä tavalla kuin nyt.

        Hei näin kaverina voin sanoa ettet todella ole syyllinen varatun miehen luonasi kulkemiseen. Et todellakaan muista nauttia kunnes vaimo saa tietää. Voitte yhdessä vertailla kummalla on parempi värkki. Se jolle tuo palkinto jää nauttikoon voitosta! Mutta arvosta en sinun tekemisiä ja viimein kun tajuat kuinka tuomitsen sinun tekemiset tulet sen näkemään. Hyvät jutut annat kyllä meille muille. Ja hei kun tuo typerä juttu tulee ratkeamaan nauretaan yhdessä lisää? Ethän ala perustelemaan jatkossa meille muille kuinka vaikeaa on olla uusi äiti puoli ethän? Se mistä tiedän on se sinun ratkaistava. Luota toki lisää ihmisiin joihin olet tekemisissä. Kun me kaikki niin ymmärretään sinua. Älä koe olevasi mitenkään syyllinen varatun käymiseen eikä muutoinkaan.


      • M-900

        O2e, oot muuten aika vastenmielisen näkönen, jos toi on sun pärstäs.


      • nauratat.minua
        M-900 kirjoitti:

        O2e, oot muuten aika vastenmielisen näkönen, jos toi on sun pärstäs.

        Voisit sinä vastaavasti laittaa oman kuvasi näytille, niin katsotaan kuinka ruma yökötys siellä haukkuu toista.


      • M-900

        Ei, mutta se onkin varmaan vaan toi sun ilmees. Eiks normaalimpi kuva olis kivempi?


      • M-900 kirjoitti:

        Ei, mutta se onkin varmaan vaan toi sun ilmees. Eiks normaalimpi kuva olis kivempi?

        Ai että ensin haukutaan vastenmieliseksi, ja sitten koetetaan mielistellä sanomalla, että se onkin vain minun ilmeeni.
        Mitenkä niin normaalimpi kuva olisi kivempi? Että tännekirjoittavat näkisivät minun kasvoni? Varmaankin pitäisi laittaa samalla ihan kokovartalokuva? Näkisitte samalla, että minkälainen ja minkämuotoinen nainen minä olen. Joo, ei ole laittamassa uutta kuvaa. Tuolla mennään.


      • Anonyymi
        munlapsiaethoida kirjoitti:

        Panoreissujahan ne on, kyllä sen kaikki tietää. Niks naks ja kotiin herkkupatojen ääreen ja vaimon kanssa jotain romanttisempaa. Kakkoset ei vaan tajua tätä ja yrittävät turhaan kohottaa egoaan antamisella, ei vaimo matskua, vaikka tunkua vaimon paikalle onkin.

        munlapsiaethoida, puhuit asiaa!

        Mun ukkokin kävi muutaman kerran tälläisen jakorasian luona. Kävi siellä muitakin, kuulemma. Nainen oli 5-kymppinen eikä ukkoni ihannenainen milläänlailla, mutta pussit auttoi tyhjentämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        munlapsiaethoida, puhuit asiaa!

        Mun ukkokin kävi muutaman kerran tälläisen jakorasian luona. Kävi siellä muitakin, kuulemma. Nainen oli 5-kymppinen eikä ukkoni ihannenainen milläänlailla, mutta pussit auttoi tyhjentämään.

        Ja mistäkö tiedän? Koska olin tavannut naisen.


    • onneeheille

      kyllä vaimon on saatava tietää.jostainkautta.ettei tuommosen pedon kanssa elämäänsä pilaa.soita tai kirjoita.mut tuo vaimoparka on nyt lapsineen pelastettava.tuommonen mies pilaa kaiken jopa lastensa elämän.ja tummonen ystävä ei ole oikea ystävä koska ei sinun neuvojasi kuuntele.ja jos joku sinua ilmotuksista moittii.nosta leukas.oikein olet tehnyt.ja se ystäväs on panopuu.avionrikkoja sen paskaukon kaa.ne ovat nyt onnesa ansainneet.

    • Turhaako.moralisoin

      Oho. Kiitos vastauksistanne. Osa oli ajatuksia herättäviä ja osa lähes naurettavaa provokatiivista käytöstä lähes teini tytöltä. Olen itse miehelleni nyt asiasta puhunut ja pohdinnan jälkeen tullut tulokseen, että otan etäisyyttä ystävääni. Ystävyys useimmiten pohjautuu samanlaiseen arvomaailmaan ja ajattelutapaan. Toivon, että hän saa toiminnastaan opetuksen. Miehen vaimo on nyt saanut tietää miehensä vehkeilystä. Ei minun toimesta vaan miehen ystävän. Joten minua ei ammuttu viestin tuojana. Tilanne on mielestäni kurja lasten kannalta. Lapselle oma vanhempi on aina varmasti rakas ja tämä mies tuhoaa perhettään ns. Pi.... n himoissaan. Sellaisia naisia ja miehiä tulee aina olemaan joille itsekkyys on itsestään selvyys.

      • Joku sanoin minulle, että lukemalla uskottomuuspalstan juttuja oppisin näkemään asioiden eron.

        Näitä "Uskottomuus"-palstan juttuja nyt lukeneena ainoa päätelmä on, että aina keskustelun avanneen juttu päättyy Happy End'iin. Joku muu kuin itse on kertonut vaimolle blaa-blaa ... ja hänen miehensä on "ammuttu seulaksi" pettämisen takia ja on täysi paska.
        Ja minua tai jotain toista minunlaista on päästy haukkumaan huoraksi ja huonoksi ihmiseksi.

        Mietinkin, että jos minä olen näin vielä "kakkosena" "huora" ja huono ihminen, niin olenko minä sitten ykkösenä oikea enkeli ja perheen pelastaja? Ainakaan minä itse en ole ollut uskoton. Ja ei, tietääkseni minua ei ole aiemmissa suhteissani petetty rankasti, joka saisi minut toimimaan näin, että heilastelen varatun miehen kanssa. Ihan vain tiedoksi niille jotka koettaa ymmärtää käyttäytymismalleja. Eikä sorru alittamaan rimaa haukkumalla minua huoraksi. Ellei se taso nyt vain ole sellaista tekevälle se ihan hänelle ominainen tasonsa.


      • Lisäksi keskustelu on avattu vasta 16.11.2017 ja jo nyt 19.11.2017 se on saatu päätökseen? Kaikki on hyvin, joku on kertonut jollekin että joku pettää. Ja blaa-blaa. Kaikki uskoo!

        Siis ihan tosissaanko?

        Tämä kokop avaus on pelkkää feikkiä. Ensin on pähkäilly puoli vuotta miten tekee ja sitten asia hoituu viikonlopussa. Just joo!

        Ja sitten vain uutta juttua avaamaan.


      • Niinmitenseolikaan
        O-to-E kirjoitti:

        Lisäksi keskustelu on avattu vasta 16.11.2017 ja jo nyt 19.11.2017 se on saatu päätökseen? Kaikki on hyvin, joku on kertonut jollekin että joku pettää. Ja blaa-blaa. Kaikki uskoo!

        Siis ihan tosissaanko?

        Tämä kokop avaus on pelkkää feikkiä. Ensin on pähkäilly puoli vuotta miten tekee ja sitten asia hoituu viikonlopussa. Just joo!

        Ja sitten vain uutta juttua avaamaan.

        Niin katsos kun kuvailemasi tilanne on joillekin täyttä totta. Ja kuka tälläiseen tilanteeseen ryhtyy on se myös vastuu kannettava. Muistetaan sekin että itse me annetaan se ymmärrys muille mitä kuviossa tapahtuu. Suhteita on monenlaisia enkä irl mene sanomaan päin naamaa Käytkö patjaa naimassa? Eihän niin toimita? Jos ystäväni kotonaan suhteilee jonkun kanssa onko minun hommani kysyä syytä? Se mitä tiedän ystäväni tekemisistä on täysin sen omaa kertomaa. Ja se ketä sen tykönä käy on tuttujen kertomaa. Enhän toki voi tietää mikä on totta eihän me nähdä sinne seinien sisälle eihän? Ja jos se patjana on varatulle niin mitä sitten. En ole ystävänä pakotettu asiaa kysymään enhän? Toki jos juttua kuulleena en voi muutakuin yrittää ymmärtää. Ja toivoa ettei oma kumppani kulkisi yksinään kahvituksilla.


    • RehellisyysEnnenKaikkea

      Vaimon kuuluu tietää ja hän voi miettiä asiaa jatkaako pettäjän kanssa. Ystävälle ja miehelle voi aina puhua järkiintymisestä, pakenemisesta vaikeuksissa ja tyhmästä käyttäytymisestä joka ei johda mihinkään. Eropäätöksen hän voi tehdä myöhemminkin kun lapset kasvaa ja jos asia hiertää liittoa. Mies voi omassa kasvamattomuudessa ja vastuuntunnottomuudessaan olla lyhytnäköinen. Silti usein erotuska lapsista on liian vaikea, tuttu perhemalli ja paluu kotiin vie voiton.
      Joskus käy niin että vaimo kostaa myöhemmin ja mies jääkin itse lehdellä soittelemaan.
      Lapset vie aina voimavaroja heidän äidiltä ja tuo myös stressiä vaimolle ja lasten isälle. Hyviäkin päiviä tulee kun jaksaa huonoina päivinä. Ei pidä tuudittautua ajatukseen että tämä oli nyt tässä ja tästä ei tule mitään. Elämään kuuluu aina myös vastamäkiä mutta jokaisella on rajansa miten paljon niitä vastamäkiä jaksaa.
      Tyhmiä pettäjiä ja pintapuolisia ihmisiä maailmaan riittää. Moraaliset elämänarvot on ihmisen kunnian mitta.

    • Portaillaoli

      Kyllä otin yhteyttä heti kakkoseen kun tietoon sain. Se ettei vastannut en voi mitään. Mutta mitäpä näistä se joka pettämään alkaa on se pystyttävä kertomaan ne syyt siihen. Ja voi pojat mitä kertoikin tuosta kakkosesta. Itse se päätti tämän näin tapahtuvan ja olen mielestäni antanut sillekin mahdollisuuden kertoa. Ja hei täälläkin sen naapuri oli Käräyttäjä. Joten jatka suhdetta rauhassa kun luonasi kulkee varattu mies. Toki ne naapurit miettivät mitä ihmettä sen auto sun pihalla on. Olihan karmeaa kun mies kertoi lähtevänsä työreissuun ja kun viesti tuli minulle mene katsomaan kyseiseen osoitteeseen menin ihan uteliaisuutta mikä oli kyseessä. Järkyttäviä oli se että siellähän se oli.

      • "Joten jatka suhdetta rauhassa kun luonasi kulkee varattu mies. Toki ne naapurit miettivät mitä ihmettä sen auto sun pihalla on."

        Näin toimitaan siis landella.

        Onneksi kaupungissa ei ole sitä pulmaa. Auto vain parkkihalliin niin se ei kiinnitä kyylääjien huomiota. Tai kuten minulla, niin miesystäväni tulee kävellen, kun kerran niin lähellä asutaan.


      • Oletkoukkonisalainen
        O-to-E kirjoitti:

        "Joten jatka suhdetta rauhassa kun luonasi kulkee varattu mies. Toki ne naapurit miettivät mitä ihmettä sen auto sun pihalla on."

        Näin toimitaan siis landella.

        Onneksi kaupungissa ei ole sitä pulmaa. Auto vain parkkihalliin niin se ei kiinnitä kyylääjien huomiota. Tai kuten minulla, niin miesystäväni tulee kävellen, kun kerran niin lähellä asutaan.

        Vai parkkihalli se pelastaa. Älä viitsi minäkin tunnen erään jonka tykönä kulkee varattu. Mutta ihan kavereita ovat. No minunhan on joko uskottava tai epäiltävä mitä se siellä kulkee. Mutta jos teillä ei yhtään tuttavaa ole olemassa niin ajakoot parkkihalliin. Se kenelle kotisi oven aukaiset on sinun homma. Mutta eikö tuon varatun pidä jotenkin perustella missä on kun ajelee parkkihalliin? Onko sillä ylitöitä? Vai ihan työtön luuseri? Muuten mistä tunnet ja näet sen vaimon? Kun osaat jopa sanoa kun on ahdistunut ja huutaa lapsilleen? Eipä silti ei loppujenlopuksi kuulu mulle sinun moraalit ja huolehtia sinun nussimisesta eihän? Tollo olet kun kiusaat täällä petettyjä ihmisiä jotka ovat hädässä. Toivo ettei sinulle käy kuten kuvaat tuon kyseisen vaimon tunnetta. Ettet joutuisi kohtaamaan noin sairasta ihmistä kuin sinä olet. Olet kuvaus kaikesta päätellen huonosta ihmisestä joka provosoi omaa pahaa kokemusta tänne? Toivon myös ja uskon että paha ihminen saa takaisin kaiken sen samallamitalla .


      • Oletkoukkonisalainen kirjoitti:

        Vai parkkihalli se pelastaa. Älä viitsi minäkin tunnen erään jonka tykönä kulkee varattu. Mutta ihan kavereita ovat. No minunhan on joko uskottava tai epäiltävä mitä se siellä kulkee. Mutta jos teillä ei yhtään tuttavaa ole olemassa niin ajakoot parkkihalliin. Se kenelle kotisi oven aukaiset on sinun homma. Mutta eikö tuon varatun pidä jotenkin perustella missä on kun ajelee parkkihalliin? Onko sillä ylitöitä? Vai ihan työtön luuseri? Muuten mistä tunnet ja näet sen vaimon? Kun osaat jopa sanoa kun on ahdistunut ja huutaa lapsilleen? Eipä silti ei loppujenlopuksi kuulu mulle sinun moraalit ja huolehtia sinun nussimisesta eihän? Tollo olet kun kiusaat täällä petettyjä ihmisiä jotka ovat hädässä. Toivo ettei sinulle käy kuten kuvaat tuon kyseisen vaimon tunnetta. Ettet joutuisi kohtaamaan noin sairasta ihmistä kuin sinä olet. Olet kuvaus kaikesta päätellen huonosta ihmisestä joka provosoi omaa pahaa kokemusta tänne? Toivon myös ja uskon että paha ihminen saa takaisin kaiken sen samallamitalla .

        Se parkkihalli oli nyt vain vertauskuva.

        Se miten miesystäväni perustelee menemisensä vai tarvitseeko hänen niin yleesä tehdä, on ihan hänen oma asiansa. Jos se tuottaa heillä ongelmia kotona, niin sehän vain edistää asiaa, että saan miesystäväni olemaan enemmän minun seurassa kuin oman vaimonsa, kun mies jättää kertomatta asiat vaimolleen. Tosin en tiedä, kertooko hänen vaimonsa omat menonsa miehelle ja onko heillä se tapa, että kaikki menot pitää perustella toiselle? Että minnekään ei voi mennä ellei saa toisen hyväksyntää. Huonolla pohjallahan sellainen liitto olisikin. Eikä mikään ihme silloin, että miesystäväni käy niin usein minun luona kuin on oman vaimonsa seurassa.

        Minä pidän tuttuni luontevasti erossa siitä kenen kanssa seurustelen. Muutama ystävätär tietää, mutta en juttele haidän kanssaan asiasta kun heidän mielipiteensä ovat hieman toisenlaisia tämän suhteen kanssa kuin minulla. Kommenttina kun on aina se, että taasko minulla on joku varattu mies haarukassa.

        Mistä siis tunnen ja näen hänen vaimoaan? He asuvat aika lähellä minua, kuten aiemmin olen sanonutkin. Siksihän miesystäväni pääsee jouhevasti luokseni kävellen.
        Olenhan minä nähnyt kyseisen naisen miesystäväni seurassa. Kuten myös sanoin, niin mies on heistä varakkaampi. Hänen vaimonsa enemmän kotona viihtyvää nuhjake. Ei siinä mitään, ihan tavallisen näköinen päälle 3-kymppinen nainen, joka miesystäväni mukaan ei ole ollut aikaan enää kummoinenkaan sängyssä. En tiedä onko se totta, mutta en siitä niin välitäkään. Se on hänen vaimonsa ongelma, jos ei osaa olla tarpeeksi hyvä ja antava edes sängyssäkään.
        Ja niin, ei se ole sinun "murheesi" tämä minun ja miesystäväni nussiminen ja se kuinka usein me sitä tehdään ja missä asennoissa ja minne ja kuka hoitaa ehkäisyn. Ne ovat minun ja miesystäväni asioita ja sellaisina pysyy. Että näillä mennään.


      • buaahhhhaahhaa
        O-to-E kirjoitti:

        Se parkkihalli oli nyt vain vertauskuva.

        Se miten miesystäväni perustelee menemisensä vai tarvitseeko hänen niin yleesä tehdä, on ihan hänen oma asiansa. Jos se tuottaa heillä ongelmia kotona, niin sehän vain edistää asiaa, että saan miesystäväni olemaan enemmän minun seurassa kuin oman vaimonsa, kun mies jättää kertomatta asiat vaimolleen. Tosin en tiedä, kertooko hänen vaimonsa omat menonsa miehelle ja onko heillä se tapa, että kaikki menot pitää perustella toiselle? Että minnekään ei voi mennä ellei saa toisen hyväksyntää. Huonolla pohjallahan sellainen liitto olisikin. Eikä mikään ihme silloin, että miesystäväni käy niin usein minun luona kuin on oman vaimonsa seurassa.

        Minä pidän tuttuni luontevasti erossa siitä kenen kanssa seurustelen. Muutama ystävätär tietää, mutta en juttele haidän kanssaan asiasta kun heidän mielipiteensä ovat hieman toisenlaisia tämän suhteen kanssa kuin minulla. Kommenttina kun on aina se, että taasko minulla on joku varattu mies haarukassa.

        Mistä siis tunnen ja näen hänen vaimoaan? He asuvat aika lähellä minua, kuten aiemmin olen sanonutkin. Siksihän miesystäväni pääsee jouhevasti luokseni kävellen.
        Olenhan minä nähnyt kyseisen naisen miesystäväni seurassa. Kuten myös sanoin, niin mies on heistä varakkaampi. Hänen vaimonsa enemmän kotona viihtyvää nuhjake. Ei siinä mitään, ihan tavallisen näköinen päälle 3-kymppinen nainen, joka miesystäväni mukaan ei ole ollut aikaan enää kummoinenkaan sängyssä. En tiedä onko se totta, mutta en siitä niin välitäkään. Se on hänen vaimonsa ongelma, jos ei osaa olla tarpeeksi hyvä ja antava edes sängyssäkään.
        Ja niin, ei se ole sinun "murheesi" tämä minun ja miesystäväni nussiminen ja se kuinka usein me sitä tehdään ja missä asennoissa ja minne ja kuka hoitaa ehkäisyn. Ne ovat minun ja miesystäväni asioita ja sellaisina pysyy. Että näillä mennään.

        Voi, jumpe, luin, että taasko sulla on joku mies haaruissa.....

        Hah hah haa...tiedätkö, mitä se susta mieskamuilleen kertoo ja sun sänkytaidoista? Tyrsk....


      • tahtoiskotosiaan
        buaahhhhaahhaa kirjoitti:

        Voi, jumpe, luin, että taasko sulla on joku mies haaruissa.....

        Hah hah haa...tiedätkö, mitä se susta mieskamuilleen kertoo ja sun sänkytaidoista? Tyrsk....

        Tuntematta tota O2Etä veikkaan että sana on kiertäny jo moneen kertaan et mitä tolta naikkoselta saa. Kun yks äijä on pannu sitä niin kauan ku on halunnu, niin se jättää ton ja sitte pian tulee uus mies apajille. Kun heruttaa tota hieman niin toi naikkonen alkaa antaa uudelle äijälle ja luulee, et se uus mies on niin rakastunu häneen. Vaikkei se haluu muuta ku panna tota sen verran kuin toi vaan antaa. Tuntuu olevan sen verta epätoivonen naikkonen, et varmaan saletisti antaa äijien panna paljaalla ja kaikkiin reikiin vaan saadakseen pitää sen hetkisen miehen.

        Jotenki tuntuu, et vaikka toi antaa millasta kuvaa, niin sen varatun miehen vaimolla ei oo mitään pelkoo siitä, että toi naikkone sais hänen miestään kokonaan.


      • tahtoiskotosiaan kirjoitti:

        Tuntematta tota O2Etä veikkaan että sana on kiertäny jo moneen kertaan et mitä tolta naikkoselta saa. Kun yks äijä on pannu sitä niin kauan ku on halunnu, niin se jättää ton ja sitte pian tulee uus mies apajille. Kun heruttaa tota hieman niin toi naikkonen alkaa antaa uudelle äijälle ja luulee, et se uus mies on niin rakastunu häneen. Vaikkei se haluu muuta ku panna tota sen verran kuin toi vaan antaa. Tuntuu olevan sen verta epätoivonen naikkonen, et varmaan saletisti antaa äijien panna paljaalla ja kaikkiin reikiin vaan saadakseen pitää sen hetkisen miehen.

        Jotenki tuntuu, et vaikka toi antaa millasta kuvaa, niin sen varatun miehen vaimolla ei oo mitään pelkoo siitä, että toi naikkone sais hänen miestään kokonaan.

        buaahhhhaahhaa
        "...tiedätkö..."
        En tiedä. Mitä niistä sitten sinun mielestäsi oikein kerrotaan?

        tahtoiskotosiaan
        En tosiaankaan ole sellainen, että kun yksi häipyy, niin uusi tulee pikaisesti jatkamaan. Ja se miten annan mitäkin niin sitä en ala tässä kertomaan. Eiköhän jätettäisi minun ja nykyisen miesystäväni nussimiset tämän keskustelun ulkopuolelle.


      • unohditkojotain
        O-to-E kirjoitti:

        buaahhhhaahhaa
        "...tiedätkö..."
        En tiedä. Mitä niistä sitten sinun mielestäsi oikein kerrotaan?

        tahtoiskotosiaan
        En tosiaankaan ole sellainen, että kun yksi häipyy, niin uusi tulee pikaisesti jatkamaan. Ja se miten annan mitäkin niin sitä en ala tässä kertomaan. Eiköhän jätettäisi minun ja nykyisen miesystäväni nussimiset tämän keskustelun ulkopuolelle.

        Vai että sun ja miesystäväsi? Unohtuiko sulta, että se sun miesystäväsi on vielä varattu ja hänellä on kotonaan oma vaimo. Sä oot pelkkä sen miehen kakkospano jota pettäjä käy vetäsemässä reikiin silloin kun vaihtelua kaipaa.


      • missäsmeettyttöpien
        O-to-E kirjoitti:

        buaahhhhaahhaa
        "...tiedätkö..."
        En tiedä. Mitä niistä sitten sinun mielestäsi oikein kerrotaan?

        tahtoiskotosiaan
        En tosiaankaan ole sellainen, että kun yksi häipyy, niin uusi tulee pikaisesti jatkamaan. Ja se miten annan mitäkin niin sitä en ala tässä kertomaan. Eiköhän jätettäisi minun ja nykyisen miesystäväni nussimiset tämän keskustelun ulkopuolelle.

        No jokos se sun miesystäväs on muutanut sun luo asumaan hänen vaimonsa luota? Vai vieläkö sä kärvistelet siinä suhteessa, että hän käy panee sua usein, mutta viettää muun ajan sit oman vaimonsa kanssa. Eikö se sua yhtään vituta? Ajattele että se hänen vaimonsa voi vaik tietää sen kuvion? Se voi olla ihan sovittu kuvio. Se, että hänen mies käy panee jotain toista naista, mutta avioliittokulissi säilyy siistinä.


      • missäsmeettyttöpien kirjoitti:

        No jokos se sun miesystäväs on muutanut sun luo asumaan hänen vaimonsa luota? Vai vieläkö sä kärvistelet siinä suhteessa, että hän käy panee sua usein, mutta viettää muun ajan sit oman vaimonsa kanssa. Eikö se sua yhtään vituta? Ajattele että se hänen vaimonsa voi vaik tietää sen kuvion? Se voi olla ihan sovittu kuvio. Se, että hänen mies käy panee jotain toista naista, mutta avioliittokulissi säilyy siistinä.

        Ei ole vielä muuttanut, mutta muuten menee ihan kivasti. Ollaan enemmän yhdessä kuin ennen.


      • ajatteleasiaa

        Olen siitä sanonut sinulle aikaisemminkin, että 24 vuotiaalla nuorella naisella tulisi olla oman arvoinen poikakaveri:vapaa ja komea ja ihana. Tuollainen vanha pukki joka käy panemassa vaimoltaan salaa, ei ole sinun arvoisesi. Eikä millään tavalla ole hyväksi sinulle, että aloittaisit nuorena parisuhteesi jonkun perheen lasten äitipuolena, jonka tuhoamiseevat olet ollut itse osallisena. Siitä ei saa kuin pahan karman. Edellinen kulostaa sinusta varmaan höpöhöpö-jutula, mutta ei oikeasti saa aikaan hyvää, jos aiheuttaa oikeasti pahaa.

        Sinä ihmettellen ajattelet ja tunnet olevasi jotenkin erinomainen puolisoon verrattuna. Se ei kuitenkaan ole totta. Epäluotettavilla hmisillä on vaan tapana sallia itselleen enemmän hyvää, jos kokevat voivansa tehdä sen salaa. Oikeassa parisuhteessa joutuu tekemään työtä, että se kantaa loppuelämän. Tuo perheenisä ei ole panostanut omaansa, vaan päinvastoin tuhoaa sitä. Sinusta voi tuntua, että olet jotain merkittävämpää tälle miehelle, kun hän uskaltaa ja ottanut riskin olla kanssasi. Se ei ole hänen kannaltaan mikään riski, ei ainakaan sellainen jossa hän tuntisi menettävänsä jotain. Sellainen hän on siis luonteeltaan:, kun parisuhde vakiintuu, niin se lakkaa merkitsemästä.

        Toisaalta taas minusta tuntuu, että sänkypuuhasi tuon miehen kanssa eivät tuota sinulle tyydytystä kummempaa. Ehkä sinuääakiinnostaa olla täällä jotenkin merkittä täällä. Monet petetyt näkevät sinut kohteensa, vaikka olet yhden ainoan ihmisen epäonni: tuo miehen vaimon ja perheen.


      • 874673473
        ajatteleasiaa kirjoitti:

        Olen siitä sanonut sinulle aikaisemminkin, että 24 vuotiaalla nuorella naisella tulisi olla oman arvoinen poikakaveri:vapaa ja komea ja ihana. Tuollainen vanha pukki joka käy panemassa vaimoltaan salaa, ei ole sinun arvoisesi. Eikä millään tavalla ole hyväksi sinulle, että aloittaisit nuorena parisuhteesi jonkun perheen lasten äitipuolena, jonka tuhoamiseevat olet ollut itse osallisena. Siitä ei saa kuin pahan karman. Edellinen kulostaa sinusta varmaan höpöhöpö-jutula, mutta ei oikeasti saa aikaan hyvää, jos aiheuttaa oikeasti pahaa.

        Sinä ihmettellen ajattelet ja tunnet olevasi jotenkin erinomainen puolisoon verrattuna. Se ei kuitenkaan ole totta. Epäluotettavilla hmisillä on vaan tapana sallia itselleen enemmän hyvää, jos kokevat voivansa tehdä sen salaa. Oikeassa parisuhteessa joutuu tekemään työtä, että se kantaa loppuelämän. Tuo perheenisä ei ole panostanut omaansa, vaan päinvastoin tuhoaa sitä. Sinusta voi tuntua, että olet jotain merkittävämpää tälle miehelle, kun hän uskaltaa ja ottanut riskin olla kanssasi. Se ei ole hänen kannaltaan mikään riski, ei ainakaan sellainen jossa hän tuntisi menettävänsä jotain. Sellainen hän on siis luonteeltaan:, kun parisuhde vakiintuu, niin se lakkaa merkitsemästä.

        Toisaalta taas minusta tuntuu, että sänkypuuhasi tuon miehen kanssa eivät tuota sinulle tyydytystä kummempaa. Ehkä sinuääakiinnostaa olla täällä jotenkin merkittä täällä. Monet petetyt näkevät sinut kohteensa, vaikka olet yhden ainoan ihmisen epäonni: tuo miehen vaimon ja perheen.

        Tämä rakastajatar on kiinnostunut miehestä nimenomaan siksi, että saisi rikkoa hänen perheidyllinsä. Jos sama mies olisi perheetön, hän ei olisi ollenkaan mielenkiintoinen. Naista harvoin kiinnostaa pelkkä mulkku. Mulkku pillussa on naiselle todiste hänen naiseudestaan. Kodinrikkojalle se on todiste hänen ylivoimaisesta erinomaisuudestaan. Ajatus petetystä rouvasta ja itkevistä lapsista tuottaa hänelle taatun orgasmin.


      • ajatteleasiaa kirjoitti:

        Olen siitä sanonut sinulle aikaisemminkin, että 24 vuotiaalla nuorella naisella tulisi olla oman arvoinen poikakaveri:vapaa ja komea ja ihana. Tuollainen vanha pukki joka käy panemassa vaimoltaan salaa, ei ole sinun arvoisesi. Eikä millään tavalla ole hyväksi sinulle, että aloittaisit nuorena parisuhteesi jonkun perheen lasten äitipuolena, jonka tuhoamiseevat olet ollut itse osallisena. Siitä ei saa kuin pahan karman. Edellinen kulostaa sinusta varmaan höpöhöpö-jutula, mutta ei oikeasti saa aikaan hyvää, jos aiheuttaa oikeasti pahaa.

        Sinä ihmettellen ajattelet ja tunnet olevasi jotenkin erinomainen puolisoon verrattuna. Se ei kuitenkaan ole totta. Epäluotettavilla hmisillä on vaan tapana sallia itselleen enemmän hyvää, jos kokevat voivansa tehdä sen salaa. Oikeassa parisuhteessa joutuu tekemään työtä, että se kantaa loppuelämän. Tuo perheenisä ei ole panostanut omaansa, vaan päinvastoin tuhoaa sitä. Sinusta voi tuntua, että olet jotain merkittävämpää tälle miehelle, kun hän uskaltaa ja ottanut riskin olla kanssasi. Se ei ole hänen kannaltaan mikään riski, ei ainakaan sellainen jossa hän tuntisi menettävänsä jotain. Sellainen hän on siis luonteeltaan:, kun parisuhde vakiintuu, niin se lakkaa merkitsemästä.

        Toisaalta taas minusta tuntuu, että sänkypuuhasi tuon miehen kanssa eivät tuota sinulle tyydytystä kummempaa. Ehkä sinuääakiinnostaa olla täällä jotenkin merkittä täällä. Monet petetyt näkevät sinut kohteensa, vaikka olet yhden ainoan ihmisen epäonni: tuo miehen vaimon ja perheen.

        Niin niin, mutta en minä nyt voi alkaa hänestä eroamaankaan. Meillä oli aiemmin juttua siitä, että irtisanoutuisin työpaikastani ja hakeutuisin sinne töihin, missä miesystävänikin on. Että saataisiin lisää yhteistä aikaa olla yhdessä, päivälläkin. Irtisanouduin edellisestä työpaikasta viime viikolla ja hain töihin sinne, missä miesystäväni on töissä. Eilen kävin allekirjoittamassa työsopimuksen sinne. Aloitan siis ensi viikolla työt samassa työpaikassa miesystäväni kanssa. Hän kuitenkin edesauttoi minua, että minut sinne valittin. Parempi työpaikka se on ansiollisesti kuin minun edellinen. Ja tässä uudessa on muitakin luontaisia etuja sen lisäksi, että nyt minulla on mahdollisuus olla enemmän tekemisissä miesystäväni kanssa.

        Sänkyjutut ovat toisaan ihan tyydyttäviä, sillä minä en ollut mikään kokematon tyttönen sängyssä ennen hänen kanssaan alkamista. Varmaan siksikin hän tykkää, kun suostun myös niihin juttuihin mistä hän on kiinnostunut tai mitä hän nyt haluaakin kokeilla. Hänen vaimoaan ei kuulemma sellaiset jutut kiinnosta. Joten se on silloin ihan hänen vaimonsa rajoittuneisuudesta alkanut ongelma. Enkä näe sitä niin, etteikö heidän perheensä voisi hyvin sen jälkeen, kun minä olen päässyt vaihtamaan paikkaa miesystäväni nykyisen naisen kanssa.

        Luulisi, että parisuhteessa molempien pitäisi osata joustaa. Jos se toinen osapuoli on kovin joustamaton, niin se aikaansaa suhteen sisäistä eripuraa. Parisuhdehan on sellaista säätämistä, missä molemmat joustaa, jotta suhteessa voisi olla. Jos toinen vetää sitä omaa joustamatonta linjaa, tulee hän vaihdetuksi. Noin niinkuin miesystäväni sanoja lainatakseni.


      • rumahomosadisti

        Ja höpö höpö. Mielikuvituksellasi ei ole rajaa, kun yrität trollata palstalla ihanana naisena. Homopomppeli-trolli tai joku ruma narsku. Et puhu tunteista tai tunteella, ettet ole uskottava ollaksesi suhteessa. Kehität vain tarinoita, joilla saisit tuntea iloa pahasta mielestä jota aiheutat. Täysi sadisti puuhissaan...


      • huutonauruaolantakaaa
        rumahomosadisti kirjoitti:

        Ja höpö höpö. Mielikuvituksellasi ei ole rajaa, kun yrität trollata palstalla ihanana naisena. Homopomppeli-trolli tai joku ruma narsku. Et puhu tunteista tai tunteella, ettet ole uskottava ollaksesi suhteessa. Kehität vain tarinoita, joilla saisit tuntea iloa pahasta mielestä jota aiheutat. Täysi sadisti puuhissaan...

        Hahhhahhaaaaa... Mistä lähtien oot ollu rumahomosadisti, kuten nimimerkkiskin on?


      • Pårekuopassa
        O-to-E kirjoitti:

        Niin niin, mutta en minä nyt voi alkaa hänestä eroamaankaan. Meillä oli aiemmin juttua siitä, että irtisanoutuisin työpaikastani ja hakeutuisin sinne töihin, missä miesystävänikin on. Että saataisiin lisää yhteistä aikaa olla yhdessä, päivälläkin. Irtisanouduin edellisestä työpaikasta viime viikolla ja hain töihin sinne, missä miesystäväni on töissä. Eilen kävin allekirjoittamassa työsopimuksen sinne. Aloitan siis ensi viikolla työt samassa työpaikassa miesystäväni kanssa. Hän kuitenkin edesauttoi minua, että minut sinne valittin. Parempi työpaikka se on ansiollisesti kuin minun edellinen. Ja tässä uudessa on muitakin luontaisia etuja sen lisäksi, että nyt minulla on mahdollisuus olla enemmän tekemisissä miesystäväni kanssa.

        Sänkyjutut ovat toisaan ihan tyydyttäviä, sillä minä en ollut mikään kokematon tyttönen sängyssä ennen hänen kanssaan alkamista. Varmaan siksikin hän tykkää, kun suostun myös niihin juttuihin mistä hän on kiinnostunut tai mitä hän nyt haluaakin kokeilla. Hänen vaimoaan ei kuulemma sellaiset jutut kiinnosta. Joten se on silloin ihan hänen vaimonsa rajoittuneisuudesta alkanut ongelma. Enkä näe sitä niin, etteikö heidän perheensä voisi hyvin sen jälkeen, kun minä olen päässyt vaihtamaan paikkaa miesystäväni nykyisen naisen kanssa.

        Luulisi, että parisuhteessa molempien pitäisi osata joustaa. Jos se toinen osapuoli on kovin joustamaton, niin se aikaansaa suhteen sisäistä eripuraa. Parisuhdehan on sellaista säätämistä, missä molemmat joustaa, jotta suhteessa voisi olla. Jos toinen vetää sitä omaa joustamatonta linjaa, tulee hän vaihdetuksi. Noin niinkuin miesystäväni sanoja lainatakseni.

        Anna mun arvata. Sä oot ollu yhden sun toisen kanssa ja saatuasi nykyisen käsiisi haistoit helpon saaliin. Viettelit hänet sillä mitä osasit sängyssä ja nyt tunget itsesi vielä hänen perheeseen sisään. Lopulta kun saat sun miesystäväs eroamaan vaimostaan, sä jätät miehen. Ihan vain siks, koska hänestä ei le enää leikkiin ja sä oot saanu sen mitä halusitkin.


      • kaikkikäyvaikeinautikaan
        Pårekuopassa kirjoitti:

        Anna mun arvata. Sä oot ollu yhden sun toisen kanssa ja saatuasi nykyisen käsiisi haistoit helpon saaliin. Viettelit hänet sillä mitä osasit sängyssä ja nyt tunget itsesi vielä hänen perheeseen sisään. Lopulta kun saat sun miesystäväs eroamaan vaimostaan, sä jätät miehen. Ihan vain siks, koska hänestä ei le enää leikkiin ja sä oot saanu sen mitä halusitkin.

        Niin kauan tuollainen juuri onnistuu, kun toinen nainen suostuu kaikkeen, mitä ukkomies vaan älyää pyytää. Ja onhan se suostuttava, kun ukkomiehen jalkavaimo mielii olla.


      • kenentaivasitkee
        O-to-E kirjoitti:

        Niin niin, mutta en minä nyt voi alkaa hänestä eroamaankaan. Meillä oli aiemmin juttua siitä, että irtisanoutuisin työpaikastani ja hakeutuisin sinne töihin, missä miesystävänikin on. Että saataisiin lisää yhteistä aikaa olla yhdessä, päivälläkin. Irtisanouduin edellisestä työpaikasta viime viikolla ja hain töihin sinne, missä miesystäväni on töissä. Eilen kävin allekirjoittamassa työsopimuksen sinne. Aloitan siis ensi viikolla työt samassa työpaikassa miesystäväni kanssa. Hän kuitenkin edesauttoi minua, että minut sinne valittin. Parempi työpaikka se on ansiollisesti kuin minun edellinen. Ja tässä uudessa on muitakin luontaisia etuja sen lisäksi, että nyt minulla on mahdollisuus olla enemmän tekemisissä miesystäväni kanssa.

        Sänkyjutut ovat toisaan ihan tyydyttäviä, sillä minä en ollut mikään kokematon tyttönen sängyssä ennen hänen kanssaan alkamista. Varmaan siksikin hän tykkää, kun suostun myös niihin juttuihin mistä hän on kiinnostunut tai mitä hän nyt haluaakin kokeilla. Hänen vaimoaan ei kuulemma sellaiset jutut kiinnosta. Joten se on silloin ihan hänen vaimonsa rajoittuneisuudesta alkanut ongelma. Enkä näe sitä niin, etteikö heidän perheensä voisi hyvin sen jälkeen, kun minä olen päässyt vaihtamaan paikkaa miesystäväni nykyisen naisen kanssa.

        Luulisi, että parisuhteessa molempien pitäisi osata joustaa. Jos se toinen osapuoli on kovin joustamaton, niin se aikaansaa suhteen sisäistä eripuraa. Parisuhdehan on sellaista säätämistä, missä molemmat joustaa, jotta suhteessa voisi olla. Jos toinen vetää sitä omaa joustamatonta linjaa, tulee hän vaihdetuksi. Noin niinkuin miesystäväni sanoja lainatakseni.

        Mietin että mikä saa sinut toimimaan noin? Mikä on saanut nuoren naisen ajautumaan sille asteelle, ettei arvosta omaa vartaloaan, vaan käyttävän sitä välineenä saadakseen heikkoluonteisen ukkomiehen niin sekaisin seksin avulla että hän miettii rikkovansa oman parisuhteensa ja ottamaan eron vaimostaan? Sekö on sinun maalisi ja sittenkö sinä kyllästyt ja jätät hänet kuin käytetyn sukan?
        Luulisi sille sinun vartalollesi löytyvän muutakin tekemistä jos sitä haluaa noin käyttää? Miksi pitää pelata tahallaan sellaista parisuhdepeliä, jossa koetetaan manipuloida toisen parisuhde risaiseksi ja saada toinen osapuoli eroamaan? Oletko miettinyt, että tuskin ne osapuolet sitä siihen jättävät vaikka sinä jättäisitkin? Luuletko, että he eivät ole siitä katkeria vaan naurahtavat sille että hekoheko, sattuihan sitä? Varsinkin se ukkomies on varmaan saanut sinusta jo paljon asioita selville ja kaikkea muutakin mihin sinä liet sitten hänen kanssaan ollessasi suostunutkaan. Ehkä se eroprosessiin joutunut pariskunta sitten alkaa pelaaman sinulla saadakseen kostaa?


      • helpotahengittämistä

        Miksi minun mielenkiintoni häntä hivelee? Eikö samaa tee sinun kirjoituksesi? Ihmiset kaipaavat huomiota. Ehkä siksi sinäkin vastaat hänelle?


      • haloohei

        Oletko idiootti vai muuten vain tyhmä?


      • "Oikeasti kirjoittaa voi vaikka suljetulta."

        Sepä onnellista sulle. Saatko kirjoitella vielä pitkään, ennenkuin ne hoitsut syöttää sulle iltalääkkeet ja pistää sut lepäämään sänkyys lepositeissä. ;D


      • haloohei

        "Nuoren naisen vartalo" varustettuna vanhalla nahkalla ja peniksellä joka ei seiso. Kannattaako keskustella? Olet varmaan mies, jos et näe ettei kirjoita kuten nainen. Tai rikottu.


      • kuinmikätahansa
        haloohei kirjoitti:

        "Nuoren naisen vartalo" varustettuna vanhalla nahkalla ja peniksellä joka ei seiso. Kannattaako keskustella? Olet varmaan mies, jos et näe ettei kirjoita kuten nainen. Tai rikottu.

        Kenelleköhän sinäkin tuulenhuuhtomaperse huutelet?


      • haloohei

        Sadisti-trollille. Olet sinä kyllä tapaus. Veikkaan varmaan oikein, jos väitä et olet se entinen ninni*, nainni* bunny..boy*.


      • halooheipötkis

        Ei kannata harrastaa veikkausta noin huonolla osumistarkkuudella.


      • kenentaivasitkee kirjoitti:

        Mietin että mikä saa sinut toimimaan noin? Mikä on saanut nuoren naisen ajautumaan sille asteelle, ettei arvosta omaa vartaloaan, vaan käyttävän sitä välineenä saadakseen heikkoluonteisen ukkomiehen niin sekaisin seksin avulla että hän miettii rikkovansa oman parisuhteensa ja ottamaan eron vaimostaan? Sekö on sinun maalisi ja sittenkö sinä kyllästyt ja jätät hänet kuin käytetyn sukan?
        Luulisi sille sinun vartalollesi löytyvän muutakin tekemistä jos sitä haluaa noin käyttää? Miksi pitää pelata tahallaan sellaista parisuhdepeliä, jossa koetetaan manipuloida toisen parisuhde risaiseksi ja saada toinen osapuoli eroamaan? Oletko miettinyt, että tuskin ne osapuolet sitä siihen jättävät vaikka sinä jättäisitkin? Luuletko, että he eivät ole siitä katkeria vaan naurahtavat sille että hekoheko, sattuihan sitä? Varsinkin se ukkomies on varmaan saanut sinusta jo paljon asioita selville ja kaikkea muutakin mihin sinä liet sitten hänen kanssaan ollessasi suostunutkaan. Ehkä se eroprosessiin joutunut pariskunta sitten alkaa pelaaman sinulla saadakseen kostaa?

        Ei kannata miettiä niitä syitä, sillä en aio kertoa niitä. Tiedän kyllä oikein hyvin mitä minä teen. Ja omaanihan annan.

        Edes muiden palstalla olevien ja palstalla vierailevien kirjoittajien huutelu ei minua häiritse. Koirat haukkuu, karavaani kulkee.


      • haloohei

        Paljastit kyllä itsesi peukuttamalla omaa viestiäsi.


      • heihalooo

        Sinä olet minua peukuttanut koko ajan.


      • haloohei

        Sinäkö huutelet puskista?


      • Tuollaisella kommentoinnilla, mitä "haloohei" on tänään illalla suoltanut, on ihan toivottavaa, että tohtorit pitävät hänet suljetulla osastolla pitkään. Noin rajusti mieleltään sekaisin oleva ihminen olisi vaaraksi koko yhteiskunnalle vapaana ollessaan.


    • Aiheen.aloittajalle

      Minulle kävi näin ja haluaisin edelleen että minulle tullaan kertomaan, vaikka ihan kaikkia faktoja ei olisi edes laittaa pöytään.
      Mieheni tapasi uuden naisen harrastuspiireistään ja kertoi siitä minulle avoimesti, mielestäni se oli ok. Saahan sitä kavereita olla.
      Meni pari kk ja sitten minusta alkoi tuntua että onko tämä sittenkään ok. Mies ei enää liikkunut miesporukassa, niinkuin aiemmin, vaan tämän naisen kanssa. He näkivät lähes päivittäin. Hän ei enää tullut treeneistä kotiin suihkuun, vaan otti vaihtovaatteet mukaan jne. He kävivät syömässä tms. Mies ei enää koskaan ehtinyt minun kanssani ulos syömään jne.
      Sitten eräs tämän naisen ystävä tuli kysymään asiasta minulta että onko tämä ok. Hän oli huolestunut minun puolestani. Hän myös paljasti kaikkea lisää mitä oli nähnyt ja mistä olin autuaan tietämätön.
      Laitoin heti viestiä miehelle, jonka tiesin silläkin hetkellä olevan sen naisen kanssa. Miehellä oli selitys kaikkeen ja mitään ei ole tapahtunut ja tämä kertomaan tullut on laittanut omiaan.
      Asian paljastaja on ottanut yhteyttä myös tähän naiseen ja hänen aviomieheensä.
      Samoihin aikoihin hommaan on puuttuneet jo muutkin ihmiset ja kylällä on liikkunut huhu ettemme olisi enää yhdessä, kun nämä näyttävät ihan pariskunnalta ja ovat joka paikassa kahdestaan.
      Huonoon valoon joutui silti tämä asian paljastaja, hän menetti heidän yhteisiä ystäviä ja joutui "uuden pariskunnan" vihan kohteeksi.
      Olimme eron partaalla, mutta palasimme yhteen ja haluan edelleen että minulle tullaan kertomaan edes epäilyksistä, vedän niistä sitten omat johtopäätökseni. Pettämistä on jo salailu ja henkinen pettäminen, vaikka mitään fyysistä ei olisi tapahtunutkaan. Mutta vaarana tosiaan on tuo että kertomaan tullut joutuu huonoon valoon, vaikka aikomus olisi hyvä.

      • 384787473

        Ei tuo ole vaara. Sehän on vain hyvä, että paljastuu ihmisten todellinen luonto. Parempi pysyä erossa ihmisistä, joilla on oikea ja väärä sekaisin.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe