Miten eroon periytyvistä silmäpusseista?

Silmäpussit

Oon siis 15-vuotias ja mulla on ollu ihan vauvasta asti isot silmäpussit :( Mulla on tosi ohut iho silmien alla ja tosi tummat silmänaluset. Se on tosi ahistavaa ja vaivannu mua jo siitä asti kun ite tajusin, että oon jotenkin erilainen. Kun ei muilla lapsilla ikinä ollu tälläsiä silmäpusseja tai ei silmäpusseja ollenkaan.

Multa aina välillä kysytään, että nukunko ikinä tai miks mulla on tälläset silmäpussit... En mä oo ikinä osannu mitään vastata, kun vasta tajusinkin, että taitaa olla ihan perittyä.

Mitkään kurkun palat tai kylmät lusikat ei auta mitään. Mun silmäpussit ei roiku, ne on lähinnä vaan tummat kuopat. Oon kuullu, että on erilaisia voiteita, mutta niissä aina puhutaan roikkuvista silmäpusseista. Mutta kun ei mun silmäpussit juurikaan roiku vaan ne on vaan kuopat... D:

Joten jos tiedätte mitään kotikonstia ja jotain voidetta, joka sopis tähän ongelmaan niin tulkaa ihmeessä suosittelemaan ja auttakaa :( Ja jos yhtään tietoo, että mistä muualta sais ees apua tähän ongelmaan niin kertokaa ihmeessä. Kaikki apu otetaan vastaan!

4

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • auttaiskoha

      Itselläni on tismalleen sama ongelmia silmäpussien suhteen, mutta ei mul niin isot ole ihan perus kokoset, mut todella ärsyttävät. Mul ei oo siis roikkuvia myöskään, ihan kuopat vain. En usko omalta kohdaltani että ois periytynyt, mutta uskon ainakin itse että en pysty nukkuu öisin joka on suurin syy sille miks mul on silmäpussit.

      No, mennää asiaa -> Ite oon hoitanu omia silmäpusseja himalajan merisuolalla ja on khyllä auttanut. Mutta en tiedä auttaako sua, mutta kokeile ihmeessä! Jos käytät alkoholia paljon (niin ku mieki) niin suosittelen juomaan puolet enemmän vettä. Sillä jokin vaikutus ainakin oman ihoni kuivuuteen, sillä silmieni alueella on todella paljon kuivuutta silmäpussien lisäksi. Kolmas ja viimeinen vinkki on aika outo, mutta ainakin itselleni on tehoavan. En tiedä tehoakoo sulle, mutta kokeilun mielessä voisit testata päivittäin. Olen käyttänyt tuoreita kurkun palasia laittamalla silmien päälle joka aamu ja ottanu ne pois 15min jälkeen. Ainaki mulle tulee freshimpi olo ja silmäpussien tummuus ei oo niin vahva eli vähä niiku haalistuu se alue.

    • MaaliskuunIdus

      Mulla on ikää jo kohta 52 vuotta, ja silmäpussit ilmestyivät mulle vaihdevuosioireiden mukana parisen vuotta sitten. Eilen kampaajalla käydessäni, bongasin lehteä selatessani mainoksen Remescar nimisestä tuotteesta. Valmistaja lupaa tuotteelle tyytyväisyystakuun. Nopea googlailu osoitti, että tuotteen käyttäjät ovat siihen erittäin tyytyväisiä. Kampaajan saatua hommansa hoidettua kipaisin heti apteekkin ja ostin tämän 33,- euroa maksavan pikkutuubin ihmeainetta. Mun silmäpussit on kokoa jenkkikassit, joten kokonaan ne eivät häipyneet, mutta ero on enemmän kuin huomattava. Olen kaikilta muilta osin tyytyväinen tuotteeseen, ainoastaan kohta johon voidetta on laitettu näyttää hieman kuivalta. Suosittelen.

    • MaaliskuunIdus

      Pieni, mutta tärkeä päivitys tähän muutaman päivän käytön jälkeen. Tuote ei toimi meikin kanssa.

    • hofhgoe

      Mä oon kuullu jutun et tummat silmänaluset voi kertoa myös sydänviasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe