Mitä eroa on anarkisteilla ja uusnatseilla?

idioottiidiootimpi

Tämän päivän iltapäivälehdissä oli kirjoitus tulevan itsenäisyyspäivän mahdollisista mielenosoituksista sekä äärioikealta että -vasemmalta. Tekstiä ja kommentteja lukiessa tuli mieleen että eihän näillä molempien päiden HIHHULEILLA ole mitään eroa! Ainoastaan lipun väri on erilainen, ei muuta eroa.

Eikö näiltä HIHHULEILTA voisi peruuttaa Suomen kansalaisuuden pois, ja sitten heidät voisi roudata jonnekin missä pippuri kasvaa?

16

1416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järkihänsensanoo

      Osuit asian ytimeen.

      Äärioikeiston Uusnatseja ja äärivasemmiston Anarkisteja voi verrata kuivaan linnunpaskaan.
      Linnun paskassa on valkoinen osa ja tumma osa.
      Joku oli kerran miettinyt, että mitä tuo valkoinen osa linnunpaskassa on, kunnes oli tajunnut, että kyllä ne kumpikin osa ovat vain sitä samaa linnunpaskaa.

      Jokin aika sitten n.200 äärioikeistolaista järjesti Tampereella mielenosoituksen (laillisen) , ei kulunuy kuin hetki ja paikalle ilmestyi peräti n. 400 äärivasemmistolaista haastamaan riitaa ja pysäyttämään junaliikennettä.

      Kumpaakaan ääripäätä ei tarvita, niistä olisi hyvä päästä eroon.

    • Paskanjauhajille

      Kyllähän anarkismilla ja uusnatsismilla on selvästi eroa keskenään, vaikka aloituksessa esitetyn ja sitä tähän mennessä tukevien "argumenttien" esittäjät ajattelisivatkin koko asiaa vain siltä kantilta, että mitä eroa molempien joukkioiden aiheuttamalla huliganismilla on ns. tavallisen kansan laiffin kannalta. Edellinen aatehan edustaa hallitsijattomuutta, ja jälkimmäinen yleensä diktatuurista hallitsijuutta. Nuo kaksi aatetta ovat siis ehdottomasti ristiriidassa keskenään - ja tämän faktan kiistäminen osoittaa joko tietämättömyyttä tai kusipäisyyttä.

      Jos nyt ehdottomasti haluaa luoda "keskustelua" Suomi24:ssä siitä, että onko kumpi noista kahdesta parempi tai ovatko molemmat yhtä perseestä, niin asian voi kyllä ihan suomeksi ilmaisten tänne kirjoittaa sen sijaan, että tekee esim. tyhjänpäiväisiä linnunpaskavertauksia, jotka kertovat lähinnä esittäjänsä mielenlaadusta. Nuo mainitut aatejärjestelmät ovat olemassaolevien ihmisten ihan oikeasti tarkoittamaa agendaa esille tuomassa, ja sillä on seurauksensa. Tästä voisi keskustella kyllä, mutta tuskin täällä!

      • Ai, oliha täällä jo järelline vastaus ite kysymyksee. Sitä tulloo aina ite ensi avattuva mielipiteelline arkkusa ennenku lukkoo muitte, jos lukkoo sittenkää. Hyvi esitetty.


    • simmottiitämmottii

      Anarkistit on yleensö viherhippejä, kommunisteja, seksuaalistatasaarvoa kannattavia, yleensäkin helposti aivopestävää porukkaa joka uskoo kaiken valheen mitä YLE ja muu virallinen valtionhyväksymä valhemedia tuottaa.

      Uusnatseista en osaa sanoa sen kummempia kun en ole ikinä natsia nähnyt. Enkä oikein jaksa uskoa, että sellaisia ihan oikeita natseja suomessa onkaan. Tietynlaista ryhmittymään vaan on alettu anarkistien ( valhemedian) toimesta kutsua uusnatseiksi ihan mustamaalausmielessä.

      • Nomen0

        Jos viittaat pohjoismaiden vastarintaliikkeeseen, niin heitä kutsutaan uusnatseiksi ihan syystä. Natsi-sana on lyhenne saksankielisistä sanoista: "Nazional Sosialismus", eli suomeksi: Kansallissosialismi.

        Kaikki heidän toimintansa käsien nostelusta ja Saksan kansallissosialismin kanssa flirttailusta viittaa myös suoraan tähän. Onhan heidän aktiiveillaankin näitä 14/88-juttuja mm. Twitter-tileillään jne.


    • hgfhfgh

      Uusnatsit eivät ole niin innokkaita hajoittamaan ja suttaamaan toisten omaisuutta kuin törkyturpaiset anarkistit.

    • Nomen0

      Anarkismia on KAIKKI ulkoparlamentaarinen toiminta. Se on ihan sama, miten joku vasemmistoanarkisti selittää "antifasismin olevan aina itsepuolustusta". Siinä missä väkivaltainen uusnatsi kokee tarpeelliseksi pelotella hänen ihanneyhteiskuntansa "mädättävää" ainesta joko väkivalloin tai muun sabotoinnin keinoin, oikeuttaa vasemmistoanarkisti väkivaltansa etsimällä natseja puista ja pensaista.

      Mutta täytyy myöntää, että vaikka minä en varsinaisesti mitään puolta halua valita, niin näen vasemmistoradikaalit/vasemmistoanarkistit yhteiskunnallisesti merkittävämpänä uhkana. Uusnatsia sinä tuskin kovin helpost saat oven taaksesi uhkailemaan, mutta vasemmistoanarkistien/antifasistien kynsiin jäädessä ihminen joutuu pitkitetyn sabotaasikampanjan kohteeksi ihan siinä määrin, että saattaa menettää toimeentulonsa; koskee ihan normaaliduunareita myöskin. He eivät muka suostu ymmärtämään toimintansa vakaavuutta, vaikka itse kovasti huutavat ihmisoikeusloukkauksesta ja sortokoneistoista jäädessään taloudelliseen ahdinkoon.

    • Anarkistin_muotokuva

      on tässä:
      https://www.youtube.com/watch?v=-0TmEZyWZMg

      ensin mennään rettelöimään, ja sitten itketään kun tulee pipi.

      Sama "rauhanomainen" kaveri kyselee avoimesti Punk in Finland -foorumilla vinkkejä siitä, miten iskeä konserttipaikkana toimivaan ravintolaan. Ideoina hän miettii paikan päälle tulemista ja ”natsien kuonoon leipomista” sekä ravintolan julkisivun uudelleen maalaamista.

      Ettei vaan tulisi silmään, samoin kuin Raidissa Perse-Arskalle kävi aina perseeseen.

      Tuolla hemmolla niitä on kyllä vaikea erottaa toisistaan.

    • nonytmyrkynlykkäs

      Jos Suomen tilanteesta puhut, niin uusnatseilla varsinainen natsismi on aika pientä ja rajoittunutta. Ja tämä kansanosa, jota takkutukkien kultti kutsuu "natseiksi" on arvoiltaan huomattavasti järkevämmällä tasolla. Eli järkevyys hahmottuu esittämällä kysymys, kumman liikkeen arvot ja toimintatavat perustuu väkivallan ihannointiin, kaaokseen, huliganismiin ja vandalismiin, poliisin vihaamiseen, yhteiskuntarauhan rikkomiseen, huumeiden käyttöön, työn vieroksuntaan, auktoriteetin vastustamiseen, vihan ja väkivallan lietsontaan jne. Ts. kun vertaillaan näitä kahta ääripäätä, niin ero on todellakin tähtitieteellinen. Vasemmistoliete on tehokkaampi propagandan ja valheiden levittämisessä, kun taas ns. natsit perustaa toimintansa totuudelle, yhteiskuntarauhaulle, demokratialle, itsenäisyydelle jne. Silti joka liikkeestä löytyy mätämunia, mutta vasemmistoliete on valitettavasti kokonaisuudessaan mätämuna, että....

      • TerrorinKannattajatUlos

        Anarkistit ovat myös näkyvästi monenlaisissa "rauhan" marsseissa heittämässä katsojia kivillä ja hevosia paukkupommeilla. Ruotsissa he jopa tappoivat poliisin hevosen. Siinä kunniaa eläinsuojelijoille.
        Ymmärtääkseni anarkistit kannattavat myös terroristien ja ulkomaalaisten raiskaajien ottamista maahamme, jotta anarkia lisääntyisi.


    • qoiiwuqpe

      Molemmat häpäisevät Suomen suuren juhlapäivän protesteillaan!

      Uusnatsit, anarkistit, rasistit kaikki helvettiin tästä maasta pekrele.

    • SeEro

      Uusnatseilla on ainakin joku logiikka touhuissaan. Sen sijaan anarkistien logiikassa ei ole järjen hiventäkään. Sitä ollaan kovasti "koko maailma yhtä perhettä, sulassa sovussa" -agendalla liikenteessä, mutta jätetään huomioimatta kaikki olemassa olevat faktat ongelmista, joita tuollaisen toteutumisesta seuraisi. Eri kulttuurien välisiin jännitteisiin ja konflikteihin ei uskota, vaikka faktat ovat nähtävillä. Haluttaisiin sekoittaa kaikki maailman ihmiset keskenään ja oikein yllytetään monikulttuurisiin suhteisiin, mikä johtaisi maailman ihmiusrotujen, eli moninaisuuden, alasajoon. Maailmanlaajuisen 8%:n vähemmistön muodostavat valkoihoiset pyyhittäisiin tällä touhulla lopulta kokonaan pois maailmasta, ja valkoiset anarkistit itse siis ajavat näin omaa tuhoaan. On sitten natseista mitä mieltä tahansa, niin anarkisteista voi jokainen olla täysin yhtä mieltä; hulluja sekopäitä.

      • SilmätJaKorvatKii

        Tuolta kun tulin taas himaan Helsingin paikallisjunaa ja raitiovaunua käyttäen, niin sanomattakin selvää, että melko värikkääksi on meininki mennyt. Jokainen tervejärkinen ihminen ei pidä sitä touhua katsoessaan uusnatseja erityisen vaarallisina ihmisinä, saati mitenkään hulluina. On se vaan hienoa kun puhelimen luurista huutaa joku ählypaskamusiikki täysillä tai jonkun saarnamiehen horina. Oli taas kantasuomalaisilla tytöillä ilmeestä päätellen melko turvaton olo, samoin miehetkin melko varuillaan kun tuollaiselle röyhkeydelle annetaan ihan mieluusti tilaa.

        Sinne kauas taaks on jäänyt käsitys lintukodosta. Surullista. Niin v.... surullista, että suututtaa.


      • Puhelinpirisemään

        Tarkoitatko että julkisissa kulkuvälineissä HELSINGISSÄ huudatetaan terroristista propagandaa? Miksi ette soita poliisille?
        Anarkistitkin soittavat jatkuvasti poliisille kun joku häiritsee heidän anarkian kannatustaan. Jos kaikki linja-autossa soittaisivat 112 niin eiköhän apua saapuisi. Teeskennelkää hysteeristä vaikka niiden lasten tuskin tarvii teeskennellä. Yleensä lapsi JÄHMETTYY kauhusta eikä saa apua edes oikeuslaitokselta.


    • Anarkismissa vastustetaan valtioita ja johtajaa, jotka taas kansallissosialismissa (jota uusnatsismi siis haluaa) ovat hyvinki kannatettuja asioita.

      Tämä siis ainaki yhtenä osana vastausta otsikkosi kysymykseen. Viestisi loppusisältö ei tainnu sitte paljolti liittyä enää tuoho kysymyksee :D. Mutta jos totta puhutaa, ni ei nää Hihhulit taia ees välittää mistää aatteista (ei sillä että niissä olis mittää välittämistä), kuha haluaavat vaa hihhuloia!

      • Kokoomuskin

        Ehkä siksi globalistit ovat myötämielisiä anarkisteille ja sallivat poliitikkotasollakin sen toiminnan koska itsekin kannattavat valtioiden katoamista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe