Flirtti clubi.com

JyrkiKA56

onko kokemuksia

99

16820

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ftestaaja

      Naiset yrittävät saada sinut käyttämään kreditit ja ostamaan lisää. Ketähän ovat?

      • Kanto

        Älä maksa kreditittiä pankkikortilla, ryöstivät kortin numerot ja ehtivät nostaa minun tililtä
        useaan erikertaan satoja euroja. Nordea ja rikospoliisi tutkii asiaa tämä rosvokopla jää kiinni varmasti! En suosittele näiden rosvojen sivuja.


      • LÄMMITTÄJÄ

        Kaikki naiset " en oikein lämpene" vastaavat tällä sivulla ???


      • Damn

        Miksiköhän??? Kun siellä chat operaattorit vastaa sulle siitä syystä et juttele todellakaan siellä sen kuvan naisen kanssa..

        Ja satun TIETÄMÄÄN asian laidan kun ystävä tehnyt noita hommia saa ihan paskaa palkkaa siks pyytää lisää viestiä ja joku hölmö mies siellä kuluttaa omia rahoja???
        Come on!! Järki käteen..


      • Etsillee

        Ne on työttömiä /muuta lisä ansiota haluavia ihmisiä jotka siel kirjoittaa.. Ihan työ hakemuksia työhön löytää netistäkin mm tori. Fi

        😂


    • Wehrmachter

      Näyttää ihan täydeltä huijaukselta koko flirttiklubi. Viikossa olen saanut tekaistuilta naisprofiileilta jo 200 viestiä että ostaisin paljon krediittejä lukeakseni kaikki viestit.

      • Enska79

        Kyllähän ne lukee voi ilman krediittejä


    • Huijattu69

      Huijausta on kokosivusto, viikon aikana tulee noin parisataa viestiä naisilta joille ei merkitty asuinpaikka. Kun itse yrittää jättää asuinpaikan tyhjäksi, tallennus ei onnistu

    • Feikki100pros

      Huijaus kuten kaikki flirtti alkuiset sivustot suomessa. Jokunen ihminen kirjottelee eri profiilien takaa jostain Maltalta.. Tein muutaman ansan paikkakunnille joita tunnen ja jotka kaikki hetkenkään siellä asuvat tietävät. Väärinhän ne meni ja uskomattoman typeriä arvauksia. Kirjoitustapa ja vastausajat paljastaa että takana on sama tai samat henkilöt. Sain tosin hämmennettyä ja paljastettua paikan huijaukseksi mielestäni riittävästi huvituksekseni kaiken 16e edestä, eihän nyt kukaan kuvatonta profiilia anele ja ruikuta noin kuten tuolla, sääliksi käy..

      • Kokemustz

        Kyllä niitä ihan suomalaiset kirjoittaa suomesta surkeella palkalla.. Provikka palkka siks kysymyksiä satelee ja ehdotetaan vaikka mitä mutta kun totuus on se että nämä on feikki profiileja ei voi tavata..
        Ja ulkomaalaisia naisten kuvia paljon bongattu jostain porno sivuilta

        Kandee miettiä tarkkaan... Kirjoittaako tai liittyykö tuonne sillä ainoo mitä siitä saa on hemmetin iso lasku tilillesi ei muuta heru...


      • Anonyymi

        Hei, näin just, Viikon ollut tili ilman kuvaa,. Ilman sanan sanaa itsestä, ja muijat kuulemma ihan märkänä kun katsoi profiilini 😅


      • Anonyymi

    • enliity

      Älkää liittykö.Huijareita kaiki.

    • MiikkaWaltteri

      Joo isä on sairas tai sisko ja tarttis rahaa niinku heti. Tai sitten on viidakossa työn puolesta ja joutunut joittenkin lkuasukkaiden kaappaamaksi. Ihan naurettavaa shittiä tulee ja heti alkuun. Nigerialais kirjeet on keksitty uudelleen.

    • Biganaconda

      Niitä löytyy muuten myös Iskuri.net sivulla ja kun vastaa niin tälle sivulle pyytävät keskustelemaan ja ostamaan aikaa.Täyttä humpuukia:)

    • julli391

      no tälle sivulle kirjotellut vähän aikaa,ja ihan täyttä paskaa kaikki,kieroja akkoja kuvissa perseet levällään vaan muuta et sit nääkkään äläkää liittykö,ei mitään saumoja päästä tapaamaan heitä,mulla pieni kylä ja tunnen kaikki ja kuvia näyttänyt muillekin tutuille kukaan ei tunnista heitä.mut jos rahoistaan haluu eroon niin eihän siinä mitään.

    • TestiSimo

      Kirjoiteltu on myös ja aina vain halutaan lisää vastauksia(kredittejä). Testattu usempaa ja kaikki profiilit tuntuvat huijaukselta.....välttäkää siis...

      • Enska79

        Täysin samaa mieltä, ilman kuvaa olen ja kysyntää piisaa ??????


      • streetrunner
        Enska79 kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä, ilman kuvaa olen ja kysyntää piisaa ??????

        sama täällä ostin 5e krediittejä en enää sentilläkään , yhdelle vastasin kännnynumerolla.


    • LadyLovex

      Moi möllykät, olen nainen ja hain ensin juttuseuraa tuolta samalta saitilta. Miehet olivat tosi törppöjä, kun melkein heti ruvettiin puhumaan panemisesta ja että tulisivat panemaan mua vaikka heti. No eihän se tietenkään niin mene, vaan minä itse päätän kenen kanssa panen, ja kyllähän sen hieman fiksumpi mies täytyy olla. Mutta lopulta tutustuin siellä mieheen, jonka kanssaon nyt sujunut ihan kivasti. Sori vaan jos kuulutte tuohon törppöjen ryhmään, ei voi auttaa :D :D

      • Anonyymi

        Minä kirjoitin aina asiallisesti ja fiksusti, enkä esittänyt mitään typeriä ehdotuksia, vaan yritin tutustua ihan asiallisesti, enkä ole rumakaan. Saattaahan sinne olla joku oikea nainenkin eksynyt, mutta kyllä ne on lähes kaikki viihdeprofiileja, joita ei voi oikeasti tavata. Viihdeprofiilit on käyttöehtojen mukaan merkitty sydämellä, mutta eipä siellä juuri löydy sellaisia, joille ei sitä merkkiä ole. Lähdekoodista myös näkee, keillä on merkintä "isModel":true, niin ne ovat saitin työntekijöitä ja kuvat feikkejä.

        Lue myös YLE:n juttu tästä nimenomaisesta huijauksesta: https://yle.fi/uutiset/3-11724446


    • Onnellinenomastaan

      Moikka. Mulla on kokemuksia ja minä löysin sieltä oikein mukavan naisen itselleni. Jokaisen kirjoittajan kannattaa miettiä että olisiko oma vika jos ei nainen lämpene ?

      • Hehaaa

        Bullshit jauha vaan.. Ootko kenties saitilla töissä?? :D


    • vääräpaikka

      Moi! Olen parin kymmenen kanssa jutellut ja asuu samassa kaupungissa, kukaan ei lähde edes kahville. Olen samaa mieltä. Huijausta koko sivusto.

    • vääräpaikka

      Lisäksi kun kerroin niille parille kymmenelle, et ne on feikkei kun ei tule live tapaamisee , samalla väheni tyrkyttäjien määrä 70%. Vuorokaudessa noin 30kpl tippui alle 7-10kpl. vuotokaudessa.

      • Anonyymi

        Tämän tyyppiset sivut voi unohtaa, ihan huijausta herkkäuskoisilta. On tullut uusia ja parempia, kuten somedeitti, jossa ei naiset lähesty pillunkuvilla..


    • Onnetonyritys

      Huijari sivuisto... Jäi kiinni koska ei tuntenut paikkoja vaikka olevinaan asui paikkakunnalla. Puhui itsenäs pussiin monia kertoja yms... Aivan huijari sivustoja nuo kyseiseen pohjaan tehdyt sivut missä krediitit liikkuu. Kukaan ei ole koskaan tavannut sivuston kautta ketään eikä tapaa se on varma!!

    • Tissieläin

      Kyllä minä olen 2 miestä tuolta tavannut livenä. Suurinosa on vaan sellasia "ime mun munaa" tyylisisiä luolamiehiä niin ei oikein lämpene.

      • todellapettynytnaisten

        sinun pitää vähän ensin tunnustella
        olet muuten ainoa nainen joka on oikeasti ollut kai se oikea ihminen
        ja sitten tämmöset onnistuit valitsemaan
        kyllä sun nimimerrki antaa jo sen kuvan että ime mua
        sitä saa mitä tilaa


    • Herrasmies5555

      Minulla taas on kys. sivustolta vain hyviä kokemuksia, kahta naista olen tavannut, toisen ensin kahvilla ja sitten pari kertaa pedin puolella ja tämän toisen jäi yhteisymmärryksessä vain kahvikupposeen, ei sitten kemiat kohdanneet. 20e seuranhausta ei oo iso raha, ellei sit tosiaan ole törppö käytöstavaton pelle joka tuhlaa monta sataa, mutta sepäs on vain omaa vikaa

      • Huh

        Niin salee oot oisko ihan operaattorin kirjoittama kommentti kun siellä ei ole kun vale profiileja bimbo


    • FlirttiHuijaus

      Flitticlubi on oikeasti ihan feikkejä täynnä, maksullinen sivusto ja jos haluaisit antaa vaikka numerosi se sensuroidaan neljä viimeistä numeroa ovat . Hei jos maksan tästä lystistä,en todellakaan halua että minun kirjoituksia sensuroidaan, mitä vittua se Flitti clubille kuuluu.?

    • joriitti

      On kokemusta ja täytyy sanoa että nämä aiemmat viestit ovat kyllä samoja mitä olen itse kokenut
      Mulle jolla ei ole oikeastaan minkäälaista profiilia tulee ehkä 30 viestiä päivässä
      Naiset vastaavat nopeasti ja kyselevät aina samantyylisiä kysymyksiä
      heillä on ilmeisesti provikka palkka / meidän tyhmien ukkojen lähettämä viesti
      Yhtään en ole tavannut
      Hyvä jos joku on siinä onnistunut
      Ehkä profiileista hakemalla ja itse aloittamalla keskustelun jotain voi löytyä
      On sillä sivulla pakko olla joku oikeakin ihminen mutta vaikeaa on löytää

      • Jiihaaa

        Ootko laittanut merkille myös että ihan sama mihin aikaan kirjoitat niin vastaus tulee miltei heti?? Vaikka kesken työpäivän.. ?? Tämä tarkoittaa sitä että niihin vastataan heti kun on vale profiileja KAIKKI naisten profiilit ja töitä paiskii moni urpo chat operaattori....
        Kukaan oikea ihminen ei pystyisi kesken töiden laittaa koko aikaa viestejä..

        Kehotan syvästi miettimään näitä asioita sillä kyllä tyhmempikin tajuaa jutun juonen..
        Ei sieltä aitoa seuraa saa.. Myös jokaisessa viestissä on kysymys mukana jotta siihen vastataan kun pyydetään siirtymään e mailiin tai muuhun se ei käy koska on kiellettyä...

        Lukekaa vaikka netistä mitä on chat operaattorin duuni :)

        Jos rahasi ovat sinulle tärkeitä älä sijoita näihin sivustoihin..


        P. S. Kokemuksesta kerron


    • TuulaK

      Minun naisena pitää nyt myös avautua. Tuolla moni mies haluaa päästä heti sänkyyn ja ruvetaan haukkumaan kun en yhden viestin jälkeen, tyylin moi missä asut, tuun sun työ tai hakeen sut heti, en oikein lämpene. Etsin suhdetta enkä epätoivoisia sikoja, hyi!

    • Romantikk

      Toihan oli ihan täyttä valetta naiset nimenomaan pyytää heti ensimmäisenä munaa pilluunsa ja suihinottoa että silleen onneks en oo latiakaan laittanut .. Ainoo mikä siellä on kivaa jotkut naiset on tosi kauniita ja kivahan on niitä katsella se kun ei maksa mitään :))

    • FLIRTTIPASKAA

      Huijari, firma koko systeemi. Todella saman kaltaisia ja erikoisesti kirjoiteltuja viestejä. Ihan kuin joku olisi antanut tietyt kaavat ,miten vastataan.
      Yksi haki vakituista suhdetta, aikamme kirjoittelun jälkeen, kirjoitus tyyli muuttui yhdessä vastauksessa, aivan huoramaiseksi. Eikö tuollaiset sivustot voi laittaa lailla kiinni.

      • Kanto

        Varokaa minulta ryöstettiin luottokortin numero ja tililtä ryöstettiin rahaa.


    • RJMP

      Mulle on tullut muutamalta naiselta ihan normaalia viestiä ihan kun facessa snäpissä ja whatsapis jutellaan, mutta suurin osa on ihan paskaa

    • Pksm

      Huoh, koittakaa äijät ymmärtää että mitään ette saa tyrkyttämällä elintänne tai huonoilla käytöstavoilla!!! Ikinä en tyrkyttänyt ja miten asiat nyt on, nähdään silloin tällöin mutta enemmän puhelimessa jutellaan.

      • Kaarlo1968

        Nyt ois ihan kiva kuulla, miten vaihdoitte numeroita? Niin sitähän minäkin. Tosin en sano, etteikö siellä voisi olla aitojakin, mutta se on promilleluokkaa...


      • MaijaPoppanen10

        Yleinen tapa vaihtaa siellä numeroita on se, että numero kirjoitetaan paperille, otetaan siitä kuva, ja lähetetään kiinnostavalle juttukaverille. Jos ei vaivaudu kirjoittamaan kirjaimin, nolla neljä nolla kuusi kuusi jne, mitä ei myöskään sensuroida. Näin minä omani löysin sieltä


      • Ihznoikeesti
        Kaarlo1968 kirjoitti:

        Nyt ois ihan kiva kuulla, miten vaihdoitte numeroita? Niin sitähän minäkin. Tosin en sano, etteikö siellä voisi olla aitojakin, mutta se on promilleluokkaa...

        Se on ihan sama annatko numerosi jollain konstin kun sinulle ei kukaan soita kiitos chat operaattorien jotka siellä kirjoittaa privikal tekaistuilla profiililla, lykkyä pyttyyn jos sinne haluut rahaa viskoa taivaan tuuliin


    • Pimpelipom

      Hei äijät, täyttä vedätystä mikään ei ole totta kuvissa,tuhkamuna skriivaa omaa fantasiaansa ja kuvakaappaa maailmalta fotoo.Mo money mo problems:(Kalmukit voi ehkä pitää paikkaansa mut kauniit naiseet=jubaat tuhkiksen kans.Välttäkää sivua...

      • Kaikilletiedoks

        Joo itekki kuullu moisesta et Maltalta lirputellaan.Se mikä on fakta et täyttä kusetusta koko sivu.Ämmät hävii ku pieru saharaan kun koittaa sopii jotain,ainakaan kännis ei kannata turista turhii kun siel on mies jolla on läppäri ja likainen mielikuvitus,mut business in kusetuss:)Säästäkää €:t ja sexworkiin,sieltä sitä saa mitä on tilannu:)


    • Jooriitti

      Jätkät kattokaa niitä kuvia, moni ei edes tyypillisen suomalaisen näköinen. Ja yhden muijan kuvan takana oli kaasuhella mikä ei kovin tyypillistä suomes... Muutenki näytti ei-suomalaiselta vaikka etnine alkuperä eli valkoinen on... Ja moni kuva selvästi hotellis kuvattu et jotai ulkomaisii malleja ovat.

    • Täyttä huijausta, vastaukset lyhyitä koska kirjoittelijat saavat palkkaa sen mukaan mitä me sinne maksamme kreditteinä. Lukekaapas oikein tarkkaan mitä siellä liittymiskaavakkeessa mainittiinkaan. No itse menin samaan, nyt hymyilyttää, mutta oma oli vikani kun en lukenut. :))

    • XXX-Kroisos-XXX

      Miten noin rikkaat pukeutuu noin huonosti? :DDD

    • xHYMYx

      Lukekaa tiedotteet jotka näkyvät etusivulta!

      Kohta => Muita asioita

      Millaisia ​​profiileja tämä sivu sisältää?
      Tämä sivusto sisältää yhteisiä käyttäjä- ja viihdeprofiileja. Viihdeprofiilit ovat kuvitteellisia profiileja, jotka eivät ole käytettävissä fyysisiin tapaamisiin.

    • Nocredit

      Kivan näköisiä neitoja sieltä lähettelee suorasukaisia ehdotuksia. Tokkopa parikymppiset kaunokaiset ovat oikeasti kiinnostuneita 55-vuotiaasta ilman kuvaa palstalla olevasta meikäläisestä. Luottokorttitietojen luovutus ko. firmalle vähintäänkin epäilyttävää. Tokkopa sieltä saa kokonaista lausetta vastaukseksi vaikka mitä kysyisi.

    • käyttäkääjärkeä

      Sivustolla saattaa olla joitakin oikeita naisia, mutta oikeat naiset eivät aloita viestiään sanoilla "Olen niin puutteessa, tavataanko heti, jookos insertnimimerkkitähän". Ottakaa nyt järki käteen, ihmiset! Luuletteko tosiaan että joku muija on niin hullu että menisi panemaan jotain tuntematonta, varsinkin jos se pitäisi kutsua omaan kotiinsa tai mennä sen asunnolle, varsinkin toiseen kaupunkiin! Aloitusviestit lähettää botti, ja se on sama kaikille (tosin joka profiililla on oma aloitusviestinsä). Jos ei vastaa, tulee mahdollisesti perään toinen viesti, jossa vedotaan siihen että jos olet kohtelias niin vastaat, ja että nainen tuntee olonsa rumaksi. Nämä viestit on lähettänyt botti, ja sivuston työntekijät eivät voi niihin vaikuttaa. Jos menet vastaamaan, tämän jälkeen on täysin arpapeliä kuka viestiisi vastaa. Monet reagoivat vain viimeisimpään viestiin, ja jos yrität ehdottaa tapaamista, siihen vastataan jotain ympäripyöreetä, tietenkään kukaan ei voi suoraan sanoa että "hei, me ei tulla ikinä tapaamaan koska tämä henkilö ei ole oikeasti olemassa". Ne saa provisiopalkkaa. Jos haluat oikeasti jotain irti siitä niin keskustele syvällisistä aiheista ja vaadi että vastaukset ovat harkittuja tai muuten lopetat kuin seinään. Pistä myös vastaaja kertomaan monimutkaisia asioita elämästään ja kieltäydy hyväksymästä yhden lauseen selityksiä. Vastaajat yrittävät saada sinut avautumaan fantasioistasi jotta heidän ei tarvisi käyttää mielikuvitustaan. Viittaa myös aiempiin osiin keskutelua niin että vastaaja joutuu lukemaan taustoja. Älä ikinä kirjoita viestiä johon pystyy vastaamaan mitä tahansa.

    • Zejoz

      Hei!
      Jos kerran sivuston nimi on Flirttiklubi niin miksi sitten miehen pitää jo heti viimeistään kolmannessa viestissä ehdottaa tapaamista. Flirttaaminenhan on elämän suola ja jos sitä ei tajua niin pysykööt sitten siellä jossain maksuttomalla nimiltämainitsemattomilla sivustoilla.
      Naisethan kaipaavat avautuakseen muutakin tietoa miehestä kuin mitä miehet naisesta!
      Eli HALOO käyttäkää nyt järkeänne jos jotain aiotte jopa saavuttaa. Suomalaisille se flirttailun sisäistäminen ei ilmeisesti oikein mene kaaliin.....
      Tottahan toki nainen haluaa heti saada miehen mielenkiinnon muutenkin kuin vain napaansa näyttämällä!!!

      • Ketut

        Tämäkin kommentti lienee jonkun työntekijän itse tänne kirjoittama.. Ai että sain hyvät naurut

        Terkuin : entinen työntekijä


    • Petexxx

      Itse olen kyseisellä sivustolla tavannut mm ihan kunnon ammatissakin työskenteleviä kiireisiä yrittäjänaisia, virkanaisia sekä lääkäreitä mm.
      Heillä vaan ei ole aikaa tai mielenkiintoa jutustella missään sähköpostissa kun varmastikin työnsä puolesta jo sitä yleensäkin liiaksi käyttävät ja ovat siksi myös halukkaita maksamaan palvelusta. Eli jos liiton rahat alkaa olla lopuillaan niin älkää nyt hyvät miehet kuvitelko saavanne sieltä kaffiseuraa jonnekin Esson baariin!!!!!!!
      Nimim. Kärsivällisyys palkitaan

    • Irti

      Onko mahdollista lopettaa noiden sähköpostien vastaanottaminen ? En löytänyt mistään sellaista "peruuta" nappulaa

    • nollakauttaviis

      Joku Flirtticlubin maksettu trolli puolustelee täs ketjussa ko. sivustoo,mitä vielä:)Sivusto on vain ja ainoastaan rahan tekoa varten tehty,yllätys(?)Maksut kortilta menee Nets Oy:n kautta joka on keskittynyt mm. korttitilityksiin ts. Maltan firmalla on sopimus tämän kanssa ja taivas on vaan rajana tälle liikeidealle...siis 100%:n ohivedolle,miettikää ennen kuin asioitte sivustolla 'pesän' toivossa...

      • Hahahaaa

        Niin näyttää tekevän oisko nää työntekijät jotka esittää noita naisia?? :D


    • Usko_tai_Et

      Todellakin siellä nyt paljon on feikkejä ja sehän on ihan selvä. Mut kyl siel vaan oikeita immeisiäkin on, ihan tuttuja muutenkin sattunu ja sivuston kautta kuulumisia vaihellu ihan testiksi sit viel.

      Vähän sitä päätä käyttää niin voi se tommosenkin sivuston käyttö onnistua ja on onnistunut, myös tapaaminen.

    • jortsu

      Tämä flirttiklkubin toiminta pitäisi antaa poliisin tutkittavaksi. Niin paljon huijataan.

      • Huijausta

        Oon samaa mieltä..!! Mutta kun ulkomaalainen kusetus firma niin minkä teet???


    • HolyPoly

      Samat lätinät tulee joka profiilille siellä. Tiedän koska tein 2 mies profiilia ja yhden naisen profiilin. Pelkkää kusetusta. Älkää hyvät ihmiset maksako mistään tommoisesta. Näitä sivuja riittää.

      Nykyään ei taida olla oikein mitään paikkaa jossa ei olisi muuta kuin huijareita. No, naapuribaarissa on sentään oikeita ihmisiä. Sinne.

      • HolyPoly

        Siellä on siis ohjelma joka generoi noita viestejä. Viestipohjia on erilaisia johon lisää nimimerkkisi ja lähettelee kaikille samat tarinat. Nais profiilille tosin ei tule mitään muuta kuin oikeilta miehiltä. Yhdeltä naiselta tuli myös feikki.

        Samaa porukkaa on kaikki nimelta mainitsemattomat sivut missä noita krediittejä pitäisi hommata. Lisäksi iskuri.net on täynnä feikkejä jotka yrittää saada porukan menemään ko sivuille.

        Hauskaa kesää ja parasta siirtyä virtuaalimaailmasta ihan oikeaan maailmaan etsimään seuraa!


    • alibaba

      mulla profiili englanniksi ja toinen suomeksi niin samat löpinät tulee suomeksi molempiin.. Oikeat naiset tuskin kirjoittaisi englantilaiselle mustalle miehelle suomeksi

      skeidaa koko saitti

    • eifyysisia

      Connective Development B.V
      , Overschiestraat 184,
      1062 XK Amsterdam Yrityksellä on monta eri sivustoa eri maissa, naisten kuvat pääsääntöisesti kaikilla sivuilla samat. Sivuston tarkoistus on vain keskustelle viihdesivustolla, sivuston tarkoitus ei ole luoda mitään konkreettisia suhteita.
      Kuten sivustolla sanotaan.
      Tämä sivusto sisältää yhteisiä käyttäjä- ja viihdeprofiileja. Viihdeprofiilit ovat kuvitteellisia profiileja, jotka eivät ole käytettävisä fyysisiin tapaamisiin.

    • Faktatpöydäs

      Rasiaa,täällä alkaa olla järjen ääni ja faktat pöydässä:)Kaipa vielä löytyy tämänkin jälkeen pääsääntöisesti miehiä jotka laittavat rahaa tähän kusetukseen.Pieni kertaus vielä edellä mainituista faktoista pähkinänkuoressa Flirtticlubi=perikato!!!

    • PysykääPois

      Voi tuolla tosiaan joku oikee nainenkin olla, mutta pitää olla idiootti nainen, jos ei muualta saa ja tonne menee ja sit vielä haukkuu seksisivuston miehiä, että vonkaavat.

      Fakta on varmaan se, että miehet ovat oikeita profiileita ja naisten profiileista 98 % feikkii ja 2% oikeita ja voi olla niin, että yks äijä saanutkin piparii sivustolta yks pidempi suhde syntnyt.

      Tunnusluvut silti aivan liian huonot. Sivusto siis täyttä roskaa.

      • ärsyyntynyt

        kyllä jokainen nainen panoseuraa saa joka sitä oikeesti haluaa,ei tartte tästä klupista kysellä moderaattori tienaa hyvät hillot jos saa provikkapalkkaa jokaisesta ostetusta krediitistä.


    • Juppe70

      Eli suurin osa - melkein kaikki profiilit on ammatti huijareiden käytössä: Kuten sivusto itse sanoo, Viihdeprofiileja (katso alla). Eli suosittelen käyttämään rahat muualle! En ymmärrä miksi näin pitää kusettaa ihmisiä, ja vielä niiden harvojen maine jotka ovat siellä oikeasti, mutta.... Lisäksi sivusto blokkaa puhelin & sähköposti osoitteet ettei varmasti saa jatkossa yhteyttä.
      **********************
      Muita asioita
      Millaisia ​​profiileja tämä sivu sisältää?
      Tämä sivusto sisältää yhteisiä käyttäjä- ja viihdeprofiileja. Viihdeprofiilit ovat kuvitteellisia profiileja, jotka eivät ole käytettävisä fyysisiin tapaamisiin.
      ************************

    • tiinataskinen100

      No ihan näin naisena voin kertoa kokemuksiani sieltä, eli seuraa sain, muutamilla treffeillä kävin, ja yhden kanssa nyt tapailtu jo jonkun aikaa. Pidin siis tästä sivustosta, koska se on turvallinen, ja maksu karsii niitä suurimpia riemuidiootteja pois, jotka lähettävät viestejä vain kertoakseni, että olen huora. Ja samalla kuitenkin pihtarikin, ja seisottaja ja vaikka mitä, jos en vain vastaa, kun en ole kiinnostunut kaikista yhteyden ottajista. Tällaiset tyypit on ilmaissivujen ongelma.

      Flirttiklubilla deleteä saavat suoraan miehet, joilla on profiilikuvana sukupuolielin, tai lähettävät sen kuvan heti alussa, tai missä vaiheessa vain, jos en sitä ole pyytänyt. Poistoon päätyy joka ikinen, joka esittelee itsensä mm. Kari kiima-ori, panomies, kaikki nimet jotka kertovat sukupuolielimestä, tai seksistä muutenkin, tyyliin pi***nnuolija. Kaikki profiilit, josta keskustelussa viittaavat elimeensä nimillä, erityisesti pikkumika tai pikkusami, yök. Kaikki, jotka käyttävät naisesta puhuessaan sanoja slurps tai nam.

      Minulle se sopi, ja löysin haluamani ja poistuin paikalta, mutta ei voin kuin ihmetellä, että joku lähettää viestin, että "mennäänkö illalla kahville ja siitä sun luokse panemaan", siis ensimmäinen yhteydenotto? Ihanko tosissaan joku luulee, että vastaus on myöntävä? Tai että tule tänne ja tänne hotelliin panemaan ja laitetaan kulut puoliksi? Tai tule panemaan tiistaisin klo 17-19 kun vaimo on jumpassa?

      Tällä kokemuksella, jos on viihdeprofiileja siellä, niin on siellä kyllä miehiä, joiden äö on pienempi kuin kengännumero, joten ehkä ne viihdeprofiilit on juuri näitä varten luotu.

      • icaak

        klubin säännöissä jo mainitaan että fyysinen kontakti tai tapaaminen ei onnistu,kovin moni ei lue tarpeeksi tarkkaan .


    • Iskurille_korvaaja

      Nyt kun pitkään käyttämäni sivusto iskuri.net ’uusii toimintamalliaan’, olisin kiinnostunut vastaavasta maksuttomasta treffisivustosta.

      Millaisia sivustoja suosittelette?

      Ei kaupallisia kiitos.

    • Maksanut

      Moi kaikille!
      Kokemusta on muutaman 16 euron verran ja kokemus oli opettavainen. Kuten lähes kaikki ovat todenneet, tämä on täydellinen rahastuspaja.
      Vastasin siis eräälle sopivalle neidolle, joka oli kovassa puutteessa ja heti valmis petipuuhiin. Siinä sitä sitten vedätettiin ja vedätettiin krediittejä tililtä. Jossain vaiheessa, kun aloin oikeasti epäilemään tätä tilannetta, pyysin tältä neitokaiselta jonkimmoista todistelua olemassaolostaan. Ehdotin, että hän ottaisi samalla iphone puhelimella kuvan itsestään siten, että kotikaupunkimme jokin kohde, ihan mikä vaan olisi tämän selfien takana. Vastaus oli töykeä. Ei hän kaiken maailman hamppareille kuviaan lähettele, vaikka omissa esittelykuvissa vaatetus oli olematon. Se oli siinä.
      Sitten aloin kiinnittämään huomioita moniin asioihin näiden naisten kuvissa. Lähes kaikkissa selfiekuvissa naisilla on Iphonet omppokuviolla. Jos lattiaa sattui kuvaan, niissä oli valtaosa isoja klinkkerilaattoja. Suomessa ei sellaisia juurikaan ole. Muutamia kaasuhelloja kuvissa näkyi. Samoja kasvoja löytyi myös ulkomaisten deittisivustojen naisilta. Luonto taustalla on rajattu niin, ettei kasvillisuudesta pääse käsitykseen. Muut taustat on aina niin, ettei niistä pysty tunnistamaan mitään. Luonteenomaiset suomalaispiirteet puuttuvat suurimmasta osaa kuvia ja moniko suomalaisnainen lähettää kuvattoman profiilin miehelle seksuaalissävytteisen kutsun omalla alaston tai rinnat esillä olevalla potretilla.
      Sitten tein toisen profiilin viereinen kaupunki kotikaupunkina. Järjestään nämä samat kuvat ja yhteydenotto tekstit tuli myös tähän uuden profiilin miehelle. Vanha kotikaupunki, joka on pieni paikka, osoittautuikin järkälemäisen suureksi vapaiden ja himokkaiden naisten kotipaikaksi, mutta ihmetys oli, että kaikki samat naiset asuivat myös valeprofiilin kaupungissa.
      Olen saanut melkein 3000 yhteydenottopyyntöä näiltä "naisilta" noin puolentoista vuoden aikana.

    • Joku123456789

      Joo täyttä potaskaa koko sivusto. Olen myös saanut pari sataa viestiä per viikko ja viestien sisältö on ollut hyvää suomenkieltä mutta se johtuu ainoastaan siitä että joku suomalainen perverssi ukko on viestien takana. Tyyliin että kuvassa on nainen aamutakki päällä ja viestissä lukee että haluatko tietää mitä mulla on aamultakin alla tai kuva ilki alastomasta naisesta ja viesti on että pitäisitkö jos nukkuisin ensi yön alasti vieressäsi. Muuten kuinka monella ns. Normaalilla naisella on nännikoru/nännikorut ja koru myös emättimessä?

      • PippiLångstrump

        No sitähän sinä et varmasti tiedä, kun et koskaan pääse niin lähelle, että näkisit. Mutta alle 25- vuotiaista, meillä on ainakin 50%.


    • JärkiKäteen

      Siellähän (huijaussyytösten varalta?) Usein kysytyt kysymykset kerrotaan:
      Muita asioita
      Millaisia ​​profiileja tämä sivu sisältää?
      Tämä sivusto sisältää yhteisiä käyttäjä- ja viihdeprofiileja. Viihdeprofiilit ovat kuvitteellisia profiileja, jotka eivät ole käytettävisä fyysisiin tapaamisiin.

      Eli tunnustavat, että profiilit ovat kuvitteellisia feikkejä. Joten höylätkää vain luottokorttia kuvitteellisten profiilien takia, jotka eivät johda fyysisiin tapaamisiin!

      Kaikki ulkomailta Suomeen rantautuneet seksideittipalstat, joissa on rohkeita kuvia ja tekstiä, ovat samanlaista huijausta. Toisinsanoin keinoaly tekee pfofiilit ja vastailee, jotta vinguttaisit korttia ahkerasti.

      Johan tuon sanoo järkikin, jotta tavallinen oikea ihminen ei laita pillunkuviaan ja härskiä tekstiä noille palstoille. Mutta kiimassa ilmeisesti järki sumenee?

    • George

      Olen nyt muutaman päivän ollut kirjautuneena tähän flirttitreffit sivustolla ja asia on päiväselvä: Kun joku asia on liian hyvä ollakseen totta,se ei yleensä ole totta .Korkeintaan kerran miljoonasta.Ja tämä sivusto on aivan liian hyvä ollakseen totta.
      Sain muutamassa päivässä satoja viestejä naisilta joista suurin osa oli valmis seksiin heti,jopa kerjäsi munaa.Ja aivan uskomattoman hyvän näköisiä suurin osa.No fucking way!Sitäpaitsi naisten viesteistä näki etteivät olleet edes lukeneet profiiliani ja naiset ei muutenkaan toimi noin,Hyvin ,hyvin harvat ovat valmiita lähtemään miehen luo ihan tosta vaan..
      Ja naiset,ymmärrän pointtinne,suurin osa miehistä on sikoja jotka ei osaa muuta sanoa ku"ime mun munaa het." Eeli jätkät perkele,jos teette profiilin johonkin,niin miettikää nyt ensin miltä tekstinne näyttää naisen silmin.
      Mutta palatakseni vielä tähän sivustoon,niin en väitä etteikö siellä olisi muutama aito nainenkin,mutta ei todellakaan sellaisia missien,leffatähtien ja pornomallien näköisiä typyköitä kuin niissa kuvissa. Uskon että tapasin yhden aidon naisen niistä sadoista viestin ja kuvia lähettäneistä ja hänkään ei ollut yhtään tyyppiäni..Eli, ei missään nimessä kannata laitta rahaa tähän sivustoon!!

    • Deittailija

      niillä viihdeprofiileilla on asetettu jonkinlainen raja et ne ei pysty kirjottamaan lyhyitä viestejä niin sellaisen tunnistaa siitä jos pyydät tyttöä kirjoittamaan vaikka yhden tai kahden sanan vastauksen. aina tulee vähintään se tietty määrä merkkejä joka viestiin

      • Mieti

        Se on totta ei pysty vastaamaan vaan että joo.. Vaan on kirjoitettava vähintään 75 kirjainta yhteen viestiin..


    • Mieti_ite

      Jaaha keskusteluun tullut joku kenkää saanut flirttiklubilainen kiukuttelemaan ja itkemään ja nyt yrittää pilata hommia muiltakin :D onneksi tuo uikutus ei vaikuta yhtään flirttiklubin toimintaan.

    • Jore45

      Viimeisin täyttä potaskaa oleva sivusto on TREFFICLUB.COM.
      Chatti-työntekijät kirjoitettelevat vastauksia tekaistuilla profiileilla,
      joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.
      Eli osta crediittejä ja tuhlaa rahasi :-)

    • VanhaKettuEiMeneAnsaan

      11 000 viestiä tullut. Lähes kaikissa nyös kuvia mukana.
      Sähköpostiosoite otettu luvatta.
      En ole kirjautunut ikinä tuollaisiin.
      Enkä kirjaudu.
      Yhteenkään viestiin en ole vastannut.
      Enkä varmasti vastaa edelleenkään.
      1,40 Euroa maksaisi yksi viesti.

      • Rosvousta

        Flirttreffi <[email protected]

        Sutkeja.
        Älkää vastatko jos tulee viestejä tuosta tai muustakaan tuon kaltaisesta.


    • SitkeääYritystä

      11 000 viestiä.
      On aika kumma.
      Luulisi niiden uskovan jo vähemmälläkin.
      Siis jos ovat samoja henkilöitä.
      Kaipa ne ovat eri henkilöitä kuitenkin.

      • Konkka

        Jos noille kaikille vastaisi se maksaisi siis 11 000 kertaa 1,40 Euroa.
        Se tekisi 15400 Euroa.


    • analys

      no ne kaikki järkyttyivät kadeutesta

    • jopmullis

      nyt on yli 14 000 viestiä tullut.

    • Potte

      Fiddu tuli kanssa uunoiltua kännipäissääin sekaan.. Ja kreduja on hommattu. Alkoi kyllä haiseen kun luetun ymmärrys on nolla tasoa ja muutenkin asiallisiin kysymyksiin vastaukset on jotain copypaste tyylisiä. Oikein vituttaa oma hönöily mutta opiiraha meni,järki tuli ka homma poikki. Stana sentään. Ja justiin tuo että en vastaillu kuin jonkun paiklakunnan laittaneille.. Hutia pukkas jonossa. Tonkin rahan olis voinu juoda paljon mielummin... Että pitää olla nuija ja sinisilmänen

      • IhaninNainen

        Älä nyt viitsi! Tulisitko takaisin sieltä! Minulla on jo kova ikävä sinua. :/ Olisi tosi ihanaa, jos voisi päästä taas jutustelemaan kanssasi ja minua harmittaa ja surettaa ihan älyttömästi, kun sinulla on ollut huonoja kokemuksia. Sinä olit päivieni piriste ja minusta se oli niin ihanaa, kun sain viestitellä kanssasi. Kukaan muu ei ole koskaan saanut minussa sellaisia tunteita aikaan, mitä sinä sait! Olet jatkuvasti ajatuksissani. Voisitko tulla takaisin rakkaani?


    • Jaanuska79

      Täällä kirjoittelee nainen flirtticlubilta ja kyllä, ihan oikea ihminen olen. Kyllä tuolla jotkut miehet on niin uskomattoman röyhkeitä, heti ollaan läväyttämässä k*rpäkuvia kun sanot edes moi ja kysyt kuulumisia.. yhden tapasin jopa kasvotusten, muutaman kerran jopa käytiin treffeillä mutta eipä siitä sitten tullutkaan mitään. Ajattelin, et koska tämä on maksullinen palvelu niin olisi ihmiset enemmän tosissaan, mutta eipä se näköjään sitä tarkota..

    • Anonyymi

      Mun viesti poistuikin näemmä tästä. Oli varmaan liian hapokas ja vähemmän imarteleva kyseistä saittia kohtaan. Kenties liian paljastava heidän käyttämistä juksutteluista...?

      Nooh... Palstaa (sitäkin muiden ohessa) tutkineena en suosittele kuin niille jotka haluavat työntää rahansa kaivoon.

      T:Mediatutkija

    • Anonyymi

      Tämä sivusto on erittäin luotettava ja hyvä sivusto. Itse ainakin löysin paljon seuraa ja sain useita eri naisia tavattua. Minusta tämä sivusto on Suomen paras deittailusivusto.

      T: Aito Mediatutkija

    • Anonyymi

      miten saa kadotetun salasanani takaisin, ei onnistu unohtunut salasana, jutulla ?? Miten muuten voi pyytää tilitietojaan ?? ?

    • Itse testailen tuossa worldflirts.com sivustoa. Siellä vaikuttaisi olevan myös vain naisia, jotka eivät halua ottaa some eikä puhelinkontaktia. Tositarkoituksella muka hakevat seuraa, mutta kun mahdollisuus on avoin niin vetäytyvät sinne kolikoitaan käyttämään kannustaen vain lähettelemään viestejä.

      Löytyisköhän sitten tätä kautta keskustellen ketään nuorta vaaleaa naista, joka haluaisi rehellisesti perustaa perheen rehellisen ja hyvägeenisen miehen kanssa, jota ei kiinnosta flirttipelleily tms paskanjauhanta, vaan tavalliset elämän asiata jossa seksi on vain sivuseikkailu.

    • Anonyymi

      Täyttä huijausta koko juttu. Kuvat ovat jenkkikuvia valtaosin ja tarkoituksena vain saada sut käyttämään kredittejä mahdollisimman paljon. Ei tuolla ole suomalaisia naisia ollenkaan itsellä muutaman kuukauden jälkeen 23000 kontaktia ja tulos puhdas 0.

    • Anonyymi

      Varokaa nimimerkkiä "Rahalaari" lupaa vaikka mitä mutta ei ana tietoja itsestään. Huijasi minua kauan. Valehteli jne.

    • Anonyymi

      Onko iFlirts huiaus sivu?

      • Anonyymi

        On, sitä se on, eikä mitään muuta. Sivuston miesreppanat ovat aitoja, naisista ei ole yksikään. Joka naisen valeprofiilin takana on ties kuka, mies, nainen, vanha tai nuori. Ainoa päämäärä tuolla sivustolla on lypsää mahdollisimman monta euroa hyväuskoisilta miehiltä ja nuo heiltä lypsetyt eurot kulkeutuvat jonnekin väli-Amerikkaan vähintäänkin puolirikollisten taskuun. Ihan kuin muussakin järjestäytyneessä seksibisneksessä ja sutenööritoiminnassa vain enintään sadasosa miehiltä saaduista euroista päätyy tuon/noiden varsinaisten työntekijöiden (profiilinäyttelijöiden) palkkioihin. He ovat ihan orjatyövoimaa, kuka mistäkin syystä hyväksyy tuon häikäilemättömän toiminnan ja ovat täysin yhden tässä maassa toimivan päävirtuaalisutenöörin armoilla. Mutta ehkäpä tuohonkin toimintaan vielä tulee stoppi? Sitähän on seurattu hiljaisuudessa jo melko pitkän ajan viranomaistahojen kautta ja melkoisesti on dataa tallessa... Ei suinkaan asiakkaiden päänmenoksi, vaan itse firman ja Suomessa sitä pyörittävien.


    • Anonyymi

      On kokemusta. Huonoja kokemuksia on. Neljä naishenkilöä, joilla kaikilla eri nimi ja eri asuinpaikkakunta. Tämä siis iskuri palvelussa. Kun annoin palautetta niin kehotettiin lukemaan heidän säännöt. Siinä kerrottiin, että sama henkilö voi olla myös toisella nimellä.
      Huijausta! Katsoin tulleeni huijatuksi.

    • Anonyymi

      Miten on mahdollista Suomessa on laillista pyörittää näitä törkeitä kusetus sivustoja ja hyväuskoisten miesten loputon kusetus sallitaan? Miksi tähän ei kukaan puutu?

      Fakta on se, että Suomessa tavallisille miehille ei naisia riitä ei sitten mistään ja kun he epähuomiossaan sitten haksahtavat näille sivuille viedään rahat ja masennetaan miehet lopullisesti.

      Ei tällaista kusettamista sallita yhteiskunnassa missään muuallakaan

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe