Naista ei voi enää iskeä....

UjoMiesVaan

MeToo kampanja on aiheuttanut sen, ettei naista voi enää iskeä, koska se katsotaan seksuaaliseksi häirinnäksi, vaikka tarkoitus olisi elämänkumppanin valinta.
Naisten on enää turha ihmetellä, että miksi miehet eivät enää kiinnitä heihin huomiota millään tavoin, vaikka yrittäisivät vikitellä ja flirttailla.

Tuntematonta tai jonkinverran tuttua naista ei voi enää katsoa silmiin, tervehtiä varsinkaan koskettaa, koska se katsotaan naisen ahdisteluksi ja jopa seksuaaliseksi häirinnäksi.
Aloitteen tekeminen on muutenkin vaikeaa ja tämän jälkeen täysin mahdotonta varsikin vähänkin ujoille miehille, joilla tätä ennen olisi ollut edes pieniä mahdollisuuksia, mutta ei enää.
Naisten on turha enää olettaa, että mies, johon on ihastunut tekisi aloitetta, vaikka nainen yrittäisi viestittää miehelle kehonkielellään olevansa hänestä kiinnostunut, kun mies ei enää uskalla katsoa naista, syystä, että nainen kokisi tilanteen ahditavana.
Kun nainen katsoo alotteen tekemisen olevan miehen tehtävä, niin pitäisi naisen antaa selviät merkit siitä, että mies tekisi aloitteen, eikä vaan olla tekemättä mitään, kuitenkin naisen sisällä tunteen kiehuisivat siitä, että tekisi mies nyt aloitteen.

Emme me miehet ole ajatusten lukijoita, emmekä halua satuttaa naista tekemällä aloitteen naiselle, josta emme ole varmoja onko hän ihastunut, vaikka itse olisi.

5

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aikuisenlogiikka

      Juuri näin se on kuin olet kirjoittanut. Lisäisin vielä tähän, että nainenkaan ei saisi korostaa seksuaalisuuttaan pukeutumisellaan esm liian paljastavaan pukuun, ei ylisuuria kaula aukkoja, ei kireitä vartalon myötäisiä vaatteita. Persettä ei sais vatkata ja letkullaa turhaan tanseissakaan koska miehet katsoo sen seksuaaliseksi häirinnäksi. Kyllä naiset on tähän asti halunneet tulla seksuaalisesti huomatuiksi. Me miehet emme nyt tästä lähtien mitään perseen letkutusta saa katsoo pitkään koska se on seksuaalista häirintää.
      Lisäksi on ollut niin naisten osalta, että seksuaalista häirintää ei ole se jos joku alffa tyyppi katsoo miten pitkään tahansa tai koettaa perse rakoo vaikka keskellä parkettia ravintolassa. Nainen kuitenkin huutaa apua jos tavallinen Tauno yrittää vähänkin silitellä häntä vaikka nyt parketilla. Loppujen lopuksi naiset itse minun mielestäni tekee enimmän seksuaalista häirintää. Loppujen lopuksi ja yhteen vetona tämä asia:- Naista ei seksuaalisesti häiritse jos ns häiritsiä on heidän mielestään komea ja miellyttävä, hän saa puristella perseestä vaikka sadan ihmisen nähden. Naiset on tekopyhiä tässäkin asiassa, niin kuin he on aina olleet.
      Lisäksi on eräs asia joka meidän miesten osalta on ymmärretty väärin. Käsitetään meidät miehet siten, että meillä on mielessä aina se karvanen rako ainoastaan. Näin ei kuitenkaan aina ole, kyllä me halutaan helliä ja pitää lähellä ja ollaan lämmön tarpeessa yhtä hyvin kuin naisetkin. Valitettavaa vain on se, ettei tälläinen romanttinen mies kovin kauan naista kiinnosta. Törkeät tyypit pärjäävät hyvin nais maailmassa. Totta on se, että kunnon miehillä ei ole tässä asiassa menestystä heidät kyllä jätetään muutaman tapaamisen jälkeen, joten pillusta kiinni vaan, niin kyllä se siitä.

    • UjoMiesVaan

      Jännämiehet ja naistenmiehet jallittaa naisia, mutta ujot, hiljaiset ylikiltit miehet jäävät yksin.
      Mitä siis tehdä, no kun kerran ei ole toivoa naisen saamisesta, niin on luovuttava kaikesta toivosta saada nainen ja kovetettava luonteensa sellaiseksi, ettei nainen enää kuulu elämään, naiset ovat sen jälkeen ilmaa ja näkymättömiä.
      Tämän jälkeen on naisten turha yrittää herättää kiinnostusta miehessä,
      Miehen on kovetettava tunteensa ja oltava tunteeton kaikkia vastaantulevia naisia kohtaan,

    • Flirttiäpeliin

      Nokyl sen tietä, et on kiinnostunu. Miks ei tietäis? Ei tarvita mitään häirintää, se on aivan eri asia.

      • UjoMiesVaan

        Mistä sen muka tietää, ei ainakaan hymyilemistä tai silmiin katsomista voi pitää kiinnostuksen osoituksena. Nainenhan voi hymyillä ja katsoa silmiin, vaikkei ole kiinnostunut.
        Ei naisista ota selvää vanha erikkikään.
        Nainenhan voi hymyillä rumalle miehelle, kun nainen tietää, että saa komeamman miehen ja ruma mies jää nuolemaan näppejää ja vielä kuvittelee, että naisen saisi.


    • kaikellakunnioituksella5

      Vuosia takaperin naiset oikein toivoivat että mies alkaa lähentelemään ja koskettelemaan ja suutelemaankin, jos ei näin käynyt nainen koki olevansa ei haluttava. Nykyään tuntuu että katselukin on jo tuomittavaa, voi sitten sen elämisen ilonkin unohtaa. Ei ole kertaakaan yksikään nainen mua torjunut vaikka olen hellösti puristellut pakaroita hameen tai housujen päältä ja on kyllä kouratkin olleet sopivasti rintojen päällä, näin on tapahtunut monesti ravintola iltoina ja aina olen saanut hyväksynnän jatkaa ja joskus on jatkunut petiin asti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe